Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Consursos i Premis

CaixaImpulse 2019
El programa CaixaImpulse engega avui oficialment la seva cinquena edició a la cerca de 25 projectes innovadors en salut i biomedicina als que donarà suport i que començaran a desenvolupar-se a partir d’aquest 2019.

Els millors projectes presentats rebran:
 • Un ajut de 70.000-100.000 euros per desenvolupar el projecte

 • Suport de mentors de referència que provenen de la indústria

 • Contacte amb empreses, emprenedors i inversors

 • Formació especialitzada i acompanyament d’experts del sectorHorizon prize for Combined Heat and Power (CHP) installation in a hospital using 100% renewable energy sources
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

CONVOCATÒRIA Horizon prize for Combined Heat and Power (CHP) installation in a hospital using 100% renewable energy sources

DATA PUBLICACIÓ 14/10/2015

TERMINI 03/04/2019
Premi “Reutilització del CO2”
Premi bateries innovadores per a vehicles elèctrics
CONVOCANT Comisisó Europea

CONVOCATÒRIA Premi bateries innovadores per a vehicles elèctrics

DESCRIPCIÓ Aquest nou premi Horizon 2020 llança el repte de desenvolupar solucions innovadores segures i sostenibles per vehicles elèctrics amb el desenvolupament de nous materials i productes químics que es puguin produir de manera fàcil a Europa.

Pressupost 10.000.000,00 €

TERMINI 17/12/2020
EU PRIZE FOR WOMEN INNOVATORS 2017
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

CONVOCATÒRIA EU PRIZE FOR WOMEN INNOVATORS 2017

DATA PUBLICACIÓ 13/09/2016

TERMINI 31/12/2020
Premi EIC (European Innovation Council) per fotosíntesi artificial
CONVOCANT

CONVOCATÒRIA Premi EIC (European Innovation Council) per fotosíntesi artificial

DESCRIPCIÓ Premiar la millor tecnologia que produeixi combustible sostenible pel transport, les llars i la indústria mitjançant fotosíntesi artificial.
La solució proposada ha de combinar sol, aigua i carboni i produir el combustible sostenible a través de la fotosíntesi artificial, i ha de ser un prototip totalment funcional.

El combustible resultant ha de ser capaç d’alimentar un motor petit. L’aparell ha de tenir potencial comercial i ser sostenible.

Poden participar particulars, grups i organitzacions europees i internacionals.

PRESSUPOST5M €

TERMINI 3/02/2021
Premi Europeu de la Joventut 2019

El Premi Europeu de la Joventut (EYA) 2019 busca projectes digitals que tinguin un fort impacte en la societat en una de les 9 categories de l’EYA:

 • Foment de la salut

 • Aprenentatge intel·ligent

 • Connectar cultures

 • Planet friendly

 • Ciutadania activa

 • Economia sostenible

 • Gestió de la vida

 • Innovació oberta

 • L’Europa del futur


La convocatòria està oberta a qualsevol emprenedor, equip d'empresa, grup d'estudiants o equip de projecte, on almenys un dels membres fundadors i la majoria de l'equip sigui menor de 33 anys i visqui en un dels estats membres de la Unió Europea, Consell d'Europa o la Unió per la Mediterrània, Bielorússia, Kosovo o Síria.

Es pot presentar qualsevol projecte digital per millorar la societat, això implica totes les aplicacions mòbils i basades en web, com ara: aplicacions, pàgines web, aplicacions per a portables, instal·lacions de quioscos, productes basats en sms, jocs per mòbils i produccions interactives per mòbils. El projecte ha d’estar a la base de dades de l'EYA fins al 31 de juliol (presentació oberta a partir de març).

El Premi guardona fins a 3 projectes, productes o aplicacions per categoria, triats per un jurat, però no més de 15 guanyadors en total. Si cap projecte, producte o aplicació obté els punts mínims necessaris dins una categoria, aquella categoria no obtindrà cap guanyador.

Un representant de cadascun dels projectes premiats serà convidat al Festival EYA que es durà a terme a Graz del 27 al 30 de novembre de 2019. Els costos del viatge i l’allotjament seran pràcticament coberts en la seva totalitat.

El premi està cofinançat pel programa Europa amb els Ciutadans.

Per una informació més detallada sobre cada categoria del concurs i com participar-hi visita la web de la convocatòria.