Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

juny
1
Dj
Fòrum Inversió BAGI @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
juny 1 @ 18:30 – 20:30

El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG) acollirà el dijous 1 de juny el Fòrum Inversió BAGI, un esdeveniment organitzat per Bagi, xarxa gironina d’inversors privats especialitzada en finançament alternatiu. En aquesta ocasió, el fòrum posarà l’accent en les startups centrades en nutrició, tecnologia i esport que busquen finançament per fer realitat les seves innovadores propostes.

L’esdeveniment començarà a les 18.30 i se celebrarà a l’auditori Manel Xifra Boada del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Un dels protagonistes de la jornada serà Sweanty, una startup catalana que ha desenvolupat un wearable revolucionari per a esportistes. Aquesta tecnologia, protegida sota patent, consisteix en un pegat intel·ligent que s’adhereix a la pell de l’usuari i analitza la quantitat de sals perdudes a través de la suor. Això permet alertar l’esportista sobre el risc de deshidratació i proporcionar pautes d’hidratació específiques per prevenir-la. Sweanty està explorant l’aplicació d’aquesta tecnologia en altres sectors, com el de la salut, després d’haver realitzat amb èxit una prova pilot en col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu per a la detecció de la fibrosi quística en nadons.

D’altra banda, Miobio és una startup que busca personalitzar l’experiència alimentària dels esportistes a través de l’anàlisi de dades i l’automatització de processos. Utilitzant aquestes dades, la companyia crea receptes adaptades a les necessitats nutricionals i els gustos de cada esportista, per després preparar i lliurar aliments diàriament.

Per als amants de l’escalada, Athos i HP s’han unit per crear una sabatilla personalitzada mitjançant la tecnologia d’impressió 3D HP Multi Jet Fusion. Aquesta col·laboració permet adaptar les sabatilles d’escalada a les formes i necessitats de cada usuari, oferint un nivell de comoditat i rendiment excepcionals.

El Fòrum Inversió BAGI brinda a aquestes startups l’oportunitat de presentar les seves propostes davant d’inversors potencials i captar el finançament necessari per aconseguir els seus objectius. La Xarxa Bagi, entitat acreditada de Finançament Alternatiu en la categoria de Xarxes d’inversors privats, té un paper fonamental en aquest procés, donant suport i orientació als emprenedors en el seu camí cap a l’èxit empresarial.

Per confirmar la vostra assistència a l’esdeveniment, si sou inversors interessats, us podeu posar en contacte amb Bagi enviant un correu electrònic a inversors@bagi.cat.

 

juny
16
Dv
2a jornada del Campus Aigua de la UdG @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
juny 16 @ 9:30 – 13:30

La 2a jornada del Campus Aigua de la UdG que enguany porta per títol: “Innovació i eficiència en la gestió de l’aigua: solucions avançades per a un futur sostenible”, tindrà lloc el divendres 16 de juny al matí, a l’auditori Manel Xifra Boada del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, amb la participació del Sr. Samuel Reyes, director de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Aquesta jornada s’emmarca en la situació d’emergència climàtica que ens trobem, on els recursos essencials com l’aigua es veuen en una situació de gran estrès i es troben seriosament afectats.

Ens cal donar resposta a la situació actual, així com augmentar la nostra resiliència a les futures situacions que es preveuen cada cop més intenses per a un futur malauradament no tan llunyà. Per això, des del Campus Aigua de la Universitat de Girona, organitzem una jornada amb l’objectiu de donar a conèixer la situació actual, i d’apropar el coneixement i expertesa dels grups de recerca en l’àmbit de l’aigua a la societat, per compartir experiències, establir col·laboracions amb els diferents agents del territori, i fer front, entre tots, a aquesta crisi actual.

Aquesta jornada s’adreça a administracions, empreses, entitats sense afany de lucre i altres tipus d’entitats i persones que es volen informar o implicar-se en l’adaptació al canvi climàtic.

A continuació us detallem el programa, i us animem a participar-hi. Podeu trobar més informació, i formalitzar la vostra inscripció aquí:

INNOVACIÓ I EFICIÈNCIA EN LA GESTIÓ DE L’AIGUA: SOLUCIONS AVANÇADES PER A UN FUTUR SOSTENIBLE

Dia: divendres 16 de juny 2023

Lloc: Auditori Manel Xifra Boada, Parc Científic i Tecnològic, Girona.

Programa preliminar:

  • 09:30 – 09:45 h: Benvinguda i inauguració de la jornada
  • 09:45 – 10:15 h: Presentació a càrrec de Samuel Reyes. Director de l’ACA.
  • 10:15 – 10:45 h: Ponència “Aigua 4.0: un nou paradigma de gestió de l’aigua més sostenible”. A càrrec del Dr. Manel Poch. Grup de recerca LEQUIA de la UdG.
  • 10:45 – 11:25 h: Taula sobre els usos de l’aigua en l’agricultura.
  • 11:25 – 11:45 h: Pausa-cafè.
  • 11:45 – 12:30 h: Taula sobre els usos de l’aigua en la indústria.
  • 12:30 – 13:15 h: Taula sobre la xarxa urbana d’aigües.
  • 13:15 – 13:25 h: Propostes de Futur i Q&A.
  • 13:25 – 13:30 h: Cloenda de l’acte.

Per a més informació i inscripcions a través d’aquest enllaç.