Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

Jun
11
Dj
1er Net-Lunch del ParcUdG @ Auditori 2 Centre d'empreses
Jun 11 @ 13:30 – 14:30

Aquesta és una iniciativa principalment adreçada als usuaris del ParcUdG on també hi estan convidades les empreses i institucions del nostre entorn, per afavorir sinergies i fomentar el networking entre aquests.

Durant les pròximes setmanes us anirem informant de les novetats que acompanyaran aquest esdeveniment mitjançant el correu electrònic

La trobada tindrà lloc el dijous 11 de juny a partir de les 13:30h a l’Auditori 2 del Centre d’Empreses.

NET-LUNCH

Durant l’acte tres empreses ubicades al ParcUdG ens explicaran en dos minuts quin és el seu core business. I després es servirà un bufet per donar-vos la oportunitat de conversar amb un ambient distès.

Una de les empreses que us presentarem és DronVisual. Empresa especialitzada en la utilització de DRONs per filmar vídeos publicitaris des de l’aire o per fer inspeccions i manteniments, i la primera companyia de Girona registrada com a operadora autoritzada en la utilització d’aquests aparells. Tindrem una mostra de diferents models d’equips durant l’esdeveniment.

A la jornada també esperem que ens acompanyin representants del sector financer gironí, que tenen obertes línies de finançament per a empresaris i per emprenedors.

Us heu d’inscriure abans del dia 9 de juny a la recepció del Centre d’Empreses, Giroemprèn  o bé enviant un correu electrònic a unigiparc@parcudg.com. El preu de la inscripció és de 7€. La inscripció es pot abonar a la recepció del mateix edifici o bé fent una transferència al número de compte ES50 2100 0002 50 0201537325 fent referència a l’esdeveniment i la vostra empresa.

Feb
2
Dj
Esmorzar de Finançament a Girona “Capgirant les situacions especials” @ Auditori Jaume Casademont -Parc Científic i Tecnològic de la UdG
Feb 2 @ 10:00 – 11:30

Els Esmorzars de Finançament són trobades bimestrals amb l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

En aquest Esmorzar de Finançament presentem un fons especialitzats en donar suport a les empreses en situacions de dificultat. L’entrada d’aquests fons no suposa només una injecció de capital per a una companyia, sinó que ajuda a millorar l’estratègia empresarial, l’obtenció i renegociació de crèdit bancari, establir uns sistemes de control adequats i fomentar la internacionalització, amb l’objectiu d’assegurar la seva continuïtat i tornar a ser rendibles.

Jordi Carbonell, subdirector de política industrial de la Generalitat de Catalunya, presentarà el Programa de reactivació industrial. El programa inclou la detecció preventiva d’empreses en situació de dificultat i els acords amb els jutjats mercantils.

Capgirant-les-situacions-especials-TF

Inscriu-te aquí