Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

EQP Escola de Qstura Professional

La demanda de diferents start-ups i d’empreses consolidades, posa de manifest la necessitat de tècnics per tirar endavant les seves creacions o per cobrir uns llocs específics en la seva cadena de fabricació.

EQP Escola de Qstura Professional ofereix una formació específica responent a aquesta demanda amb la preparació de professionals del sector de la moda i el tèxtil. Mitjançant unes directrius de caràcter dinàmic, aportem als/les alumnes les habilitats teòriques i pràctiques necessàries per entrar al món laboral real.

D’aquesta manera, volem educar talents perquè es desenvolupin en l’àmbit de la moda des dels inicis fins a la màgia de les passarel·les.

D’entre la nostra àmplia oferta formativa tenim Seminaris, Cursos i destaquem:

Perfil de l’alumne:

El perfil de l’alumne és el d’algú que pretén dedicar-se de manera professional a la confecció i al patronatge. Per tant, parlem d’una persona jove amb una gran predisposició vocacional al sector tèxtil.

Perfil del professorat:

El professorat està format d’experts altament qualificats i reconeguts amb una llarga trajectòria. L’equip docent, format d’actuals treballadors del sector de la moda i la confecció tèxtil, aportaran els seus coneixements i experiències als alumnes oferint una formació de cara al món professional.
Telèfon: 972 18 32 39

Persona de contacte: Sílvia Bellido

Edifici: Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc C - P0-C1b)
(17003 Girona)

info@eqp.cat
www.eqp.cat