972 18 34 00

Calendar

març
24
Dv
Jornada de portes obertes de QSTURA @ Edifici Narcís Monturiol - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
març 24 @ 17:00 – 20:00

El proper divendres 24 de març, l’Escola de Qstura Professional EQP, organitza una jornada de portes obertes destinada a totes aquelles persones que volen dedicar-se professionalment al sector de la moda, i en concret com a tècnics qualificats de moda.  Aquestes persones, tant homes com dones, poden iniciar-se en aquest sector o ampliar els seus coneixements en Patronatge, Confecció i Disseny.

Si el teu somni és dedicar-te professionalment al món de la moda en qualsevol de les seves vessants, no deixis passar aquesta oportunitat i matricula’t al nostre DIPLOMA d’Especialització en Tècnic Qualificat en Disseny i Patronatge Digital i Confecció Industrial per la Universitat de Girona

Aprendràs utilitzant el Programari Gerber Technology v.10 per al disseny digital, som l’única escola a la província de Girona que disposa d’aquesta tecnologia, i altra maquinària d’última generació.

Jornada-de-portes-obertes-Qstura

març
31
Dv
Hackathon Girona 2017 @ Edifici Narcís Monturiol - Parc Científic i Tecnològic
març 31 @ 18:30 – abr. 1 @ 22:00

Per quart any consecutiu, el Parc científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, acollirà una nova edició de la Hackathon Girona, on nerds, geeks, makers, freaks i smoke sellers, es reuniran per dur a terme un projecte tecnològic en un sol dia.

Com a novetat d’aquest any, la proposta de projecte s’anirà revelant, a mesura que s’acostin les dates, mitjançant la web i via e-mail amb la finalitat que es puguin proposar idees i anar preparant el terreny.

La Hackathon Girona es durà terme els propers 31 de març, dia on es donarà a conèixer el projecte al complert, i 1 d’abril, dia de desenvolupament de la idea, el qual acabarà amb una demo i una festa de cloenda.Hackathon Girona 2017 ws

La Hackathon Girona és una marató de programació col·laborativa amb l’objectiu de crear a partir de zero un servei relacionat amb les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i que sigui empresarialment viable. Estava adreçada no només a informàtics, sinó també a persones relacionades amb el món de les start-up en àrees màrqueting, negoci, disseny, usabilitat o comunicació. A diferència d’altres iniciatives d’aquesta mena no és una competició entre equips, sinó un treball d’equip per a la consecució d’un projecte.

maig
8
Dl
Sessió oberta Yuzz “Branding 2.0: Crea la teva marca a la xarxa” @ Aulari 3 del Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 8 @ 19:00 – 21:00

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Aquesta sessió, dirigida per l’economista i consultor del Giroscopi, Xavier Bollço, parlarem de naming, de dominis, de registre, de publicar a les xarxes com a marca, etc…
També es durà a terme un exercici “pràctic” de creació d’un naming i debat entre les diferents propostes.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Branding-2.0

maig
12
Dv
Curs de Google Analytics @ Edifici Jaume Casademont - Parc Científic i Tencològic de la UdG
maig 12 @ 9:30 – 13:30
curs-google-analytics-girona-mcempreses

Quina informació puc treure de Google Analytics?

En aquest curs de Google Analytics, utilitzarem l’eina gratuïta d’analítica web de Google. Google Analytics ofereix informació agrupada del trànsit que arriba als llocs web (blogs, webs i e-commerce) segons l’audiència, l’adquisició, el comportament i les conversions que es duen a terme al lloc web.

Es poden obtenir diversos tipus d’informes. Per exemple, el seguiment d’usuaris exclusius, el rendiment del segment d’usuaris, els resultats de les diferents campanyes de màrqueting online, les sessions per fonts de trànsit, taxes de rebot, durada de les sessions, continguts visitats, conversions, etc. El 2 abril 2014 s’actualitza amb el llançament d’Universal Analytics (dades sobre les edats, sexe, interessos, etc del transit).

El curs incial de Google Analytics és un curs bàsic. Comencem pel principi, ideal per qui no té coneixements de Google Analytics. Si saps instal·lar el codi de seguiment, si saps diferenciar dimensions i mètriques, si saps quina informació obtens amb aquesta eina, segurament tens que fer el curs de Google Analytics Informes i Panells.

Objectius del curs de Google Analytics -incial-

Prendre decisions objectives sobre el vostre blog, web o e-commerce, disposant de dades de transit.

En el curs de Google Analytics incial coneixeràs aquesta eina. Aprendràs com donar-te d’alta gratuïtament, com instal·lar el codi de seguiment i saber quina informació pots obtenir.

Curs dirigit a

  • Qualsevol persona o empresa que tingui una web, blog o e-commerce i no sap quantes visites té, d’on venen les visites, què fan les persones que els visiten
  • Qui vulgui prendre decisions objectives sobre el trànsit de la seva web
  • Qui ja tingui instal·lat Google Analytics, però no sap que és: una mètrica, una dimensió, fer un segment, filtrar les dades, crear informes personalitzats…
  • Qui vulgui informació per millorar les conversions (augmentar visites, vendes, subscripcions, etc)

Temari del curs de Google Analytics -incial-

  • Section 1-INTRODUCCIÓ A GOOGLE ANALYTICS
  • Section 2-CREACIÓ I ADMINISTRACIÓ DEL COMPTE
Lecture 2-Compte, propietat i perfil
Lecture 3-El codi de seguiment
Lecture 4-Administració d’usuaris
  • Section 3-INFORMES I ANÀLISI
Lecture 5-Audiència
Lecture 6-Adquisició
Lecture 7-Comportament
Lecture 8-Conversió
  • Section 4-EINES PER GENERAR INFORMES
Lecture 9-Dimensions i mètriques
Lecture 10-Segments
  • Section 5-ELS PANELLS
Lecture 11-Panells
Lecture 12-Informes personalitzats
  • Final Quiz
juny
20
Dt
Incentius fiscals per a projectes d’R+D+i @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 20 @ 10:00 – 12:00

Els incentius fiscals són una eina utilitzada per l’Administració General de l’Estat, que permet reduir la factura fiscal de l’empresa.

Aquests incentius inclouen diferents instruments adreçats a fomentar l’execució de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i), així com a incrementar els seus ingressos lligats a l’explotació de la tecnologia generada via models de transferència tecnològica o bé altres incentius associats a personal investigador.

Aquesta jornada vol capacitar les empreses perquè coneguin quins incentius existeixen, com es poden aplicar, i quins són els principals actors rellevants en aquest procés. Paral·lelament s’exposaran els serveis de que disposa ACCIÓ en aquest camp.

En aquesta jornada veurem:

  • Les principals característiques dels incentius per projectes d’R+D+i.
  • Identificació, generació i aplicació dels Incentius fiscals. Calendari, terminis i principals agents implicats i facilitador.
  • Les estratègies més apropiades per minorar el risc fiscal, i com certificar els projectes amb el sistema d’IMV.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Servei d’Incentius Fiscals a la Innovació d’ACCIÓ.

  • Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
  • Tots els sectors

Objectiu de l’acteExplicar les eines i processos que faciliten l’aplicació d’incentius fiscals per a empreses que han dut a terme projectes d’R+D i innovació.

T’interessa si ets…Una empresa que no s’hagi aplicat deduccions fiscals o que vulgui ampliar els coneixements en aquest àmbit.

Programa

10.00 h – Benvinguda i presentació

Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona

10.05 h – Principals característiques dels Incentius Fiscals a R+D+i. Serveis d’ACCIÓ.

Joan Rigat, gestor d’avaluació i seguiment de projectes d’R+D+i

Alvaro Tapia, gestor de projectes d’innovació

10.30 h – Metodologia d’aplicació dels incentius fiscals per a activitats d’R+D+i

Juli Mas, director d’Innovació d’INNOVA EXPERTS

11.15 h – Seguretat jurídica en l’aplicació de les deduccions fiscals. Entitats de Certificació

José Barrantes, director d’explotació de la Certificadora OCA CERT

11.45 h – Cas empresarial

Dra. Mariona Callís i Figueres, R+D Manager de BDF NATURAL INGREDIENTS S.L.

12.15 h – Conclusions i tancament

 

Jornada Incentius Fiscals per a projectes de R+D tf

juny
21
Dc
Future Industry Congress @ CaixaForum Barcelona
juny 21 @ 9:00 – 15:30

Future Industry Congress té com a objectiu promoure l’adaptació de les empreses industrials a les últimes innovacions digitals, posant les bases per construir l’empresa del futur.

Eurecat, el centre tecnològic de Catalunya, proposa en aquesta 2a edició del congrés esbossar el futur més immediat que pot deparar a les indústries les tecnologies emergents per les quals aposta la Comissió Europea en el seu instrument més visionari, les Future and Emerging Technologies Flagships:

  • Materials i Processos 2D
  • Human Brain Technologies
  • Tecnologies Quàntiques

Eurecat, organitzador del Future Industry Congress, adopta un paper fonamental en aquest nou escenari, com a centre tecnològic generador de coneixement i com a pont entre els avenços en R + D i el sistema productiu.

A QUI ES DIRIGEIX?

Future Industry Congress és el punt de trobada obligat de professionals del teixit empresarial, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit de la tecnologia, la innovació i la investigació industrial.

El congrés se celebra el dia 21 de juny de 2017 al CaixaForum Barcelona.

future industry congress

jul.
17
Dl
Inici: Curs “Modelling for freshwater related ecosystem services” @ Institut Català de Recerca de l'Aigua
jul. 17 @ 8:30 – 18:30
Modelling for freshwater related ecosystem services

Els curs t’introduirà als principis bàsics del modelatge de serveis dels ecosistemes afecten a l’aigua dolça

El taller és organitzat per l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) en el marc de GLOBAQUA. El taller introduirà als principis bàsics del modelatge de serveis dels ecosistemes afecten a l’aigua dolça. Durant el taller, els participants seran capaços de co-desenvolupar el seu propi exercici de models d’estudi de casos amb l’ajuda dels professors. Als matins es dedicaran a sessions teòriques per introduir els conceptes bàsics de serveis dels ecosistemes, modelat i modelatge de sistemes socioambientals; mentre que les tardes es dedicaran a l’aplicació dels conceptes apresos en els estudis de casos individuals. Aquest enfocament pas a pas s’ha d’assegurar que els participants assimilin els conceptes bàsics del modelatge dels serveis dels ecosistemes que afecten a l’aigua dolça en els sistemes socioambientals acoblats. El taller està previst per als investigadors en qualsevol etapa de la seva carrera professional, així com els gestors de l’aigua interessats en el modelatge dels serveis dels ecosistemes afecten a l’aigua dolça en els sistemes socioambientals acoblats.

Data límit d’inscripció és el 15 de juny de 2017.

WORKSHOP COORDINATOR
Vicenç Acuña
ICRA
Email: vicenc.acuna@icra.cat
Phone: +34 972 183380

AGENDA DEL WORKSHOP

Monday, July 17th 2017

  • 08:30-09:00: Registration
  • 09:00-09:30: Welcome
  • 09:30-10:30: Basic concepts in ecosystem services
  • 10:30-10:45: Coffee break
  • 10:45-13:00: Basic concepts in ecosystem services
  • 13:00-14:00: Lunch break
  • 14:00-17:00: Co-development of case-studies
  • 17:00-18:30: Case-studies conceptual frameworks
  • 20:30 – 23:30: Workshop warming-up dinner.

Tuesday, July 18th 2017

  • 08:30-10:30: Modeling coupled socio-env. systems
  • 10:30-10:50: Coffee break
  • 10:50-13:00: Modeling coupled socio-env. systems
  • 13:00-14:00: Lunch break
  • 14:00-17:00: Co-development of case-studies
  • 17:00-18:30: Case-studies socio-env. framework

Wednesday, July 19th 2017

  • 08:30-10:30: Best practices in modeling
  • 10:30-10:50: Coffee break
  • 10:50-13:00: Best practices in modeling
  • 13:00-14:00: Lunch break
  • 14:00-17:00: Definition of modeling approach
  • 17:00-18:30: Case-studies modeling approaches

Thursday, July 20th 2017

  • 08:30-10:30: Individual case studies co-development
  • 10:30-10:50: Coffee break
  • 10:50-13:00: Individual case studies co-development
  • 13:00-14:00: Lunch break
  • 14:00-17:00: Presentation of individual case-studies
  • 17:00-17:30: Closing remarks.

 

Programa

nov.
28
Dt
Curs “Acers d’alta resistència” (inici) @ Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
nov. 28 @ 18:00 – 21:00

Detalls del curs:

eiffel-tower

Quines són les bases tecnològiques més importants relacionades amb les característiques dels acers d’Alta Resistència?

  • Impartir als alumnes les bases tecnològiques més importants relacionades amb les característiques dels acers d’Alta Resistència.
  • Característiques mecàniques, característiques tecnològiques, denominacions, equivalències, terminologies, comportament …

Dades del curs:

  • Acers d’alta resistència (Girona)
  • Preu: 200€
  • Inici: 28/11/2017 | Finalització: 30/11/2017
  • Dies lectius: Dimarts
  • Horari: 18:00h a 21:00h
  • Durada del curs: 6 hores
  • Especialitat: Tecnologia de metalls
  • Tipus de formació: Seminaris
  • Modalitat: Presencial
  • Centre d’impartició: Girona – Eurecat Girona

Dirigit a:

  • Personal d’Oficines tècniques.
  • Enginyeries.
  • Responsables de control de qualitat.
  • Projectistes de matrius.
  • Constructors de matrius.
  • Dissenyadors de peces …

Programa del curs:

  • Descripció general dels Acers d’Alta Resistència.
  • Caracterització dels materials.
  • Principals aplicacions dels Acers UHSS i AHSS.
  • Aliatges d’Acers AHSS.
  • Efecte dels aliants a les Propietats
  • Propietats mecàniques dels UHSS i AHSS.
  • Efecte dels nous Acers en la construcció de Matrius i Motlles.
  • Introducció i explicació dels diagrames.
  • Efecte en la transformació de peces.

Informació addicional:

  • Cursos bonificables per empreses a través de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (antiga Fundació Tripartita).
  • Consultar descomptes especials per a estudiants, persones en situació d’atur, i empreses que realitzin dues o més inscripcions en un mateix curs.
La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
febr.
9
Dv
Curs de Google Analytics @ Edifici Jaume Casademont - Parc Científic i Tencològic de la UdG
febr. 9 @ 9:30 – 13:30
curs-google-analytics-girona-mcempreses

Quina informació puc treure de Google Analytics?

En aquest curs de Google Analytics, utilitzarem l’eina gratuïta d’analítica web de Google. Google Analytics ofereix informació agrupada del trànsit que arriba als llocs web (blogs, webs i e-commerce) segons l’audiència, l’adquisició, el comportament i les conversions que es duen a terme al lloc web.

Es poden obtenir diversos tipus d’informes. Per exemple, el seguiment d’usuaris exclusius, el rendiment del segment d’usuaris, els resultats de les diferents campanyes de màrqueting online, les sessions per fonts de trànsit, taxes de rebot, durada de les sessions, continguts visitats, conversions, etc. El 2 abril 2014 s’actualitza amb el llançament d’Universal Analytics (dades sobre les edats, sexe, interessos, etc del transit).

El curs incial de Google Analytics és un curs bàsic. Comencem pel principi, ideal per qui no té coneixements de Google Analytics. Si saps instal·lar el codi de seguiment, si saps diferenciar dimensions i mètriques, si saps quina informació obtens amb aquesta eina, segurament tens que fer el curs de Google Analytics Informes i Panells.

Objectius del curs de Google Analytics -incial-

Prendre decisions objectives sobre el vostre blog, web o e-commerce, disposant de dades de transit.

En el curs de Google Analytics incial coneixeràs aquesta eina. Aprendràs com donar-te d’alta gratuïtament, com instal·lar el codi de seguiment i saber quina informació pots obtenir.

Curs dirigit a

  • Qualsevol persona o empresa que tingui una web, blog o e-commerce i no sap quantes visites té, d’on venen les visites, què fan les persones que els visiten
  • Qui vulgui prendre decisions objectives sobre el trànsit de la seva web
  • Qui ja tingui instal·lat Google Analytics, però no sap que és: una mètrica, una dimensió, fer un segment, filtrar les dades, crear informes personalitzats…
  • Qui vulgui informació per millorar les conversions (augmentar visites, vendes, subscripcions, etc)

Temari del curs de Google Analytics -incial-

  • Section 1-INTRODUCCIÓ A GOOGLE ANALYTICS
  • Section 2-CREACIÓ I ADMINISTRACIÓ DEL COMPTE
    • Lecture 2-Compte, propietat i perfil
    • Lecture 3-El codi de seguiment
    • Lecture 4-Administració d’usuaris
  • Section 3-INFORMES I ANÀLISI
    • Lecture 5-Audiència
    • Lecture 6-Adquisició
    • Lecture 7-Comportament
    • Lecture 8-Conversió
  • Section 4-EINES PER GENERAR INFORMES
    • Lecture 9-Dimensions i mètriques
    • Lecture 10-Segments
  • Section 5-ELS PANELLS
    • Lecture 11-Panells
    • Lecture 12-Informes personalitzats
  • Final Quiz
"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
març
21
Dc
Startup Rut4: les quatre fases d’acceleració de la startup @ Parc Científici Tecnològic de la UdG - Edifici Centre d'empreses
març 21 @ 9:30 – 14:00

Descobreix les quatre fases de creixement d’una startup. Aprèn a accelerar la teva startup evitant errors i prioritzant els esforços allà on realment és necessari.

La ruta cap a l’èxit passa per aplicar bé aquestes quatre etapes: Tracció, Màrqueting i Vendes, Sistematització i Equip. En aquesta sessió repassarem els principis bàsics del creixement de qualsevol startup i aprendrem les quatre fases per generar beneficis d’una forma sostenible i predictible.

Inscriu-te aquí

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty