Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

set.
17
Dv
BxCat – Fira blockchain i tecnologies descentralitzades (DLT) @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
set. 17 @ 9:00 – 19:00

BxCat és una fira que celebrarà la seva primera edició aquest any al Parc Científic i Tecnològic de Girona; neix amb l’objectiu de ser un punt de nexe, debat i especialment divulgació entre empreses catalanes vinculades al món de la tecnologia blockchain, i altres organitzacions o particulars que puguin estar interessats en aquesta tecnologia disruptiva.

BxCat vol situar Catalunya en general, i Girona en concret, com un punt de referència a escala global en blockchain i tecnologies descentralitzades (DLT). És un esdeveniment únic al país i sense precedents, una fira sobre blockchain en català feta per i amb gent i empreses exclusivament del territori.

La tecnologia blockchain, o també anomenada cadena de blocs, garanteix les transaccions de forma descentralitzada. No hi ha mediadors o entitat central. Tot això és gràcies al seu registre permanent, immutable i segur. Alhora, la base de dades és encriptada i distribuïble, fent que la informació que conté sigui transparent i incorruptible.

T’interessa participar en el BxCat com a empresa expositora?
Omple aquest formulari, i ens posarem en contacte amb tu!

Compra les teves entrades!

No et quedis sense assistir a l’esdeveniment català de la blockchain, compra ja les teves entrades!

Recorda que el dia de l’esdeveniment se’t retornaran 5 € en forma de tokens que podràs utilitzar per comprar menjar i begudes al servei de food-truck!