972 18 34 00

Calendar

abr.
4
Dt
Sessió ‘El negoci del ciclisme’, amb Chris Williams @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
abr. 4 @ 19:00 – 21:00

El Club Girona ESADE Alumni et convida a aquesta sessió, titulada ”El negoci del ciclisme”, a càrrec de Chris Williams, ciclista professional de l’equip Novo Nordisk.

En aquesta xerrada, Chris Williams, membre de l’equip Novo Nordisk, parlarà sobre el poc negoci del ciclisme, comparat amb altres esports, dels inicis del Novo Nordisk i de quins són els objectius dels equips que el conformen. Coneixeràs la seva història i com va arribar a formar part d’aquest equip. El Novo Nordisk és un equip global d’esportistes amb diabetis, integrat per ciclistes, triatletes i corredors, liderat pel primer equip de ciclisme professional del món format íntegrament per ciclistes amb diabetis.

 

El-negoci-del-Ciclisme

 

Chris Williams
Chris Williams és un ciclista professional australià de l’equip Novo Nordisk. Fa sis anys que és al circuit professional, però l’equip Novo Nordisk és una mica diferent dels altres equips professionals. Tots els seus ciclistes, també en Chris, han estat diagnosticats amb diabetis de tipus 1. Amb la missió d’educar, capacitar i inspirar les persones que tenen diabetis arreu del món, tant l’equip com en Chris ofereixen una perspectiva única d’un esport que sovint es mou exclusivament per interessos comercials.
abr.
24
Dl
Sessió oberta Yuzz “Què NO has de fer quan emprens i finançament per a StartUps” @ Aulari 3 Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
abr. 24 @ 19:00 – 21:00

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Sessió dividida en dues parts a càrrec de Quim Pagans, Mentor de Startups i Analista de projectes a BAGi

  • Què NO has de fer quan emprens
  • Fòrmules de finançament per a startups

En Quim Pagans és Enginyer Industrial per la UdG, i té estudis en màrqueting per la IESE Business School – Universitat de Navarra. Ha estat 2 anys project manager a PutPut Comunicacions, 1 any project manager de Agents Inspired, S.A., i els darrers anys ha format part d’iMente Global S.L., empresa de la que n’és cofundador, en la que ha exercit gairebé 5 anys de Director Tècnic, 7 anys ha desenvolupat el carrec de gerent, i després de vendre-la a Augure-iMente va exercir 2 anys de Product Manager.
Ha estat membre de la Junta Directiva de l’AENTEG, tutor del Programa Start-Up Catalonia, i en l’actualitat és mentor de startups i analista de projectes a la xarxa de Business Angels gironina BAGi.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

maig
4
Dj
Esmorzar de finançament “Com inverteixen els inversors privats? El cas de GoodGut” @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 4 @ 10:00 – 11:00

En aquest Esmorzar de Finançament presentem l’experiència de BAGI i GOODGUT, que ens explicaran què han après, quins són els factors clau i les bones pràctiques en la negociació, gestió i seguiment de les inversions amb inversors privats.

Membres de la Xarxa d’Àngels Inversors de les comarques de Girona (BAGI) ens explicaran les principals raons que els van motivar a invertir, l’estratègia d’inversió i les recomanacions per qui vulgui començar.

L’empresa de biotec GoodGut, dedicada al disseny de productes pel suport al diagnòstic i tractament de malalties digestives, compartirà la seva experiència, els factors clau i els èxits i reptes per aixecar capital.

Els Esmorzars de Finançament a Girona són trobades bimestrals amb l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

Programa

  • 10.00 h
    • Benvinguda
    • Anna Albar, directora del Parc Científic i Tecnològic de la UdG
    • Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona
    • Rocio Flor, cap de Finançament d’Innovació
  • 10.10 h
    • BAGI: Com inverteixen els inversors privats?
    • Narcís Xifra, empresari
    • David Montserrat, family office
    • Bartomeu Agustí, emprenedor
    • GoodGut: Factors clau, èxits i reptes per captar finançament d’àngels inversors
    • Mariona Serra, Co-founder and CEO de GoodGut
  • 10.55 h
    • Torn obert de preguntes
  • 11.00 h
    • Belen Cobo, presidenta de la Xarxa Business Angels de Girona BAGI
  • 11.05 h
    • Cafè networking, gentilesa de BAGI

Inscriu-te aquí

Googut EF

maig
8
Dl
Sessió oberta Yuzz “Branding 2.0: Crea la teva marca a la xarxa” @ Aulari 3 del Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 8 @ 19:00 – 21:00

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Aquesta sessió, dirigida per l’economista i consultor del Giroscopi, Xavier Bollço, parlarem de naming, de dominis, de registre, de publicar a les xarxes com a marca, etc…
També es durà a terme un exercici “pràctic” de creació d’un naming i debat entre les diferents propostes.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Branding-2.0

maig
23
Dt
Seminari “Portable Optical Biosensors as the Next Diagnostics Generation for Environmental Protection” @ Sala d'actes ICRA - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 23 @ 11:30 – 13:00

A càrrec de Laura M. Lechuga del Nanobiosensors and Bioanalytical Applications Group Catalan Institute of Nanoscience and Nanotechnology (ICN2) CSIC, The Barcelona Institute of Science and Technology and CIBER-BBN Barcelona (Spain)

Seminari-Portable-Optical-Biosensors-tf-compressor

Nanotecnologia per vigilar i detectar elements biològics, relacionats amb la salut humana i el medi ambient

Abstract

The need to monitor and detect biological elements, related to human and environment health in a fast and reliable way, is one of the challenges faced by humanity at the dawn of the 21st century. Tests done nowadays in laboratories (as ELISA, PCRs, cell cultures, etc.) are slow (from several hours to days) and expensive. Modern diagnostics is demanding novel analytical tools that could enable quick, accurate, sensitive, reliable and cost-effective results so that appropriate treatments can be implemented in time, leading to improved outcomes. Such portable point-of-care (POC) devices, able to deliver an instant diagnostics, could become a reality soon thanks to the last advances in nanobiosensors, lab-on-a-chip, wireless and portable technologies which promise to surpass the existing challenges, opening the door to a global diagnostics access.

The driving force of our research is to achieve such ultrasensitive platforms for POC label-free analysis using nanophotonic technologies and custom-designed biofunctionalization protocols, accomplishing the requirements of disposability and portability. We are using innovative designs of nanophotonic biosensors based on silicon photonics technology (nanointerferometers) and full microfluidics lab-on-chip integration. We employ dedicated biofunctionalization routes of the biological receptors (as proteins or genomic strands) ensuring selectivity, life-cycle, non-fouling properties and reusability.

Moreover, we have demonstrated the applicability of our biosensor technology for real life requests, mainly for clinical diagnostics (i.e early cancer diagnostics), and for environmental control, with extremely sensitivity and selectivity, of marine pollutants directly using untreated sea water, microbiological infections and toxins.

juny
20
Dt
Incentius fiscals per a projectes d’R+D+i @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 20 @ 10:00 – 12:00

Els incentius fiscals són una eina utilitzada per l’Administració General de l’Estat, que permet reduir la factura fiscal de l’empresa.

Aquests incentius inclouen diferents instruments adreçats a fomentar l’execució de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i), així com a incrementar els seus ingressos lligats a l’explotació de la tecnologia generada via models de transferència tecnològica o bé altres incentius associats a personal investigador.

Aquesta jornada vol capacitar les empreses perquè coneguin quins incentius existeixen, com es poden aplicar, i quins són els principals actors rellevants en aquest procés. Paral·lelament s’exposaran els serveis de que disposa ACCIÓ en aquest camp.

En aquesta jornada veurem:

  • Les principals característiques dels incentius per projectes d’R+D+i.
  • Identificació, generació i aplicació dels Incentius fiscals. Calendari, terminis i principals agents implicats i facilitador.
  • Les estratègies més apropiades per minorar el risc fiscal, i com certificar els projectes amb el sistema d’IMV.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Servei d’Incentius Fiscals a la Innovació d’ACCIÓ.

  • Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
  • Tots els sectors

Objectiu de l’acteExplicar les eines i processos que faciliten l’aplicació d’incentius fiscals per a empreses que han dut a terme projectes d’R+D i innovació.

T’interessa si ets…Una empresa que no s’hagi aplicat deduccions fiscals o que vulgui ampliar els coneixements en aquest àmbit.

Programa

10.00 h – Benvinguda i presentació

Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona

10.05 h – Principals característiques dels Incentius Fiscals a R+D+i. Serveis d’ACCIÓ.

Joan Rigat, gestor d’avaluació i seguiment de projectes d’R+D+i

Alvaro Tapia, gestor de projectes d’innovació

10.30 h – Metodologia d’aplicació dels incentius fiscals per a activitats d’R+D+i

Juli Mas, director d’Innovació d’INNOVA EXPERTS

11.15 h – Seguretat jurídica en l’aplicació de les deduccions fiscals. Entitats de Certificació

José Barrantes, director d’explotació de la Certificadora OCA CERT

11.45 h – Cas empresarial

Dra. Mariona Callís i Figueres, R+D Manager de BDF NATURAL INGREDIENTS S.L.

12.15 h – Conclusions i tancament

 

Jornada Incentius Fiscals per a projectes de R+D tf

juny
21
Dc
Future Industry Congress @ CaixaForum Barcelona
juny 21 @ 9:00 – 15:30

Future Industry Congress té com a objectiu promoure l’adaptació de les empreses industrials a les últimes innovacions digitals, posant les bases per construir l’empresa del futur.

Eurecat, el centre tecnològic de Catalunya, proposa en aquesta 2a edició del congrés esbossar el futur més immediat que pot deparar a les indústries les tecnologies emergents per les quals aposta la Comissió Europea en el seu instrument més visionari, les Future and Emerging Technologies Flagships:

  • Materials i Processos 2D
  • Human Brain Technologies
  • Tecnologies Quàntiques

Eurecat, organitzador del Future Industry Congress, adopta un paper fonamental en aquest nou escenari, com a centre tecnològic generador de coneixement i com a pont entre els avenços en R + D i el sistema productiu.

A QUI ES DIRIGEIX?

Future Industry Congress és el punt de trobada obligat de professionals del teixit empresarial, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit de la tecnologia, la innovació i la investigació industrial.

El congrés se celebra el dia 21 de juny de 2017 al CaixaForum Barcelona.

future industry congress

març
21
Dc
Startup Rut4: les quatre fases d’acceleració de la startup @ Parc Científici Tecnològic de la UdG - Edifici Centre d'empreses
març 21 @ 9:30 – 14:00

Descobreix les quatre fases de creixement d’una startup. Aprèn a accelerar la teva startup evitant errors i prioritzant els esforços allà on realment és necessari.

La ruta cap a l’èxit passa per aplicar bé aquestes quatre etapes: Tracció, Màrqueting i Vendes, Sistematització i Equip. En aquesta sessió repassarem els principis bàsics del creixement de qualsevol startup i aprendrem les quatre fases per generar beneficis d’una forma sostenible i predictible.

Inscriu-te aquí

oct.
2
Dc
Càpsula formativa «Aprèn a negociar de manera efectiva en contextos difícils» @ Aulari 2 - Edifici Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
oct. 2 @ 9:30 – 13:30

Aquesta càpsula formativa està dirigida a perfils comercials i de direcció que vulguin conèixer diverses eines pràctiques per millorar la negociació. Al llarg de la sessió s’identificaran els aspectes que incideixen en el procés de negociació i es donaran a conèixer diverses eines per millorar aquest procés.

CONTINGUTS:

  • Comunicació, assertivitat i llenguatge corporal.
  • Gestió d’emocions davant la negociació.
  • Preparació: el BATNA (best alternative to a negotiated agreement), la MAPAN (millor alternativa possible a un acord negociat). (Com fer-ho?)
  • Procés de negociació.

PONENT: Miquel Ibáñez

DIRIGIT A: Perfils comercials i de direcció que vulguin conèixer diverses eines per negociar d’una manera més efectiva.

DATA: 2 d’octubre de 2019

HORARI: de 9.30 h a 13.30 h

LLOC: Parc Científic i Tecnològic de la UdG – edifici Giroemprèn, aulari 2

PREU: Gratuït

CONTACTE: Núria Frigola Corominas   nfrigola@ddgi.cat   Tel. 972 184 814

INSCRIPCIONS: http://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/jornada/53346-apren-a-negociar-de-manera-efectiva-en-contextos-dificils

ALTRES FORMACIONS D’INTERÉS:

oct.
16
Dc
Càpsula formativa «Millora la gestió empresarial per reduir despeses» @ Aulari 2 - Edifici Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
oct. 16 @ 9:30 – 13:30

Aquesta càpsula formativa està dirigida a empreses i autònoms que desitgin saber com poden alleugerir les tensions de caixa i, consegüentment, reduir les despeses vinculades al finançament. Al llarg de la sessió s’exposaran diverses vies per millorar la gestió diària de l’empresa per reduir la despesa de funcionament.

CONTINGUTS:

  • Formes de col·laboració amb els nostres proveïdors per reduir costos.
  • Aspectes imprescindibles a pactar amb els proveïdors.
  • Com reduir la despesa financera.
  • Negociació de terminis per aconseguir el cicle de caixa suficient per a tresoreria.
  • Instruments financers en funció de les nostres necessitats.
  • Com evitar les errades habituals de finançament.
  • El pressupost de tresoreria com a eina de control.

 PONENT: Jordi Rosa

DIRIGIT A: Dirigit a empreses i autònoms que vulguin saber com reduir la despesa a través d’una millor gestió empresarial.

DATA: 16 d’octubre de 2019

HORARI: de 9.30 h a 13.30 h

LLOC: Parc Científic i Tecnològic de la UdG – edifici Giroemprèn, aulari 2

PREU: Gratuït

CONTACTE: Núria Frigola Corominas   nfrigola@ddgi.cat   Tel. 972 184 814

INSCRIPCIONS: http://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/jornada/53348-millora-la-gestio-empresarial-per-reduir-despeses

ALTRES FORMACIONS D’INTERÉS:

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty