Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

RABBIT RALLY

Rabbit és una APP gratuïta per a navegació en ral·lis de regularitat. Un cop descarregada en una Tablet o mòbil, podràs visualitzar en la pantalla de navegació de l'APP totes les informacions necessàries per mantenir la regularitat punt a punt.

Amb la funció TEMPS IDEAL, Rabbit permet saber si anem endarrerits o avançats respecte a l'ideal de la regularitat. La visualització del temps ideal és fàcil i intuïtiva:

  • TEMPS EN VERMELL: DISMINUEIX! Vas avançat!

  • TEMPS EN VERD: ACCELERA! Vas retardat!

  • TEMPS EN GROC: ESTÀS REGULAR! Segueix així!
Funcions accessòries gratuïtes:

  • Funció VEU: Rabbit "canta" tots els canvis de mitjana

  • Funció Alerta Sonora: pots activar xiulets que t'ajuden a mantenir la regularitat

  • Ajust fi intel·ligent: Rabbit indica el millor ajust per compensar errors de calibratge
Funcions exclusives per RABBIT + RABBIT BOX:

  • Precisió total nivell centímetres, proporcionada per un comptaquilòmetres digital connectat per sonda a la roda del cotxe.

  • Ajustos de comptaquilòmetres directament en el comandament de l'equip

APPS

Rabbit Ral·li de Regularitat
Rabbit és una APP gratuïta per a navegació en ral·lis de regularitat. Un cop descarregada en una Tablet o mòbil, podràs visualitzar en la pantalla de navegació totes les informacions necessàries per mantenir la regularitat, especialment el TEMPS IDEAL, que permet saber si anem endarrerits o avançats respecte a l’ideal de la regularitat.

El Rabbit també parla! A més de les informacions en pantalla, l’APP “canta” els canvis de mitjana i els xiulets indiquen els segons de retard o d’avançament.

Rabbit Box
Rabbit Box és un Equip de Precisió Total per a navegació en ral·lis de regularitat. Rabbit Box es connecta al comptaquilòmetres del cotxe a través d’una sonda instal·lada a la roda, el que garanteix precisió en nivell centímetres / segons a la navegació. Rabbit Box funciona connectat a l’aplicació de navegació Rabbit, disponible per a descàrrega gratuïta al nostre web o en la Play Store. Amb el Rabbit al teu mòbil o tablet i el nostre equip de precisió Rabbit Box tindràs totes les informacions per mantenir la regularitat punt a punt i arribar a la puntuació perfecta de 0.0!

Rabbit llibre de ruta
El Rabbit llibre de ruta és una APP gratuïta de navegació amb rutòmetre digital integrat. La APP inclou totes les funcions de la nostra APP Rabbit de navegació, a més de funcions especials de rutòmetre a la pantalla. El rutòmetre i totes les funcions de navegació junts gratuïtament a la pantalla del teu Tablet!

Si és un Organitzador de Proves i desitja crear un llibre de rutes digital per a la seva Ral·li, contacta’ns!

Rabbit Pilot
Rabbit Pilot és una APP gratuïta de pantalla extra que permet al pilot visualitzar i escoltar, en temps real, les dades més rellevants durant el ral·li.

Rabbit Test
És una aplicació per testar el funcionament del Rabbit i conèixer totes les seves funcions. S’executa en Windows i permet provar, des d’un ordinador a casa teva, les seves característiques.


Telèfon:

Persona de contacte:

Edifici:  Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc A, P2-A03)
(17003 Girona)

rabbit@rabbitrally.com
www.rabbitrally.com