Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

oct.
17
dt.
Curs d’especialització “Habilitats Directives per a Comandaments Intermedis” (inici) @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
oct. 17 @ 9:30 – 13:30

A qui s’ adreça

 Curs d'especialització Habilitats Directives per a Comandaments Intermedis

Curs dirigit a totes aquelles persones que tinguin persones i equips al seu càrrec.

A totes aquelles persones que tinguin persones i equips al seu càrrec.

Presentació

Com diu Albert Einstein “Donar exemple no és la principal manera d’influir en els altres; és l’única”. Partint del contingut d’aquesta frase i de les capacitats que ha de tenir un líder per aconseguir-ho, el seminari presenta dues parts clarament diferenciades: una seria la del “jo amb mi mateix” incidint en l’autoconeixement per poder així millorar aquells aspectes que ens dificulten l’estar bé amb nosaltres mateixos i, per tant, amb els altres, com son: la gestió del temps, gestió de les emocions, saber rebre aportacions dels altres…i una segona part en la que treballem el “jo amb els altres”: assertivitat, empatía, comunicació, lideratge, delegació i treball en equip.

Objectius

Proporcionar eines i tècniques per a desenvolupar habilitats de lideratge necessàries per guiar i desenvolupar persones i equips de treball.
"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA) @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Narcís Monturiol
oct. 17 @ 18:00 – 22:00

El Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de la UdG (Master in Bussines Administration) ha assolit la seva maduresa amb més de 25 anys; hi han passat gairebé 650 professionals de les comarques gironines en els darrers anys i s’ha convertit en una excel·lent oportunitat per formar-se a Girona, amb horaris compatibles amb les activitats professionals, que permet aportar una formació directiva transversal, amb rigor i coneixement de darrera generació durant un any. Al llarg dels cursos hem desenvolupat un màster per impulsar la iniciativa empresarial i la motivació necessària per assolir nous èxits professionals i que forma als nous directius que han de liderar els reptes de canvi en els entorns complexos de l’empresa. Un màster amb visió clarament enfocada a la practicitat (utilitza la metodologia learing by doing), al treball a partir de l’anàlisi de casos reals, als exercicis que simulen situacions de moltes PIME i grans empreses líders dels seus sectors, i que culmina amb la preparació d’un pla d’empresa.

A l’UdGMBA s’adquireix una visió transversal de tota l’organització empresarial, nous coneixements en totes les àrees clau que cal dominar en una companyia. El màster s’adreça a professionals amb experiència que se situen en llocs clau de futur de les empreses i que necessiten depassar el llindar del coneixement de les funcions i habilitats per a la gestió i administració en  entorns empresarials competitius. A la vegada, el màster implica el desenvolupament d’un pla de negocis real en el que aplicar tots els coneixements de totes les àrees de l’empresa. Alguns dels nostres exalumnes avui són directius, d’altres han creat el seu propi negoci, tots ells sempre han valorat molt positivament què va significar pensar un negoci des de zero, promovent l’emprenedoria des del primer dia de classe i amb l’acompanyament de tutors especialitzats. Finalment, l’estratègia i l’organització no és res sense les persones. L’MBA també aporta una formació en competències, en lideratge, en treball en equip i en desenvolupament de la creativitat i la innovació.

L’UdGMBA és una de les decisions més importants i positives en el rellançament de la vostra carrera professional. Serà amb el vostre treball i la vostra capacitat i dedicació que l’MBA continuarà sent un referent de la formació directiva a les comarques gironines. Us agraïm la confiança en el programa MBA de la Universitat de Girona.

MBAUDG

A l’UdGMBA s’adquireix una visió transversal de tota l’organització empresarial

INFORMACIÓ BÀSICA

 • Durada: 60 ECTS* / 1.500 hores
 • Calendari: Del 17 d’octubre de 2017 a l’1 de desembre de 2018
  • Sessions informatives:  
   • Dimecres 17 de maig, 12 de juliol i 13 de setembre a les 19 h a la Sala MBA  de l’Edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.
   • Dimarts 20 de juny a les 19 h a l’aulari 1 de l’Edifici Giroemprèn del Parc  Científic i Tecnològic de la UdG.
 • Horari: Dimarts i dijous de 18 a 22 h.
  • Un cop al mes, divendres de 17 a 21 h i dissabte de 9.30 a 13.30 h
 • LLoc de realització: Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Edifici Giroemprèn, aula MBA.
 • Organitzat per: Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació i Departament d’Organització, Gestió Empreserial i Disseny de Producte de la UdG.
 • Preu: 6.150€* (1.250 Euros de preinscripció + 147 Euros de despeses de finançament + matrícula finançada**: 4.900 Euros, en 10 quotes des de 490 Euros/mes)
  • Possibilitat de finançar el pagament de la matrícula en 10 quotes. Per a més informació consulteu aquí.
  • *Inclou una assegurança d’accidents. No inclou la taxa d’expedició del títol de la UdG.
  • ** Condicions subjectes a les fluctuacions del mercat.
"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
oct.
18
dc.
Curs “Com calcular el cost real del teu producte” @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
oct. 18 @ 16:00 – 20:00
curs-calcular-el-cost-del-teu-producte-girona-mcempreses

Quins són els conceptes de comptabilitat analítica

Coneix com calcular el cost real dels seus productes o serveis, quin tipus de despeses el composen o quin benefici treurà per cada venda de producte o servei en funció dels marges de venda establerts?

Objectius del curs

Coneix com calcular el cost real dels seus productes o serveis, quin tipus de despeses el composen o quin benefici treurà per cada venda de producte o servei en funció dels marges de venda establerts?

Amb aquest curs es farà un repàs detallat de tots aquests conceptes de comptabilitat analítica tot combinant-ho amb la realització d’exercicis pràctics simulant l’assignació de diferents tipus de costos a través dels mètodes que generalment utilitzen les empreses.

Curs dirigit a

 • Empreses (Direcció General i Direcció Financera)
 • Emprenedors
 • Qualsevol persona que vulgui conèixer en detall com calcular el cost dels productes.

Després de realitzar el curs tots els costos de la seva empresa estaran repercutits en els seus productes.

 • La comptabilitat de gestió o comptabilitat analítica.
 • Per què és important calcular el cost dels productes? Quan s’ha de fer?
 • Tipus de costos: directes i indirectes, variables i fixes.
 • Criteris de distribució dels costos.
 • Determinació del marge del producte.
 • El control dels costos.
"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
Curs “Atenció telefònica & atenció al client” (inici) @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
oct. 18 @ 18:00 – 20:00

DURADA: 24 hores presencials

DATES: Inici: 18 d’octubre  2017  Fi: 31 de gener del 2018

HORARI: Grup 1: dimecres de 16:00 a 18:00   Grup 2: dimecres 18:00 a 20:00 *En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

*En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

LLOC D’IMPARTICIÓ:   a les instal·lacions d’ Aedes Girona:  Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

 • Opció de pagament fraccionat
 • Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
 • En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar
 • Consulta els nostres descomptes

Important: Per reservar plaça per aquest curs, heu d’omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades i enviar-la via correu electrònic a la següent adreça: formacio@aedes.cat INSCRIPCIÓ

__________________________________________________________________________________________________________________

ATENCIÓ TELEFÒNICA & ATENCIÓ AL CLIENT

En aquest curs aprendràs a realitzar una correcta atenció al client

OBJECTIUS CURS ATENCIÓ TELEFÒNICA & ATENCIÓ AL CLIENT

Avui en dia és clau per a qualsevol organització empresarial, comerç o negoci realitzar una correcta atenció al client, posant l’accent en aspectes de summa importància com ara la relació organització-client o la comunicació amb els companys de treball. En el curs atenció al client, es tractarà la importància d’una comunicació adequada, l’atenció telefònica, coneixent el significat de certs comentaris, tons de veu, postures corporals, tics, salutacions… Tot això ens ajudarà a conèixer millor al client, i poder atendre d’una forma adequada.

TEMARI CURS ATENCIÓ TELEFÒNICA & ATENCIÓ AL CLIENT:

ATENCIÓ AL CLIENT EN GENERAL

 1. Què significa servei al client
 2. Tipus de clients
 3. Tipus de serveis
 4. Error en l’atenció al client
 5. Cara a cara – Servir amb un somriure
 6. Cara a cara – El client difícil
 7. Comunicació via e-mail

L’ATENCIÓ TELEFÒNICA:

 1. Identificació dels passos per a proporcionar un bon servei
 2. Aplicar les tècniques i eines telefòniques per a obtenir una atenció eficaç
 3. Actitud proactiva
 4. Saber escoltar
 5. Saber respondre a les peticions d’una manera eficaç i comprensible per l’usuari i/o client
 6. Guiar i intentar solucionar els problemes dels usuaris
 7. Guiar la percepció de l’usuari i/o client i entendre el paper principal que desenvolupa el servei en l’èxit de la seva empresa
 8. Transmetre una imatge positiva via telefònica
 9. Aspectes psicològics a tenir en compte en l’atenció a l’usuari

*CURS BONIFICABLE PER A TREBALLADORS EN RÈGIM GENERAL DE SEGURETAT SOCIAL

"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
Master’s Degree Smart Cities @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
oct. 18 @ 18:00 – 21:00

Who are you targeting?

Smart Cities

The Smart City concept is broad and cross-disciplinary, ranging from more tech-oriented profiles to more social or economic ones

University graduates from any area of specialisation who are interested in Smart Cities. We’re open to any specialisation because we understand that the Smart City concept is broad and cross-disciplinary, ranging from more tech-oriented profiles to more social or economic ones. As such, our master’s degree committee decides student admissions on a case-by-case basis, examining the merits of each CV.

Admission requirements

Candidates for our master’s degree must be university graduates from any specialisation with an interest in Smart Cities. Non-graduates may also apply to enrol on the master’s degree programme and, if admitted, will receive a certificate of attendance. The master’s degree committee will decide on the admission of applicants on a case-by-case basis, depending on their experience and CVs (please, send your CV to the email adress secretaria.academica@fundacioudg.org)

Presentation

Middle-sized cities require independent consultancy services for the adoption of global best practices in Smart Cities. In order to meet their needs, the students who enrol on our Master’s Degree in Smart Cities begin the solve real city problems right from the start of their studies with a view to finding future employment in leading consultancy firms, companies and  organisations around the world, as well as in important research centres. We are incredibly proud of the fantastic work they’re doing in solving these real needs of cities. We offer the only official master’s degree on this theme in Spain, and indeed Europe. We’re unique in the world in terms of how we assist cities. If you want to be the next leader in smart cities leader, come and join us!
Our programme also includes two additional diplomas, designed as submodules of the full master’s degree. They can be completed separately and subsequently count towards the full master’s degree (courses completed within either of the two diplomas will automatically be included when enrolling on the master’s degree):

Specialist Diploma in Smart Urban Technologies (33 ECTS credits):
This diploma has been designed as a module contained within the master’s degree described above. The course runs concurrently with the master’s degree, sharing the same schedule and calendar but with fewer credits.

Diploma in Innovation for Smart City Projects (15 ECTS credits):
This diploma only includes the city project and the prior preparation workshop week. It’s designed for professionals with the aim of broadening their experience in different cities around the world.

Targets

The main goal of the master’s degree is to train professionals to lead cross-disciplinary teams for Smart City projects anywhere in the world. Our master’s degree aims to offer university graduates specific training in information technologies, city planning and socioeconomics in order to deal with present-day challenges in modern cities.

During the master’s degree our students complete an on-site practicum in different cities around the world where they develop real smart city projects working alongside city public authorities. Students who complete the programme will be qualified to work in the new and promising profession of smart urban technologist, an advantageous position from which to enter the incipient market for smart city solutions and consulting, as well as to deepen their knowledge in research careers.

Professional outings

Due to the length and credit value of the two diplomas, they are geared more towards working professionals who wish to complete the master’s degree in the near future but on a progressive basis (diploma modules count towards the full master’s degree; courses completed as part of either of the two diplomas will automatically be validated on enrolling on the full master’s degree in the future):

The master’s degree and diplomas offer good professional opportunities for:

 • Professional consultancy and entrepreneurship.
 • Public administration.
 • Technology and research centres.
 • R&D departments in small and medium-sized enterprises, as well as in large companies.
 • Technology-based departments in engineering firms and companies dedicated to innovation and the implementation of technological solutions.
"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
oct.
20
dv.
Diploma de postgrau “Ciències Socials Forenses i Peritatge Social en l’Àmbit Civil” (inici) @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
oct. 20 @ 16:00 – 20:00

Raons per fer el curs

 Diploma de postgrau Ciències Socials Forenses i Peritatge Social en l'Àmbit Civil

Adquirireix expertesa per actuar com a perit a l’Administració de Justícia i com a professional autònom en l’activitat extrajudicial.

Ofereix a l’estudiant una formació d’especialització innovadora que li permet adquirir expertesa per actuar com a perit a l’Administració de Justícia i com a professional autònom en l’activitat extrajudicial.

Habilita i capacita l’estudiant per exercir com a perit social en les diferents ordres jurisdiccionals i obtenir uns coneixements teòrics i pràctics d’especialització en els diversos procediments judicials de competència civil (família, menors, adopcions, filiacions, successions, modificació de la capacitat d’obrar, etc.).

A qui s’ adreça

A totes aquelles persones que tenen la titulació universitària de Treball Social i Educació Social i volen especialitzar-se, dins de l’àmbit judicial, en el món del peritatge social civil. Podran accedir a la formació tots aquells professionals amb formacions afins a l’àmbit social i a les ciències forenses (en aquest darrer cas, el reconeixement acreditatiu d’haver cursat el postgrau no habilita per actuar com a treballador social forense o educador social forense).

Requisits d’admissió

 • Titulació universitària en Treball Social i Educació Social i els que tinguin la doble titulació de Treball Social i Educació Social.
 • També podran accedir a la formació tots aquells professionals amb formacions afins a l’àmbit social i les ciències forenses. En aquest cas, el reconeixement acreditatiu d’haver cursat el postgrau no habilita per actuar com a treballador social forense ni educador social forense.

Presentació

En les darreres dècades la figura del perit/a social, judicial i extrajudicial està agafant especial rellevància dins de l’Administració de Justícia.

Davant d’aquest recent reconeixement cal que els i les professionals de l’àmbit social es formin adequadament en el camp de les ciències forenses i de les actuacions pericials per tal de poder assumir adientment les responsabilitats que se’n deriven del seu exercici i evitar perjudicis resultants d’una mala praxi.

L’exercici pericial o forense requereix d’uns coneixements legals i processals específics més enllà dels coneixements propis de la pròpia disciplina.

La formació de Diploma de Postgrau en Ciències Socials Forenses i Peritatge Social en l’àmbit Civil és una formació molt innovadora que té com a finalitat professionalitzar l’actuació del/de la professional d’àmbit social com a perit/a judicial i extrajudicial, alhora que ofereix la possibilitat d’especialitzar-se en l’ordre civil. A més, l’estudiant adquirirà coneixements per a la seva pràctica professional envers les diferents demandes judicials d’emissió d’informe social i vers l’aplicació de recursos metodològics en qualsevol servei en el que es trobi.

Objectius

 • Professionalitzar la pràctica de les ciències socials forenses i l’especialització en l’àmbit civil.
 • Obtenir uns coneixements teòrics i pràctics que avalin l’especialització de les professions d’àmbit social en el camp judicial.
 • Adquirir capacitats i habilitats per a l’exercici del peritatge social en l’àmbit civil.
 • Capacitar l’estudiant en el desenvolupament metodològic dels estudis forenses per a l’emissió del dictamen pericial.
 • Promoure en el professional la recerca de recursos metodològics d’investigació i valoració en la pràctica forense per a l’estudi de casos psicosocials de competència civil.
 • Conèixer el contingut i els límits del dictamen pericial discriminant-lo de l’informe assistencial.
 • Emmarcar les actuacions dels forenses socials dins d’un context ètic i deontològic definit.
 • Capacitar l’estudiant per a la defensa del dictamen a sala.

Sortides professionals

 • Exercir com a perit social forense extrajudicial en l’àmbit privat.
 • Treballar als Equips d’Assessorament Tècnic de l’Administració de Justícia i altres serveis del Departament de Justícia.
"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
Máster Bioconstrucción Aplicada y Ecoarquitectura (inici) @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
oct. 20 @ 16:00 – 20:00

Razones para hacer el curso

Bioconstrucción Aplicada y Ecoarquitectura

Conoce a fondo su aplicación en obra, su uso en el diseño, e integrándolo en un proyecto sostenible y eficiente

 • Convertirse en un especialista avalado por la práctica en bioconstrucción, conociendo a fondo su aplicación en obra, su uso en el diseño, e integrándolo en un proyecto sostenible y eficiente.
 • Expertos en materiales naturales y saludables

A quien va dirigido

A grados superiores y diplomaturas en el ámbito de la arquitectura, Edificación e Ingeniería. Interiorismo.

Requisitos de admisión

Este máster se dirige a titulados en Arquitectura, Arquitectura Técnica, grados en Ingeniería de la Edificación, Ingeniería Industrial y, posiblemente, otros grados de ingeniería.

 • Serán admitidos aquellos estudiantes que se encuentren en fase de PFC.
 • Grados superiores en el ámbito la edificación. Diplomaturas. Interiorismo.
 • Se admiten constructores experimentados previa entrevista.

Nota 1: En el momento de formalizar la inscripción es imprescindible enviar por correo electrónico a info.fundacioif@udg.edu: currículum vitae y carta de motivación.

Nota 2: quien no disponga de título universitario previo, tendrá derecho a recibir, con las mismas condiciones, un certificado de asistencia expedido por la Fundació UdG: Innovació i Formació.

Presentación

El éxito obtenido en las ediciones anteriores y la necesidad de la sociedad de rehabilitar el hábitat para conseguir buenos niveles de eficiencia, sostenibilidad y salud, nos impulsan a mantener esta formación intensiva y práctica. El Máster mantiene una estrecha relación con empresas y profesionales del sector de la bioconstrucción, así como con el Instituto Nacional de Baubiologie que colabora con profesorado y divulgación.
La sociedad es cada vez más consciente de los excesos y las incongruencias que conllevan los sistemas constructivos utilizados hasta la crisis en la que todavía estamos inmersos.  Esta situación despierta el interés y la necesidad de abrir nuevas vías para la construcción basadas en tecnologías más adecuadas a las necesidades de las personas, teniendo en cuenta tanto criterios de salud como criterios basados en la sostenibilidad de los recursos y el respeto por nuestro hábitat.
En este sentido, una de las alternativas más factibles es recuperar, mejorar, estandarizar y analizar la viabilidad de los sistemas constructivos tradicionales Low Tech,  basados en los recursos locales para proporcionar alternativas reales y efectivas al actual cambio de paradigma constructivo.
Se pone de manifiesto la importancia de reciclar, especializar y dotar de las competencias necesarias al colectivo de profesionales de la arquitectura y especialidades afines, con el objetivo de crear suficiente masa crítica capaz de reconducir este cambio y proponer alternativas viables para la creación de nuevos escenarios en la construcción de nuestro país.
En un segundo nivel, este cambio de paradigma debe venir acompañado del establecimiento de bases para la creación de nuevas estructuras productivas, empresas e instituciones capaces de dar respuesta a las nuevas necesidades del mercado. Por tanto, hay que tener en cuenta que las competencias personales y profesionales de este nuevo colectivo profesional deben poder ir más allá de la adquisición de conocimientos; se generarán nuevos perfiles de emprendedores capaces, a través de la creación de empresas y la generación de empleo, de crear las sinergias necesarias para dar respuesta a las necesidades de la sociedad y empresas constructoras y fabricantes de materiales actuales.
En este sentido, la educación desempeña un papel fundamental para poder vehicular una estrategia global que propugne la creación de nuevas competencias de carácter sistémico entre el conjunto de profesionales del sector.

Objetivos

 • Conocer las principales características, propiedades y normativa actual de los principales sistemas y materiales empleados en bioconstrucción.
 • Integrar los conocimientos en el diseño de proyectos más eficientes, saludables y sostenibles
 • Conocer en profundidad los procesos de fabricación, de aplicación y construcción con el fin de innovar en los procesos y reducir gastos y huella ecológica derivada.
 • Contribuir a dar herramientas y recursos para crear profesionales de la construcción, la arquitectura y la ingeniería que se especialicen en este nuevo campo de futuro: la bioconstrucción yla ecoarquitectura.
 • Disponer de los conocimientos necesarios en torno a las características, especificidades, aplicaciones técnicas y normativa de la construcción.
 • Comprender los conceptos básicos de sostenibilidad y desarrollo sostenible.
 • Aprender a evaluar, gestionar y aplicar el ciclo de vida de los materiales en la edificación y el consumo de recursos.
 • De forma específica, se pretende que los y las participantes del máster, logren alcanzar los siguientes objetivos:
 • Descubrir los antecedentes históricos y los rasgos fundamentales de los valores técnicos y antropológicos de la tradición constructiva.
 • Conocer las propiedades, costos y forma de aplicación de materiales ecológicos reales.
 • Identificar y aplicar las diversas técnicas de construcción.
 • Identificar y aplicar varios detalles constructivos.
 • Analizar y evaluar los valores y las técnicas en rehabilitación como parámetro de minimización de los impactos.
 • Analizar y evaluar el entorno y el hábitat para un desarrollo sostenible.
 • Identificar y analizar los principales factores de una construcción bioclimática.

Salidas profesionales

 • Las principales salidas profesionales se localizan en el sector de la construcción sostenible, la eficiencia energética, así como en el ámbito del diagnóstico, la planificación y la elaboración de estrategias de mitigación y adaptación al cambio climático en el campo de la construcción.
 • El máster pretende formar a profesionales emprendedores en el campo de la construcción sostenible, que puedan diseñar, evaluar y calcular soluciones concretas y sostenibles en función de su especialización.
 • También se consideran salidas la creación de capacidades en el ámbito profesional o de la enseñanza reglada.
"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
Master’s Degree Technology and Security (inici) @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
oct. 20 @ 16:00 – 20:00

Who are you targeting?

 Master's Degree Technology and Security

Provide professionals and researchers with expertise and skills geared towards developing security strategies

The Master’s Degree in Security Policy and Technology aims to provide professionals and researchers with expertise and skills geared towards developing security strategies in a broad sense and from several perspectives.

Admission requirements

 • Applications from candidates with backgrounds in criminology, law, sociology, computer science, economics and political science.
 • Candidates who have completed the first cycle of a degree can also apply; however, the approval of the Master’s Coordination Committee is required.

Note: students who do not hold a previous university qualification will be entitled to obtain, under the same conditions, a certificate of attendance issued by the University of Girona Foundation: Innovation and Training.

Presentation

This master’s degree is the result of several conversations held in recent years between professionals and academics in the field, all of whom highlighted the lack of available training in order to fill academic or technical positions related to security matters, which encompass surveillance related to homeland security, physical security, cybersecurity and public safety, among others.

The role of technology in security policies and their implementation is becoming increasingly important. Contemporary surveillance methods are mainly based on sensor technology such as video cameras or automatic tools for data gathering and monitoring. There is a growing social demand for security policies that integrate a broader perspective on technological innovation, particularly in terms of how policies can be designed democratically, how technologies can be designed taking in account their societal impact and how security polices can reflect societies in which more and more social interaction takes place online and involves the treatment of personal data. It is therefore essential that policymakers, along with private and non-profit organisations, gain an appreciation of the stakes involved in security technologies, in respect of policy evaluation, the democratic control of security policy, and the understanding of technological design.

This master’s degree offers thorough training on a theoretical, political and practical level aimed at academics and professionals keen to broaden their knowledge and gain a more in-depth understanding of the relationship between technology and security. This is a multidisciplinary field, combining approaches from social sciences, law, and engineering. This is due to the multifaceted nature of contemporary security policy, which is reliant on technological designs such as surveillance tools, regulated by public order and privacy legislation, but implemented from a sociological and criminological perspective. This multidisciplinary field requires experts to have a broad knowledge base but also an ability to practically design and deliver on various security-related tasks.

This master’s degree is therefore conceived as a qualification that will meet the existing short-term demands and long-term demands, given that demand is expected to increase exponentially in the next few years.

Career opportunities

Once they complete the master’s degree, students will be able to confidently tackle any task related to technology, privacy and data protection, offering outstanding technical and management skills from both an academic and specialised consultancy perspective. Graduates of the Master’s Degree in Security and Technology will develop talents, interests and skills leading to jobs in various sectors (whether in academia or as specialised consultants).

They will be qualified to work as advisers and/or managers in the field of technology and security in both public and private organisations. They will develop the ability to detect and ensure the compliance of security projects with the legislation in force (national or international), as well as to address key security issues in critical scenarios. They will also be qualified to analyse and develop security policies in their field.

Professionals in the field of security (policymakers, LEA officers) will have the chance to advance their careers by adapting them to the new technological developments.

This programme will also offer possibilities for developing an academic career in this field of studies.

Targets

The main aim of the Master’s Degree in Security and Technology is to train students in the design and management of security policies from a local perspective, and to give them a comprehensive understanding of the role played by technology in management.
The specific aims include:

 • To understand, from a comprehensive perspective, the production process of security demands and the public policies designed to address them.
 • To develop, manage and evaluate public security policies.
 • To gain more in-depth knowledge of the risks and potentialities of the technology factor in security management.
 • To gain expertise and skills geared towards developing security strategies with the responsibility needed for the democratic control of security policy.

The master’s degree also addresses the sociological, political, legal and ethical context in which security protection policies and technologies are developed.

"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
oct.
21
ds.
Inici Curs “Personal Branding” @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
oct. 21 @ 9:00 – 14:00
Personal Branding

Com convertir persones en una marca

Dades del curs:

 • Hores: 30h
 • Dates: 21/10/2017 a 25/11/2017
 • Horari: 09.00h a 14.00h

Objectiu:

 • Comprendre les responsabilitats de tenir una marca personal o empresarial com a clau en la nova estructura de les organitzacions.
 • Aprofitar el fenomen “branding” per posicionar-se al mercat laboral.
 • Conèixer els avantatges de tenir una marca personal connectada a la marca empresarial com a estratègia de les organitzacions enfront d’altres formats tradicionals.
 • Com millorar la creativitat

Continguts:

 • Business brand & Personal brand
 • Eines per construir una marca corporativa
 • Estratègia de màrqueting digital en les marques”
 • Personal Branding
Inscripcions
"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
oct.
23
dl.
Curs de Illustrator (inici) @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
oct. 23 @ 17:00 – 19:00

DURADA: 30  hores presencials  + 50 hores d’accés a contingut on-line

DATES: Inici:  23 d’octubre de 2017     Fi: 12 de febrer del 2018

HORARIS:   Dilluns de 17:00 a 19:00  hores

*En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats,contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

LLOC D’IMPARTICIÓ:   a les instal·lacions d’ Aedes Girona:  Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

 •  Opció de pagament fraccionat
 • Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
 • En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
 • Consulta els descomptes especials (estudiants, aturats…)

Important: Per reservar plaça per aquest curs, heu d’omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades i enviar-la via correu electrònic a la següent adreça: formacio@aedes.cat INSCRIPCIÓ

adobe-illustrator

Adreçat a totes aquelles persones que volen introduir-se en el món del disseny gràfic,

______ ______ ______ ______ ______ ______ ______ ______ ______ ______ ______ ______ ______

El curs de Illustrator de Aedes Girona va adreçat a  totes aquelles persones que volen introduir-se en el món del disseny gràfic, dissenyadors webs, dissenyadors amateurs i aficionats… També està dirigit a totes aquelles persones que per motius laborals, o formatius, necessiten adquirir els coneixements d’aquest programa i realitzar un curs de Illustrator. Per a tots aquells que volen ampliar els seus coneixements en Illustrator

OBJECTIUS CURS DE ILLUSTRATOR:

 • Conèixer totes les possibilitats de Illustrator, passant per la creació d’imatges corporatives, pàgines web i imatges vectorials en general.
 • Familiaritzar-se amb l’entorn de treball, panells i ajudes en pantalla.
 • Aprendre a modificar figures i gràfics mitjançant diverses tècniques.
 • Aprendre a treballar amb text vectorial per adaptar-ho als dissenys, saber guardar en els diversos formats que té disponible aquesta eina.

TEMARI CURS DE ILLUSTRATOR:

 • Espai de treball
 • Interfície, panell d’eines i barra d’opcions
  • Organització de panells i l’espais de treball
  • Desplaçar-nos per l’espais i navegació (lupa, ma, etc.)
 • Diferencia entre imatges Vectorials i Mapa de bits
 • Eines de dibuix
  • Eines de formes
  • Com seleccionar, moure i transformar aquestes formes
  • Diferents maneres de crear una forma
 • Les capes
  • Organitzar capes
 • Alinear i organitzar objectes
 • Eina de la pluma
  • Com utilitzar la eina de la pluma per a crear una forma personalitzada
  • Eina de la pluma per a calcar i vectoritzar
 • Vectorització automàtica
 • El color
  • Teoria del color
  • Com crear mostres
  • Diferents tipus de mostres (tintes planes, colors sòlids, degradats)
  • Mapa de degradat
 • El text
  • Creació de text
  • Donar format al text
 • Combinar formes amb el buscatrazos
 • Incorporar imatges als nostres dissenys
 • Treballa amb diferents taules de treball
 • Creació de una imatge corporativa
  • Creació de un logotip
  • Creació de la papereria
  • Llibre d’estils
 • Creació de un flyer o un poster
 • Preparar el document per impressió
  • Creació de Pdf
  • Traçar el text
  • Resolució de les images
  • Colors
  • Sangria

*CURS BONIFICABLE PER A TREBALLADORS EN RÈGIM GENERAL DE SEGURETAT SOCIAL

 "La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”