La jornada difondrà diversos projectes de R+D+I centrats en l’aplicació de les tecnologies de membranes al tractament d’aigua potable, el tractament d’aigües residuals i la reutilització d’aigua. En particular, es donaran a conèixer els resultats dels projectes SSAMBRA i OMBReuse, finançats a través del programa TECNIOSPRING d’ACCIÓ.
Objectius:
TECNIOspring és un programa de mobilitat internacional que ofereix a investigadors experimentats la possibilitat de desenvolupar un projecte de recerca aplicada en qualsevol entitat de R&D arreu del món. Les institucions d’acollida són entitats reconegudes amb l’acreditació TECNIO o, en el nou programa TECNIOSPRING+, empreses amb establiment operatiu a Catalunya.
El projecte SSAMBRA vol ampliar les aplicacions del Smart Air MBR® i assolir una reducció dels fenomens de fouling en bioreactors de membranes. L’Smart Air MBR® és un sistema de control automàtic per regular l’aeració requerida per netejar les membranes i monitoritzar el seu efecte en el procés. Entitats d’acollida: LEQUIA-UdG i Polymem.
El projecte OMBReuse té com a objectiu optimitzar els bioreactors de membrana osmòtics (OMBR) i fer-los econòmicament atractius en esquemes de reutilització que compleixen amb els paràmetres actuals de qualitat per l’aigua potable. Entitat d’acollida: LEQUIA-UdG.
Sessió “Elevator pitch”. Es reservarà una sessió per presentacions tipus “elevator” (5 minuts) en les quals proveïdors de tecnologia i usuaris podran presentar nous casos d’estudi o desenvolupament. Si esteu interessats en fer una presentació, si us plau, contacteu-nos.
Registre. El registre és gratuït (inclou material, cafè i dinar) però cal registre previ, ja que l’aforament és limitat. Data límit per registrar-se: 14 de juny de 2017. L’assignació de places es farà per ordre d’inscripció. Envieu un E-Mail a registration@lequia.udg.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, organització i correu electrònic) o registreu-vos a través del formulari d’aquesta pàgina.