972 18 34 00

Calendar

juny
29
Dc
Jornada “Vies de col·laboració conjunta per al desenvolupament d’oportunitats tecnològiques disruptives” @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 29 @ 9:00 – 13:30

El proper 29 de juny se celebra al Parc científic i tecnològic de la Universitat de Girona,una jornada dirigida a empreses, investigadors i emprenedors per explorar vies de col·laboració conjunta per al desenvolupament d’oportunitats tecnològiques disruptives de la mà de Tecnalia Ventures.

Jornada Tecnalia al ParcUdG

L’esdeveniment, organitzat pel Parc Científic, Tecnalia Ventures i la Oficina de Transferència Tecnològica de la Universitat de Girona, servirà per presentar els serveis en I+D a empreses i les capacitats tecnològiques i de col·laboració en projectes que ens ofereixen des de Tecnalia, així com el fons Omega de Tecnalia Ventures el qual es focalitza en el desenvolupament de productes tecnològics d’alt impacte.

La jornada anirà acompanyada d’un espai d’atenció i assessorament especialitzat i personalitzat i un primer contacte  entre empreses, investigadors i emprenedors sobre com poden desenvolupar i finançar el seu negoci i/o tecnologia. Els assistents participaran en trobades B2B i de networking que es duran a terme entre el personal de Tecnalia i els presents a la jornada.

Programa

  • 09:00 Recepció y acollida dels assistents
  • 09:30 Presentació de la jornada a càrrec del Sr. Xavier Xirgu, Responsable de Promoció i Innovació del PCiT, i el Sr. Jordi Freixenet i Bosch, Vicerector de Recerca de la UdG
  • 09:45 Presentació TECNALIA, a càrrec del Sr.Jon Ander Ormaza
  • 10:30 Presentació TECNALIA VENTURES, a càrrec del Sr. Asier Sesma
  • 11:30 Coffe break
  • 11:30 Entrevistes B2B (1)
  • 13:30 Cloenda de la Jornada

INSCRIPCIONS: valoritzacio@udg.edu fins el dilluns 27 de juny indicant el vostre nom i cognom i l’empresa o el grup de recerca al qual pertanyeu.

(1) Si desitgeu també programar una reunió B2B amb un dels tècnics especialistes de TECNALIA, indiqueu-ho en el mateix correu d’inscripció i se us enviarà un formulari.

TECNALIA Research & Innovation
Research & Innovation és el primer Centre privat d’Investigació aplicada i Desenvolupament tecnològic de l’Estat i un dels més rellevants d’Europa, amb més de 1.400 experts, de 30 nacionalitats, orientats a transformar la tecnologia en PIB per millorar la qualitat de vida de les Persones, creant oportunitats de negoci en les Empreses. Inspiring Business és una síntesi de dos conceptes que van de la mà: imaginar i fer realitat. El factor diferencial de TECNALIA.

TECNALIA Ventures, S.L. és una empresa 100% TECNALIA, constituïda amb l’objectiu de convertir actius tecnològics innovadors en nous negocis rendibles i sostenibles amb impacte en la societat.

Jornada TECNALIA

jul.
7
Dj
Esmorzar de Finançament a Girona “Aquelles 4 coses que he après invertint” @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la udG
jul. 7 @ 9:30 – 11:30

101 start-ups és una societat d’inversió, creada per Jordi Priu, que inverteix en empreses d’internet i plataformes mòbils en fase inicial. 

Els socis s’involucren en la gestió de forma activa i aporten la seva experiència i coneixement als emprenedors, a més del capital invertit. A part de la seva amplia experiència dins l’àmbit de les inversions en start-ups, en Jordi també dirigeix i gestiona l’empresa Manufactura Moderna de Metales SA, grup internacional que treballa per a la industria de l’automoció. L’any passat va ser distingit amb el “Premi Jove Empresari” per la AIJEC i el “Premi Carles Ferrer Salat Empresari de Futur” per Foment.

Jordi Priu, explicarà als assistents del proper Esmorzar de Finançament allò que ha après i allà on s’ha equivocat, i compartirà la seva experiència en la negociació, gestió i seguiment de les inversions per extreure bones pràctiques i evitar que tornem a cometre els mateixos errors.

Programa

  • 09.45 Recepció dels assistents
  • 10.00 Benvinguda
  • 10.10 Ponència Jordi Priu, “Aquelles 4 coses que he après invertint”
  • 10.45 Torn obert de preguntes
  • 11.00 Cloenda
  • 11.10 Cafè networking
jul.
14
Dj
Jornada “La robòtica al servei de la indústria 4.0” @ Ajuntament de Riudellots de la Selva
jul. 14 @ 9:30 – 12:30

Un dels principis bàsics de la Indústria 4.0 és la connexió entre màquines, eines, sistemes i fins i tot peces en fabricació, per tal de maximitzar l’eficiència i poder donar una resposta ràpida i flexible que en última instància, relacioni els mitjans de producció amb les demandes del client. En aquest sentit, la robòtica avançada juga un paper clau en aquesta quarta revolució industrial. La indústria demana solucions avançades per automatitzar tasques diverses en diferents entorns i sistemes que s’integrin fàcilment i siguin senzills d’utilitzar. Hi ha una clara tendència a l’automatització, ja no des de la visió que el robot i la màquina treballin conjuntament sinó de l’automatització a nivell de fàbrica i control de tots els mitjans productius.Indústria 4.0

La robòtica col·laborativa forma part d’aquestes solucions. Aquests robots tenen la capacitat de treballar colze a colze amb humans i fins i tot col·laborant entre ells. Això és possible gràcies al fet que mitjançant una sensorització avançada, tenen consciència del seu entorn, essent capaços de detectar la presència humana i d’interactuar amb ells amb seguretat.

Programa

 

set.
20
Dt
Sessió ‘Ser intel·ligent no vol dir saber pensar. Eines de pensament per al segle XXI ‘, a càrrec de Donna Pace @ Auditori 3 - Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la udG
set. 20 @ 19:00 – 21:00

El Club Girona ESADE Alumni us convida a aquesta sessió, titulada “Ser intel·ligent no vol dir saber pensar. Eines de pensament per al segle XXI”, a càrrec de Donna Pace, màster trainer per a Espanya de Bono Thinking Systems, directora de Donna Pace & Associates . Experta en creativitat i innovació com habilitats adquirides.

El nostre cervell posseeix més de 100.000 milions de neurones connectades a través de 70-100 bilions de sinapsis. La longitud de tots els nervis al cervell d’un adult abasta 5,8 milions de quilòmetres, el que ve a ser 145 vegades la circumferència de la terra. El cervell és un miracle de l’evolució, però com ho estem aprofitant i adaptant-lo a les noves circumstàncies d’aquest segle?

En un entorn hiperconnectat, amb uns mitjans tecnològics que desafien el temps i l’espai, afrontant canvis exponencials cada vegada més accelerats, les societats del present necessitaran fomentar la creativitat com a eina per assolir l’èxit i sostenibilitat del futur.

març
17
Dv
Defensa tesi doctoral “Sistemes d’ajuda a la decisió per a la selecció dels sistemes de sanejament” @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
març 17 @ 11:00 – 15:00

Defensa de la tesi doctoral “Sistema d’ajut a la decisió per la selecció de sistemes de sanejament” d’Alba Castillo Llorens

Defensa de la tesi doctoral

Seleccionar el tractament d’aigües residuals més adequat per a un escenari concret implica un procés de presa de decisió d’alta complexitat. Cal considerar diferents fonts de coneixement (literatura científica, bases de dades, experiències prèvies…), totes les variables que intervenen en el tractament (composició de l’efluent, habitants equivalents, costos d’operació, emplaçament…) i els objectius que volem assolir (compliment de la normativa legal, recuperació de recursos, aprofitament energètic…). És per això que en els darrers anys s’ha fet un esforç important de sistematització d’aquesta tasca de presa de decisió, a fi i a efecte de facilitar-la i de millorar-ne els resultats.

Els sistemes d’ajut a la decisió en dominis ambientals (en anglès, environmental decision support systems o EDSS) han demostrat ser eines amb una gran capacitat per fer front a aquest repte: gestionen elevats volums d’informació integrant bases de dades i models, inclouen coneixement expert de diferents fonts i presenten la informació en una interfície intuïtiva. El grup de recerca LEQUIA de la Universitat de Girona ha estat pioner en l’aplicació dels sistemes d’ajut a la decisió al disseny d’estacions depuradores d’aigües residuals (EDARs). Així, el programari Novedar_EDSS, desenvolupat en el marc del projecte Novedar_Consolider (Garrido-Baserba 2013), va reeixir a superar moltes de les limitacions de les eines anteriors, tant pel que fa a l’extracció i gestió d’informació com a la seva presentació.

La tesi doctoral “Sistema d’ajut a la decisió per la selecció de sistemes de sanejament” d’Alba Castillo Llorens representa un avenç significatiu vers la plena integració dels EDSS en el procés de presa de decisió en la selecció d’alternatives de tractament d’aigües. L’autora ha treballat en tres grans línies. En primer lloc, ha validat el Novedar_EDSS amb diversos casos reals, l’ha adaptat a les necessitats actuals del mercat i l’ha integrat amb un “optimitzador” per tal de dur a terme una avaluació molt més complerta de les diferents alternatives de tractament. Tres millores que han permès augmentar significativament la utilitat i aplicabilitat del programari. En segon lloc, ha estudiat l’aplicació dels EDSS a la depuració industrial i ha re-dissenyat el Novedar_EDSS per als sectors d’alimentació i begudes. Finalment, la investigadora ha estudiat el tractament per part dels EDSS del nou paradigma de l’economia circular pel qual les EDARs passen de ser instal·lacions de tractament de residus a instal·lacions de recuperació i valorització de recursos, així com l’adaptació als nous requeriments en la gestió d’aigües residuals.

La tesi, que ha estat dirigida pel Dr. Manel Poch Espallargas, s’ha realitzat a l’empresa AQUATEC, Proyectos para el sector del agua SAU  (grup Suez) en el marc del Programa de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya. La col·laboració entre universitat i empresa ha estat, doncs, clau per obtenir resultats rellevants tant a nivell conceptual com d’aplicabilitat. La defensa, que està oberta al públic, tindrà lloc el proper divendres 17 de març a les 11:00h al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, a l’auditori de l’edifici Jaume Casademont (carrer Pic de Peguera, 15, Girona).


Informació addicional

Descarregar els arxius adjunts:
març
21
Dt
ITworlEdu 2017 @ Palau de Congressos de Barcelona - Fira de Barcelona
març 21 @ 8:00 – 18:00

L’ITworldEdu (www.itworldedu.cat) és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

A qui es dirigeixPrincipals temàtiquesActivitatsNovetats de la 9ª edició
Responsables i directius de centres educatius
­Professors/es innovadors/es en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula
­Empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu
­Responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives
­Alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC
Tendències i prospectiva del sector
Debat sobre ús de les TIC en l’aprenentatge
Continguts digitals: models i estratègies
Sessions dinamitzades amb centres educatius
Experiències internacionals
Millors pràctiques en experiències educatives en personalització de l’aprenentatge, avaluació de competències i noves formes d’organització a l’escola

Atès que, amb l’ITworldEdu, es desitja potenciar al màxim la creació de xarxes entre tots els participants i les relacions estratègiques entre empreses del sector de les TIC, l’esdeveniment ofereix les següents activitats:

Conferències plenàries, taules rodones i sessions especials amb la participació d’experts de reconegut prestigi internacional en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses del sector i representants de la cadena de valor educativa
Presentacions de bones pràctiques a càrrec de representants de centres educatius i de les empreses proveïdores de solucions
Presentacions de les millors experiències de la ma dels alumnes i professors
La mostra de solucions i d’innovacions tecnològiques educatives en un espai d’exhibició central propiciarà el networking i punt de contacte entre el món empresarial i el sector educatiu.

Transformació educativa
L’ITworldEdu aposta per les temàtiques i continguts que actualment estan en primera línia de debat en el sector educatiu. Enguany la transformació educativa i com les TIC afavoreixen l’ensenyament– aprenentatge seran els eixos conductors d’un congrés amb ponents de renom i nous formats i dissenys de continguts.
Participació de la indústria
En aquesta edició volem mostrar també com la indústria participarà per donar resposta a l’escola transformadora i ser partner essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat.
Millors pràctiques a l’aula
La selecció de millors pràctiques a l’aula estarà centrada en els eixos de transformació d’acord amb les últimes tendències a nivell internacional (OCDE i UNESCO) i estaran relacionades amb la personalització de l’aprenentatge, l’avaluació de competències i les noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’escola.

itworldedu

Aquesta nova edició del Call for Papers pretén explicar-vos les bases per tal que les millors pràctiques educatives, amb un ús fonamentat i rellevant de les TIC, puguin ser compartides amb la resta de la comunitat educativa.

Veureu algunes diferències en la definició de les categories respecte les edicions passades. Enlloc de categoritzar els premis fent referència directa a la tecnologia, enguany les categories passen a fer referència directa a processos educatius. Tot i que el congrés té un focus evidentment tecnològic, no volem parlar només de tecnologia de forma isolada, sinó que la volem veure sempre dins el context d’un projecte, al servei d’una idea o com a palanca per a l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Les categories són coherents amb les últimes tendències a nivell internacional, OCDE o Unesco, i també amb les propostes de participació pedagògica, com Ara és demà i Escola Nova 21.

CATEGORIA 1

Pràctiques educatives basades en la personalització de l’aprenentatge

Experiències didàctiques i pràctiques educatives d’aula amb el suport de la tecnologia fonamentades en el coneixement de com les persones aprenen. Experiències didàctiques i pràctiques educatives que permeten fomentar, entre d’altres, principalment la socialització, l’atenció individual i l’autonomia personal de l’alumnat.

CATEGORIA 2

Pràctiques educatives que treballen l’avaluació de les competències

Experiències d’aula que han executat mecanismes, recursos i estratègies d’avaluació, amb el suport de la tecnologia, per a l’orientació de l’aprenentatge amb capacitat de mesurar tot el ventall de competències implicades en una concepció holística de l’educació.

CATEGORIA 3

Noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’aula o a l’escola

Experiències didàctiques d’aula o d’escola i metodologies innovadores que han permès, per mitjà de la tecnologia, una millor optimització de l’organització escolar dels temps i/o de l’espai educatiu i, conseqüentment, una millora en els processos d’ensenyament-aprenentatge.

març
22
Dc
ITworlEdu 2017 @ Palau de Congressos de Barcelona - Fira de Barcelona
març 22 @ 8:00 – 18:00

L’ITworldEdu (www.itworldedu.cat) és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

A qui es dirigeixPrincipals temàtiquesActivitatsNovetats de la 9ª edició
Responsables i directius de centres educatius
­Professors/es innovadors/es en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula
­Empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu
­Responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives
­Alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC
Tendències i prospectiva del sector
Debat sobre ús de les TIC en l’aprenentatge
Continguts digitals: models i estratègies
Sessions dinamitzades amb centres educatius
Experiències internacionals
Millors pràctiques en experiències educatives en personalització de l’aprenentatge, avaluació de competències i noves formes d’organització a l’escola

Atès que, amb l’ITworldEdu, es desitja potenciar al màxim la creació de xarxes entre tots els participants i les relacions estratègiques entre empreses del sector de les TIC, l’esdeveniment ofereix les següents activitats:

Conferències plenàries, taules rodones i sessions especials amb la participació d’experts de reconegut prestigi internacional en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses del sector i representants de la cadena de valor educativa
Presentacions de bones pràctiques a càrrec de representants de centres educatius i de les empreses proveïdores de solucions
Presentacions de les millors experiències de la ma dels alumnes i professors
La mostra de solucions i d’innovacions tecnològiques educatives en un espai d’exhibició central propiciarà el networking i punt de contacte entre el món empresarial i el sector educatiu.

Transformació educativa
L’ITworldEdu aposta per les temàtiques i continguts que actualment estan en primera línia de debat en el sector educatiu. Enguany la transformació educativa i com les TIC afavoreixen l’ensenyament– aprenentatge seran els eixos conductors d’un congrés amb ponents de renom i nous formats i dissenys de continguts.
Participació de la indústria
En aquesta edició volem mostrar també com la indústria participarà per donar resposta a l’escola transformadora i ser partner essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat.
Millors pràctiques a l’aula
La selecció de millors pràctiques a l’aula estarà centrada en els eixos de transformació d’acord amb les últimes tendències a nivell internacional (OCDE i UNESCO) i estaran relacionades amb la personalització de l’aprenentatge, l’avaluació de competències i les noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’escola.

itworldedu

Aquesta nova edició del Call for Papers pretén explicar-vos les bases per tal que les millors pràctiques educatives, amb un ús fonamentat i rellevant de les TIC, puguin ser compartides amb la resta de la comunitat educativa.

Veureu algunes diferències en la definició de les categories respecte les edicions passades. Enlloc de categoritzar els premis fent referència directa a la tecnologia, enguany les categories passen a fer referència directa a processos educatius. Tot i que el congrés té un focus evidentment tecnològic, no volem parlar només de tecnologia de forma isolada, sinó que la volem veure sempre dins el context d’un projecte, al servei d’una idea o com a palanca per a l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Les categories són coherents amb les últimes tendències a nivell internacional, OCDE o Unesco, i també amb les propostes de participació pedagògica, com Ara és demà i Escola Nova 21.

CATEGORIA 1

Pràctiques educatives basades en la personalització de l’aprenentatge

Experiències didàctiques i pràctiques educatives d’aula amb el suport de la tecnologia fonamentades en el coneixement de com les persones aprenen. Experiències didàctiques i pràctiques educatives que permeten fomentar, entre d’altres, principalment la socialització, l’atenció individual i l’autonomia personal de l’alumnat.

CATEGORIA 2

Pràctiques educatives que treballen l’avaluació de les competències

Experiències d’aula que han executat mecanismes, recursos i estratègies d’avaluació, amb el suport de la tecnologia, per a l’orientació de l’aprenentatge amb capacitat de mesurar tot el ventall de competències implicades en una concepció holística de l’educació.

CATEGORIA 3

Noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’aula o a l’escola

Experiències didàctiques d’aula o d’escola i metodologies innovadores que han permès, per mitjà de la tecnologia, una millor optimització de l’organització escolar dels temps i/o de l’espai educatiu i, conseqüentment, una millora en els processos d’ensenyament-aprenentatge.

maig
23
Dt
Seminari “Portable Optical Biosensors as the Next Diagnostics Generation for Environmental Protection” @ Sala d'actes ICRA - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 23 @ 11:30 – 13:00

A càrrec de Laura M. Lechuga del Nanobiosensors and Bioanalytical Applications Group Catalan Institute of Nanoscience and Nanotechnology (ICN2) CSIC, The Barcelona Institute of Science and Technology and CIBER-BBN Barcelona (Spain)

Seminari-Portable-Optical-Biosensors-tf-compressor

Nanotecnologia per vigilar i detectar elements biològics, relacionats amb la salut humana i el medi ambient

Abstract

The need to monitor and detect biological elements, related to human and environment health in a fast and reliable way, is one of the challenges faced by humanity at the dawn of the 21st century. Tests done nowadays in laboratories (as ELISA, PCRs, cell cultures, etc.) are slow (from several hours to days) and expensive. Modern diagnostics is demanding novel analytical tools that could enable quick, accurate, sensitive, reliable and cost-effective results so that appropriate treatments can be implemented in time, leading to improved outcomes. Such portable point-of-care (POC) devices, able to deliver an instant diagnostics, could become a reality soon thanks to the last advances in nanobiosensors, lab-on-a-chip, wireless and portable technologies which promise to surpass the existing challenges, opening the door to a global diagnostics access.

The driving force of our research is to achieve such ultrasensitive platforms for POC label-free analysis using nanophotonic technologies and custom-designed biofunctionalization protocols, accomplishing the requirements of disposability and portability. We are using innovative designs of nanophotonic biosensors based on silicon photonics technology (nanointerferometers) and full microfluidics lab-on-chip integration. We employ dedicated biofunctionalization routes of the biological receptors (as proteins or genomic strands) ensuring selectivity, life-cycle, non-fouling properties and reusability.

Moreover, we have demonstrated the applicability of our biosensor technology for real life requests, mainly for clinical diagnostics (i.e early cancer diagnostics), and for environmental control, with extremely sensitivity and selectivity, of marine pollutants directly using untreated sea water, microbiological infections and toxins.

juny
20
Dt
Incentius fiscals per a projectes d’R+D+i @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 20 @ 10:00 – 12:00

Els incentius fiscals són una eina utilitzada per l’Administració General de l’Estat, que permet reduir la factura fiscal de l’empresa.

Aquests incentius inclouen diferents instruments adreçats a fomentar l’execució de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i), així com a incrementar els seus ingressos lligats a l’explotació de la tecnologia generada via models de transferència tecnològica o bé altres incentius associats a personal investigador.

Aquesta jornada vol capacitar les empreses perquè coneguin quins incentius existeixen, com es poden aplicar, i quins són els principals actors rellevants en aquest procés. Paral·lelament s’exposaran els serveis de que disposa ACCIÓ en aquest camp.

En aquesta jornada veurem:

  • Les principals característiques dels incentius per projectes d’R+D+i.
  • Identificació, generació i aplicació dels Incentius fiscals. Calendari, terminis i principals agents implicats i facilitador.
  • Les estratègies més apropiades per minorar el risc fiscal, i com certificar els projectes amb el sistema d’IMV.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Servei d’Incentius Fiscals a la Innovació d’ACCIÓ.

  • Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
  • Tots els sectors

Objectiu de l’acteExplicar les eines i processos que faciliten l’aplicació d’incentius fiscals per a empreses que han dut a terme projectes d’R+D i innovació.

T’interessa si ets…Una empresa que no s’hagi aplicat deduccions fiscals o que vulgui ampliar els coneixements en aquest àmbit.

Programa

10.00 h – Benvinguda i presentació

Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona

10.05 h – Principals característiques dels Incentius Fiscals a R+D+i. Serveis d’ACCIÓ.

Joan Rigat, gestor d’avaluació i seguiment de projectes d’R+D+i

Alvaro Tapia, gestor de projectes d’innovació

10.30 h – Metodologia d’aplicació dels incentius fiscals per a activitats d’R+D+i

Juli Mas, director d’Innovació d’INNOVA EXPERTS

11.15 h – Seguretat jurídica en l’aplicació de les deduccions fiscals. Entitats de Certificació

José Barrantes, director d’explotació de la Certificadora OCA CERT

11.45 h – Cas empresarial

Dra. Mariona Callís i Figueres, R+D Manager de BDF NATURAL INGREDIENTS S.L.

12.15 h – Conclusions i tancament

 

Jornada Incentius Fiscals per a projectes de R+D tf

juny
21
Dc
Future Industry Congress @ CaixaForum Barcelona
juny 21 @ 9:00 – 15:30

Future Industry Congress té com a objectiu promoure l’adaptació de les empreses industrials a les últimes innovacions digitals, posant les bases per construir l’empresa del futur.

Eurecat, el centre tecnològic de Catalunya, proposa en aquesta 2a edició del congrés esbossar el futur més immediat que pot deparar a les indústries les tecnologies emergents per les quals aposta la Comissió Europea en el seu instrument més visionari, les Future and Emerging Technologies Flagships:

  • Materials i Processos 2D
  • Human Brain Technologies
  • Tecnologies Quàntiques

Eurecat, organitzador del Future Industry Congress, adopta un paper fonamental en aquest nou escenari, com a centre tecnològic generador de coneixement i com a pont entre els avenços en R + D i el sistema productiu.

A QUI ES DIRIGEIX?

Future Industry Congress és el punt de trobada obligat de professionals del teixit empresarial, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit de la tecnologia, la innovació i la investigació industrial.

El congrés se celebra el dia 21 de juny de 2017 al CaixaForum Barcelona.

future industry congress

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty