972 18 34 00

Calendar

juny
22
Dc
III Jornada Anual del Club Girona ESADE Alumni: ‘El Celler de Can Roca: de bar de fàbrica a fàbrica de somnis’ @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Auditori Jaume Casademont
juny 22 @ 19:00 – 21:00

El Club Girona ESADE Alumni es complau a convidar-te a la seva III Jornada Anual, titulada ‘El Celler de Can Roca: de bar de fàbrica a fàbrica de somnis’, a càrrec de Joan Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, considerat un dels millors xefs del món.

La passió per la cuina que tenen els germans Roca es va començar a forjar a Can Roca, l’establiment que els seus pares regenten a Taialà, un barri als afores de Girona. El Celler és un restaurant d’estil lliure, de cuina en llibertat, compromesa amb l’avantguarda, sense renunciar a la memòria de les diverses generacions d’avantpassats de la família dedicades a donar menjar a la gent.

El ponent explicarà les claus del seu procés creatiu i la seva filosofia com a empresa, la qual els ha portat a crear el que és considerat el millor restaurant del món, segons la revista Restaurant Magazine, i que consta de tres estrelles Michelin. En Joan parlarà de què fan, per què ho fan i com ho fan; dels projectes que tenen al cap, de la innovació, de temes de responsabilitat social i sostenibilitat, i de la gestió emocional de l’equip, entre d’altres.

Joan Roca
(Girona, 1964) Xef. Després de créixer i treballar al restaurant familiar de cuina catalana, va formar-se acadèmicament a l’Escola d’Hostaleria de Girona de la qual, anys més tard, esdevindria professor. Actualment, dirigeix amb els seus germans Josep, sommelier, i Jordi, pastry chef, el seu propi restaurant, El Celler de Can Roca, que l’any 2013 va assolir la primera posició de The World’s 50 Best Restaurants. La seva cuina harmonitza els sabors tradicionals amb les tècniques més modernes i avantguardistes, fruit d’una recerca contínua, compromesa amb la innovació i amb la creativitat. La seva arrelada vocació formativa/educativa l’ha portat a col•laborar en l’assessorament de diversos programes universitaris nacionals i en diverses institucions culinàries internacionals, així com a publicar llibres de referència. A través de la Cooking Tour Experience, amb el suport del BBVA, ha fet el primer world tour d’un restaurant i ha dirigit un potent programa de desenvolupament del talent culinari, que enguany acaba de llançar-se a l’Amèrica Llatina i que tindrà continuïtat a les properes edicions anuals. Mitjançant una visió transversal del procés creatiu, el seu projecte de restaurant compatibilitza la ciència i amb el món pagès, la tecnologia i la sensibilitat, el producte i l’antropologia sensorial. El somni, la primera òpera gastronòmica que s’ha posat mai en escena, va propiciar el diàleg del xef amb més de cinquanta artistes i experts durant dos anys de treball creatiu i experimentació. Actualment, el restaurant duu a terme una recerca botànica, anomenada Terra Animada, que ha catalogat més de 3.000 espècies silvestres per a la seva recuperació i introducció en la gastronomia, amb l’objectiu d’educar la societat en el coneixement de l’entorn més immediat i despertar la sensibilitat ecològica en constatar la seva riquesa.
jul.
7
Dj
Esmorzar de Finançament a Girona “Aquelles 4 coses que he après invertint” @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la udG
jul. 7 @ 9:30 – 11:30

101 start-ups és una societat d’inversió, creada per Jordi Priu, que inverteix en empreses d’internet i plataformes mòbils en fase inicial. 

Els socis s’involucren en la gestió de forma activa i aporten la seva experiència i coneixement als emprenedors, a més del capital invertit. A part de la seva amplia experiència dins l’àmbit de les inversions en start-ups, en Jordi també dirigeix i gestiona l’empresa Manufactura Moderna de Metales SA, grup internacional que treballa per a la industria de l’automoció. L’any passat va ser distingit amb el “Premi Jove Empresari” per la AIJEC i el “Premi Carles Ferrer Salat Empresari de Futur” per Foment.

Jordi Priu, explicarà als assistents del proper Esmorzar de Finançament allò que ha après i allà on s’ha equivocat, i compartirà la seva experiència en la negociació, gestió i seguiment de les inversions per extreure bones pràctiques i evitar que tornem a cometre els mateixos errors.

