972 18 34 00

Calendar

maig
7
Dj
Jornada Tècnica Bioseguretat a les granges en Porcí
maig 7 @ 18:30 – 21:00

Grup de Sanejament Porcí de GironaDavant dels nous reptes que se´ns presenten cal fer un esforç per a millorar les nostres granges en tots els aspectes de la Bioseguretat.
La salmonela, la fauna salvatge, la diarrea epidèmica són només alguns exemples que ens han de fer veure que cal fer un pas endavant per a millorar la rendibilitat dels nostres explotacions.

Programa

  • 18.30 h Presentació de la Jornada
    Sr. Joaquim Xifra, subdirector general de Ramaderia del DAAM.
  • 19.00 h El Pla de millora de Bioseguretat a les explotacions porcines.
    Marc normatiu i aspectes legals d’aplicació al porcí
    Sra. Cristina Massot, cap Servei de Prevenció en Salut Animal del DAAM.
  • 19.30 h La bioseguretat en porcí. Una visió pràctica
    Sr. Fernando Sanagustín, veterinari de Laboratorios ZIX.
  • 20.30 h Taula rodona
    Modera: Sr. Joaquim Xifra, subdirector general de Ramaderia del DAAM.
  • 21.00 h Cloenda de la Jornada

Al finalitzar la Jornada hi haurà un pica-pica per a tots als assistents, per això us demanem que confirmeu assistència al correu emc@gspgirona.org

maig
9
Ds
Assemblea General de Som Energia @ Auditori Narcís Montuiol
maig 9 @ 9:00 – 14:00

Som Energia celebra la l’assamblea general ordinària i extraodinària 2015 al Parc Científici i Tecnològic de la Universitat de Girona.

  • L’Assemblea General Ordinària serà a les 9:30 hores en primera convocatòria i a les 10:00 hores en segona.
  • L’Assemblea General Extraordinària serà a les 11:00 hores en primera convocatòria i a les 11:30 hores en segona.

Simultàniament, hi haurà seus a diferents ciutats, organitzades per les seccions territorials i Grups Locals de la cooperativa, des de les quals es podrà participar de l’Assemblea igualment.

Assemblea General Ordinària:

  • Presentació de la Memòria social i econòmica del 2014
  • Aprovació dels comptes del 2014
  • Aprovació del pressupost per al 2015
  • Precs, preguntes i propostes de les sòcies i socis

Assemblea General Extraordinària:

  • Noves persones candidates al Consell Rector
  • Aprovació del model d’inversió “Generation kWh”
  • Aprovació de l’interès 2015 per al capital social voluntari
  • Ampliació d’una nova emissió de capital social voluntari
  • Informe revisió tarifa elèctrica (simulació juliol 2015)
  • Aprovació de l’ús del donatiu voluntari
  • Precs, preguntes i propostes dels socis i sòcies.

Més informació al blog de Som Energia

oct.
8
Dj
II edició del Net-Lunch @ Auditori 2 Centre d'empreses
oct. 8 @ 13:30 – 15:30

Després de la bona acollida de la primera edició del Net-Lunch, on prop d’un centenar de persones entre usuaris i representants de diferents sectors d’àmbit gironí van poder gaudir d’una jornada on intercanviar experiències i fer negocis davant d’un bufet a l’aire lliure, torna una nova edició d’aquest espai lúdic i interrelacional.

En aquesta ocasió es presetnaran a la comunitat del Parc les empreses BAGI (Business Angels Girona), la primera Xarxa d’Àngels Inversors de les comarques de Girona, Ubikwa és una empresa de nova creació que ofereix serveis de recerca i desenvolupament en l’àrea de la computació ubiqua i la Internet de les coses i VIDEOGir que és una productora que realitza vídeos per a empreses i entitats.

1r Net-Lunch ParcUdG

1r Net-Lunch ParcUdG

Després d’aquestes breus intervencions se servirà un bufet per oferir la possibilitat a  les empreses que conversin en un ambient distès. Al net-lunch del ParcUdG han estat convidades les principals associacions empresarials de l’àmbit gironí i representants del món inversor i business angels de la demarcació. També han estat convidats representants del sector financer gironí, els quals tenen obertes línies de finançament per a empresaris i per a emprenedors. Finalment, s’espera la presència de directius dels principals mitjans de comunicació de les comarques de Girona, així com membres de les institucions i patrons del ParcUdG que treballen en l’àrea de foment i emprenedoria.

Les inscripcions es clouen aquest dimarts o d’octubre. Tothom que hi estigui interessat pot apuntar-s’hi a la recepció del Centre d’Empreses, Giroemprèn  o bé enviant un correu electrònic a unigiparc@parcudg.com.El preu de la inscripció és de 7€. La inscripció es pot abonar a la recepció del mateix edifici o bé fent una transferència al número de compte ES50 2100 0002 50 0201537325 fent referència a l’esdeveniment i identificant la vostra empresa.

nov.
24
Dt
TIC per escalar el model de negoci @ Cambra de Comerç de Girona
nov. 24 @ 16:00 – 18:30

L’objectiu de la jornada és analitzar els reptes tecnològics als que s’enfronten les empreses del sector TIC, i per extensió dels seus clients, i conèixer quin pot ser el rol dels grups de recerca de la Universitat a l’hora de donar resposta a aquests reptes.

Més informació al següent PDF

març
17
Dj
Conferència ‘Desenvolupament de negocis B2B’ @ Auditori 3 Centre d'empreses Parc Científic i Tecnològic de la UdG
març 17 @ 19:00 – 20:30

El Club Girona ESADE Alumni et convida a aquesta sessió, titulada ”Desenvolupament de negocis B2B”, a càrrec d‘Óscar Torres, Director del programa B2B Management d’Executive Education, Director Global Business Development a Dassault Systemes, Consultor, Formador, Membre de Consell Assessor i Expert en Estratègia i Vendes B2B.

Les dificultats amb què es troben els professionals que han de vendre els seus productes o serveis a altres empreses (B2B) no tenen res a veure amb les de la venda de productes de consum (B2C). La competitivitat més gran dels mercats ens ha portat a processos de venda molt més complexos, que requereixen més professionalització de la força de vendes i, en conseqüència, més atenció de la direcció general a l’hora de crear els equips i els processos que permetran assolir els objectius del negoci d’una manera més predictible.

Descobreix les claus de la gestió del B2B en aquesta sessió.

El conferenciant
Óscar Torres és director del programa B2B Management d’Executive Education d’ESADE i director de Desenvolupament de Negoci a escala mundial de Dassault Systemes. Va estudiar Enginyeria Industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i és diplomat PDD per l’IESE. Ha assistit a diferents programes de desenvolupament directiu en prestigioses escoles com Harvard Business School, Babson i CEIBS. Disposa d’una clara visió de la indústria ja que ha desenvolupat part de la seva carrera en companyies com Valeo, Cobega (Coca-Cola) i Nacional Motor (Derbi – Piaggio), en departaments tan diferents com Enginyeria de Processos, Qualitat o Compres, i amb responsabilitats internacionals, ja que va estar expatriat a la Xina durant un període de dos anys liderant el departament de Customer Service i Organització. El 1995 va començar la seva carrera docent a la UPC. Més tard es va especialitzar en Estratègia i Vendes. Des de 1998 és professor associat de l’assignatura Direcció de Vendes a IQS School of Management (URL). El 2001 es va incorporar a la companyia americana de programari SolidWorks, pertanyent al grup francès *Dassault *Systemes, i ràpidament és promocionat a Director Comercial per Iberia. El 2005 va ser nomenat Country Manager d’Iberia. També ha participat en nombroses conferències a escala internacional i ha col·laborat com a professor d’intercanvi per als programes MBA de la Masagung Graduate School of Management (University of San Francisco), de la Loyola School (University of Chicago) i de la Fairfield University de Nova York. El 2013 va dissenyar i va dirigir acadèmicament, a l’EUNCET Business School, un programa de vendes B2B per a gerents i directors comercials, que va obtenir una gran participació (40 % de gerents) i reacció positiva entre els principals mitjans catalans (semàfor verd a La Vanguardia de 16 / 7/13). Membre del consell assessor de diverses companyies, entre les quals hi ha troba IMAN Corporation. Ha facilitat comitès de direcció d’empreses tan importants com Danone a Espanya.

maig
2
Dl
Sessió oberta Yuzz Girona “Estratègia comercial i pla de màrqueting” @ Aulari 3 - Edifici Centre d'empreses. Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 2 @ 17:00 – 20:00

Objectius específics de la sessió

  • Saber analitzar l’entorn, el mercat, la competència i el consumidor (anàlisi PEST, anàlisi DAFO, etc)
  • Conèixer les diferents estratègies de màrqueting
  • Elaborar un pla de màrqueting

Descripció general del plantejament

Qualsevol empresa, independentment de la seva mida o activitat, necessita disposar d’una estratègia comercial i elaborar un pla de màrqueting. Conèixer els avantatges i els beneficis, les eines utilitzades en la seva elaboració i les possibilitats futures de projecció i creixement empresarial, són aspectes fonamentals a tenir en compte a l’hora de definir els objectius i les estratègies plantejades per l’empresa.

El Pla de Màrqueting és l’eina bàsica que ens permetrà definir i planificar aquests objectius així com les estratègies i el posicionament dels nostres productes i serveis per aconseguir els millors resultats i poder ser competitius en el nostre sector.

En aquesta sessió, d’una banda s’estudien les diferents estratègies de màrqueting que tenim al nostre abast i per altra banda s’analitzen pas a pas les fases que cal seguir per a l’elaboració d’un Pla de Màrqueting i que van des del diagnòstic (anàlisi intern / extern i el DAFO) i l’estratègia (objectius i estratègia), fins al pla d’acció (tàctiques a realitzar per fomentar el creixement de l’empresa de forma eficaç) i finalment el control de tot aquest procés.

Es tracta de sessions obertes al públic, tot i que adreçades als emprenedors amb base tecnològica que participen al programa Yuzz a Girona, per assistir a les quals és imprescindible confirmar la disponibilitat de places enviant un correu electrònic a yuzzgirona@aenteg.com.

El ponent
Eduard Cristóbal és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB) i Doctor en Economia per la Universitat de Lleida (UdL) en l’any 2001. Professor del departament d’Administració d’Empreses a la Universitat de Lleida. Professor consultor de l’àrea d’Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) Col·labora en la realització de treballs de consultoria en temes d’investigació de mercats i màrqueting estratègic en empreses de diferents sectors. Ha participat en diversos projectes nacionals, impartit cursos i seminaris sobre la temàtica del comerç electrònic i Internet, i donat conferències en seminaris i congressos nacionals i internacionals. En l’actualitat dirigeix ​​el grup de recerca sobre Turisme, Economia Social i del Coneixement (GRTESC) i col·labora amb el grup de recerca Màrqueting Estratègic i Teories d’Organització i Direcció (MÈTODE) dirigit per el Dr. Carlos Flavián Blanc de la Universitat de Saragossa. Ocupa el càrrec de director del departament d’Administració d’Empreses i GERN de la Universitat de Lleida
maig
5
Dj
Jornada ” El campus aigua, l’ecosistema innovador del sector de l’aigua” @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Auditori Manel Xifra Boada, edifici Narcís Monturiol
maig 5 @ 15:00 – 18:00

L’actual entorn econòmic i social està marcat per intensos factors de canvi i per profunds desafiaments, que defineixen un alt nivell de complexitat i competitivitat per a les empreses. Davant aquest entorn, i com ha passat en altres grans períodes de transformació històrica, la capacitat d’una societat per innovar es configura com la gran font de generació de productivitat, diferenciació i valor per a les empreses i de progrés i benestar per al conjunt d’una societat.

La vinculació entre ciència i empresa és el factor clau per a la creació d’innovació, entesa com l’aplicació pràctica del desenvolupament tecnològic i el coneixement a la resolució de necessitats empresarials i socials concretes. És la baula de la cadena que permet convertir la tecnologia i el coneixement científic en valor útil i productiu.

Conscients d’aquest valor estratègic de la innovació i de la vinculació entre ciència i mercat, la Universitat de Girona proposa impulsar la relació entre empreses i entitats d’un mateix sector d’activitat. El Campus Aigua és l’instrument escollit per facilitar aquest fòrum de trobada en el sector de l’aigua. www.udg.edu/mon-aigua

PROGRAMA

  • 15:00h – Benvinguda. Ramon Moreno Amich, Vicerector de planificació Innovació i Empresa i Director del Programa de Campus Sectorials.
  • 15:15h – L’ecosistema innovador com a font d’oportunitats. Francesc Solà, director de la consultora Transferència de Recursos Avançats i Nous Serveis S.L (TRANS)
  • 15:45h – Els Campus Sectorials; orientant la R+D+I i la formació a les necessitats del mercat. Ramon Moreno Amich, Vicerector de planificació Innovació i Empresa i Director del Programa de Campus Sectorials.
  • 16:00h – El Campus de l’Aigua; un entorn dinamitzador d’oportunitats. Ignasi Rodríguez-Roda, Director Científic del Campus Aigua
  • 16:30h – Casos d’èxit
  • 17:30h – Conclusions de la sessió
  • 17:45h – Clausura
  • 17:50h – Networking
juny
22
Dc
Presentació de l’estudi Girona 100 @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
juny 22 @ 18:00 – 20:30

La setena edició de l’Estudi Girona 100, SA, elaborat per la Càtedra Cambra de l’Empresa Familiar de la Universitat de Girona juntament amb KPMG fa una anàlisi quantitativa de les 100 primeres empreses de Girona i qualitativa a partir de les opinions d’alguns dels principals empresaris i directius de la província recollits en una enquesta i diferents grups d’opinió.

Programa

  • Benvinguda
    Sr. Jaume Fàbrega, Vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona
  • Presentació de l’estudi Girona 100, SA
    Dra. Pilar Marquès, Directora de la Càtedra Cambra de l’Empresa Familiar de la Universitat de Girona
    Sr. Manel Blanco, Soci responsable de l’oficina de Girona de KPMG a Espanya
  • Taula rodona: “D’empresa familiar a grup internacional: dues visions”.
    Sr. Pere Laymon, Conseller Delegat de Miquel Alimentació Grup
    Sr. Jaume Juher, Conseller Delegat de Roberlo
  • Cloenda
    Dr. Sergi Bonet, Rector de la Universitat de Girona
  • Còctel

Dimecres 22 de juny, de 18:00 a 20:30 h. Auditori Manel Xifra Boada. Edifici Narcís Monturiol. Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Carrer Emili Grahit, 91, 17003 La Creueta, Girona

Es prega confirmació a catedra.cef@udg.edu

 

jul.
14
Dj
4ª edició del NET-Lunch @ Auditori 3 Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
jul. 14 @ 13:30 – 14:30

El proper 14 de juliol, el ParcUdG torna a organitzar la quarta edició del NET-Lunch.

Gairebé 300 persones ja han participat en aquestes jornades que tenen com a objectiu donar-vos a conèixer les diferents empreses del Parc, discutir i compartir idees i crear sinergies entre usuaris.

Obrirà la jornada la directora que, com és habitual, explicarà les novetats que s’han produit als darrers mesos al Parc.

La primera empresa que us presentarem és InvertiaWeb, una empresa especialitzada en el marketing digital i desenvolupament de solucions a mida, que ha creat una eina online anomenada iWebConnector. Aquesta solució integral permet impulsar la Gestió, Venta i Promoció online del teu Stock arreu del món sense cap tipus de coneixements tècnics. I a la vegada, permet connectar de forma ràpida i senzilla el teu comerç, i tot el catàleg de productes, al marketplace i els canals de venta.

En aquesta edició, com a novetat, obrirem el “pica-pica” a mesura que es van fent les presentacions per tal d’amenitzar la jornada i crear sinergies entre usuaris i representants de diferents sectors empresarials gironins.

Les inscripcions es clouen el 12 de juliol. Tothom que hi estigui interessat pot apuntar-s’hi a la recepció del Centre d’Empreses, Giroemprèn o bé enviant un correu electrònic a unigiparc@parcudg.com.El preu de la inscripció és de 7€. La inscripció es pot abonar a la recepció del mateix edifici o bé fent una transferència al número de compte ES50 2100 0002 50 0201537325 fent referència a l’esdeveniment i identificant la vostra empresa.

març
22
Dc
ICRA obre les seves portes als estudiants de secundaria coincidint amb el dia Mundial de l`Aigua @ Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, Edifici H2O
març 22 @ 8:00 – 18:00

L’Institut Català de Recerca de l’Aigua, organitza per segon any consecutiu una Jornada de Portes Obertes – JPO 2017 del centre el proper dia 22 de març, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua.

La jornada està pensada per a estudiants de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior, relacionats amb la Química, Biologia, Medi Ambient i Tecnologia. Amb la finalitat de donar a conèixer les activitats realitzades en el Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA), s’ha dissenyat una jornada de portes obertes que permeti als visitants entendre la investigació relacionada amb el cicle integral de l’aigua. Començant per l’estat del riu Onyar, sovint citat pel freqüent impacte al qual es troba sotmès, proposem un recorregut pels diferents vessants d’estudi desenvolupats en el centre.

Es tracta d’una oportunitat única per comprovar l’estreta relació entre medi i recerca i de la necessitat de la interacció entre diferents disciplines científiques per a respondre preguntes complexes.El programa de la jornada es desenvoluparà al llarg d’una hora i mitja aproximadament en diferents espais del centre. El contingut de l’experiència es basarà en el següent esquema:

1.- Benvinguda. Introducció al problema ecològic dels rius (Sala d’actes)

2.- Avaluació de la contaminació biològica i química del riu Onyar.

Sala de rius experimentals

Sala de rius experimentals

 2.1.- Caracterització físico-química de l’aigua. Es mostraran les tècniques més avançades per a la determinació de paràmetres de control imprescindibles pel coneixement de l’estat ecològic de les masses d’aigua. (Laboratoris L01-L02)

2.2.- Determinació dels contaminants orgànics (fàrmacs, antibiòtics, disruptors endocrins, etc.) en el riu. Es descriurà la realització del pretractament de la mostra: filtració i preconcentració dels compostos objecte d’estudi. Posteriorment, es farà una presa de contacte amb l’equipament vinculat a l’anàlisi: cromatografia líquida acoblada a espectrometria de masses. (Laboratoris L13-L15-L17)

2.3.- Estudi de l’impacte de la contaminació sobre microorganismes. Es donarà una visió general de les tècniques moleculars per a la identificació i recompte de microorganismes, així com les que s’utilitzen per a la quantificació de marcadors gènics relacionats amb la resistència a antibiòtics. (Laboratori L26 i UTBM)

2.4.- Estudi de l’impacte sobre els ecosistemes. Es veurà l’aproximació a l’impacte en els ecosistemes a través de la resposta de la biota en canals artificials. (Sala de rius experimentals )

3.- Tractament de les aigües residuals. S’aprofundirà en la funció i operativa de les depuradores (retorn de l’aigua tractada a riu). Es donaran a conèixer les tecnologies actuals i la innovació desenvolupada en les instal·lacions d’ICRA. (Laboratori L06 Plantes Pilot de tractament d’aigües residuals).

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty