Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Agenda

nov.
23
dj.
Sessió Esade Alumni ‘L’actitud per tenir èxit a l’empresa (i a la vida)’, amb César Piqueras @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
nov. 23 @ 19:00 – 20:30

El Club Girona ESADE Alumni et convida a aquesta sessió, titulada ”L’actitud per tenir èxit a l’empresa (i a la vida)”, a càrrec de César Piqueras, conferenciant, coach, assessor de l’alta direcció, escriptor i CEO d’Excélitas Global.

Vivim temps desafiadors, en què les nostres empreses i equips han de donar el millor de si mateixos per aconseguir els resultats esperats. Tanmateix, no s’obtenen bons resultats sense una actitud extraordinària; no és possible afrontar el futur sense saber com podem donar el millor de nosaltres mateixos, convertint-nos en la nostra millor versió, canviant les nostres creences, superant els nostres temors i, sobretot, forjant l’empresa (i la vida) que volem.

L’actitud és un intangible poc valorat encara, però és la clau de l’èxit o del fracàs d’un projecte empresarial. Quan una persona no té l’actitud adequada, obre una escletxa en qualsevol equip i encén focs difícils de sufocar, que acabaran passant factura a tothom. L’actitud es contagia i, si permetem que una mala actitud s’estengui a d’altres persones, tot l’equip acaba defallint i entrarà en un bucle de descoratjament, laments i victimisme.

De què depèn l’actitud de les persones? Podem canviar la nostra actitud? Com influeix la nostra actitud en els nostres clients? Fins a quin punt podem gestionar els nostres pensaments? Quines tècniques ens poden ajudar a actuar d’una forma més positiva i constructiva? En aquesta conferència, que adoptarà un format amè i pràctic, sabràs què s’amaga darrere dels nostres resultats, quin és el factor d’èxit dels millors empresaris i high performers i coneixeràs les eines per canviar l’actitud.

César Piqueras
César Piqueras es conferenciant, coach, assessor de l’alta direcció i CEO d’Excélitas Global. A més, és autor de diversos llibres sobre management, lideratge i vendes. També és blogger, amb més de 250 articles publicats cada any i prop de 100.000 visites mensuals. Màster en Psicologia de la Gestió d’Organitzacions per la Guildhall School of Business and Law de la London Metropolitan University, Executive Master in Business Administration, màster i formador en programació neurolingüística i màster en teràpia Gestalt. Ha cursat el Coaching Training Program del CTI; és coach ORSC d’organitzacions, sistemes i relacions, i enginyer tècnic industrial. Treballa amb institucions i empreses de primer nivell en el desenvolupament de líders i equips comercials, i imparteix conferències i programes de desenvolupament i formació d’alt impacte. Entre els seus clients, destaquen empreses com Inditex, Cambridge University Press i Abertis, entre d’altres.

L'actitud per tenir èxit a l'empresa wf-compressed

nov.
25
ds.
Visita del laboratori de processament cel·lular de Sevibe Cells @ Auditori 3 - Edifici Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
nov. 25 @ 10:30 – 13:30
Svibe Laboratori de processament cel·lular

La xerrada anirà acompanyada d’una visita al laboratori

Sabem que la conservació de les cèl·lules mare del cordó del vostre bebè és una decisió important i única. Per aquest motiu hem preparat per a totes les famílies interessades una visita guiada al nostre Laboratori de Processament, ubicat al Parc Científic de la Universitat de Girona.

Volem mostrar-vos les nostres instal·lacions i que pugueu veure com es processen les cèl·lules mare del cordó umbilical i el rigorós control que es realitza en tot el procés, per tal de vetllar per qualitat i seguretat de les mostres per garantir el seu ús futur.

Durant la visita podreu veure quin és el procediment habitual, des de l’arribada al laboratori d’una mostra de cordó umbilical, el protocol que seguim per al seu processament i la seva posterior procés de criogenització. Posteriorment, el coordinador i supervisor del Laboratori de Sevibe Cells, us resoldrà tots els vostres dubtes i, per finalitzar, podrem gaudir d’un aperitiu dins de les instal·lacions del Parc.

Si esteu interessats en assistir a aquesta visita només heu de confirmar la vostra assistència enviant-nos un e-mail a info@sevibe.es.

nov.
28
dt.
Curs “Acers d’alta resistència” (inici) @ Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
nov. 28 @ 18:00 – 21:00

Detalls del curs:

eiffel-tower

Quines són les bases tecnològiques més importants relacionades amb les característiques dels acers d’Alta Resistència?

 • Impartir als alumnes les bases tecnològiques més importants relacionades amb les característiques dels acers d’Alta Resistència.
 • Característiques mecàniques, característiques tecnològiques, denominacions, equivalències, terminologies, comportament …

Dades del curs:

 • Acers d’alta resistència (Girona)
 • Preu: 200€
 • Inici: 28/11/2017 | Finalització: 30/11/2017
 • Dies lectius: Dimarts
 • Horari: 18:00h a 21:00h
 • Durada del curs: 6 hores
 • Especialitat: Tecnologia de metalls
 • Tipus de formació: Seminaris
 • Modalitat: Presencial
 • Centre d’impartició: Girona – Eurecat Girona

Dirigit a:

 • Personal d’Oficines tècniques.
 • Enginyeries.
 • Responsables de control de qualitat.
 • Projectistes de matrius.
 • Constructors de matrius.
 • Dissenyadors de peces …

Programa del curs:

 • Descripció general dels Acers d’Alta Resistència.
 • Caracterització dels materials.
 • Principals aplicacions dels Acers UHSS i AHSS.
 • Aliatges d’Acers AHSS.
 • Efecte dels aliants a les Propietats
 • Propietats mecàniques dels UHSS i AHSS.
 • Efecte dels nous Acers en la construcció de Matrius i Motlles.
 • Introducció i explicació dels diagrames.
 • Efecte en la transformació de peces.

Informació addicional:

 • Cursos bonificables per empreses a través de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (antiga Fundació Tripartita).
 • Consultar descomptes especials per a estudiants, persones en situació d’atur, i empreses que realitzin dues o més inscripcions en un mateix curs.
La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
nov.
29
dc.
Curs “Gestiona la presència de la teva empresa a Facebook (I)” @ Sala de Reunions 4 - Edifici Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
nov. 29 @ 9:30 – 13:30

1 de cada 7 minuts online es destina a Facebook. És la xarxa social per excel•lència, amb més de 1.550 MM usuaris actius. Les empreses i marques troben el seu públic objectiu a Facebook. Aconsegueixen millorar, i fins i tot substituir les pàgines webs d’empresa. Amb el nostre curs Facebook per empreses volem ajudar-te a treballar correctament la teva pàgina d’empresa a Facebook.

Objectius del curs Facebook

Curs-facebook-per.empreses

Aprèn a posicionar la teva fanpage de Facebook

Amb aquest curs t’ensenyarem com configurar la teva fanpage de Facebook per tal de que posicioni i et donarem a conèixer totes les eines per gestionar-la. T’ensenyarem com crear una estratègia de continguts atractius per el teu públic.

Curs dirigit a..

 • Qui tingui fanpage de Facebook i en vulgui treure el màxim rendiment.
 • Qui ja té fanpage a Facebook i no consegueix conectar amb l’audiència
 • Qui encara no té l’empresa a Facebook.
 • Autònoms, pimes, empreses

*Mínim necessari d’assistents perquè es dugui a terme el curs: 4

Temari del curs de Facebook

Section 1 PÀGINA DE FACEBOOK: CREACIÓ I CONFIGURACIÓ
Lecture 1 Què és una pàgina d’empresa de Facebook?
Lecture 2 Quins tipus de pàgina de Facebook hi ha?
Lecture 3 Diferències entre Pàgina d’empresa i perfil Personal
Lecture 4 Configurem la pàgina de Facebook correctament
Section 2 LES PESTANYES DINÀMIQUES
Lecture 5 Quines pestanyes dinàmiques hi ha?
Lecture 6 Pestanyes personalitzades
Section 3 LA ESTRATÈGIA DE CONTINGUTS
Lecture 7 Atracció, retenció, conversió
Lecture 8 Tipus de Contingut
Lecture 9 Trucs per agilitzar el procés
Section 4 RECURSOS PRÀCTICS PER LES EMPRESES A FACEBOOK
Lecture 10 Què no hem de fer a Facebook?
Lecture 11 Aprofitem “Call to action”
Lecture 12 Rols de pàgina
Lecture 13 Restriccions visualitzacions post i/o pàgina
Lecture 14 Estadístiques
Section 5 EINES PER EDICIÓ I CREACIÓ DE CONTINGUT
Lecture 15 Editors online
Lecture 16 Bancs d’imatges
Lecture 17 Concursos a Facebook
"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
nov.
30
dj.
Esmorzar de finançament: 5 dubtes que no et vas plantejar en constituir la societat @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic Tecnològic de la UdG
nov. 30 @ 10:00 – 11:00

Iniciar un negoci requereix d’una sèrie de decisions que s’han de prendre tenint en compte totes les possibles conseqüències. En el proper Esmorzar de Finançament, el Sr. Josep Prat, soci d’Advocats Prat Sàbat, donarà resposta als diferents dubtes que poden sorgir a l’hora de constituir la societat, com per exemple, el tipus de societat i el pacte de socis, la relació laboral de l’emprenedor i els aspectes fiscals.

Objectiu de l’acte

Els Esmorzars de Finançament a Girona són trobades bimestrals amb l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

T’interessa si ets…5 DUBTES CONSTITUCIÓ SOCIETAT TF2-compressed

Una pime, un inversor, un emprenedor o un consultor.

Programa
 • 10.00h – Benvinguda
  Anna Albar, directora del Parc Científic i Tecnològic de la UdG
  Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona
  Rocío Flor, cap de Finançament d’Innovació
 • 10.10h – 5 dubtes que no et vas plantejar en constituir la societat
  Josep Prat, soci d’Advocats Prat Sàbat
 • 10.55h – Torn obert de preguntes
 • 11.00h – Cloenda
  Belen Cobo, presidenta de la Xarxa Business Angels de Girona BAGI
 • 11.05 h – Cafè networking, gentilesa de BAGI
des.
1
dv.
Curs Facebook Ads, com fer anuncis a Facebook i a Instagram (III) @ Reunions 3 Edifici Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
des. 1 @ 9:30 – 13:30

Tens una fanpage a Facebook i et costa arribar als teus clients potencials? Coneixes el potencial real de Facebook? Com ens pot ajudar Facebook a assolir els nostres objectius? Totes aquestes preguntes tenen una resposta: amb el nostre curs de Facebook Ads aprendràs l’eina més potent de segmentació del nostre públic de la que disposem avui.

Objectius del curs de Facebook Ads

curs-facebook-ads-girona-mcempreses

Arriba als teus clients potencials amb aquesta potent eina d’anuncis

Saber crear públics i públics personalitzats, instal·lar i utilitzar el Píxel de Facebook i crear, publicar i optimitzar amb diferents tipus d’anuncis de Facebook

Curs dirigit a..

 • Qui tingui fanpage de Facebook i en vulgui treure el màxim rendiment.
 • Qui ja té fanpage a Facebook i no aconsegueix connectar amb l’audiència.
 • Qui vol obtenir conversions des de Facebook.
 • Autònoms, pimes, empreses.

*Mínim necessari d’assistents perquè es dugui a terme el curs: 4

Temari del curs de Facebook Ads

Section 1 PUBLICS I SEGMENTACIÓ
Lecture 1 Administrador d’anuncis
Lecture 2 Tipus de públics i segmentacions
Lecture 3 Pixel de seguiment de Facebook
Section 2 TIPUS D’ANUNCIS
Lecture 4 Campanyes publicitaries: Objectiu
Lecture 5 Conjunt d’anuncis: segmentem
Lecture 6 Tipus d’anuncis
Section 3 ESTRATÈGIA D’ANUNCIS
 "La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
des.
11
dl.
Curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic (inici) @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
des. 11 @ 12:50 – 13:50
Curs per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic

Curs dirigit a responsables i operadors de manteniment de piscines i instal·lacions aquàtiques recreatives d’ús públic

L’ús de les piscines pot comportar un risc potencial per a la salut pública quan les instal·lacions no reuneixen unes característiques i condicions higieniques i sanitàries adequades, la qualitat de l’aigua dels vasos no és correcta per al bany o el tractament de l’aigua és deficitari.

Al llarg dels anys, la formació dels professionals que realitzen les operacions de manteniment s’ha mostrat com una de les eines més eficaces per garantir la seguretat dels usuaris, motiu pel qual Dipsalut aposta per garantir una oferta formativa per aquests professionals.

Aquest curs pretén donar resposta a la necessitat que els responsables de la gestió d’aquests equipaments tenen d’una formació bàsica sòlida que els permeti fer-ho amb seguretat de cara als usuaris.

 

Fitxa tècnica

 • Data: 6, 8 i 10 de novembre de 2017
 • Lloc:  Dipsalut. Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona Edifici Jaume Casademont C/ Pic de Peguera 15 17003 Girona
 • Horari: de 10.00 a 13.30 h.
 • Durada: 10,5 hores
 • Període d’inscripció: del 15 de setembre fins a cobrir les places.
 • Places: 25
 • Preu del curs per alumne: el curs és gratuït per l’alumne, però te un cost per Dipsalut de 180 euros per alumne.
 • Imparteix: Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Destinataris

 • Responsables i operadors de manteniment de piscines i instal·lacions aquàtiques recreatives d’ús públic. El curs està especialment dirigit als treballadors dels equipaments de titularitat i/o gestió municipal de la demarcació de Girona.

Objectius generals

Objectiu general

 • Adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per a realitzar unes pràctiques correctes d’higiene i manteniment de les instal·lacions, tot contribuint a mantenir la salut i la seguretat dels usuaris, segons la legislació vigent.
 • El Decret 95/2000, pel qual s’estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d’ús públic, i el Decret 165/2001, de 12 de juny, que els complementa, estableixen que el personal d’operació i manteniment de les piscines d’ús públic ha de tenir la formació necessària per poder garantir la salubritat, el funcionament i el manteniment de la instal·lació.
 • El passat 11 d’octubre es va publicar el Reial Decret 742/2013, pel qual s’estableixen els criteris tècnics i sanitaris de les piscines amb l’objectiu d’unificar criteris en l’àmbit de tot l’Estat. Un dels canvis remarcables d’aquesta normativa és que fixa nous valors paramètrics, tant de la qualitat de l’aigua com de l’aire a les piscines cobertes, i la seva freqüència de mostreig.

Continguts

 • Normativa vigent aplicable.
 • Les propietats i característiques fisicoquímiques de l’aigua.
 • Característiques generals d’una piscina i el seu funcionament i manteniment.
 • Els riscos sanitaris que poden sorgir en una piscina.
 • Els programes de gestió i autocontrol.
 • Els principis bàsics de salut laboral aplicables a piscines.

Professorat

 • Joan Godo Casamitjana
  Llicenciat en educació física, postgrau de gestió i direcció de piscines. Director de la piscina municipal de Roses.
 • Una altra persona docent per confirmar.

Temari

 • Introducció a la piscina
  • Característiques generals
  • Característiques dels vasos
  • Equipaments serveis
  • Característiques de l’aigua
  • Tractament de l’aigua
  • Pla d’autocontrol
  • Autorització i inspecció sanitària
 • Riscos sanitaris
  • Perills microbiològics
  • Perills químics
  • Perills físics
 • L’aigua
  • Característiques fisicoquímiques de l’aigua
  • Característiques de l’aigua de piscina
  • Paràmetres fisicoquímics de l’aigua
  • Neteja de l’aigua
  • Dosificació dels desinfectants
  • Reaccions als productes clorats
 • Autocontrols i sistemes de registre
  • Pla de neteja i desinfecció de les installacions
  • Pla de tractament de l’aigua dels vasos
  • Pla de plagues
  • Pla d’anàlisis microbiològiques i fisicoquímiques de l’aigua
 • Salut laboral
  • Mesures preventives del risc químic
  • Informació sobre l’etiquetatge dels productes químics
  • Productes químics utilitzats en les piscines
  • Equip de protecció individual
 • Part pràctica
  • Relació vasos-qualitat de l’aigua
  • Sistemes de filtració: avantatges i inconvenients
  • Tipus de desinfecció
  • Productes utilitzats per desinfectar l’aigua
  • Productes per a la regulació del PH
  • Sala de filtres riscs ambientals

Metodologia

 • Classes expositives en aquells continguts que així ho requereixin, o bé interactives, a fi de fomentar l’intercanvi de coneixements entre els formadors i els alumnes mitjançant la discussió de casos pràctics o experiències professionals concretes.
 • Hi haurà diverses ponències pràctiques: autocontrol, salut laboral, ús del fotòmetre (factors de correcció, calibració…) i visita a una instal·lació.

Avaluació

 • Assistència al 100% de les sessions.
 • Actitud positiva durant el curs.
 • Prova d’avaluació escrita.

Acreditació

 • Certificat d’assistència amb aprofitament del curs.

Materials

 • Al començament del curs es lliurarà a l’alumnat un dossier que inclourà totes les transparències que s’utilitzaran per fer la formació de manera que puguin seguir les explicacions i prendre’n notes.

Inscripcions

 • El període d’inscripció a aquest curs s’obrirà el proper 15 de setembre de 2017.
 • La inscripció es fa a través de la web de Dipsalut: http://www.dipsalut.cat/inscripcio-formacio. Podeu clicar la pestanya sol·licitud que hi ha a dalt.
 • És molt important que les dades que ens faciliteu a la inscripció siguin completes i correctes. Assegureu-vos que heu escrit correctament el nom, cognoms i número de DNI de l’alumne, així com la seva adreça electrònica.

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades mitjançant la sol·licitud s’incorporaran a un fitxer automatitzat titularitat de Dipsalut i seran utilitzades únicament per propòsits estadístics i, si escau, per informar-los sobre activitats formatives promogudes per l’organisme, que puguin ser del seu interès. Els titulars de les dades podran exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació tot adreçant-se a la Presidència de la Dipsalut.

 "La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
Inici Curs “Big Data i intel·ligència empresarial” @ Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
des. 11 @ 17:00 – 20:00

Detalls del curs:

El curs ofereix una visió clara que pot aportar la tecnologia Big Data en departaments i organitzacions, així com que requeriments té el seu correcte desplegament. El curs exposa que diferencia la situació actual, amb la popularització del Cloud Computing, a les caríssimes aplicacions de Big Data d’antany, que eren només assumibles per grans organitzacions.

Big Data i intel·ligència empresarial

Com beneficiar-se de la incorporació de tecnologies Big Data.

Dades del curs:

 • Big Data i intel·ligència empresarial (Girona)
 • Preu: 280€
 • Inici: 11/12/2017 | Finalització: 18/12/2017
 • Dies lectius: dilluns i dimecres
 • Horari: 17: 00h a 20: 00h
 • Durada del curs: 9 hores
 • Especialitat: Estratègies digitals
 • Tipus de formació: Seminaris
 • Modalitat: Presencial
 • Centre d’impartició: Eurecat Girona

Objectius del curs:

 • Saber identificar quins dels actuals processos dels diferents departaments d’una organització podrien beneficiar-se de la incorporació de tecnologies Big Data.
 • Conèixer els requeriments per a un desplegament reeixit tant des del punt de vista pressupostari, tecnològic, legal i organitzatiu.

Dirigit a:

 • Directius, comandaments intermedis i general persones que necessiten millor informació per a una adequada presa de decisions de cara a millorar l’acompliment en institucions i empreses, tant a nivell departamental com corporatiu.

Programa del curs:

 1. Introducció conceptual i escenaris
  – Conceptes bàsics: la potencialitat de les tècniques avançades de l’analítica de dades, i la generació de models (descriptius, predictius i prescriptius).
  – Escenaris d’aplicació, requeriments d’implantació i perfils professionals.
 2. Aspectes pràctics
  – Procediments i tecnologies.
  – Característiques dels processos de decisió basats en grans conjunts de dades: Fiabilitat de les dades i els resultats.
  – Consideracions sobre privacitat i seguretat de les dades.
  – Tècniques complementàries. Gestió de dades en temps real.

Informació addicional:

 • Cursos bonificables per empreses a través de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (antiga Fundació Tripartita).
 • Consultar descomptes especials per a estudiants, persones en situació d’atur, i empreses que realitzin dues o més inscripcions en un mateix curs.
des.
15
dv.
Curs “Easypromos” @ Sala de Reunions 4 - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
des. 15 @ 9:30 – 13:30

Easypromos és una de les plataformes líders a nivell global per a crear i gestionar campanyes, sortejos, concursos, enquestes,etc. online, ja sigui a través de les xarxes socials o a qualsevol espai web.

Objectius del curs Easypromos

Curs-easypromos

Aprèn a crear promocions a Facebook, Twitter, Instagram, etc. o webs

Amb aquest curs aprendràs què és easypromos, la plataforma més completa i fiable per crear promocions a Facebook, Twitter, Instagram, etc. o webs.

Les promocions són una de les maneres més efectives d’interactuar a les xarxes socials per captar clients potencials interessats en el teus productes i/o serveis.

Dins aquest curs aprendràs a crear una promoció bàsica amb easypromos i veuràs les característiques més rellevants a tenir en compte alhora de captar nous clients.

Coneixeràs també què és important al crear una promoció, quins són els errors que hem d’evitar, i com connectar aquesta promoció a la plataforma que més desitgem.

Curs dirigit a..

 • Qui vulgui conèixer com crear sortejos i concursos a les principals xarxes socials i/o a un espai web
 • Qui ha començat a crear alguna promoció i/o sorteig i vol treure’n rendiment
 • Autònoms, pimes, empreses

*Mínim necessari d’assistents perquè es dugui a terme el curs: 4

Temari del curs easypromos

Section 1 QUÈ ÉS EASYPROMOS?
Section 2 TIPUS DE PROMOCIONS I SORTEJOS
Lecture 2 Sortejos bàsics
Lecture 3 Sortejos a les Xarxes Socials
Lecture 4 Sortejos Premium
Section 3 CREACIÓ I CONFIGURACIÓ SORTEIG
Lecture 5 Editor: configurant les pàgines del sorteig
Lecture 6 Formularis d’Inscripció
Lecture 7 Connexió amb Xarxes Socials
Lecture 8 Integració amb la teva web
Lecture 9 Seleccionar els guanyadors
Section 4 EXTENSIONS: COMPLEMENTS DELS SORTEJOS
Section 5 DRETS D’IMATGE I BASES LEGALS
 "La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
des.
19
dt.
Curs per al personal manipulador de les xarxes d’aigües d’abastament de consum humà @ Dipsalut - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
des. 19 @ 9:00 – 14:00

El curs per al personal manipulador de les xarxes d’aigües d’abastament de consum humà està orientat a reduir els riscos derivats de l’aigua de consum humà mitjançant l’adquisició dels coneixements i les habilitats necessàries per a la seva manipulació que permetin realitzar operacions de manteniment, neteja i desinfecció dels elements de la xarxa.

L’abastament d’aigua a la població amb la qualitat suficient és de gran importància per a la salut pública. La qualitat de l’aigua de consum es pot controlar mitjançant una combinació de mesures de protecció dels aqüífers i captacions, control de les operacions de tractament i gestió de la distribució i manipulació de l’aigua.

Per garantir un subministrament d’aigua de qualitat per al consum humà es necessita la intervenció humana en cadascuna de les fases del sistema d’abastament, des de la captació fins a l’aixeta del consumidor, per això la formació d’aquests professionals esdevé una eina imprescindible.

Fitxa tècnica

Control d’aigües d’abastament de consum humà

 • Data: 14 de juny del 2017
 • Lloc:
 • Dipsalut. Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
  Edifici Jaume Casademont
  C/ Pic de Peguera 15
  17003 Girona
 • Horari: de 9.00 a 14.00 h.
 • Durada: 5 hores
 • Període d’inscripció: del 15 de febrer fins a cobrir les places.
 • Places: 25
 • Preu del curs: el curs és gratuït per l’alumne/a, però tenen un cost per Dipsalut  de 65 euros per alumne/a.
 • Imparteix: UTE Salut Girona

Destinataris

 • Personal manipulador de xarxes d’aigües d’abastament de consum humà, especialment dirigit als treballadors dels equipaments municipals de la demarcació de Girona.

Objectiu general

 • Facilitar als assistents els coneixements i les habilitats necessàries per a reduir els riscos derivats de l’aigua de consum humà.

Continguts

 • Propietats i característtiques fisicoquímiques de l’aigua, els riscos físics, químics i microbiològics de l’aigua de consum.
 • Els prinicpals components de les xarxes d’abastament d’aigua.
 • Normativa bàsica.
 • Els sistemes de prevenció i control dels riscos: manteniment, neteja i desinfecciçó de xarxes d’abastament d’aigua, bones pràctiques de manipulació i plans d’autocontrol.

Professorat

 • EMILIO BONET DOMINGO
  Llicenciat en Ciencies Químiques, especialitat Química Fundamental i Orientació Química. Doctor en Ciencies Químiques per la Universitat de València.

Metodologia

Classes expositives en aquells continguts que així ho requereixin, o bé interactives, a fi de fomentar l’intercanvi de coneixements entre els formadors i els alumnes mitjançant la discussió de casos pràctics o experiències professionals concretes.

Avaluació

 • Assistència mínima a un 100% de les sessions.
 • Actitud positiva durant el curs.
 • Prova pràctica sobre els continguts del curs

Acreditació

 • Certificat d’assistència amb aprofitament del curs.

Materials

 • Al començament del curs es lliurarà a l’alumne/a un dossier que inclogui totes les transparències que s’utilitzaran per fer la formació, de manera que es pugi seguir fàcilment les explicacions i prendre’n notes.
 • S’hi inclouen exemples de fulls de registre amb les activitats de control que s’han de dur a terme d’acord amb la normativa vigent.

Inscripcions

El període d’inscripció a aquest curs s’obrirà el proper 15 de febrer de 2017.

La inscripció es fa a través de la web de Dipsalut, podeu clicar la pestanya sol·licitud que hi ha a dalt o bé a través de l’apartat “tramit i gestions”.

És molt important que les dades que ens faciliteu a la inscripció siguin completes i correctes. Assegureu-vos que heu escrit correctament el nom, cognoms i número de DNI de l’alumne, així com la seva adreça electrònica.

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades mitjançant la sol·licitud s’incorporaran a un fitxer automatitzat titularitat de Dipsalut i seran utilitzades únicament per propòsits estadístics i, si escau, per informar-los sobre activitats formatives promogudes per l’organisme, que puguin ser del seu interès. Els titulars de les dades podran exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació tot adreçant-se a la Presidència de la Dipsalut.

La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”