Programa

  • 09.45 Recepció dels assistents
  • 10.00 Benvinguda
  • 10.10 Ponència Jordi Priu, “Aquelles 4 coses que he après invertint”
  • 10.45 Torn obert de preguntes
  • 11.00 Cloenda
  • 11.10 Cafè networking
set.
20
Dt
Conferència “El nou paradigma de Management al s.XXI” a càrrec de Xavier Marcet @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
set. 20 @ 18:30 – 19:30

El proper 20 de setembre, en el marc de l’entrega de títols de l’edició 2015/2016 del MBA de la Universitat de Girona i del Premi al millor Pla d’empresa, es durà a terme la conferència “El nou paradigma de Management al s.XXI” a càrrec de  Xavier Marcet.

Programa:

  • 18:30 Benvinguda
  • 19:00 Conferència “El nou paradigma de Management al s.XXI” a càrrec de  Xavier Marcet
  • 20:00 Entrega de títols del MBA edició 2015/2016 i del premi al millor Pla d’empresa

 

Sobre Xavier Marcet (Terrassa, 1961)
Xavier Marcet és President de Lead To Change (LTCproject) una empresa de consultoria en innovació estratègica que té per missió ajudar a les empreses a desplegar models d’innovació molt orientats a resultats i donar recolzament en el desenvolupament dels seus projectes d’innovació i emprenedoria corporativa.   Xavier Marcet, és un proper col·laborador del Professor Henry Chesbrough de la UC Berkeley i pare del concepte d’Innovació Oberta. Ha escrit pròlegs dels dos llibres publicats de H. Chesbrough en llengua castellana i es considera un dels principals introductors del concepte d’Innovació Oberta a Espanya i Amèrica Llatina.   Des de l’any 2002, Xavier Marcet ha dirigit i treballat en nombrosíssims projectes de consultoria en innovació amb clients d’empreses com HP, Sony, Repsol, Agbar, Seat, Banesto, Telefónica, Gallina Blanca, en universitats com la Politècnica de Valencia, la Universitat de Barcelona, el DUOC (Chile), la Universitat Pompeu Fabra o la Universitat d’Oxford (Isis Innovation), en administracions com el Govern de Chile (Corfo), Govern d’Espanya (Indústria, universitats), Generalitat de Catalunya (ACC10) Ajuntament de Barcelona o la Xunta de Galicia. Pots llegir les seves idees i pensaments a www.xaviermarcet.com i Twitter @Xavier Marcet

Màster en Direcció d'empreses

 

Conferència ‘Ser intel·ligent no vol dir saber pensar. Eines de pensament per al segle XXI’, a càrrec de Donna Pace @ Auditori 3 - Edifici Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
set. 20 @ 19:00 – 21:00

El Club Girona ESADE Alumni et convida a aquesta sessió, titulada “Ser intel·ligent no vol dir saber pensar. Eines de pensament per al segle XXI”, a càrrec de Donna Pace, master trainer per a Espanya de Bono Thinking Systems, directora de Donna Pace & Associates. Experta en creativitat i innovació com a habilitats adquirides.

El nostre cervell té més de 100.000 milions de neurones connectades a través de 70-100 bilions de sinapsis. La longitud de tots els nervis al cervell d’un adult abasta 5,8 milions de quilòmetres, cosa que és, aproximadament, 145 vegades la circumferència de la terra. El cervell és un miracle de l’evolució, però com l’estem aprofitant i adaptant-lo a les noves circumstàncies d’aquest segle?

En un entorn hiperconnectat, amb uns mitjans tecnològics que desafien el temps i l’espai, afrontant canvis exponencials cada vegada més accelerats, les societats del present necessitaran fomentar la creativitat com a eina per assolir l’èxit i sostenibilitat del futur.

Donna Pace
Donna Pace és la directora de Donna Pace & Associates, i representa la principal autoritat mundial en tècniques de creativitat i innovació, Edward de Bono, a Espanya, Malta i Portugal. És master trainer en els Sis Barrets per Pensar i Pensament Lateral, i experta en les Sis Medalles de Valor, amb una xarxa de 30 consultors formats per ella mateixa. L’anomenen “conferenciant estrella”, i imparteix formació i consultoria en tres sectors clau: empresa, educació i Administració pública. “Es pot analitzar el passat, però cal dissenyar el futur”. Les tècniques de pensament creatiu seran, sense cap mena de dubte, els commodities del futur. Ja ho diuen els seus clients: “viure sense aquest coneixement és com viure sense internet”.
Sessió ‘Ser intel·ligent no vol dir saber pensar. Eines de pensament per al segle XXI ‘, a càrrec de Donna Pace @ Auditori 3 - Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la udG
set. 20 @ 19:00 – 21:00

El Club Girona ESADE Alumni us convida a aquesta sessió, titulada “Ser intel·ligent no vol dir saber pensar. Eines de pensament per al segle XXI”, a càrrec de Donna Pace, màster trainer per a Espanya de Bono Thinking Systems, directora de Donna Pace & Associates . Experta en creativitat i innovació com habilitats adquirides.

El nostre cervell posseeix més de 100.000 milions de neurones connectades a través de 70-100 bilions de sinapsis. La longitud de tots els nervis al cervell d’un adult abasta 5,8 milions de quilòmetres, el que ve a ser 145 vegades la circumferència de la terra. El cervell és un miracle de l’evolució, però com ho estem aprofitant i adaptant-lo a les noves circumstàncies d’aquest segle?

En un entorn hiperconnectat, amb uns mitjans tecnològics que desafien el temps i l’espai, afrontant canvis exponencials cada vegada més accelerats, les societats del present necessitaran fomentar la creativitat com a eina per assolir l’èxit i sostenibilitat del futur.

febr.
2
Dj
Esmorzar de Finançament a Girona “Capgirant les situacions especials” @ Auditori Jaume Casademont -Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 2 @ 10:00 – 11:30

Els Esmorzars de Finançament són trobades bimestrals amb l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

En aquest Esmorzar de Finançament presentem un fons especialitzats en donar suport a les empreses en situacions de dificultat. L’entrada d’aquests fons no suposa només una injecció de capital per a una companyia, sinó que ajuda a millorar l’estratègia empresarial, l’obtenció i renegociació de crèdit bancari, establir uns sistemes de control adequats i fomentar la internacionalització, amb l’objectiu d’assegurar la seva continuïtat i tornar a ser rendibles.

Jordi Carbonell, subdirector de política industrial de la Generalitat de Catalunya, presentarà el Programa de reactivació industrial. El programa inclou la detecció preventiva d’empreses en situació de dificultat i els acords amb els jutjats mercantils.

Capgirant-les-situacions-especials-TF

Inscriu-te aquí

febr.
13
Dl
Sessió oberta Yuzz: Lienzo Business Model Canvas . Ajuste Problema/Solución: metodología Lean Canvas @ Aulari 3 Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 13 @ 16:30 – 19:30

Yuzz Jóvenes con Ideas

El programa d’emprenedoria Yuzz, és un programa que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb basetecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Aquesta sessió serà oberta al públic.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Ponent: Consuelo Verdú

Objectius específics de la sessió

  • L’objectiu és que el participant expliqui el seu mapa d’entorn, el seu model de negoci i la seva proposta de valor, a més de qui seria el seu segment de clients, quin problema resol i perquè creu que és important resoldre’l.

Continguts

  • Business Model Canvas, Value Proposition Canvas, Tipus de mercat al qual es dirigeix, què fa el client per resoldre-ho, com és de dolorós, un dia al diagrama del teu client.
  • Customer Developement de Steve Blank i disseny de MVP utilitzant el desenvolupament Agile.
  • Mapa de Stakeholders.
  • Entendre el meu entorn. o Disseny d’un model de negoci.
  • Business Model Canvas d’Alex Osterwalder.
  • Tècniques de disseny de propostes de valor.
  • Patrons de model de negoci.
  • Identificació de l’encaix Problema-Solució.

Descripció general del plantejament

  • Aquest model de negoci podrà canviar o pivotar perquè les iniciatives emprenedores utilitzaran el Customer Developement per posar a prova les hipòtesis amb experiments. La majoria de vegades, aquests experiments fallen, així que pretenen utilitzar l’error com un procés d’aprenentatge cap a la validació del model amb menys incertesa. Es busca assimilar l’error com una part natural.

Sessions-YUZZ-CANVAS-compressor

Yuzz
Yuzz (www.yuzz.org) és un programa organitzat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el recolzament del Banc de Santander i la seva Divisió Global Santander Universidades, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional, incloent la tutoria personalitzada en l’elaboració (o revisió si ja està fet) del pla d’empresa del projecte amb el que s’entri al programa, per part dels experimentats tutors de l’organització Secot.
febr.
23
Dj
Sessió oberta Yuzz: Lideratge, motivació i treball en equip @ Aulari 3 del Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 23 @ 17:30 – 20:30

Yuzz Jóvenes con Ideas

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb basetecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Aquesta sessió serà oberta al públic.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Ponent: Jordi Salat

Objectius específics de la sessió

  • A l’acabar la sessió els alumnes coneixeran els elements del lideratge, motivar, els tipus de motivació i com aconseguir equips cohesionats.

Continguts

  • Què és un líder? Jo sóc un líder? El lideratge emocional.
  • Els factors de la motivació. Motivació intrínseca i extrínseca.
  • Com aconseguir equips units. Estratègies i dinàmiques per crear equips d’altrendiment.
  • Roll-play.

Descripció general del plantejament

  • Plantejament eminentment pràctic a on després d’una introducció sobre el tema es busca la participació dels alumnes a la classe.
  • Es busca que els alumnes aprenguin a liderar des de la seva emoció i que coneguin els diversos tipus de motivació, quin és el seu estil de lideratge i com facilitar la creació d’equips que treballin units.
  • Durant la realització del taller els alumnes aniran realitzant diverses dinàmiques de l lideratge i cohesió d’equips.

Sessions-YUZZ-LIDERATGE

Yuzz
Yuzz (www.yuzz.org) és un programa organitzat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el recolzament del Banc de Santander i la seva Divisió Global Santander Universidades, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional, incloent la tutoria personalitzada en l’elaboració (o revisió si ja està fet) del pla d’empresa del projecte amb el que s’entri al programa, per part dels experimentats tutors de l’organització Secot.
març
21
Dt
ITworlEdu 2017 @ Palau de Congressos de Barcelona - Fira de Barcelona
març 21 @ 8:00 – 18:00

L’ITworldEdu (www.itworldedu.cat) és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

A qui es dirigeixPrincipals temàtiquesActivitatsNovetats de la 9ª edició
Responsables i directius de centres educatius
­Professors/es innovadors/es en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula
­Empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu
­Responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives
­Alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC
Tendències i prospectiva del sector
Debat sobre ús de les TIC en l’aprenentatge
Continguts digitals: models i estratègies
Sessions dinamitzades amb centres educatius
Experiències internacionals
Millors pràctiques en experiències educatives en personalització de l’aprenentatge, avaluació de competències i noves formes d’organització a l’escola

Atès que, amb l’ITworldEdu, es desitja potenciar al màxim la creació de xarxes entre tots els participants i les relacions estratègiques entre empreses del sector de les TIC, l’esdeveniment ofereix les següents activitats:

Conferències plenàries, taules rodones i sessions especials amb la participació d’experts de reconegut prestigi internacional en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses del sector i representants de la cadena de valor educativa
Presentacions de bones pràctiques a càrrec de representants de centres educatius i de les empreses proveïdores de solucions
Presentacions de les millors experiències de la ma dels alumnes i professors
La mostra de solucions i d’innovacions tecnològiques educatives en un espai d’exhibició central propiciarà el networking i punt de contacte entre el món empresarial i el sector educatiu.

Transformació educativa
L’ITworldEdu aposta per les temàtiques i continguts que actualment estan en primera línia de debat en el sector educatiu. Enguany la transformació educativa i com les TIC afavoreixen l’ensenyament– aprenentatge seran els eixos conductors d’un congrés amb ponents de renom i nous formats i dissenys de continguts.
Participació de la indústria
En aquesta edició volem mostrar també com la indústria participarà per donar resposta a l’escola transformadora i ser partner essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat.
Millors pràctiques a l’aula
La selecció de millors pràctiques a l’aula estarà centrada en els eixos de transformació d’acord amb les últimes tendències a nivell internacional (OCDE i UNESCO) i estaran relacionades amb la personalització de l’aprenentatge, l’avaluació de competències i les noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’escola.

itworldedu

Aquesta nova edició del Call for Papers pretén explicar-vos les bases per tal que les millors pràctiques educatives, amb un ús fonamentat i rellevant de les TIC, puguin ser compartides amb la resta de la comunitat educativa.

Veureu algunes diferències en la definició de les categories respecte les edicions passades. Enlloc de categoritzar els premis fent referència directa a la tecnologia, enguany les categories passen a fer referència directa a processos educatius. Tot i que el congrés té un focus evidentment tecnològic, no volem parlar només de tecnologia de forma isolada, sinó que la volem veure sempre dins el context d’un projecte, al servei d’una idea o com a palanca per a l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Les categories són coherents amb les últimes tendències a nivell internacional, OCDE o Unesco, i també amb les propostes de participació pedagògica, com Ara és demà i Escola Nova 21.

CATEGORIA 1

Pràctiques educatives basades en la personalització de l’aprenentatge

Experiències didàctiques i pràctiques educatives d’aula amb el suport de la tecnologia fonamentades en el coneixement de com les persones aprenen. Experiències didàctiques i pràctiques educatives que permeten fomentar, entre d’altres, principalment la socialització, l’atenció individual i l’autonomia personal de l’alumnat.

CATEGORIA 2

Pràctiques educatives que treballen l’avaluació de les competències

Experiències d’aula que han executat mecanismes, recursos i estratègies d’avaluació, amb el suport de la tecnologia, per a l’orientació de l’aprenentatge amb capacitat de mesurar tot el ventall de competències implicades en una concepció holística de l’educació.

CATEGORIA 3

Noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’aula o a l’escola

Experiències didàctiques d’aula o d’escola i metodologies innovadores que han permès, per mitjà de la tecnologia, una millor optimització de l’organització escolar dels temps i/o de l’espai educatiu i, conseqüentment, una millora en els processos d’ensenyament-aprenentatge.

març
22
Dc
ITworlEdu 2017 @ Palau de Congressos de Barcelona - Fira de Barcelona
març 22 @ 8:00 – 18:00

L’ITworldEdu (www.itworldedu.cat) és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

A qui es dirigeixPrincipals temàtiquesActivitatsNovetats de la 9ª edició
Responsables i directius de centres educatius
­Professors/es innovadors/es en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula
­Empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu
­Responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives
­Alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC
Tendències i prospectiva del sector
Debat sobre ús de les TIC en l’aprenentatge
Continguts digitals: models i estratègies
Sessions dinamitzades amb centres educatius
Experiències internacionals
Millors pràctiques en experiències educatives en personalització de l’aprenentatge, avaluació de competències i noves formes d’organització a l’escola

Atès que, amb l’ITworldEdu, es desitja potenciar al màxim la creació de xarxes entre tots els participants i les relacions estratègiques entre empreses del sector de les TIC, l’esdeveniment ofereix les següents activitats:

Conferències plenàries, taules rodones i sessions especials amb la participació d’experts de reconegut prestigi internacional en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses del sector i representants de la cadena de valor educativa
Presentacions de bones pràctiques a càrrec de representants de centres educatius i de les empreses proveïdores de solucions
Presentacions de les millors experiències de la ma dels alumnes i professors
La mostra de solucions i d’innovacions tecnològiques educatives en un espai d’exhibició central propiciarà el networking i punt de contacte entre el món empresarial i el sector educatiu.

Transformació educativa
L’ITworldEdu aposta per les temàtiques i continguts que actualment estan en primera línia de debat en el sector educatiu. Enguany la transformació educativa i com les TIC afavoreixen l’ensenyament– aprenentatge seran els eixos conductors d’un congrés amb ponents de renom i nous formats i dissenys de continguts.
Participació de la indústria
En aquesta edició volem mostrar també com la indústria participarà per donar resposta a l’escola transformadora i ser partner essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat.
Millors pràctiques a l’aula
La selecció de millors pràctiques a l’aula estarà centrada en els eixos de transformació d’acord amb les últimes tendències a nivell internacional (OCDE i UNESCO) i estaran relacionades amb la personalització de l’aprenentatge, l’avaluació de competències i les noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’escola.

itworldedu

Aquesta nova edició del Call for Papers pretén explicar-vos les bases per tal que les millors pràctiques educatives, amb un ús fonamentat i rellevant de les TIC, puguin ser compartides amb la resta de la comunitat educativa.

Veureu algunes diferències en la definició de les categories respecte les edicions passades. Enlloc de categoritzar els premis fent referència directa a la tecnologia, enguany les categories passen a fer referència directa a processos educatius. Tot i que el congrés té un focus evidentment tecnològic, no volem parlar només de tecnologia de forma isolada, sinó que la volem veure sempre dins el context d’un projecte, al servei d’una idea o com a palanca per a l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Les categories són coherents amb les últimes tendències a nivell internacional, OCDE o Unesco, i també amb les propostes de participació pedagògica, com Ara és demà i Escola Nova 21.

CATEGORIA 1

Pràctiques educatives basades en la personalització de l’aprenentatge

Experiències didàctiques i pràctiques educatives d’aula amb el suport de la tecnologia fonamentades en el coneixement de com les persones aprenen. Experiències didàctiques i pràctiques educatives que permeten fomentar, entre d’altres, principalment la socialització, l’atenció individual i l’autonomia personal de l’alumnat.

CATEGORIA 2

Pràctiques educatives que treballen l’avaluació de les competències

Experiències d’aula que han executat mecanismes, recursos i estratègies d’avaluació, amb el suport de la tecnologia, per a l’orientació de l’aprenentatge amb capacitat de mesurar tot el ventall de competències implicades en una concepció holística de l’educació.

CATEGORIA 3

Noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’aula o a l’escola

Experiències didàctiques d’aula o d’escola i metodologies innovadores que han permès, per mitjà de la tecnologia, una millor optimització de l’organització escolar dels temps i/o de l’espai educatiu i, conseqüentment, una millora en els processos d’ensenyament-aprenentatge.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty