Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

AICI Consultants

AICI Consultants és una consultoria en Automatització, Informatica Industrial i Control Industrial. Si vostè ha d’afrontar un projecte en el que el component tecnològic és una part important i el seu dia a dia no li permet buscar la millor solució, contrastant les diferents tecnologies que millor s’adapten al seu projecte, nosaltres podem ajudar-lo.

La nostra organització pot aportar-li els coneixements i lideratge necessaris per afrontar el canvi en el model productiu que ens està portant la Indústria 4.0.

Innovació en processos industrials
Els canvis tecnològics que han arribat a la indústria presenten nous reptes i oportunitats que no s’han de desaprofitar si volen seguir liderant en el nostre sector. L’anomenada Indústria 4.0 ens porta a considerar noves idees a l’hora de dissenyar una planta de producció.
Digitalització de processos recolecció de dades
La Indústria 4.0 ens porta a donar un pas més en els processos industrials, essent la digitalització de processos i la recol·lecció de dades en temps reals, dos pilars fonamentals que no podem obviar en la nostra indústria.
Reducció d'errors i traçabilitat
La implementació de noves tecnologies en el procés productiu ens dóna uns beneficis directes, com són la reducció d’errors en la producció, podent aplicar mètodes “Lean” i “Six Sigma” i la traçabilitat en el procés de principi a fi, imprescindible en indústries regulades.
Professionalitat i seguretat
Som una consultoria independent dels fabricants de software i dels integradors de sistemes. Les solucions proposades obeeixen a criteris tècnics i econòmics, buscant el millor per el nostre client.
Som especialistes en Indústries Regulades, i coneixedors de la normativa vigent en lo referent a automatització i registres electrònics, complint en els nostres projectes, si així ho requereixen, les normatives FDA 21CFR Part 11 i la EU GMP Annex 11.


Telèfon: +34 972 183 429

Persona de contacte: Jordi Pelegrín Miró

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Despatx A·1·15b)
(17003 Girona)

www.aici-consultants.com
www.aici-consultants.com