972 18 34 00

Calendar

des.
12
Dt
Sessió Esade Alumni “Las 4 disciplinas para cultivar un bienestar duradero” @ Auditori Centre d'empreses - Parc de Recerca i Innovació de la Universitat de Girona
des. 12 @ 19:00 – 20:30

El Club Girona Esade Alumni us convida a aquesta sessió titulada “Les 4 disciplines per cultivar un benestar durador”, a càrrec d’Andrés Martín Asuero.
Centrada al rendiment sostenible, aquesta sessió inclou pràctiques i recomanacions amb evidència científica, aplicables tant a l’àmbit personal com al context organitzatiu.

Veurem que el benestar no només depèn del que passa, sinó que també està basat en la personalitat i l’actitud davant de la vida. Aplicant els darrers descobriments de la neurociència, presentarem diversos circuits neuronals que actuen com a motors del benestar intern. Ens centrarem en quatre circuits de naturalesa plàstica, que es poden desenvolupar amb l’entrenament i, per tant, convertir en quatre disciplines per al benestar. Aquestes disciplines tracten del valor de la presència, la connexió, el propòsit i la saviesa. Amb aquestes propostes proposarem un full de ruta per implementar aquestes disciplines en dues dimensions: primer, en la seva aplicació personal, cultivant el talent, i després en la seva aplicació per al lideratge i el benestar de l’organització.

Dades bàsiques de l’acte:

Data: Dimarts, 12 de desembre del 2023, de 19.00 a 20.30 h
Lloc: Parc de Recerca i Innovació, Auditori Giromprèn (Carrer Pic de Peguera, 11)
Idioma: Castellà
Tiquet per a socis: acte gratuït + 1 convidat
Tiquet per a no socis: acte gratuït

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty