Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

juny
16
Dv
2a jornada del Campus Aigua de la UdG @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
juny 16 @ 9:30 – 13:30

La 2a jornada del Campus Aigua de la UdG que enguany porta per títol: “Innovació i eficiència en la gestió de l’aigua: solucions avançades per a un futur sostenible”, tindrà lloc el divendres 16 de juny al matí, a l’auditori Manel Xifra Boada del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, amb la participació del Sr. Samuel Reyes, director de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Aquesta jornada s’emmarca en la situació d’emergència climàtica que ens trobem, on els recursos essencials com l’aigua es veuen en una situació de gran estrès i es troben seriosament afectats.

Ens cal donar resposta a la situació actual, així com augmentar la nostra resiliència a les futures situacions que es preveuen cada cop més intenses per a un futur malauradament no tan llunyà. Per això, des del Campus Aigua de la Universitat de Girona, organitzem una jornada amb l’objectiu de donar a conèixer la situació actual, i d’apropar el coneixement i expertesa dels grups de recerca en l’àmbit de l’aigua a la societat, per compartir experiències, establir col·laboracions amb els diferents agents del territori, i fer front, entre tots, a aquesta crisi actual.

Aquesta jornada s’adreça a administracions, empreses, entitats sense afany de lucre i altres tipus d’entitats i persones que es volen informar o implicar-se en l’adaptació al canvi climàtic.

A continuació us detallem el programa, i us animem a participar-hi. Podeu trobar més informació, i formalitzar la vostra inscripció aquí:

INNOVACIÓ I EFICIÈNCIA EN LA GESTIÓ DE L’AIGUA: SOLUCIONS AVANÇADES PER A UN FUTUR SOSTENIBLE

Dia: divendres 16 de juny 2023

Lloc: Auditori Manel Xifra Boada, Parc Científic i Tecnològic, Girona.

Programa preliminar:

  • 09:30 – 09:45 h: Benvinguda i inauguració de la jornada
  • 09:45 – 10:15 h: Presentació a càrrec de Samuel Reyes. Director de l’ACA.
  • 10:15 – 10:45 h: Ponència “Aigua 4.0: un nou paradigma de gestió de l’aigua més sostenible”. A càrrec del Dr. Manel Poch. Grup de recerca LEQUIA de la UdG.
  • 10:45 – 11:25 h: Taula sobre els usos de l’aigua en l’agricultura.
  • 11:25 – 11:45 h: Pausa-cafè.
  • 11:45 – 12:30 h: Taula sobre els usos de l’aigua en la indústria.
  • 12:30 – 13:15 h: Taula sobre la xarxa urbana d’aigües.
  • 13:15 – 13:25 h: Propostes de Futur i Q&A.
  • 13:25 – 13:30 h: Cloenda de l’acte.

Per a més informació i inscripcions a través d’aquest enllaç.

juny
26
Dl
Campanya de donació de sang @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
juny 26 @ 10:00 – 15:00

Calen més donacions de sang per atendre els malalts als hospitals

Les donacions diàries són insuficients per atendre l’augment de la necessitat de sang als hospitals.
S’estan recuperant intervencions endarrerides per la Covid i per això les transfusions augmenten i cal més sang per als malalts.
Aquest any s’han sumat 10.000 donacions de sang més que el mateix període de 2019 i tot i això en calen més.
El Banc de Sang demana que qui pugui reservi hora per als pròxims dies en les diverses campanyes a través del web donarsang.gencat.cat.
Cada dia caldria sumar entre 1.100 i 1.200 donacions de sang.

Les necessitats diàries han augmentat i calen 1.000 donacions per garantir les transfusions, especialment de plaquetes. Aquest component de la sang només té una durada de 5 dies. Per això és important mantenir un ritme de donacions constant cada dia.

El Banc de Sang té unes reserves de seguretat per donar resposta a possibles situacions d’emergència.

jul.
5
Dc
Startup Huddle a Girona @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
jul. 5 @ 18:00 – 20:00

Autoocupació es plau d’anunciar una emocionant oportunitat de networking i aprenentatge per a tota la comunitat empresarial de Girona. El proper 5 de juliol, a les 18h, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona acollirà una nova edició de Startup Huddle.

Què és exactament el Startup Huddle? Es tracta d’un espai de participació dinàmic, on dues persones emprenedores presenten els reptes als quals s’enfronten en els seus projectes i reben feedback i suport dels assistents. És una oportunitat única per a emprenedors/es, mentors/es i professionals del sector de connectar, aprendre i compartir coneixements.

A més de les presentacions, com és habitual, també tindrem un espai de networking més informal, que us permetrà establir contactes amb altres professionals i expandir la vostra xarxa de contactes en el món empresarial.

Aquesta edició de Startup Huddle se centrarà en els reptes que enfronten els emprenedors/es de Girona. Serà una oportunitat excel·lent per conèixer els desafiaments únics d’aquesta comunitat empresarial emergent i explorar maneres de superar-los de manera col·lectiva.

Per confirmar la vostra assistència, us preguem que us inscriviu en el següent enllaç. Les places són limitades, així que us recomanem que us registreu aviat per a assegurar-vos un lloc.

Si teniu qualsevol dubte o pregunta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic mentoring@autoocupacio.org o trucant al 93 490 88 60. Estarem encantats d’ajudar-vos.

No us perdeu aquesta gran oportunitat de connectar amb altres professionals i aprendre de les experiències dels emprenedors/es locals. Us esperem el 5 de juliol a les 18h al Parc Científic i Tecnològic de la UdG (Edifici Narcís Monturiol, C/ Emili Grahit, 91, 17003, Girona).