Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

Mar
8
Dj
Curs de Powerpoint @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
Mar 8 @ 17:00 – 19:00

DURADA:  14 hores presencials

DATES: Inici: 08 de març del 2018    Fi: 26 d’abril del 2018

HORARI: Dijous de 15:00 a 17:00h *En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

LLOC D’IMPARTICIÓ:   a les instal·lacions d’ Aedes Girona:  Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

 •  Opció de pagament fraccionat
 • Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
 • En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
 • Consulta els descomptes especials (estudiants, aturats..)

Important: Per reservar plaça per aquest curs, heu d’omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades i enviar-la via correu electrònic a la següent adreça: formacio@aedes.cat    INSCRIPCIÓ


microsoft-powerpointAquest curs de PowerPoint d’aedes Girona, està adreçat a totes aquelles persones que volen aprendre a crear presentacions atractives i de qualitat, traguen el màxim profit del programa PowerPoint. En aquest curs de PowerPoint d’aedes Girona et convertiràs en un expert o experta en la creació de presentacions amb una imatge professional i efectiva.

OBJECTIUS CURS POWERPOINT: 

S’estudia la utilització del programa de creació de presentacions electròniques Microsoft PowerPoint. S’explica tot el necessari per crear, modificar i exposar presentacions gràfiques multimèdia

TEMARI CURS POWERPOINT: 

 1. Introducció a PowerPoint
 2. Presentacions i vistes
 3. Treballant amb diapositives
 4. Colors i dissenys
 5. Afegir text
 6. Format i correcció del text
 7. Altres utilitats de text
 8. Dibuixos i imatges
 9. Altres objectes gràfics
 10. Notes, documents i impressió
 11. Animació
 12. Multimèdia i hipervincles
 13. presentacions electròniques
 14. Preparar la presentació

*CURS BONIFICABLE PER A TREBALLADORS EN RÈGIM GENERAL DE SEGURETAT SOCIAL

"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”