972 18 34 00

Calendar

des.
10
Dl
Sessió “AI-H2O: El repte de la gestió integral de l’aigua en el nou món de la infoesfera” @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
des. 10 @ 10:00 – 13:30

Com en molts altres sectors, l’IoT (Internet of Things) incrementarà exponencialment el nombre de senyals i mesures que s’obtindran al llarg del cicle de l’aigua, provocant un augment espectacular del nombre de dades que s’obtindran (Big Data) i el desenvolupament de mètodes de processament basats en eines d’Intel·ligència Artificial (Deep Learning). La conjunció d’aquests elements comportarà, els propers anys, un canvi radical en la gestió del cicle integral de l’aigua.

El Campus de L’Aigua de la Universitat de Girona organitza aquesta jornada amb l’objectiu de generar un espai d’interacció i reflexió al voltant d’aquest tema clau en el present i futur del sector de l’aigua.

Programa

  • 10:00 h. Inauguració de la jornada
  • 10:15 h. Xavier Xirgu (responsable de promoció i innovació del Parc Científic i Tecnològic de la UdG). “La visió de l’impacte de l’IoT en el món industrial des de la perspectiva d’un Parc Científic i Tecnològic”
  • 10:45 h. Debat
  • 11:15 h. Pausa Networking
  • 11:45 h. Manel Garrido (Universitat de Califòrnia- Irvine) “Impacte de les noves eines de la societat de la informació en la gestió de l’aigua”
  • 12:30 h. Debat
  • 13:00 h. Cloenda de la jornada

des.
11
Dt
Sessió Esade Alumni “Elevator pitch: un missatge per tenir èxit” @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
des. 11 @ 19:00 – 21:00

El Club Girona ESADE Alumni et convida a aquesta sessió flash, en què crearem un missatge que se surti del normal i que ens permeti transcendir i multiplicar la nostra marca. Potenciarem els nostres punts forts i ens centrarem en els beneficis que podem aportar al nostre interlocutor per tal que ens percebi com la solució a la seva situació: breus, sintètics, impactants…, amb el convenciment necessari per deixar-li clares quines són les nostres aportacions de valor i que hem estat capaços de comunicar-ho amb la precisió d’un cirurgià.

Si ens hi acompanyes, compartirem amb tu les formes de tenir més impacte i capacitat per fer arribar el nostre missatge, de manera que resulti memorable. T’hi apuntes?

Sobre Ivo Güell
Ivo Güell Torné (DEM 01) és soci director d’Idei Consultores de Formación, dedicats a les solucions innovadores per al desenvolupament de professionals dins i fora de les empreses, així com a la introducció de noves estratègies professionals.

Elevator Pitch

febr.
4
Dl
Defensa de la tesi doctoral : “Resilience of water resource recovery facilities: a framework for quantitative model-based assessment” @ Sala d’actes de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua- ICRA - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
febr. 4 @ 11:00 – 12:30

A càrrec de: PAU JUAN GARCIA

Directors de tesi: Peter Daldorph (Atkins UK), Arthur Thornton (Atkins UK), Lluís Corominas (ICRA) i Joaquim Comas ( tutor UdG-ICRA)

Projecte: Interdisciplinary concepts for municipal wastewater TREATment and resource RECovery. Tackling future challenges. (TreatREC) TreatRec is a European Industrial Doctorate (EID) project funded by Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) programme of Horizon 2020

Resum: The water sector is entering a period of uncertainty, as stressors such as climate change pose unknown risks to its infrastructure. Utilities need to build resilience to handle unpredictable changes, but the field of resilience in water management is still at its infancy. This thesis will first examine the state of the art of resilience implementation in water resource recovery facilities (WRRF) and identify challenges to its implementation. Secondly, a framework to measure resilience using modelling techniques is proposed. Thirdly, a WRRF model is calibrated and validated at full scale using state of the art dynamic aeration modelling, to be used to validate the framework with two stressors: stormwater and power outage.

febr.
5
Dt
Sessió Esade Alumni “Com invertir els nostres fons en l’actualitat? Rendibilitat vs risc” @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 5 @ 19:00 – 21:00

El Club Girona ESADE Alumni et convida a la sessió titulada ‘Com invertir els nostres fons en l’actualitat? Rendibilitat vs risc ‘, a càrrec de Dani Benito, el proper 5 de febrer, a les 19.00 h.

La inversió dels fons és, ara per ara, una tasca complexa. La consideració de diferents factors com ara la rendibilitat, el risc del capital i els rendiments, la liquiditat, els costos de transacció, la diversificació i la multitud d’alternatives possibles en els mercats fan que la presa de decisions no sigui directa.

Hem fet una tasca de síntesi per a tractar, en aquesta sessió, dels aspectes i les diferents estratègies que en el moment actual hem de tenir en compte a l’hora de decidir-nos per un tipus o un altre d’inversió.

El contingut de la sessió es distribuirà de la manera següent:

  • Rendibilitat versus risc
  • Aspectes que cal considerar en totes les inversions financeres
  • El que convé conèixer sobre productes i plataformes disponibles
  • Objectius i estratègies que cal definir at home

Sessió Esade Alumni 050219

Sobre Daniel Benito Sánchez
Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d’Empreses per ESADE. Auditor de comptes inscrit en el ROAC. Soci de Acordia ACR, SL. Professor col·laborador de l’àrea comptable-financera a ESADE, el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Barcelona, ​​EAE i l’Euncet.

 

febr.
7
Dj
Sessió Python Girona: Scientific Python @ Aulari 1 - Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 7 @ 19:00 – 21:00

L’Esteve Farrés https://github.com/efarres ens presentarà les principals eines utilitzades per la comunitat científica.

En aquesta xerrada presentarà un conjunt d’eines que faciliten la comprensió dels nostre entorn, i que permeten el desenvolupament de solucions.

L’aproximació a la xerrada no la faria com a programador de Python, sinó que la faria com a científic (físic/electrònic) que utilitzà Python con una eina molt útil en el desenvolupament d’instruments de mesura.

Acabarem amb una ronda de Lightning Talks i algo de pycar (free pyzza!!) cortesia de l’associació Python Espanya.

Elements a presentar:

Python Girona 0702

març
7
Dj
Sessió Python Girona: Taller de Docker @ Sala C - Edifici Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
març 7 @ 19:00 – 21:00

En Jordi Bagot https://github.com/jbagot i en Xavi Torelló https://github.com/xavitorello ens presentaran les bondats de Docker emprant un format taller apte per a tots els públics.

Acabarem amb una ronda de Lightning Talks i algo de pycar (free pyzza!!) cortesia de l’associació Python Espanya.

Aquest és la segona part de la xerrada PyGRN #9 :: Octubre 2018 :: Docker 101 https://www.meetup.com/PythonGirona/events/255369246/, on de forma pràctica es va explorar la utilitat de la “containerització” dels nostres projectes, les bondats de les composicions, així com diferents usos d’aquesta tecnologia (p.e desenvolupament, testing, integració contínua, …)

En aquesta sessió no ens van centrar en la orquestració ni en la posada en producció.

Sessió apta per a tots els públics amb un mínim coneixement tecnològic, molt recomanable repassar abans d’aquest taller la xerrada Docker 101 https://github.com/pygrn/docker101

Recordeu portar un portàtil amb Docker i docker-compose preinstal·lats i funcionant!!!

https://github.com/pygrn/xerrades/issues/41

Python Girona

març
12
Dt
“Unint talent científic i emprenedor per afrontar els reptes industrials del territori” @ Sala d'Actes de l'Escola Politècnica Superior I (EPS-I)
març 12 @ 9:30 – 14:30

L’Oficina d’Investigació i Transferència tecnològica (OITT) de la Universitat de Girona, amb el suport de la institució CERCA Centres de Recerca de la Generalitat de Catalunya, presenta la jornada “Unint talent científic i emprenedor per afrontar els reptes industrials del territori”. Iniciativa impulsada pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Mobile World Capital (MWC) Barcelona. L’esdeveniment té com a objectiu fer de punt de trobada del talent emprenedor i el talent científic a nivell de territori, per mitjà de la creació d’un marc per incrementar la col·laboració entre la recerca pública i el món de l’empresa, amb un enfocament als reptes del mercat i la societat.

La Fundació Mobile World Capital Barcelona, per mitjà del programa “The Collider”, i el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya,  per mitjà del programa “Catalunya Emprèn”, aposten per generar i donar suport a la resolució d’aquests reptes amb la col·laboració dels centres de recerca del territori gironí amb el teixit industrial del seu entorn.

Com podràs llegir en el programa de la jornada adjunt a aquest correu, hi haurà un espai on els investigadors de la UdG podran presentar els seus resultats de recerca més innovadors relacionats amb els àmbits verticals i transversals indústria 4.0, health & Wellness, energia i sostenibilitat i transport i mobilitat amb potencial de transferència tecnològica al mercat i la societat. Es comptarà, a més , amb la presència d’empreses gironines participants a la passada edició del Mobile World Congress 2018.

Si estàs interessat/da a assistir-hi com a públic,  només cal que enviïs el teu nom i cognoms a l’adreça valoritzacio@udg.edu. Les places són limitades per ordre de recepció de confirmacions d’assistència.

Trobareu una publicació prèvia de la Jornada al següent enllaç: https://www.udg.edu/ca/investiga/Noticies/Detall-noticies/eventid/5591

 

PROGRAMA

  • 09.30h: Registre.
  • 10.00h: Benvinguda i presentació dels ponents – a càrrec de la Directora de l’OITT, Dra. Helena Montiel.
  • 10.15h: “La recerca com a motor clau en el desenvolupament social i econòmic dels territoris” – a càrrec del Dr. Pere Condom (Catalunya Emprèn).
  • 10.45h: “El Programa de transferència de Tecnologia “The Collider” – a càrrec d’Òscar Sala, director de The Collider i Manuel Palacín, responsable del Programa.
  • 11.30h: COFFEE BREAK
  • 12.00h: Presentació de tecnologies i línies de recerca dels centres de recerca del territori.
  • 13:15h: Experiència Mobile: empreses gironines al MWC.
  • 13.45h: Conclusions i cloenda a càrrec del Vicerector de de Projectes Estratègics de la UdG, Dr. Josep Calbó i Angrill.

març
15
Dv
Seminari ICRA “Lessons learned from nanogeosciences for engineered nanoparticles and microplastic reserach” @ Sala d’actes de l’ICRA
març 15 @ 11:00 – 13:00

ICRA invites you to the seminar “ Lessons learned from nanogeosciences for engineered nanoparticles and microplastic reserach ”

Prof. Dr. Thilo Hofmann, Centre for Microbiology and Environmental Systems Science, University of Vienna

icrasemminar

 

 

Jornada: Empresa i responsabilitat social: present i futur @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científici Tecnològic de la UdG
març 15 @ 12:00 – 15:00

La Càtedra de Responsabilitat Social Universitària, la Càtedra Cambra de l’Empresa Familiar i la Càtedra de Joves Emprenedors volem generar debat entorn de l’empresa i la responsabilitat social. És per això que us convidem a aquest acte que tindrà lloc el divendres 15 de març a les 12h a l’Auditori Jaume Casademont amb el següent programa:

  • 12:00h Inauguració
    • Sílvia Llach, vicerectora de Territori i Compromís Social
    • Pilar Marquès, directora Càtedra Cambra de l’Empresa Familiar
    • M. Rosa Terradellas, directora Càtedra de Responsabilitat Social Universitària
    • Laura Vall-Llosera, directora Càtedra de Joves Emprenedors
  • 12:15-13:00h Taula rodona: Millorant el futur
    • Joana Amat, Projecte Co-persona, presidenta, FIDEM i Co-persona
    • Glòria Plana, Xarxa Gironina per a la Reforma Horària, regidora, Ajuntament de Girona
    • Modera: Jaume Fàbrega, vicepresident, Cambra de Girona
  • 13:00-14:00h Taula rodona: Analitzant el present
    • Jordi Pou, CEO, Ital Coffee
    • M. Rosa Agustí, directora, Assegurances Allianz
    • Mercè Mullor, consellera delegada, Mullor Services
    • Modera: Sílvia Castelló, directora, Qstura
  • 14.00-15:00 Converses amb pica-pica

Reserveu la vostra plaça aquí.

 

Empresa i RespSocial

març
22
Dv
Xerrada Molins de Q ISO 9001:2015 @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
març 22 @ 9:45 – 13:30

Us convidem a la xerrada que celebrarem al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, on tractarem la nova adaptació ISO 9001:2015 d’una manera interactiva.

PROGRAMA

  • 9:45h Recepció assistents
  • 10:00h Presentació de la jornada
  • 10:15h Inici de la xerrada
    • Presentació esquemàtica de les normes ISO.
  • 11:30 Coffee Break
    • Taller interactiu entre els participants. (Eines de treball pels participants: paper i bolígrafs.)
      • Grups de 5-6 persones per tal que facin exercicis sobre:
        • Identificació del context de l’organització.
        • Identificació de les parts interessades
        • Identificació i gestió dels riscos.
      • Cada grup haurà de tenir un líder o presentador per tal que exposi les conclusions de l’equip per a cada un dels elements (context, parts interessades i riscos)
  • 13:30 Cloenda

• Es prega confirmació d’assistència: ealmor@molinsdeq.com

Xerrada Molins de Q ISO 9001_2015

 

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty