972 18 34 00

Calendar

juny
30
Dt
Fi: Premis Fundación BBVA Fronteres del Coneixement 2015
juny 30 @ 23:00 – 23:00

Premis Fundació BBVA Fronteres del Coneixement

Els Premis Fundació BBVA Fronteres del Coneixement reconeixen la investigació bàsica i la creació d’excel·lència, plasmada en avenços teòrics, models i perspectives fonamentals per entendre el món natural, social i artificial o tecnològic, així com innovacions i desenvolupaments tecnològics, i la creació d’obres , estils artístics i interpretatius en la música clàssica del nostre temps. Es reconeixen també contribucions significatives a la comprensió i / o actuacions excel·lents respecte a dos reptes centrals de la societat global del segle XXI: el canvi climàtic i la cooperació al desenvolupament.

Més informació al blog del ParcUdG

set.
10
Dj
Fi Beques OECD per la recerca i ajuts per la realització de conferències internacionals
set. 10 @ 23:45 – 23:45

Research Fellowships and Conference SponsorshipEl Programa de Recerca col·laborativa de l’OECD (Co-operative Research Programme – CRP) ha obert dues convocatòries 2016:

Finançament per conferències internacionals (simposis, congressos, jornades).
Ajuts per la recerca (Research Fellowships) amb la finalitat de fomentar la mobilitat internacional i la col·laboració entre investigadors que treballen en àrees relacionades amb l’agricultura, la silvicultura i la pesca.

En concret, les sol·licituds han de centrar-se en un dels tres temes següents:

  • El repte de la sostenibilitat dels recursos naturals (The natural resources challange).
  • La sostenibilitat en la pràctica (Sustainability in practice).
  • La cadena alimentària (The food chain).

El termini de presentació de sol·licituds és 10 de setembre 2015.

Més informació sobre la convocatòria al web del OECD.

febr.
11
Dj
Conferència: Els 10 errors dels emprenedors en l’acceleració de la seva start-up @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 11 @ 10:00 – 12:00

En aquesta sessió exposarem els 10errors més habituals dels emprenedors a l’hora d’accelerar la seva start-up. Per això comptarem amb la presència de Vivelus, una start-up gironina que ens explicarà la seva experiència en el Pla Embarca, i el seu tutor, Chema Pina—expert en temes de finançament i creació de start-ups.—

El coordinador de Start-Up Catalonia a Girona Quim Gudayol, també explicarà tots els detalls de la nova convocatòria del Pla Embarca per aquest any 2016.

Objectiu de l’acte

Donar a conèixer els principals errors que cometen els emprenedors a l’hora de fer créixer la seva start-up i explicar el Pla Embarca

T’interessa si ets…Una start-up de menys de 5 anys de vida que vulgui accelerar les seves vendes i fer créixer els seu projecte empresarial.

Emprèn el vol amb el pla embarca
Programa
  • 10.00 h Benvinguda 
    Els 10 errors de l’emprenedor en accelerar la seva start-up
    Chema Pina, mentor del Pla EmbarcaVívelus, startup gironina
  • 11.10 h Presentació de la nova convocatòria del Pla Embarca
    Quim Gudayol, coordinador de Start-Up Catalonia a Girona
  • 11.30 h Torn obert de preguntes
Presentació del PLA EMBARCA 2016 @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 11 @ 10:00 – 12:00

En aquesta sessió exposarem els 10 errors més habituals dels emprenedors a l’hora d’accelerar la seva start-up. Per això comptarem amb la presència de Vivelus, una start-up gironina que ens explicarà la seva experiència en el Pla Embarca, i el seu tutor, Chema Pina—expert en temes de finançament i creació de start-ups.—

El coordinador de Start-Up Catalonia a Girona Quim Gudayol, també explicarà tots els detalls de la nova convocatòria del Pla Embarca per aquest any 2016.

Objectiu de l’acte

Donar a conèixer els principals errors que cometen els emprenedors a l’hora de fer créixer la seva start-up i explicar el Pla Embarca

T’interessa si ets…Una start-up de menys de 5 anys de vida que vulgui accelerar les seves vendes i fer créixer els seu projecte empresarial.

Emprèn el vol amb el pla embarca

Emprèn el vol amb el pla embarca
Programa

  • 10.00 h Benvinguda
    Els 10 errors de l’emprenedor en accelerar la seva start-up
    Chema Pina, mentor del Pla EmbarcaVívelus, startup gironina
  • 11.10 h Presentació de la nova convocatòria del Pla Embarca
    Quim Gudayol, coordinador de Start-Up Catalonia a Girona
  • 11.30 h Torn obert de preguntes
març
3
Dj
III Fòrum d’Inversió de BAGI @ Auditori Narcís Monturiol
març 3 @ 16:00 – 19:00
maig
10
Dt
Servei d’Assessorament Financer @ Delegació d'ACCIÓ a Girona
maig 10 @ 9:30 – 14:00

ACCIÓ ofereix un servei d’assessorament financer empresarial i l’apropa a totes les empreses de Catalunya amb sessions personalitzades per tot el territori.

El servei consisteix en l’assessorament d’un expert financer que analitzarà les necessitats de la teva empresa, t’ajudarà a definir actuacions estratègiques per aconseguir finançament i et donarà suport en la cerca dels fons.

Si vols descobrir la millor opció per finançar el teu projecte i conèixer les diferents fonts de finançament al teu abast, sol·licita aquest servei:

1. Sol·licita el servei a través del botó ‘Inscripcions’
2. Et trucarem des de la delegació d’ACCIÓ a Girona i et donarem una hora de reunió per al dia 10 de maig. També et demanarem la documentació necessària per preparar la reunió.
3. Envia’ns la documentació.
4. Vine el dia 10 de maig a l’hora convinguda
per reunir-te amb l’expert financer

juny
2
Dj
Eines per finançar el teu projecte internacional d’R+D i innovació @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Auditori 3 Centre d'empreses
juny 2 @ 10:00 – 12:00

En aquesta jornada es donaran a conèixer dos instruments i serveis de finançament per a projectes d’R+D i innovació:

SME Instrument

L’SME Instrument és un programa de la Comissió Europea emmarcat en l’Horitzó 2020, que ofereix subvencions a fons perdut a les pimes amb projectes innovadors de gran impacte i amb un alt potencial de creixement internacional. El programa compta amb un pressupost de 3.000 M€ per al període 2014-2020, repartit en convocatòries periòdiques que s’obren cada 3 mesos aproximadament. A diferència de la majoria de convocatòries de l’Horitzó 2020, l’SME Instrument permet a les pimes presentar els seus propis projectes i fer-ho de manera individual, sense necessitat de formar consorci.

Serveis d’Innovació i Cooperació Tecnològica Internacional 

El Programa d’Innovació i Cooperació tecnològica internacional ofereix suport a les empreses i als centres tecnològics de Catalunya a accedir als mercats internacionals a través de la comercialització de la seva tecnologia, cooperant amb socis d’altres països i amb serveis de representació i networking dels quals les empreses i centres catalans se’n poden beneficiar.

Objectiu de l’acteDonar a conèixer diferents instruments i serveis per finançar projectes d’R+D i innovació.

T’interessa si ets…Una empresa amb projectes d’R+D i innovació.

Programa

10.00
Benvinguda

Xavier Xirgu, responsable de Promoció i Innovació del Parc Científic de la UdG.

Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona.

10.05 h
Oportunitats del programa  H2020, SME instrument i  cerca de socis

David Rovirosa, cap d’R+D i Innovació Internacional d’ACCIÓ.

11.00 h
Serveis d’innovació i cooperació internacional

Anna Simon, gerent de l’àrea de Transferència Tecnològica d’ACCIÓ.

12.00 h
Entrevistes personalitzades

Si estàs interessat en mantenir una entrevista individual al final de la sessió, cal enviar prèviament un correu per sol·licitar hora.

febr.
2
Dj
Esmorzar de Finançament a Girona “Capgirant les situacions especials” @ Auditori Jaume Casademont -Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 2 @ 10:00 – 11:30

Els Esmorzars de Finançament són trobades bimestrals amb l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

En aquest Esmorzar de Finançament presentem un fons especialitzats en donar suport a les empreses en situacions de dificultat. L’entrada d’aquests fons no suposa només una injecció de capital per a una companyia, sinó que ajuda a millorar l’estratègia empresarial, l’obtenció i renegociació de crèdit bancari, establir uns sistemes de control adequats i fomentar la internacionalització, amb l’objectiu d’assegurar la seva continuïtat i tornar a ser rendibles.

Jordi Carbonell, subdirector de política industrial de la Generalitat de Catalunya, presentarà el Programa de reactivació industrial. El programa inclou la detecció preventiva d’empreses en situació de dificultat i els acords amb els jutjats mercantils.

Capgirant-les-situacions-especials-TF

Inscriu-te aquí

abr.
27
Dj
Seminari “Anàlisi de les ERC grants: per què les donen, qui les aconsegueix, i com són els projectes” @ Sala d'actes de l'edifici ICRA - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
abr. 27 @ 12:00 – 14:00

Les ERC grants estan considerades una de les convocatòries de finançament de la recerca més dures d’aconseguir. El premi però és sucós. Un finançament generós durant un període llarg de temps i un segell d’excel·lència que permeti als investigadors que les aconsegueixen entrar en les elits europees. En aquesta xerrada coneixerem quin són els criteris de l’European Research Council per donar aquestes subvencions a la recerca d’excel·lència. Analitzarem la seva especificitat i intentarem comprendre quina és la veritable clau de l’èxit per aconseguir-les. Habitualment es considera que la clau és el CV de l’investigador però en aquesta xerrada intentarem demostrar que encara que és un factor important no és el factor més rellevant. Esbrinarem també com més enllà del talent individual, la socio-política científica del lloc i la institució on treballa l’investigador poden ser també elements clau per tenir èxit.

Ponent: Miquel Angel Rodriguez Arias- Fundraiser and Project Manager en el Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC)

Short CV:
Miquel Angel Rodríguez Arias és en l’actualitat “Fundraiser” i “Project Manager” al Departament d’Oceanografia Física i Tecnològica de l’ICM. Amb 20 anys d’experiència en el món de la recerca dels quals només els quatre primers amb perfil investigador, ha tocat al llarg de la seva carrera professional temes tan diversos com la gestió administrativa i de projectes, la captació de fons i de talent, la direcció d’equips i les relacions laborals, les estratègies institucionals i la visibilitat corporativa.

Jornada-ERC-ICRA-tf

juny
20
Dt
Incentius fiscals per a projectes d’R+D+i @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 20 @ 10:00 – 12:00

Els incentius fiscals són una eina utilitzada per l’Administració General de l’Estat, que permet reduir la factura fiscal de l’empresa.

Aquests incentius inclouen diferents instruments adreçats a fomentar l’execució de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i), així com a incrementar els seus ingressos lligats a l’explotació de la tecnologia generada via models de transferència tecnològica o bé altres incentius associats a personal investigador.

Aquesta jornada vol capacitar les empreses perquè coneguin quins incentius existeixen, com es poden aplicar, i quins són els principals actors rellevants en aquest procés. Paral·lelament s’exposaran els serveis de que disposa ACCIÓ en aquest camp.

En aquesta jornada veurem:

  • Les principals característiques dels incentius per projectes d’R+D+i.
  • Identificació, generació i aplicació dels Incentius fiscals. Calendari, terminis i principals agents implicats i facilitador.
  • Les estratègies més apropiades per minorar el risc fiscal, i com certificar els projectes amb el sistema d’IMV.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Servei d’Incentius Fiscals a la Innovació d’ACCIÓ.

  • Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
  • Tots els sectors

Objectiu de l’acteExplicar les eines i processos que faciliten l’aplicació d’incentius fiscals per a empreses que han dut a terme projectes d’R+D i innovació.

T’interessa si ets…Una empresa que no s’hagi aplicat deduccions fiscals o que vulgui ampliar els coneixements en aquest àmbit.

Programa

10.00 h – Benvinguda i presentació

Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona

10.05 h – Principals característiques dels Incentius Fiscals a R+D+i. Serveis d’ACCIÓ.

Joan Rigat, gestor d’avaluació i seguiment de projectes d’R+D+i

Alvaro Tapia, gestor de projectes d’innovació

10.30 h – Metodologia d’aplicació dels incentius fiscals per a activitats d’R+D+i

Juli Mas, director d’Innovació d’INNOVA EXPERTS

11.15 h – Seguretat jurídica en l’aplicació de les deduccions fiscals. Entitats de Certificació

José Barrantes, director d’explotació de la Certificadora OCA CERT

11.45 h – Cas empresarial

Dra. Mariona Callís i Figueres, R+D Manager de BDF NATURAL INGREDIENTS S.L.

12.15 h – Conclusions i tancament

 

Jornada Incentius Fiscals per a projectes de R+D tf

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty