Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

maig
11
Dc
Sessió oberta Yuzz Girona “Gestionant el talent: desenvolupar el lideratge emprenedor” @ Aulari 3 - Edifici Giroemprèn. Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 11 @ 17:00 – 20:00

Objectius específics de la sessió

 • Aprendre els diferents estils de lideratge i com fer un bon ús d’ells
 • Reconèixer l’estil de lideratge propi i de les persones del meu equip
 • Beneficis d’evolucionar i aprendre com m’autolidero per veure les conseqüències en el meu equip
 • Tècniques per desenvolupar un pla de Capital Humà: Recursos i competències per assolir els objectius
 • Tècniques per gestionar el talent i mantenir motivat al teu equip

Descripció general del plantejament

A través d’una base teòrica des dels fonaments del management, sumat a l’exposició de la gestió emocional, es desenvoluparan dinàmiques que portin a les persones participants a vivienciar la base teòrica i acte observar per realitzar un anàlisi inicialment propi, per després poder extrapolar al seu equip, el seu entorn emprenedor.

La ponent
Raquel Caballero és la fundadora d’Emotional TUNER. La seva participació professional en l’àrea empresarial i social al llarg de més de 15 anys han fet que tingui la visió d’un món que ha de caminar unit, amb valors compartits, per tal d’afrontar els canvis que la nostra societat demanda i millorar en pro de les persones, en pro de la societat. És una apassionada del món de la intel·ligència emocional, les noves tecnologies, les xarxes socials, el treball en Igualtat de gènere i la creativitat. L’aplica dins dels seus projectes en l’àrea empresarial, educativa i social, realitzant formacions, conferències i esdeveniments per a l’empresa privada i l’administració pública i en centres educatius. Treballa tant a nivell nacional com internacional, i en la seva llar, Barcelona l’entusiasma participar en la creació de projectes emergents com el TedxBarcelonaWomen, TedxBarcelonaEd, o els Education Talks …. És diplomada en Educació social, Màster en Màrqueting i direcció comercial, màster en Psicobiologia i Neurociència cognitiva. Té formació en Intel·ligència Emocional per escoles nacionals i internacionals. I com a amant de la formació segueix desenvolupant habilitats en la Indagació Apreciativa, Coaching emocional, (..) per veure la realitat des de diferents mapes i nodrir millor les seves formacions i conferències
.

Es tracta de sessions obertes al públic, tot i que adreçades als emprenedors amb base tecnològica que participen al programa Yuzz a Girona, per assistir a les quals és imprescindible confirmar la disponibilitat de places enviant un correu electrònic a yuzzgirona@aenteg.com.

maig
24
Dt
Sessions informatives del Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA) de la UdG @ Sala de Juntes, Edifici Jaume Casademont, Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 24 @ 19:00 – 21:00

Sessions informatives: 24 de maig, 16 de juny, 6 de juliol i 27 de setembre de les 19 h a les 21 h. a la Sala de Reunions A, Edifici Giroemprèn, Parc Científic i Tecnològic de la UdG

El Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de la UdG (Master in Business Administration) ha assolit 32 edicions; hi han passat més de 600 professionals de les comarques gironines en els darrers anys i s’ha convertit en una excel·lent oportunitat per formar-se a Girona, amb horaris compatibles amb les activitats professionals, que permet aportar una formació directiva transversal, amb rigor i coneixement de darrera generació durant un any. Al llarg dels cursos hem desenvolupat un màster per impulsar la iniciativa empresarial i la motivació necessària per assolir nous èxits professionals i que forma els nous directius que han de liderar els reptes de canvi en els entorns complexos de l’empresa. Un màster amb una visió clarament enfocada a la pràctica (utilitza la metodologialearning by doing), al treball a partir de l’anàlisi de casos reals, als exercicis que simulen situacions de moltes PIME i grans empreses líders dels seus sectors, i que culmina amb la preparació d’un pla d’empresa.

És un MBA dissenyat tant per aquells professionals que volen adquirir una major transversalitat en la visió empresarial que tenen actualment des dels seus llocs de treball o departaments on han desenvolupat la seva carrera professional, com per aquells que volen desenvolupar noves habilitats per progressar dintre de l’empresa o en la cerca de noves oportunitats, i, en general, millorar la seva ocupabilitat actual i futura gràcies a l’atractiu que té un estudi de màster com aquest. Per això aquest màster s’adreça a professionals amb experiència que se situen en llocs clau de futur de les empreses i que necessiten depassar el llindar del coneixement de les funcions i habilitats per a la gestió i administració en entorns empresarials competitius. Al llarg d’aquestes 32 edicions també hi han participat amb èxit professionals que volen iniciar nous projectes d’emprenedoria i aquells que hauran de gestionar i dirigir l’empresa familiar i que necessiten la millor formació per encarar aquest repte professional.

L’MBA de la UdG està estretament lligat a la nova economia, s’imparteix en les millors instal·lacions del Parc científic i tecnològic de la UdG, i compta amb professors provinents de les escoles de negoci més prestigioses del país, empresaris i professionals amb experiència en el món de la consultoria. Aquest Màster ha teixit un ampli ventall de relacions en el territori, començant per la seva pròpia associació d’exalumnes, que realitza activitats per a professionals i que permet mantenir contactes amb directius i professionals de les nostres comarques. Col·labora així mateix amb la Càtedra d’Empresa Familiar, ja que som conscients que és una realitat rellevant i que cal tenir en compte en el nostre entorn, i amb l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

OBJECTIUS
 • Preparar potencialment al professional per accedir a la direcció general i dirigir la seva pròpia empresa.
 • Oferir una visió integral i completa de la direcció de l’empresa avui, en l’actual context econòmic, internacionalitzat i canviant, sense oblidar el lligam amb l’entorn de les comarques gironines i català, i un enfocament particular a la PIME.
 • Aportar capacitat de lideratge, desenvolupament professional i competències directives clau: creativitat, innovació, iniciativa per a la presa de decisions, treball en grup i direcció d’equips.
 • Traslladar les eines per comprendre l’entorn competitiu empresarial d’una manera pràctica i per crear nous models de negoci adaptats en aquest nou context. Adquirir els coneixements necessaris en àmbits com l’estratègia, la innovació, el màrqueting, la gestió econòmica i financera de l’empresa, les operacions o la internacionalització, entre molts altres.
 • Compartir valors imprescindibles en el desenvolupament d’un professional, des de la responsabilitat social de l’empresa, fins als valors necessaris per desenvolupar-se en qualsevol equip humà.
A QUI S’ADREÇA
 • A professionals amb una carrera professional consolidada en un càrrec de gestió que vulguin adquirir aquelles competències necessàries per treballar en l’àmbit de les activitats relacionades amb l’administració i la gestió d’empreses. Experiència professional mínima de cinc anys.
 • A responsables d’empreses familiars que hagin d’assumir la seva gestió o emprenedors que vulguin desenvolupar les competències per dur a terme la seva idea de negoci.

De l’experiència de les anteriors edicions podem dir que el perfil mitjà que participa en el Màster és el d’un professional amb més de 30 anys i que en l’actualitat ocupa càrrecs intermedis, directius o de gestió de projectes en empreses gironines de tots els sectors.

maig
25
Dc
Sessió oberta Yuzz Girona “Les 20 regles d’or del crowdfunding, com validar la teva idea amb un mercat real” @ Aulari 3 - Edifici Giroemprèn. Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 25 @ 17:00 – 20:00

Objectius específics de la sessió
Dotar els joves del marc teòric perquè comprenguin què és el crowdfunding i com pot usar-se per validar les seves idees i projectes amb un mercat real. Així mateix se’ls explicarà com fer servir les 20 regles d’or del crowdfunding i es farà una hora de classe pràctica on podran crear l’esbós de les seves campanyes en una plataforma.

Descripció general del plantejament
El plantejament del taller és un enfocament teòric i pràctic amb l’objectiu de dotar als emprenedors dels coneixements necessaris per comprendre el funcionament del crowdfunding, així com de les eines adequades per saber usar-lo en seus propis projectes.

Fomentar l’ús del crowdfunding com a eina de validació de mercat i creació de comunitats al voltant dels projectes dels emprenedors és l’objectiu final del curs. Així mateix s’ha de motivar la creació final d’una campanya per permetre als emprenedors el tenir una experiència real d’ús de les eines presentades en el curs.

Es tracta de sessions obertes al públic, tot i que adreçades als emprenedors amb base tecnològica que participen al programa Yuzz a Girona, per assistir a les quals és imprescindible confirmar la disponibilitat de places enviant un correu electrònic a yuzzgirona@aenteg.com.

El ponent
Valentí Acconcia es dedica professionalment al crowdfunding des de l’any 2011, ha co-fundat diversos projectes en el sector i actualment desenvolupa la seva carrera com a consultor en la matèria. Treballa amb les principals plataformes de crowdfunding del món amb les que ha recaptat centenars de milers d’euros per als seus clients. És autor de “Les 20 regles d’or del crowdfunding” un llibre pràctic que ajuda a les persones a dissenyar bones campanyes i aconseguir realitzar les seves idees.
juny
2
Dj
Eines per finançar el teu projecte internacional d’R+D i innovació @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Auditori 3 Centre d'empreses
juny 2 @ 10:00 – 12:00

En aquesta jornada es donaran a conèixer dos instruments i serveis de finançament per a projectes d’R+D i innovació:

SME Instrument

L’SME Instrument és un programa de la Comissió Europea emmarcat en l’Horitzó 2020, que ofereix subvencions a fons perdut a les pimes amb projectes innovadors de gran impacte i amb un alt potencial de creixement internacional. El programa compta amb un pressupost de 3.000 M€ per al període 2014-2020, repartit en convocatòries periòdiques que s’obren cada 3 mesos aproximadament. A diferència de la majoria de convocatòries de l’Horitzó 2020, l’SME Instrument permet a les pimes presentar els seus propis projectes i fer-ho de manera individual, sense necessitat de formar consorci.

Serveis d’Innovació i Cooperació Tecnològica Internacional 

El Programa d’Innovació i Cooperació tecnològica internacional ofereix suport a les empreses i als centres tecnològics de Catalunya a accedir als mercats internacionals a través de la comercialització de la seva tecnologia, cooperant amb socis d’altres països i amb serveis de representació i networking dels quals les empreses i centres catalans se’n poden beneficiar.

Objectiu de l’acteDonar a conèixer diferents instruments i serveis per finançar projectes d’R+D i innovació.

T’interessa si ets…Una empresa amb projectes d’R+D i innovació.

Programa

10.00
Benvinguda

Xavier Xirgu, responsable de Promoció i Innovació del Parc Científic de la UdG.

Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona.

10.05 h
Oportunitats del programa  H2020, SME instrument i  cerca de socis

David Rovirosa, cap d’R+D i Innovació Internacional d’ACCIÓ.

11.00 h
Serveis d’innovació i cooperació internacional

Anna Simon, gerent de l’àrea de Transferència Tecnològica d’ACCIÓ.

12.00 h
Entrevistes personalitzades

Si estàs interessat en mantenir una entrevista individual al final de la sessió, cal enviar prèviament un correu per sol·licitar hora.

juny
16
Dj
Sessions informatives del Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA) de la UdG @ Sala de Juntes, Edifici Jaume Casademont, Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 16 @ 19:00 – 21:00

Sessions informatives: 24 de maig, 16 de juny, 6 de juliol i 27 de setembre de les 19 h a les 21 h. a la Sala de Reunions A, Edifici Giroemprèn, Parc Científic i Tecnològic de la UdG

El Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de la UdG (Master in Business Administration) ha assolit 32 edicions; hi han passat més de 600 professionals de les comarques gironines en els darrers anys i s’ha convertit en una excel·lent oportunitat per formar-se a Girona, amb horaris compatibles amb les activitats professionals, que permet aportar una formació directiva transversal, amb rigor i coneixement de darrera generació durant un any. Al llarg dels cursos hem desenvolupat un màster per impulsar la iniciativa empresarial i la motivació necessària per assolir nous èxits professionals i que forma els nous directius que han de liderar els reptes de canvi en els entorns complexos de l’empresa. Un màster amb una visió clarament enfocada a la pràctica (utilitza la metodologialearning by doing), al treball a partir de l’anàlisi de casos reals, als exercicis que simulen situacions de moltes PIME i grans empreses líders dels seus sectors, i que culmina amb la preparació d’un pla d’empresa.

És un MBA dissenyat tant per aquells professionals que volen adquirir una major transversalitat en la visió empresarial que tenen actualment des dels seus llocs de treball o departaments on han desenvolupat la seva carrera professional, com per aquells que volen desenvolupar noves habilitats per progressar dintre de l’empresa o en la cerca de noves oportunitats, i, en general, millorar la seva ocupabilitat actual i futura gràcies a l’atractiu que té un estudi de màster com aquest. Per això aquest màster s’adreça a professionals amb experiència que se situen en llocs clau de futur de les empreses i que necessiten depassar el llindar del coneixement de les funcions i habilitats per a la gestió i administració en entorns empresarials competitius. Al llarg d’aquestes 32 edicions també hi han participat amb èxit professionals que volen iniciar nous projectes d’emprenedoria i aquells que hauran de gestionar i dirigir l’empresa familiar i que necessiten la millor formació per encarar aquest repte professional.

L’MBA de la UdG està estretament lligat a la nova economia, s’imparteix en les millors instal·lacions del Parc científic i tecnològic de la UdG, i compta amb professors provinents de les escoles de negoci més prestigioses del país, empresaris i professionals amb experiència en el món de la consultoria. Aquest Màster ha teixit un ampli ventall de relacions en el territori, començant per la seva pròpia associació d’exalumnes, que realitza activitats per a professionals i que permet mantenir contactes amb directius i professionals de les nostres comarques. Col·labora així mateix amb la Càtedra d’Empresa Familiar, ja que som conscients que és una realitat rellevant i que cal tenir en compte en el nostre entorn, i amb l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

OBJECTIUS
 • Preparar potencialment al professional per accedir a la direcció general i dirigir la seva pròpia empresa.
 • Oferir una visió integral i completa de la direcció de l’empresa avui, en l’actual context econòmic, internacionalitzat i canviant, sense oblidar el lligam amb l’entorn de les comarques gironines i català, i un enfocament particular a la PIME.
 • Aportar capacitat de lideratge, desenvolupament professional i competències directives clau: creativitat, innovació, iniciativa per a la presa de decisions, treball en grup i direcció d’equips.
 • Traslladar les eines per comprendre l’entorn competitiu empresarial d’una manera pràctica i per crear nous models de negoci adaptats en aquest nou context. Adquirir els coneixements necessaris en àmbits com l’estratègia, la innovació, el màrqueting, la gestió econòmica i financera de l’empresa, les operacions o la internacionalització, entre molts altres.
 • Compartir valors imprescindibles en el desenvolupament d’un professional, des de la responsabilitat social de l’empresa, fins als valors necessaris per desenvolupar-se en qualsevol equip humà.
A QUI S’ADREÇA
 • A professionals amb una carrera professional consolidada en un càrrec de gestió que vulguin adquirir aquelles competències necessàries per treballar en l’àmbit de les activitats relacionades amb l’administració i la gestió d’empreses. Experiència professional mínima de cinc anys.
 • A responsables d’empreses familiars que hagin d’assumir la seva gestió o emprenedors que vulguin desenvolupar les competències per dur a terme la seva idea de negoci.

De l’experiència de les anteriors edicions podem dir que el perfil mitjà que participa en el Màster és el d’un professional amb més de 30 anys i que en l’actualitat ocupa càrrecs intermedis, directius o de gestió de projectes en empreses gironines de tots els sectors.

jul.
6
Dc
Sessions informatives del Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA) de la UdG @ Sala de Juntes, Edifici Jaume Casademont, Parc Científic i Tecnològic de la UdG
jul. 6 @ 19:00 – 21:00

Sessions informatives: 24 de maig, 16 de juny, 6 de juliol i 27 de setembre de les 19 h a les 21 h. a la Sala de Reunions A, Edifici Giroemprèn, Parc Científic i Tecnològic de la UdG

El Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de la UdG (Master in Business Administration) ha assolit 32 edicions; hi han passat més de 600 professionals de les comarques gironines en els darrers anys i s’ha convertit en una excel·lent oportunitat per formar-se a Girona, amb horaris compatibles amb les activitats professionals, que permet aportar una formació directiva transversal, amb rigor i coneixement de darrera generació durant un any. Al llarg dels cursos hem desenvolupat un màster per impulsar la iniciativa empresarial i la motivació necessària per assolir nous èxits professionals i que forma els nous directius que han de liderar els reptes de canvi en els entorns complexos de l’empresa. Un màster amb una visió clarament enfocada a la pràctica (utilitza la metodologialearning by doing), al treball a partir de l’anàlisi de casos reals, als exercicis que simulen situacions de moltes PIME i grans empreses líders dels seus sectors, i que culmina amb la preparació d’un pla d’empresa.

És un MBA dissenyat tant per aquells professionals que volen adquirir una major transversalitat en la visió empresarial que tenen actualment des dels seus llocs de treball o departaments on han desenvolupat la seva carrera professional, com per aquells que volen desenvolupar noves habilitats per progressar dintre de l’empresa o en la cerca de noves oportunitats, i, en general, millorar la seva ocupabilitat actual i futura gràcies a l’atractiu que té un estudi de màster com aquest. Per això aquest màster s’adreça a professionals amb experiència que se situen en llocs clau de futur de les empreses i que necessiten depassar el llindar del coneixement de les funcions i habilitats per a la gestió i administració en entorns empresarials competitius. Al llarg d’aquestes 32 edicions també hi han participat amb èxit professionals que volen iniciar nous projectes d’emprenedoria i aquells que hauran de gestionar i dirigir l’empresa familiar i que necessiten la millor formació per encarar aquest repte professional.

L’MBA de la UdG està estretament lligat a la nova economia, s’imparteix en les millors instal·lacions del Parc científic i tecnològic de la UdG, i compta amb professors provinents de les escoles de negoci més prestigioses del país, empresaris i professionals amb experiència en el món de la consultoria. Aquest Màster ha teixit un ampli ventall de relacions en el territori, començant per la seva pròpia associació d’exalumnes, que realitza activitats per a professionals i que permet mantenir contactes amb directius i professionals de les nostres comarques. Col·labora així mateix amb la Càtedra d’Empresa Familiar, ja que som conscients que és una realitat rellevant i que cal tenir en compte en el nostre entorn, i amb l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

OBJECTIUS
 • Preparar potencialment al professional per accedir a la direcció general i dirigir la seva pròpia empresa.
 • Oferir una visió integral i completa de la direcció de l’empresa avui, en l’actual context econòmic, internacionalitzat i canviant, sense oblidar el lligam amb l’entorn de les comarques gironines i català, i un enfocament particular a la PIME.
 • Aportar capacitat de lideratge, desenvolupament professional i competències directives clau: creativitat, innovació, iniciativa per a la presa de decisions, treball en grup i direcció d’equips.
 • Traslladar les eines per comprendre l’entorn competitiu empresarial d’una manera pràctica i per crear nous models de negoci adaptats en aquest nou context. Adquirir els coneixements necessaris en àmbits com l’estratègia, la innovació, el màrqueting, la gestió econòmica i financera de l’empresa, les operacions o la internacionalització, entre molts altres.
 • Compartir valors imprescindibles en el desenvolupament d’un professional, des de la responsabilitat social de l’empresa, fins als valors necessaris per desenvolupar-se en qualsevol equip humà.
A QUI S’ADREÇA
 • A professionals amb una carrera professional consolidada en un càrrec de gestió que vulguin adquirir aquelles competències necessàries per treballar en l’àmbit de les activitats relacionades amb l’administració i la gestió d’empreses. Experiència professional mínima de cinc anys.
 • A responsables d’empreses familiars que hagin d’assumir la seva gestió o emprenedors que vulguin desenvolupar les competències per dur a terme la seva idea de negoci.

De l’experiència de les anteriors edicions podem dir que el perfil mitjà que participa en el Màster és el d’un professional amb més de 30 anys i que en l’actualitat ocupa càrrecs intermedis, directius o de gestió de projectes en empreses gironines de tots els sectors.

set.
27
Dt
Sessions informatives del Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA) de la UdG @ Sala de Juntes, Edifici Jaume Casademont, Parc Científic i Tecnològic de la UdG
set. 27 @ 19:00 – 21:00

Sessions informatives: 24 de maig, 16 de juny, 6 de juliol i 27 de setembre de les 19 h a les 21 h. a la Sala de Reunions A, Edifici Giroemprèn, Parc Científic i Tecnològic de la UdG

El Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de la UdG (Master in Business Administration) ha assolit 32 edicions; hi han passat més de 600 professionals de les comarques gironines en els darrers anys i s’ha convertit en una excel·lent oportunitat per formar-se a Girona, amb horaris compatibles amb les activitats professionals, que permet aportar una formació directiva transversal, amb rigor i coneixement de darrera generació durant un any. Al llarg dels cursos hem desenvolupat un màster per impulsar la iniciativa empresarial i la motivació necessària per assolir nous èxits professionals i que forma els nous directius que han de liderar els reptes de canvi en els entorns complexos de l’empresa. Un màster amb una visió clarament enfocada a la pràctica (utilitza la metodologialearning by doing), al treball a partir de l’anàlisi de casos reals, als exercicis que simulen situacions de moltes PIME i grans empreses líders dels seus sectors, i que culmina amb la preparació d’un pla d’empresa.

És un MBA dissenyat tant per aquells professionals que volen adquirir una major transversalitat en la visió empresarial que tenen actualment des dels seus llocs de treball o departaments on han desenvolupat la seva carrera professional, com per aquells que volen desenvolupar noves habilitats per progressar dintre de l’empresa o en la cerca de noves oportunitats, i, en general, millorar la seva ocupabilitat actual i futura gràcies a l’atractiu que té un estudi de màster com aquest. Per això aquest màster s’adreça a professionals amb experiència que se situen en llocs clau de futur de les empreses i que necessiten depassar el llindar del coneixement de les funcions i habilitats per a la gestió i administració en entorns empresarials competitius. Al llarg d’aquestes 32 edicions també hi han participat amb èxit professionals que volen iniciar nous projectes d’emprenedoria i aquells que hauran de gestionar i dirigir l’empresa familiar i que necessiten la millor formació per encarar aquest repte professional.

L’MBA de la UdG està estretament lligat a la nova economia, s’imparteix en les millors instal·lacions del Parc científic i tecnològic de la UdG, i compta amb professors provinents de les escoles de negoci més prestigioses del país, empresaris i professionals amb experiència en el món de la consultoria. Aquest Màster ha teixit un ampli ventall de relacions en el territori, començant per la seva pròpia associació d’exalumnes, que realitza activitats per a professionals i que permet mantenir contactes amb directius i professionals de les nostres comarques. Col·labora així mateix amb la Càtedra d’Empresa Familiar, ja que som conscients que és una realitat rellevant i que cal tenir en compte en el nostre entorn, i amb l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

OBJECTIUS
 • Preparar potencialment al professional per accedir a la direcció general i dirigir la seva pròpia empresa.
 • Oferir una visió integral i completa de la direcció de l’empresa avui, en l’actual context econòmic, internacionalitzat i canviant, sense oblidar el lligam amb l’entorn de les comarques gironines i català, i un enfocament particular a la PIME.
 • Aportar capacitat de lideratge, desenvolupament professional i competències directives clau: creativitat, innovació, iniciativa per a la presa de decisions, treball en grup i direcció d’equips.
 • Traslladar les eines per comprendre l’entorn competitiu empresarial d’una manera pràctica i per crear nous models de negoci adaptats en aquest nou context. Adquirir els coneixements necessaris en àmbits com l’estratègia, la innovació, el màrqueting, la gestió econòmica i financera de l’empresa, les operacions o la internacionalització, entre molts altres.
 • Compartir valors imprescindibles en el desenvolupament d’un professional, des de la responsabilitat social de l’empresa, fins als valors necessaris per desenvolupar-se en qualsevol equip humà.
A QUI S’ADREÇA
 • A professionals amb una carrera professional consolidada en un càrrec de gestió que vulguin adquirir aquelles competències necessàries per treballar en l’àmbit de les activitats relacionades amb l’administració i la gestió d’empreses. Experiència professional mínima de cinc anys.
 • A responsables d’empreses familiars que hagin d’assumir la seva gestió o emprenedors que vulguin desenvolupar les competències per dur a terme la seva idea de negoci.

De l’experiència de les anteriors edicions podem dir que el perfil mitjà que participa en el Màster és el d’un professional amb més de 30 anys i que en l’actualitat ocupa càrrecs intermedis, directius o de gestió de projectes en empreses gironines de tots els sectors.

febr.
2
Dj
Esmorzar de Finançament a Girona “Capgirant les situacions especials” @ Auditori Jaume Casademont -Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 2 @ 10:00 – 11:30

Els Esmorzars de Finançament són trobades bimestrals amb l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

En aquest Esmorzar de Finançament presentem un fons especialitzats en donar suport a les empreses en situacions de dificultat. L’entrada d’aquests fons no suposa només una injecció de capital per a una companyia, sinó que ajuda a millorar l’estratègia empresarial, l’obtenció i renegociació de crèdit bancari, establir uns sistemes de control adequats i fomentar la internacionalització, amb l’objectiu d’assegurar la seva continuïtat i tornar a ser rendibles.

Jordi Carbonell, subdirector de política industrial de la Generalitat de Catalunya, presentarà el Programa de reactivació industrial. El programa inclou la detecció preventiva d’empreses en situació de dificultat i els acords amb els jutjats mercantils.

Capgirant-les-situacions-especials-TF

Inscriu-te aquí

juny
15
Dj
V Fòrum d’inversió de BAGI
juny 15 @ 17:00 – 18:30

El proper 15 de juny se celebra el seu V Fòrum d’inversió. Es tracta d’una trobada concebuda com a un espai on els millors projectes amb lligams gironins van a la cerca d’impuls financer en el seu camí cap al mercat global.

L’esdeveniment, ques es durà a terme l’auditori Manel Xifra Boada del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, raunirà inversors interessats en els projectes dels quatre emprenedors que durant 15 minuts van exposar el seu projecte al públic assistent i, van respondre a qualsevol dubte que pogués generar amb l’objectiu de convenç-se’ls del potencial i viabilitat.

Les Startups que participen:

 • MJN Neuroserveis – Dispositiu que prediu atacs epilèptics
 • MyABCKit – App per aprendre a llegir i escriure jugant per a nens
 • Sotavia – Dispositiu automàtic de detecció de desperfectes en paviment urbà
 • Uniqbrow – Ulleres de sol 100% customitzables

Al final del fòrum hi haurà un café networking per poder parlar amb els emprenedors i els assistents.

 

V fòrum inversió tf

març
21
Dc
Startup Rut4: les quatre fases d’acceleració de la startup @ Parc Científici Tecnològic de la UdG - Edifici Centre d'empreses
març 21 @ 9:30 – 14:00

Descobreix les quatre fases de creixement d’una startup. Aprèn a accelerar la teva startup evitant errors i prioritzant els esforços allà on realment és necessari.

La ruta cap a l’èxit passa per aplicar bé aquestes quatre etapes: Tracció, Màrqueting i Vendes, Sistematització i Equip. En aquesta sessió repassarem els principis bàsics del creixement de qualsevol startup i aprendrem les quatre fases per generar beneficis d’una forma sostenible i predictible.

Inscriu-te aquí