Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

juny
4
dt.
Seminari Cromatografia Iònica @ Institut Català de Recerca de l'aigua - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 4 @ 9:00 – 14:00

Presentació

VERTEX Technics us convida al seminari sobre Cromatografia Iònica de Thermo Dionex.

Es discutiran les últimes i més noves aplicacions en el camp de la Cromatografia Iònica de mà de la nostra Especialista de Producte, Lidya Aguirre i la Especialista d’Aplicacions Dr. Anne-Marie Compiano. (Totes les presentacions es faran en castellà).

Podrà veure totes les nostres novetats en equips i les seves aplicacions més pioneres en l’anàlisi d’aigües i aliments.

Programa

 • 9:00-09:30 Presentació de Vertex Technics
 • 9:30-11:00
  • Breu introducció a la C.I
  • Generació Automàtica de eluents i Supressió en C.I
  • Cromatografia d’Alt Rendiment. Columnes microbore i 4 micres
  • Novetats Instrumentals: Equips HPIC i Cromatografia capil·lar
 • 11:30-12:00 Pausa Cafè
 • 12: 00-13: 00: Noves Aplicacions en els principals sectors de la indústria
  • Determinació d’àcids haloacéticos, pesticides polars, especiació, etc, mitjançant IC-MS; IC-MS / MS; IC-ICP / MS
 • 13: 30-14: 00 Dubtes i preguntes.

Assistència

 • El seminari tindrà lloc el dimarts 4 de juny de 2019 a l’I.C.R.A.- INST. CATALA DE RECERCA DE L’AIGUA.
 • Ubicació: C / Emili Grahit, 101 Edif.H2O. 17003, Girona.
 • L’assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia enviant un mail a: dpto.marketing@vertex.es
 • Es lliurarà certificat d’assistència.
juny
5
dc.
Jornada de Networking Professional d’ocupació Girona #COACGI2019 @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 5 @ 9:00 – 14:00

Objectiu

Potenciar l’ocupació en el sector. Durant el Networking es posarà en contacte a empreses de diferents sectors amb professionals que busquen noves oportunitats laborals. Aquest any, la jornada professional amplia el seu àmbit d’actuació amb experts que assessoraran de manera individual en les representacions de les empreses estrangeres i el creixement en l’àmbit internacional, assessorament en matèria de venda i informació sobre les oportunitats d’ajuts a l’ocupació i ocasió. També s’incorpora un espai destinat a l’adquisició d’empreses i/o venda en el seu cas.

Destinataris

Empreses que busquen comercials per representar els seus productes / serveis a Espanya i Europa. Empreses que volen potenciar les seves vendes amb comercials titulats i amb experiència i la garantia d’un Col·legi Professional.
Professionals que busquen noves representacions o millorar l’ocupació en el sector comercial.
Professionals que volen millorar la seva gestió en l’àmbit comercial.
Empresaris que busquen noves oportunitats.

Podreu consultar el Programa a partir del 6 de maig en aquest espai.

 

SI ETS CANDIDAT

Si estàs buscant feina o noves representacions o vols participar en qualsevol dels nous espais del VI Networking Professional d’Ocupació, inscriu-te gratuïtament aquí. Podràs entrevistar- se directament amb les empreses i/o experts que més t’interessin.

Durant tota la jornada, empreses de diferents sectors entrevistaran comercials per seleccionar-los i representar els seus productes al mercat, nacional o estranger.

A partir del 6 de maig podràs consultar a aquest web el programa de la jornada i catàleg amb les ofertes de treball de les empreses participants i apuntar-te a les que més t’interessin. Un cop inscrit/a, et farem arribar l’horari de les teves entrevistes amb les empreses seleccionades i/o experts.

SI ETS EMPRESA

Participa al Networking Professional i entrevista, durant tota una jornada, a professionals comercials

Si estàs interessat a incorporar un comercial a la teva empresa, participa al Networking Professional d’Ocupació que et permetrà entrevistar comercials titulats i podràs valorar, presencialment, les aptituds de cada un d’ells.

La finalitat és poder oferir un punt de trobada a les empreses que estiguin buscant agents comercials perquè realitzin entrevistes in situ amb agenda tancada (més informació).

La participació és gratuïta, sempre que s’hagi publicat l’oferta al portal d’ocupació www.coacg.cat (cost de 50 euros).

Si estàs interessat en participar omple el següent formulari abans del 20 de maig. Un cop inscrit, t’inclourem en el catàleg d’empreses participants perquè els candidats tinguin l’oportunitat d’inscriure´s a la teva oferta.

Si estàs interessat en entrevistar-te amb qualsevol dels experts dels diferents espais, pots fer-ho també, concertant entrevista a través d’aquest formulari.

Networking Professional
juny
13
dj.
Conferència a càrrec de Xavier Verdaguer @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 13 @ 18:30 – 20:00
El pròxim dijous 13 de juny a les 18.30 h, se celebrarà la sessió d’entrega de títols i del Premi al millor Pla d’empresa de l’edició 2017/2018 del Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA).
 
Es durà a terme una conferència, oberta al públic, a càrrec de Xavier Verdaguer, fundador i CEO d’Imagine Creativity Center.
 
L’acte tindrà lloc, el dijous 13 de juny 18.30 h a 20.00 h, a l’auditori Centre d’empreses del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.
 
Programa:
 • 18:30 Benvinguda.
 • 19:00 Conferència a càrrec de Xavier Verdaguer.
 • 20:00 Entrega de títols del MBA edició 2017/2018 i del premi al millor Pla d’empresa

Xavier Verdaguer

juny
20
dj.
Conferència “Transaprenentatge: de les institucions que ensenyen a l’articulació de xarxes que aprenen” @ Auditori Manel Xifra Boadas - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 20 @ 10:00 – 12:00

Ismael Peña-López és Doctor en Societat de la Informació i el Coneixement. Treballa en el camp de les Polítiques Públiques per al Desenvolupament, amb especial focus en les TIC (TIC per al desenvolupament, escletxa digital, etc.) i una aproximació força multidisciplinar de les ciències socials: economia, sociologia, ciència política, pedagogia…

Des de l’any passat és Director General de Participació Ciutadana i Processos Electorals a la Generalitat de Catalunya.

Anteriorment, i durant prop de 13 anys, va ser professor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya. També ha estat investigador sènior a Open Evidence i director fellow d’Innovació Oberta de la Fundació Jaume Bofill.

A través del seu lloc web ICTlogy, comparteix en obert les seves reflexions personals, producció científica, articles i informacions sobre aquests temes.

“Crec que innovar és trobar nous camins tenint cura de dibuixar-los bé en el mapa d’allò que abans era desconegut. Confio plenament que la col·laboració entre tots els exploradors fa més ràpid i millor el traçat, a més de reduir el nombre de damnificats -sempre n’hi ha quan s’emprèn un camí desconegut.” (Qui és qui. Educació Demà. Fundació J. Bofill)

Punts de la intervenció

 • Diem que preparem els estudiants per a l’aprenentatge al llarg de la vida i per a aprendre a aprendre. Però, realment, què passarà quan el professor/a no hi sigui?
 • Com hauríem d’orientar la nostra acció docent per a què, quan nosaltres no hi siguem, ells puguin seguir aprenent a aprendre al llarg de la vida?
 • I aquesta teoria, com la duc a terme en el meu dia a dia? Proposo revisar 10 “institucions” de la docència/aprenentatge, des de la idea de centre educatiu a la de currículum, passant pel docent, la biblioteca i d’altres.

Programa

 • 10:00h – Inauguració
 • 10:15h – Conferència “Transaprenentatge: de les institucions que enseyen a l’articulació de xarxes que aprenen”
 • 11:15h – Debat
 • 12:00h – Fi de la sessió

Inscripció

La inscripció és gratuïta. Recordeu que l’aforament és limitat.

Per assistir-hi cal omplir el formulari següent (triar l’opció que correspongui):