Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

eFoodPrint Services

QUÈ FEM?
Desenvolupem software per al sector agroalimentari, com Hesperides i eFoodPrint ENV. Hesperides és una plataforma agronòmica que proporciona resultats tècnics (com a quadern de camp) i econòmics per a tècnics assessors i productors. També adaptem i desenvolupem programari per als nostres clients.

COM HO FEM?
Facilitem l'accés a dues eines de programari professional, Hesperides i eFoodPrint ENV i els connectem amb ERP, estacions metereològiques ... etc. Calculem indicadors de sostenibilitat ambiental, com petjada hídrica i petjada de carboni. . Ens basem en les metodologies i referents més reconeguts, com PAS 2050, Water Footprint Network i el protocol GHG.

PER A QUI?
Equips tècnics, directors tècnics, organitzacions productores, productors, empreses de distribució de fitosanitaris, cadenes de distribució alimentària, segells de qualitat i empreses de serveis relacionades amb el sector agroalimentari. L'objectiu és facilitar eines per transformar la informació en resultats i serveis per millorar aquests resultats.


SOFTWARE I SERVEIS


Hesperides

eFoodprints Env

Consultoria/desenvolupament


Telèfon: 972183262

Persona de contacte:Albert Duaigües Manuel

Edifici:  Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15 (Porta B - Despatx 8)
(17003 Girona)

info@efoodprint.com
www.efoodprint.com/