972 18 34 00

Calendar

febr.
11
Dj
Conferència: Els 10 errors dels emprenedors en l’acceleració de la seva start-up @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 11 @ 10:00 – 12:00

En aquesta sessió exposarem els 10errors més habituals dels emprenedors a l’hora d’accelerar la seva start-up. Per això comptarem amb la presència de Vivelus, una start-up gironina que ens explicarà la seva experiència en el Pla Embarca, i el seu tutor, Chema Pina—expert en temes de finançament i creació de start-ups.—

El coordinador de Start-Up Catalonia a Girona Quim Gudayol, també explicarà tots els detalls de la nova convocatòria del Pla Embarca per aquest any 2016.

Objectiu de l’acte

Donar a conèixer els principals errors que cometen els emprenedors a l’hora de fer créixer la seva start-up i explicar el Pla Embarca

T’interessa si ets…Una start-up de menys de 5 anys de vida que vulgui accelerar les seves vendes i fer créixer els seu projecte empresarial.

Emprèn el vol amb el pla embarca
Programa
  • 10.00 h Benvinguda 
    Els 10 errors de l’emprenedor en accelerar la seva start-up
    Chema Pina, mentor del Pla EmbarcaVívelus, startup gironina
  • 11.10 h Presentació de la nova convocatòria del Pla Embarca
    Quim Gudayol, coordinador de Start-Up Catalonia a Girona
  • 11.30 h Torn obert de preguntes
Presentació del PLA EMBARCA 2016 @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 11 @ 10:00 – 12:00

En aquesta sessió exposarem els 10 errors més habituals dels emprenedors a l’hora d’accelerar la seva start-up. Per això comptarem amb la presència de Vivelus, una start-up gironina que ens explicarà la seva experiència en el Pla Embarca, i el seu tutor, Chema Pina—expert en temes de finançament i creació de start-ups.—

El coordinador de Start-Up Catalonia a Girona Quim Gudayol, també explicarà tots els detalls de la nova convocatòria del Pla Embarca per aquest any 2016.

Objectiu de l’acte

Donar a conèixer els principals errors que cometen els emprenedors a l’hora de fer créixer la seva start-up i explicar el Pla Embarca

T’interessa si ets…Una start-up de menys de 5 anys de vida que vulgui accelerar les seves vendes i fer créixer els seu projecte empresarial.

Emprèn el vol amb el pla embarca

Emprèn el vol amb el pla embarca
Programa

  • 10.00 h Benvinguda
    Els 10 errors de l’emprenedor en accelerar la seva start-up
    Chema Pina, mentor del Pla EmbarcaVívelus, startup gironina
  • 11.10 h Presentació de la nova convocatòria del Pla Embarca
    Quim Gudayol, coordinador de Start-Up Catalonia a Girona
  • 11.30 h Torn obert de preguntes
març
3
Dj
III Fòrum d’Inversió de BAGI @ Auditori Narcís Monturiol
març 3 @ 16:00 – 19:00
juny
2
Dj
Eines per finançar el teu projecte internacional d’R+D i innovació @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Auditori 3 Centre d'empreses
juny 2 @ 10:00 – 12:00

En aquesta jornada es donaran a conèixer dos instruments i serveis de finançament per a projectes d’R+D i innovació:

SME Instrument

L’SME Instrument és un programa de la Comissió Europea emmarcat en l’Horitzó 2020, que ofereix subvencions a fons perdut a les pimes amb projectes innovadors de gran impacte i amb un alt potencial de creixement internacional. El programa compta amb un pressupost de 3.000 M€ per al període 2014-2020, repartit en convocatòries periòdiques que s’obren cada 3 mesos aproximadament. A diferència de la majoria de convocatòries de l’Horitzó 2020, l’SME Instrument permet a les pimes presentar els seus propis projectes i fer-ho de manera individual, sense necessitat de formar consorci.

Serveis d’Innovació i Cooperació Tecnològica Internacional 

El Programa d’Innovació i Cooperació tecnològica internacional ofereix suport a les empreses i als centres tecnològics de Catalunya a accedir als mercats internacionals a través de la comercialització de la seva tecnologia, cooperant amb socis d’altres països i amb serveis de representació i networking dels quals les empreses i centres catalans se’n poden beneficiar.

Objectiu de l’acteDonar a conèixer diferents instruments i serveis per finançar projectes d’R+D i innovació.

T’interessa si ets…Una empresa amb projectes d’R+D i innovació.

Programa

10.00
Benvinguda

Xavier Xirgu, responsable de Promoció i Innovació del Parc Científic de la UdG.

Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona.

10.05 h
Oportunitats del programa  H2020, SME instrument i  cerca de socis

David Rovirosa, cap d’R+D i Innovació Internacional d’ACCIÓ.

11.00 h
Serveis d’innovació i cooperació internacional

Anna Simon, gerent de l’àrea de Transferència Tecnològica d’ACCIÓ.

12.00 h
Entrevistes personalitzades

Si estàs interessat en mantenir una entrevista individual al final de la sessió, cal enviar prèviament un correu per sol·licitar hora.

febr.
21
Dt
Curs de Photoshop @ Edifici Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 21 @ 17:00 – 19:00
photoshop-interface

Coneix les possibilitats que ofereix Adobe Photoshop

DURADA: 30  hores presencials +50 hores de contingut didàctic on-line

DATES:

Grup 1:  Inici: 21 de febrer del 2017    Fi: 06 de juny del 2017    Horari:  dimarts de 17:00 a 19:00  hores

Grup 2:   Inici:  22 de febrer del 2017  Fi: 07 de juny del 2017  Horari:  dimecres de 11:00 a 13:00 hores

*En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

LLOC D’IMPARTICIÓ:   a les instal·lacions d’ Aedes Girona:  Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

  •  Opció de pagament fraccionat
  • Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
  • En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
  • Consulta els descomptes especials.

Important: Per reservar plaça per aquest curs, heu d’omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades i enviar-la via correu electrònic a la següent adreça: formacio@aedes.cat INSCRIPCIÓ

______________________________________________________________________________________________________________

Aquest curs de Photoshop a Aedes Girona està adreçat a totes aquelles persones que volen introduir-se en el món del disseny gràfic. També està dirigit a totes aquelles persones que per motius laborals necessiten adquirir els coneixements d’aquest programa Adobe Photoshop.

OBJECTIUS CURS DE PHOTOSHOP:

  •  Conèixer totes les possibilitats que ofereix Adobe Photoshop.
  • Aprendre  el concepte de treball per capes, amb màscares o la creació de pinzells propis per a un treball més acurat…
  • Tècniques de preimpressió i a exportar en diferents formats per aconseguir les màximes compatibilitats amb altres eines.

TEMARI CURS DE PHOTOSHOP

  • 1. Teoria de les imatges
  • 2. Interfície del programa
  • 3. Concepte de capes
  • 4. Mascares
  • 5. Capes d’ajust
  • 6. Retoc de color
  • 7. Creació d’elements (pinzells, motius…)
  • 8. Creació de figures vectorials
  • 9. Treball amb text
  • 10. Preparar per impressió

*CURS BONIFICABLE PER A TREBALLADORS EN RÈGIM GENERAL DE SEGURETAT SOCIAL

abr.
27
Dj
Seminari “Anàlisi de les ERC grants: per què les donen, qui les aconsegueix, i com són els projectes” @ Sala d'actes de l'edifici ICRA - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
abr. 27 @ 12:00 – 14:00

Les ERC grants estan considerades una de les convocatòries de finançament de la recerca més dures d’aconseguir. El premi però és sucós. Un finançament generós durant un període llarg de temps i un segell d’excel·lència que permeti als investigadors que les aconsegueixen entrar en les elits europees. En aquesta xerrada coneixerem quin són els criteris de l’European Research Council per donar aquestes subvencions a la recerca d’excel·lència. Analitzarem la seva especificitat i intentarem comprendre quina és la veritable clau de l’èxit per aconseguir-les. Habitualment es considera que la clau és el CV de l’investigador però en aquesta xerrada intentarem demostrar que encara que és un factor important no és el factor més rellevant. Esbrinarem també com més enllà del talent individual, la socio-política científica del lloc i la institució on treballa l’investigador poden ser també elements clau per tenir èxit.

Ponent: Miquel Angel Rodriguez Arias- Fundraiser and Project Manager en el Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC)

Short CV:
Miquel Angel Rodríguez Arias és en l’actualitat “Fundraiser” i “Project Manager” al Departament d’Oceanografia Física i Tecnològica de l’ICM. Amb 20 anys d’experiència en el món de la recerca dels quals només els quatre primers amb perfil investigador, ha tocat al llarg de la seva carrera professional temes tan diversos com la gestió administrativa i de projectes, la captació de fons i de talent, la direcció d’equips i les relacions laborals, les estratègies institucionals i la visibilitat corporativa.

Jornada-ERC-ICRA-tf

juny
20
Dt
Incentius fiscals per a projectes d’R+D+i @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 20 @ 10:00 – 12:00

Els incentius fiscals són una eina utilitzada per l’Administració General de l’Estat, que permet reduir la factura fiscal de l’empresa.

Aquests incentius inclouen diferents instruments adreçats a fomentar l’execució de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i), així com a incrementar els seus ingressos lligats a l’explotació de la tecnologia generada via models de transferència tecnològica o bé altres incentius associats a personal investigador.

Aquesta jornada vol capacitar les empreses perquè coneguin quins incentius existeixen, com es poden aplicar, i quins són els principals actors rellevants en aquest procés. Paral·lelament s’exposaran els serveis de que disposa ACCIÓ en aquest camp.

En aquesta jornada veurem:

  • Les principals característiques dels incentius per projectes d’R+D+i.
  • Identificació, generació i aplicació dels Incentius fiscals. Calendari, terminis i principals agents implicats i facilitador.
  • Les estratègies més apropiades per minorar el risc fiscal, i com certificar els projectes amb el sistema d’IMV.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Servei d’Incentius Fiscals a la Innovació d’ACCIÓ.

  • Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
  • Tots els sectors

Objectiu de l’acteExplicar les eines i processos que faciliten l’aplicació d’incentius fiscals per a empreses que han dut a terme projectes d’R+D i innovació.

T’interessa si ets…Una empresa que no s’hagi aplicat deduccions fiscals o que vulgui ampliar els coneixements en aquest àmbit.

Programa

10.00 h – Benvinguda i presentació

Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona

10.05 h – Principals característiques dels Incentius Fiscals a R+D+i. Serveis d’ACCIÓ.

Joan Rigat, gestor d’avaluació i seguiment de projectes d’R+D+i

Alvaro Tapia, gestor de projectes d’innovació

10.30 h – Metodologia d’aplicació dels incentius fiscals per a activitats d’R+D+i

Juli Mas, director d’Innovació d’INNOVA EXPERTS

11.15 h – Seguretat jurídica en l’aplicació de les deduccions fiscals. Entitats de Certificació

José Barrantes, director d’explotació de la Certificadora OCA CERT

11.45 h – Cas empresarial

Dra. Mariona Callís i Figueres, R+D Manager de BDF NATURAL INGREDIENTS S.L.

12.15 h – Conclusions i tancament

 

Jornada Incentius Fiscals per a projectes de R+D tf

febr.
28
Dc
Curs de Photoshop @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
febr. 28 @ 16:00 – 18:00

DURADA: 30  hores presencials +50 hores de contingut didàctic on-line

DATES:  Inici: 28 de febrer  del 2018    Fi: 13 de juny  del 2018

HORARI: dimecres de 16:00 a 18:00 hores

*En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

LLOC D’IMPARTICIÓ:   a les instal·lacions d’ Aedes Girona:  Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

  •  Opció de pagament fraccionat
  • Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
  • En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
  • Consulta els descomptes especials.

Important: Per reservar plaça per aquest curs, heu d’omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades i enviar-la via correu electrònic a la següent adreça: formacio@aedes.cat INSCRIPCIÓ


photoshop-interfaceAquest curs de Photoshop a Aedes Girona està adreçat a totes aquelles persones que volen introduir-se en el món del disseny gràfic. També està dirigit a totes aquelles persones que per motius laborals necessiten adquirir els coneixements d’aquest programa Adobe Photoshop.

OBJECTIUS CURS DE PHOTOSHOP:

  •  Conèixer totes les possibilitats que ofereix Adobe Photoshop.
  • Aprendre  el concepte de treball per capes, amb màscares o la creació de pinzells propis per a un treball més acurat…
  • Tècniques de preimpressió i a exportar en diferents formats per aconseguir les màximes compatibilitats amb altres eines.

TEMARI CURS DE PHOTOSHOP

  • Espai de treball
    • Interfície, panell d’eines i barra d’opcions
    • Organització de panells i l’espais de treball
  • Desplaçar-nos per l’espais i navegació (lupa, ma, etc.)
  • Les capes
    • Concepte de capes
    • Com crear i gestionar les capes
    • Organització, propietats, etc.
  • Seleccions
    • Les diferents eines de selecció
    • Editar les seleccions
    • Perfeccionar una selecció a nivell professional
  • Propietats de les imatges
    • Teoria del color
    • Teoria de la resolució de les imatges
    • Com modificar la resolució i el mode de color de les imatges
  • Les mascares
    • Que son i per a que serveixen les mascares a Photoshop
    • Com crear una màscara
    • Crear una màscara a partir de una selecció
    • Perfeccionar una màscara per obtenir un resultat professional
  • Retoc de llum i de color
    • Treball amb els diferents ajustos de retoc de llum i de color
    • Modificar la saturació, la llum, el color, … per a fer diferents efectes i retocs a les nostres imatges.
  • Les capes d’ajust:
    • com poder treballar els ajustos de les imatges de forma més professional
    • Aplicar una màscara a l’ajust per poder decidir la part on fem el retoc
  • Eines de creació i creació vectorial
    • Creació de formes vectorials
    • Creació de capes de color, degradat i motiu
    • Treballa amb el text
    • Creació de pinzells
  • Retoc digital de les imatges
    • Eina del tampó, pinzell corrector, sobreexposar, etc…
    • Com treure les arrugues de una cara
    • Com arreglar una foto antiga
  • Les accions
    • Automatitzar tasques dins del Photoshop per a aquelles accions repetitives
  • Photoshop per a web
    • Com optimitzar les imatges
    • Els Gif animats

*CURS BONIFICABLE PER A TREBALLADORS EN RÈGIM GENERAL DE SEGURETAT SOCIAL

"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
abr.
4
Dj
Jornada “Impulsa el teu projecte d’innovació: convocatòries d’ajuts i serveis 2019” @ Auditori Centre d'empreses Parc Científic i Tecnològic de la UdG
abr. 4 @ 10:00 – 14:30

Vols impulsar els teus projectes d’R+D a escala internacional?

Vine a aquesta sessió i coneix les oportunitats de finançament d’ACCIÓ per participar en projectes d’R+D internacionals i incorporar talent especialitzat. També t’informarem sobre com podem ajudar-te en la cerca de socis tecnològics internacionals.

El programa TECNIOspring Industry finança la incorporació de personal qualificat per desenvolupar projectes d’R+D d’àmbit local i internacional. Els ajuts (al 100%) tenen un valor d’entre 111.600 € i 164.000 €, i una durada de 2 anys. Els beneficiaris són empreses amb seu operativa a Catalunya i entitats TECNIO. Aquest programa s’emmarca dins del programa Horizon 2020 de la Unió Europea, sota l’acord de subvenció Marie Sklodowska-Curie número 801342.

El programa Nuclis Internacionals promou projectes d’R+D conjunts entre una empresa catalana i una entitat d’algun dels països elegibles, finançant les despeses del soci català.

El programa ERA-net MANUNET III promou projectes d’R+D conjunts en l’àmbit de manufacturing entre una empresa catalana i entitats d’algun dels països que participin en la Call 2019 de Manunet, finançant les despeses del soci català.

El programa Horizon 2020 de la Comissió Europea subvenciona projectes col·laboratius d’R+D en els que pots participar. A més, inclou l’SME Instrument, el programa específic de subvencions per a pimes amb alt potencial de creixement que volen desenvolupar projectes innovadors per portar nous productes o serveis als mercats internacionals. Els serveis d’acompanyament d’innovació internacional t’ajudaran a identificar quin és el mercat més adient per internacionalitzar la seva tecnologia.

Vols parlar del teu projecte amb un expert? Reunions personalitzades

Un cop finalitzada la jornada, s’oferirà la possibilitat de mantenir reunions individualitzades amb tècnics d’ACCIÓ per comentar el vostre projecte i comprovar el seu encaix amb els programes i serveis presentats. Les empreses interessades a mantenir una reunió hauran d’enviar un e-mail a jgiol@gencat.cat abans del 3 d’abril del 2019.

Aquesta sessió també es realitza a altres ciutats. Consulta les dates i no perdis l’oportunitat d’assistir-hi!

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

  • Conèixer les característiques dels diferents programes i serveis disponibles.
  • Resoldre els dubtes relacionats amb les condicions dels programes.
  • Rebre feedback personalitzat sobre les possibilitats del teu projecte.

Una empresa amb seu operativa a Catalunya, una entitat TECNIO o personal que treballa en R+D.

  • 10.00 h – Benvinguda
  • 10.05 h – Incorporació de talent: TECNIOspring Industry. Convocatòria juliol 2019
  • 10.35 h – Projectes d’R+D cooperatius: Nuclis Internacionals. Convocatòria maig 2019
  • 10.45 h – Programa ERA-net MANUNET III
  • 11.00 h – Programa Horizon 2020
  • 11.20 h – Servei d’acompanyament i cerca de socis tecnològics
  • 11.45 h – Torn obert de paraules
  • 12.15 h – Fi de la sessió
  • 12.30 h – Reunions personalitzades

nov.
29
Dv
Jornada Projectes de territori: conèixer, cooperar i créixer @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
nov. 29 @ 9:00 – 14:00

Europe Direct Girona organitza la Jornada PROJECTES DE TERRITORI: CONÈIXER, COOPERAR i CRÉIXER per visibilitzar tots els projectes amb socis de la demarcació de Girona que han estat ftnançats amb fons FEDER en el període 2014-2020 en el marc dels següents 3 blocs:

  • Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT)
  • Projectes dels eixos prioritaris 4 i 6 del fons FEDER de Catalunya relatius a eficiència energètica i medi natural (patrimoni cultural i natural)
  • Projectes finançats en qualsevol dels 5 eixos prioritaris de les 3 convocatòries POCTEFA

Per aquest motiu, es convida als equips gestors i de coordinació d’aquests projectes a plasmar de manera gràfica en un pòster el seu projecte.

 

PROGRAMA

  • 9.15 – 9.45 – ACREDITACIONS I ESMORZAR
  • 9.45 – 10.00 – BENVINGUDA
    • Dr. Josep Calbó, vicerector de Projectes Estratègics de la UdG
    • Sra. Montserrat Mindan, diputada delegada de Programes Europeus de la Diputació de Girona Dra. Mariona Illamola, directora del centre Europe Direct Girona i Centre de Documentació Europea de la UdG
  • 10.00 – 10.30 – PRESENTACIÓ: QUÈ ÉS LA POLÍTICA REGIONAL? UNA POLÍTICA AL SERVEI DELS TERRITORIS
    • Ponent: Sra. M Teresa Medina
    • Sub-directora General de Programació Econòmica de la Generalitat de Catalunya.
  • 10.30 – 11.30 – BLOC 1. PROJECTES D’ESPECIALITZACIÓ I COMPETITIVITAT TERRITORIAL (PECT)
    • Moderador: Sr. Jordi Llach
    • Cap del Servei de Programes Europeus de la Diputació de Girona.
    • ECOSISTEMA INNOVADOR GIRONÍ a càrrec del Sr. Josep Gómez, cap de Gabinet de Planiftcació i Avaluació UdG
    • GIRONA. REGIÓ SENSIBLE A L’AIGUA a càrrec del Sr. Francesc Camps, investigador especialista d’IRTA Mas Badia
    • GIRONA REGIÓ SALUDABLE a càrrec del Sr. Rafel Ramos, coordinador de la Unitat de Recerca de Girona de l’Institut Català de la Salut
    • COSTA BRAVA – PIRINEU DE GIRONA: NATURA, CULTURA I INTEL·LIGÈNCIA EN XARXA a càrrec del Sr. Joan Pluma, tècnic de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.
    • GIRONA. INDÚSTRIES CULTURALS I CREATIVES DE GIRONA I EL SEU ENTORN TERRITORIAL a càrrec de la Sra. Laia Alzueta, directora del PECT
  • 11.30 – 11.45   PAUSA-CAFÈ
  • 11.45 – 12.45 – BLOC 2. PROJECTES D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I MEDI AMBIENT (EIXOS PRIORITARIS 4 I 6 FEDER CATALUNYA)
    • Moderador: Sr. Marc Marí
    • Cap del Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona
    •  EFICIÈNCIA ENERGÈTICA DE L’ENLLUMENAT PÚBLIC EXTERIOR I D’EDIFICIS D’ENTITATS LOCALS I CALDERES
      XARXES DE CALOR I INSTAL·LACIONS PER A LA PRODUCCIÓ D’ESTELLA a càrrec de la Sra. Remei Aldrich, enginyera especialista en energies renovables en ediftcis de la Diputació de Girona.
    • PRODUCTE TURÍSTIC-CULTURAL VESCOMTAT DE CABRERA a càrrec del Sr. Àngel Vàzquez, coordinador del projecte liderat pel Consell Comarcal de la Selva
    • POSICIONAMENT TURÍSTIC DE LA CERDANYA. EL PATRIMONI I LA CULTURA COM A EIXOS VERTEBRADORS a càrrec de la Sra. Sara Aliaga, tècnica de Cultura i Patrimoni del Consell Comarcal de la Cerdanya.
    • ESPAI CRÀTER: PARC IMMERSIU I INTERACTIU DE CONEIXEMENT I DIVULGACIÓ DEL VULCANISME I DEL PATRIMONI DE LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA a càrrec del Sr. Xevi Collell, coordinador del projecte liderat per l’Ajuntament d’Olot.
  • 12.45 – 13.45 – BLOC 3. PROJECTES DE COOPERACIÓ TERRITORIAL. LA COOPERACIÓ DE PROXIMITAT (POCTEFA)
    • Moderador: Sr. Joaquim Tarrés
    • Coordinador de temes transfronterers de la Delegació del Govern a Girona de la Generalitat de Catalunya
    • CCI PIRINEUS MED I I II. COOPERACIÓ TRANSFRONTERERA: CAMBRES DE COMERÇ DELS PIRINEUS MEDITERRANI
  • 13.45 – 14.00 CLOENDA

 

CRITERIS PER A L’ENVIAMENT

Característiques dels pòsters: tamany A1, vertical, en color

Contingut: El pòster ha de constar dels següents 6 apartats. Es recomana l’ús de fotograftes.

  • Dades del projecte:
    • NOM PROJECTE ACRÒNIM
    • NÚMERO DE REFERÈNCIA
    • CONVOCATÒRIA on es va presentar PRESSUPOST GLOBAL
    • IMPORT CONCEDIT
    • IMPORT CONCEDIT PER SOCI PERÍODE D’EXECUCIÓ
    • SOCIS
  • Descripció del projecte
    • Resum del projecte de manera breu i clara: repte, solució proposada i canvi esperat.
    • Objectius del projecte
    • Actuacions i impacte esperat.
    • Sinergies amb altres projectes i
    • Perdurabilitat i transferibilitat

Els pòsters s’enviaran per correu electrònic, abans del dilluns 20 de novembre a europedirectgirona@udg.edu. S’enviarà acusament de rebuda.

EXPOSICIÓ

L’organizació de PROJECTES DE TERRITORI assegura l’exposició digital de tots els pòsters durant la jornada del divendres dia 29 de novembre. Els pòsters es podran emprar per a la difusió a les xarxes socials d’Europe Direct Girona amb més de 1000 seguidors. En relació a l’exposició física dels pòsters, l’organització es reserva el dret a fer una selecció.

PUBLICACIÓ

 La versió digital dels pòsters pot derivar en una publicació digital (llibret) futura.

 

 

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty