Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Inolve Newetch, SL

Fliwer és un producte innovador i tecnològic especialitzat en la cura del jardí. Es tracta d'un programador de reg intel·ligent que revolucionarà el sector de la jardineria i de l'agricultura.

Es tracta d'un sistema que funciona utilitzant la intel·ligència artificial i la robòtica.

Es pot utilitzar en tot tipus de terrenys tant d'interior com d'exterior: és vàlid per a testos -que estiguin situades tant dins com fora de la casa- i també per a jardins més o menys extensos.Elements de Fliwer

SensorLinkAccessorisControl
La balisa: és el sensor que va a demanar tota la informació del sòl del jardí. És l'element que es "planta" o es clava al terreny. Es necessita un sensor per cada zona diferent perquè cada espècie de planta pugui tractar-se com necessita.
El router: gràcies a ell totes les dades recollides pel sensor seran enviats per wifi o 3G.
es necessiten en el cas que tinguis diverses zones de jardí diferents que requereixen de cures diferents. Per exemple, una part amb gespa natural i una altra amb arbres o flors.
El controlador de vàlvules: és el component que activa el reg quan el sistema determina que és necessari. Hi ha dues versions: una, de 9v i una altra, de 24v.

Substituirà el controlador temporal antic i és compatible amb qualsevol sistema de reg i electrovàlvula.

Tots els dispositius que formen el sistema Fliwer es comuniquen entre ells mitjançant radiofreqüència, formant una xarxa intel·ligent (Smart Grid).


Avantatges i beneficis


Telèfon:

Persona de contacte: Marc Capilla Manzano

Edifici:  Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15 (Porta A - Despatx 2.1)
(17003 Girona)

ceo@fliwer.com
www.fliwer.com/