Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Jornada de Constitució de l’Agrupació Sectorial del Campus Salut

Publicat per: 08 abr. 2019 Comentaris: 0
Quan:
26 de abril de 2019 @ 10:00 – 13:00
2019-04-26T10:00:00+02:00
2019-04-26T13:00:00+02:00
On:
Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
Emili Grahit 91
17003 Girona

El 26 d’abril, a l’Auditori de l’edifici Narcís Monturiol de 10h a 13h, es presentarà el Campus Salut de la Universitat de Girona a empreses, administracions públiques, societat civil i altres usuaris de la innovació en salut.

El Campus Salut és una pla­taforma dinamitzadora de l’ecosistema innovador del sector de la salut. La seva missió és facilitar proactiva­ment la relació de les empreses i institucions del sector amb la Universitat.

El Campus Salut basa la seva activitat en la gestió de la demanda de coneixement i tecnologiaen aquest àm­bit. Amb aquest propòsit, el Campus orienta l’activitat d’R+D+I dels grups de recerca de la Universitat a do­nar resposta efectiva a les necessitats de les empreses i institucions. Igualment, i amb l’objectiu de millorar la capacitació professional de les persones i la seva inser­ció laboral, el Campus Salut propicia el disseny d’una oferta formativa especialitzada ajustada a les necessi­tats de cada moment i avançant-se a l’evolució futura del mercat laboral.

PROGRAMA

Jornada de constitució de l’Agrupació Sectorial del Campus Salut de la Universitat de Girona

 • 10:00h – Benvinguda. Dr. Josep Calbó Angrill, vicerector de Projectes Estratègics de la Universitat de Girona
 • 10:15h – Transformar l’ecosistema de salut innovant, col·laborant i implementant la metodologia quàdruple hèlix. Joan Cornet, director de l’Observatori de Salut Digital de la ECHAlliance (Dublín)
 • 10:40h – El Programa de Campus Sectorials de la Universitat de Girona. Dr. Josep Calbó Angrill, vicerector de Projectes Estratègics de la Universitat de Girona
 • 11:00h – El Campus Salut: un entorn dinamitzador d’oportunitats. Dr. Rafel Ramos, director Científic del Campus Salut
 • 11:30h – Experiències de col·laboració
  • Intel·ligència artificial aplicada a la predicció de crisis d’epilèpsia. David Blánquez, fundador i CEO de MJN Neuroserveis
  • Doctorant industrial i salut pública. Dr Pere Plaja, director de Innovació i Recerca a la Fundació Salut Empordà.
  • El coneixement al servei de les necessitats i demandes de persones amb càncer per la millora de l’atenció. Sylvia Miàs, psicòloga Fundació Oncolliga Girona
  • Imagenoma de l’Envelliment; una aliança entre institucions sanitàries. Dr Salvador Pedraza, director de l’Institut de Diagnòstic per la Imatge a Girona i investigador principal del Grup de Recerca Imatge Mèdica (Idibgi)
  • Observatori social i de salut; una oportunitat per a la competitivitat territorial a Girona. Pau Batlle, Cap de l’Àrea de Polítiques i Promoció de la Salut de Dipsalut.
 • 13:00h – Conclusions
 • 13:15h – Clausura i Networking

 

INSCRIPCIONS

L’aforament és limitat. Cal reservar plaça.

 

Jornada de Constitució de l’Agrupació Sectorial del Campus Salut

Publicacions relacionades