Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Inici Curs de Postgrau en Màrqueting Digital i Xarxes Socials

Publicat per: 11 maig 2017 Comentaris: 0
Quan:
18 de novembre de 2017 @ 16:30 – 20:30
2017-11-18T16:30:00+01:00
2017-11-18T20:30:00+01:00
On:
Parc Científic i Tecnològic de la UdG
Carrer Pic de Peguera
11, 17003 Girona
Espanya
Preu:
1.175,00€

INFORMACIÓ BÀSICA

Edició: Setena
Hores: 225.00
Idioma: Català
Data inici: 18/11/2017
Data finalització: 24/02/2018
Crèdits: 9.00 ECTS
Nombre de places: 23
Codi: 17PMX2017
PRÒXIMAMENT
Preu: 1.175,00€
Horari: Divendres de 16.30 a 20.30 hores i dissabtes de 9.30 a 13.30 h
18, 24 i 25 de novembre; 1, 2, 15 i 16 de desembre de 2017; 12, 13, 19, 26 i 27 de gener; 2, 3, 9, 10, 16, 17 i 24 de febrer de 2017

Lloc realització: Parc Científic i Tecnològic de la UdG (pendent de confirmar)

PRESENTACIÓ

La creixent competència comercial en diferents sectors de l’economia productiva de les comarques gironines, així com la importància de millorar la competitivitat d’aquest teixit empresarial, fan palesa la necessitat de formar professionals especialistes en la gestió comercial i del màrqueting digital que siguin capaços de formar part d’equips directius de les empreses catalanes amb una clara vocació per millorar l’orientació i la gestió del negoci en el món 2.0.

OBJECTIUS

Curs de Postgrau en Màrqueting Digital i Xarxes Socials

Posiciona la teva empresa per davant de la competència

 • Entendre què és el màrqueting i les seves estratègies principals (segmentació, posicionament i marca).
 • Conèixer els factors que incideixen en el màrqueting estratègic i la seva relació amb el món digital.
 • Aprendre a utilitzar les diferents xarxes socials i les eines de gestió social en entorns professionals i de gestió des de l’àmbit de l’estratègia i la planificació comercial.
 • Aprendre a crear i desenvolupar un model d’identitat digital per a qualsevol tipus de negoci, persona i empresa de qualsevol tipus que vulgui treballar en entorns digitals.
 • Disposar de les eines necessàries per aprendre a desenvolupar campanyes promocionals i d’e-mailing a la xarxa.
 • Conèixer i gestionar les diferents eines de posicionament web i de motors de cerca a la xarxa així com d’analítica web que permetin un posicionament empresarial millor.
 • Aprendre a avaluar resultats de campanyes i actuacions de posicionament digital a la xarxa.

A QUI S’ADREÇA

 • A persones interessades en treballar en l’àmbit del màrqueting i el màrqueting digital.
 • A emprenedors, empresaris i persones que busquen a Internet noves possibilitats de negoci.
 • A professionals que vulguin aprendre els conceptes de màrqueting i comunicació digital necessaris per millorar el posicionament digital de la seva empresa.
 • A persones que vulguin aprendre a planificar  estratègies digitals.

REQUISITS D’ADMISSIÓ

 • Titulació universitària.
 • S’admetran persones sense titulació universitària. Aquests alumnes obtindran un certificat s’assistència al curs.
 • Cal que els alumnes tinguin ordinador portàtil propi o un altre dispositiu mòbil per al seu ús en les sessions del programa.

PROGRAMA

 • 1. Eines i processos del màrqueting estratègic
  • S’introduiran els principals conceptes i estratègies del màrqueting estratègic. Amb la definició i coneixement de l’estructura del pla de màrqueting així com de les diferents estratègies de segmentació i posicionament, l’alumne podrà encarar amb major facilitat tot l’ecosistema que suposa el màrqueting i la comunicació digital.
 •  2. Comercialització i habilitats digitals
  • Busca proporcionar les habilitats digitals bàsiques per optimitzar i potenciar la gestió professional del màrqueting on line. S’aprendrà a treballar amb diferents dispositius de forma sincronitzada, a realitzar cerques estratègiques per al negoci, a trobar i, sobretot, atraure la informació desitjada i a disposar de les eines correctes per arxivar-la, accedir-hi i compartir-la fàcilment.
 •  3. Planificació i ús de les xarxes socials
  • L’alumne aprendrà a elaborar els objectius principals i específics d’un pla de màrqueting digital. Veurà com desplegar aquest pla de màrqueting als mitjans socials a través d’un social media plan que inclou accions i campanyes concretes sense oblidar que les xarxes socials no són objectius en si, sinó un mitjà estratègic per aconseguir-los.
 •  4. Estratègies d’email marketing
  • Aquest mòdul aprofundeix en el plantejament de les campanyes d’email marketing des d’una perspectiva de màrqueting estratègic. A partir dels aspectes de base de les eines i els processos del màrqueting –introduïts en mòduls precedents–, s’abordarà el plantejament d’objectius i l’orientació a segments de destinataris estratègics, així com el plantejament de continguts orientats a campanyes i accions d’email marketing.
 • 5. Analítica i posicionament web a l’empresa
  • La clau del cinquè mòdul serà el web. L’alumne aprendrà a analitzar si el seu web respon als objectius del pla de màrqueting i com liderar un procés per reenfocar-lo, incloent elements del màrqueting de continguts, del posicionament orgànic als cercadors (SEO) i  de campanyes de pagament (SEM) per acabar establint processos d’avaluació i millora continuada de tots ells.
PROFESSORAT, DIRECCIÓ I COORDINACIÓ
 • Professorat
  • Oriol Cesena. Veure currículum a l’apartat Direcció.
  • Anna Serrano. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat en nombrosos mitjans de comunicació (Televisió de Catalunya, Com Ràdio, Cadena Ser) i s’ha especialitzat en comunicació corporativa i màrqueting digital corporatiu. Ha desenvolupat la seva carrera professional tant en holdings multinacionals, com en agències de comunicació, abans de constituir el seu propi projecte empresarial.
   Actualment exerceix de professora convidada en nombrosos centres formatius (Universitat de Girona, Escola Mediterrània) i per a diverses empreses privades i organismes públics, amb formacions en estratègies de màrqueting per a ecommerce, e-mail marketing o comunicació digital. Forma part del programa Google Partners, i és membre verificat per Google en la divisió shopping (comerç digital). 
  • Francesc Casadellà. Freelance en comunicació i estratègia digital. Soci fundador i  assessor extern d’agències de publicitat creativa; ha exercit càrrecs de cap de comunicació, projectes web i noves tecnologies. En l’àmbit docent, ha estat director durant quatre anys del Curs d’Especialització en Community Management de la Fundació UdG: Innovació i Formació. Imparteix classes per a múltiples entitats i empreses del sector públic i privat. 
  • *La direcció es reservarà el dret de fer canvis en l’equip docent en cas que algun dels professors no pugui impartir la seva matèria, garantint el mateix nivell de qualitat i categoria professional.
 • Direcció
  • Oriol Cesena Mèlich. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Direcció de Màrqueting i Comercialització a ESADE. Dirigeix i imparteix diferents programes en lideratge i direcció de màrqueting, lideratge comercial i màrqueting digital i xarxes socials a la UdG. És professor convidat en diferents universitats, organismes i institucions en les quals ha desenvolupat diferents programes de màrqueting i estratègia, comercialització, i retail marketing. Director de l’empresa FOCALIZZA, consultora especialitzada en màrqueting i comunicació, emprenedoria i desenvolupament local. És professor col·laborador a la UOC i la UdG on imparteix les matèries de màrqueting, comercialització i venda personal. Ideòleg, creador i fundador del Club de Màrqueting de les comarques gironines.
 "La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”

Deixa el teu comentari!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Publicacions relacionades