972 18 34 00

Calendar

febr.
20
Dv
Sessió de formació sobre la nova versió d’EURLEX
febr. 20 @ 11:00 – 13:30

EUR-Lex

A través de la pàgina web d’EUR-Lex, la Comissió Europea vol posar tots els documents jurídics de la UE a l’abast de qualsevol ciutadà que tingui un interès en el Dret de la UE, de forma fàcil i gratuïta.

EUR-Lex permet consultar, en tots els idiomes oficials de la Unió Europea, el Diari Oficial de la UE, la jurisprudència del Tribunal de Justícia de la UE i les normatives de la UE, incloent-hi tots els tractats, reglaments i directives (en les seves versions originals i consolidades). A través de les referències creuades d’EUR-Lex, també es pot trobar fàcilment les normatives nacionals que transposen les directives europees o bé les sentències en què el Tribunal de Justícia es refereix a un article concret dels Tractats o dels reglaments o directives.
Farem una sessió de formació, adreçada principalment a responsables de biblioteques, tècnics de serveis jurídics, i professors interessats en temes de la UE.

Per facilitar la organització de la sessió, pregaríem que tots els assistents confirmessin la seva assistència: europedirectgirona@udg.edu (data límit 18 de febrer).

abr.
20
Dl
Impacte científic, polític i social de la recerca en Ciències Social i Humanitats a Europa
abr. 20 @ 11:30 – 14:00

L’Oficina de Projecte Europeus de l’OITT, juntament amb l’Institut de Recerca Educativa, organitzen la sessió Impacte científic, polític i social de la recerca en Ciències Social i Humanitats a Europa. En aquesta sessió es plantejarà com es té en compte l’impacte científic, polític i social de la recerca en CSH en l’avaluació de projectes Europeus. També es presentaran i discutiran elements i orientacions per preparar i identificar projectes de recerca que incorporin aquest impacte. Així mateix es mostrarà el Social Impact Repository (SIOR) on projectes d’àmbit estatal, europeu i internacional estan incorporant i fent visible l’impacte obtingut pels seus projectes de recerca.Impact_ev

El doctor Ramon Flecha es catedràtic de sociologia en la Universitat de Barcelona i Doctor Honoris Causa de la Universitat de Vest Timisoara. Ha estat investigador principal de diferents projectes en el Programa Marc de Recerca de la Comissió Europea com WORKALO al FP5, i INCLUD-ED al FP6, l’únic projecte en Ciències Socials destacat per la Comissió Europea entre les 10 “success stories” del Programa Marc de Recerca. Durant el període 2011-2013, fou l’expert espanyol del Comitè del Programa en Ciències Socials i Humanitats del 7è Programa Marc de la Comissió Europea. Actualment és l’investigador principal del projecte IMPACT-EV, finançat pel programa 7è Programa Marc, que té l’objectiu de desenvolupar indicadors i criteris que serviran per avaluar no només l’impacte científic de la recerca en Ciències Socials i Humanitats sinó, especialment, l’impacte polític i social.

Inscripcions: Envia un correu amb el teu Nom i Cognoms a olga.fullana@udg.edu

Més informació: Olga Fullana (Ext. 8315) – OITT / Elena Duque (Ext. 8328) -IRE (elena.duque@udg.edu)

juny
9
Dt
Fi Convocatòria M-ERA.NET (projectes transnacionals R+i en enginyeria i ciència dels materials)
juny 9 – juny 10 tot el dia

L’instrument ERA-NET és una iniciativa de la Comissió Europea per a la coordinació entre governs regionals i nacionals dels seus programes d’investigació, desenvolupament i innovació.

M-era.Net és una era-net en què participen 37 organitzacions de països i regions europees compromeses en la promoció de projectes d’R + D transnacionals en el camp de la ciència i l’enginyeria dels materials.

M-ERA.NETEl 3 de febrer es va llançar la 4a convocatòria internacional M-era.Net amb les següents temàtiques prioritàries:

  • Enginyeria de materials integrada i computaritzada
  • Noves superfícies i recobriments
  • Composites sintètics d’alt rendiment i biocomposites
  • Materials per a tecnologies energètiques de baix carboni, assequibles i sostenibles
  • Materials per a recobriments bioactius a mida per a aplicacions en salut
  • Materials per a la fabricació additiva

El pressupost total de la convocatòria és de 25M €.

Per part espanyola hi participa el MINECO amb 1 Pressupost de 0.8m €.

Els CONSORCIS han de tenyir mínim 3 socis de 2 Països participants M-ERA.NET (mínim 1 europeu). Els projectes han d’estar en línia amb els Principals Objectius descrits en el Programa estatal.

El termini de presentació de pre-sol·licituds finalitza el 9 de juny de 2015.

Més informació sobre l’ajuda al web M-era.Net

set.
10
Dj
Fi Beques OECD per la recerca i ajuts per la realització de conferències internacionals
set. 10 @ 23:45 – 23:45

Research Fellowships and Conference SponsorshipEl Programa de Recerca col·laborativa de l’OECD (Co-operative Research Programme – CRP) ha obert dues convocatòries 2016:

Finançament per conferències internacionals (simposis, congressos, jornades).
Ajuts per la recerca (Research Fellowships) amb la finalitat de fomentar la mobilitat internacional i la col·laboració entre investigadors que treballen en àrees relacionades amb l’agricultura, la silvicultura i la pesca.

En concret, les sol·licituds han de centrar-se en un dels tres temes següents:

  • El repte de la sostenibilitat dels recursos naturals (The natural resources challange).
  • La sostenibilitat en la pràctica (Sustainability in practice).
  • La cadena alimentària (The food chain).

El termini de presentació de sol·licituds és 10 de setembre 2015.

Més informació sobre la convocatòria al web del OECD.

oct.
3
Dl
Jornada RRI Tools a Girona @ Aularis 4-5 - edifici Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
oct. 3 @ 9:30 – 12:00
Jornada-rri-tools

Eines pràctiques per fer recerca i innovació amb la societat i per a la societat

La Recerca i Innovació Responsables (RRI, de les seves sigles en anglès) és una qüestió emergent impulsada per la Comissió Europea que replanteja el rol de la ciència i la innovació dins la societat i que s’està incorporant de manera transversal des de diversos programes com ara el programa marc Horitzó 2020. Però, a què ens referim exactament amb el terme RRI? Quin rol podem tenir els diversos actors del sistema de ciència i innovació? Com podem posar‐ho en pràctica?

La jornada servirà de marc per introduir el concepte de l’RRI i presentar la primera versió de la plataforma virtual del projecte europeu RRI Tools (www.rri‐tools.eu) que compta amb més de 350 recursos multimèdia per implementar l’RRI en el nostre entorn. Entre aquestes eines, hi trobem pràctiques inspiradores de l’àmbit nacional i internacional, manuals i guies per implementar les agendes polítiques de l’RRI —accés obert, igualtat de gènere, ètica, participació pública, educació científica i governança—,   informació adreçada als diferents actors socials, una eina d’autoreflexió i la possibilitat de formar part d’una comunitat de pràctica a nivell europeu.

La jornada s’adreça a la comunitat investigadora, als professionals de la recerca i la innovació, als polítics i directius de l‘R&I, la indústria, la comunitat educativa i entitats de la societat civil.

Inscripcions obertes fins el 30 de setembre (FORMULARI D’INSCRIPCIÓ).

Inscripcions Programa

febr.
1
Dj
Curs d’especialització Aplicacions del Anàlisi Tèrmica i la Calorimetria @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Giroemprèn
febr. 1 @ 9:30 – 14:30

Codi: 174.074
Tipologia: Curs d’especialització
Crèdits: 3 ECTS
Idioma: Català
Data d’inici: 2018.02.01
Data de finalització: 2018.05.15
Horari: ON LINE
Lloc de realització: Pendent de confirmar
Places: 20

 


Calirometría

T’interessa si treballes als àmbits científic o tecnològic

Informació General

A qui va dirigi:

  • A titulats universitaris dels àmbits científic o tecnològic i estudiants de grau d’últim curs.
  • A professionals amb experiència en el camp. objectius
  • Ensenyar als alumnes nous temes relacionats amb el tractament tèrmic de materials avançats (polímers, compostos, nanomaterials).
  • L’ús de l’anàlisi tèrmic en la predicció i l’anàlisi de processos industrials (seguretat, materials compostos, nanomaterials, farmàcia …).
  • Estudis cinètics i anàlisi de dades. sortides professionals – Laboratoris i centres tecnològics amb equips d’anàlisi tèrmica i calorimetria.
  • Empreses amb R+D vinculada a tractaments tèrmics.

Pla d’estudis i titulació

Pla d’estudis Aplicacions de l’anàlisi tèrmic i la calorimetria

  • Tècniques d’anàlisi tèrmica i calorimetria. Nous desenvolupaments.
  • Aplicacions en l’àmbit industrial (farmàcia, polímers, compostos, seguretat industrial).
  • Tractament i anàlisi de dades.

Titulació

  • Curs d’Especialització en Aplicacions del Anàlisi Tèrmica i la Calorimetria per la Fundació UdG: Innovació i Formació

Direcció

  • Joan Josep Suñol Martínez President de GECAT (grup especialitzat en anàlisi tèrmic i calorimetria). Editor associat de la revista Journal of Thermal Analysis and Calorimetry.

Professorat

  • Marta Fernández-García Investigadora en el centre del CSIC a tecnologia de polímers
  • Francisco Fraga López Professor de Física aplicada a la Universitat de Santiago de Compostel·la. Expresident de GECAT.
  • Ana María Mainar Professora a la Universitat de Saragossa.
  • Alexandra Muñoz Bonilla Investigadora CSIC a ciència i tecnologia de polímers.
  • Javier Rodríguez-Viejo Professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • Julià Sempere Professor a l’IQS. Expert en anàlisi de processos industrials i en seguretat.
  • Joan Josep Suñol Martínez President de GECAT (grup especialitzat en anàlisi tèrmic i calorimetria). Editor associat de la revista Journal of Thermal Analysis and Calorimetry.
  • José Urieta Professor a la Universitat de Saragossa.

* La direcció es reserva el dret de fer canvis en l’equip docent en cas que algun dels professors no pugui impartir la seva matèria, garantint el mateix nivell de qualitat i categoria professional.

Metodologia

  • Els alumnes tindran accés al material on line generat pels professors.
  • Els alumnes interactuaran amb el professorat a partir del material generat d’autoavaluació i d’avaluació.

Sistema d’avaluació

  • Sistema d’avaluació a distància.
  • Anàlisi de dades i de casos pràctics.

Finançament

  • Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació – FUNDAE (anteriorment Fundació Tripartita)
  • Els treballadors d’una empresa privada, als quals aquesta pagui la matrícula, tenen la possibilitat de bonificar a través de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació – FUNDAE (abans coneguda com a Fundació Tripartita).
  • Per gestionar aquesta bonificació heu de contactar amb el Departament de Recursos Humans de la vostra empresa.
  • Per a més informació podeu fer clic aquí

 

La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”
abr.
13
Dv
Curs de “Premiere” @ Parc Científici Tecnològic de la UdG - Edifici Centre d'empreses
abr. 13 @ 18:00 – 20:00
PREMIERE

Dirigit a productors, dissenyadors gràfics, artistes i a tots aquells que volen ampliar els seus coneixements en edició de vídeo.

DURADA: 20 hores presencials

DATESInici:  13 d’abril  del 2018        Finalització: 15 de juny del 2018

HORARIS:  divendres en horari de 18:00 a 20:00 hores

LLOC D’IMPARTICIÓ:   a les instal·lacions d’ Aedes Girona:  Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

  •  Opció de pagament fraccionat
  • Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
  • En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
  • Consulta els descomptes especials (estudiants, aturats…)

Important: Per reservar plaça per aquest curs, heu d’omplir la fitxa d’inscripció amb totes les dades i enviar-la via correu electrònic a la següent adreça: formacio@aedes.cat INSCRIPCIÓ

_________________________________________________________________________________________________________________

El curs de Premiere a Aedes Girona, està adreçat a totes aquelles persones que desitgin adquirir coneixements d’edició de vídeo amb Adobe Premiere.

El curs de Premiere, també està dirigit a productors, dissenyadors gràfics, artistes i a tots aquells que volen ampliar els seus coneixements en edició de vídeo.

OBJECTIUS CURS DE PREMIERE: 

  • Aprendre a editar i muntar vídeos de forma professional.

TEMARI CURS DE PREMIERE:

    • Espai de treball
      • Interfície, panell d’eines, Monitors, línia del temps etc.
      • Organització de panells i l’espais de treball
    • Creació i configuració de un nou projecte
      • Ajustos del projecte
      • La seqüencia
      • Teoria del vídeo (resolució, fps, etc)
    • Importar material
      • Tipus de material
      • Organitzar material
      • Re-enllaçar material
      • Teoria de la edició de vídeo
    • Edició de vídeo
      • Previsualització del material
      • Marcadors
      • Edició multipista
      • Treball amb pistes
  • Transicions
    • Veure les que hi ha i com s’apliquen
    • Configurar
    • Efectes de vídeo
      • Com s’aplica un efecte sobre un clip de vídeo
      • Retocar l’efecte
      • Correcció de color i de llum del vídeo
      • Animar efectes a partir dels fotogrames claus
    • Animació
      • Animar vídeos i imatges fixes a partir dels fotogrames claus
    • Títols
      • Diferents tipus de títols per afegir als nostres vídeos
      • Personalitzar els títols, donar format, crear plantilles…
    • Exportar material
      • Veure els diferents formats
      • Exportar per a Youtube o web

*CURS BONIFICABLE PER A TREBALLADORS EN RÈGIM GENERAL DE SEGURETAT SOCIAL

"La informació que ofereix aquest web i els continguts tal com apareixen poden contenir errors. No ens fem responsables d'errors tipogràfics, tècnics, canvis en informació, preus, etcètera. No oferim cap tipus de garantia, implícita o explícita, sobre la informació aquí exposada, imatges, o qualsevol altre tipus de dret o llicència d'aquest acord”

nov.
29
Dv
Jornada “La ciberseguretat, el risc de les pimes” @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
nov. 29 @ 9:00 – 12:15

Just un dia abans del Dia Internacional de la Seguretat Informàtica, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona acollirà la jornada Ciberseguretat: Pimes en risc, organitzada per Diari de Girona, amb el patrocini d’Hiscox, la col·laboració de Sophos by Microgestió i Brontobyte cloud, el suport institucional d’INCIBE i els Mossos d’Esquadra i el suport d’Evidències Digitals. L’entrada és gratuïta, tot i que cal tramitar una inscripció prèvia aquí. La jornada vol incidir en les amenaces reals de ciberseguretat i la importància de prendre mesures.

La jornada, que començarà a les 9 del matí, té com a objectiu analitzar i posar en debat com evitar un ciberatac i com les empreses poden posar a reguard les seves dades financeres, les dades dels seus clients i com es poden protegir per exemple també els plans estratègics. Patir un ciberatac és més habitual del que ens pot semblar. Per aquest motiu, la jornada és una bona oportunitat per a totes aquelles pimes, micropimes i autònoms que vulguin conèixer de la mà de diversos experts quins passos han de seguir per protegir-se d’aquest tipus de delictes.

Un dels ponents de la sessió serà Luis Hidalgo, un expert amb un llarg currículum i experiència i que actualment treballa en el departament de relacions institucionals d’INCIBE. Hidalgo oferirà la ponència que porta per títoLa importància de la ciberseguretat a l’empresa. Una altra de les ponències destacades serà la d’Albert Álvarez, cap de la Unitat Central de Delictes Informàtics del cos dels Mossos d’Esquadra, que detallarà quin és el panorama actual a Catalunya d’aquests delictes, quins són els tipus de ciberatacs més habituals que es donen i com s’ha de fer la prevenció per evitar-los.

El programa de la jornada inclou també la intervenció de Bruno Pérez, pèrit judicial, informàtic forense i expert en ciberseguretat que parlarà sobre casos reals i farà una demostració de hacking ètic en directe per a tot l’auditori.

Després de la pausa el programa seguirà amb la ponència de Joan Puigdemont, que parlarà als presents del cas de l’empresa Noel Alimentaria. Segons Puigdemont, l’empresa «està immersa en un projecte de cibersegurat corporativa des de fa uns tres anys per implementar un Pla Director de Seguretat integral». Així, durant la sessió s’explicarà la visió 360 graus del projecte en el marc del context actual de ciberamenaces en aspectes relacionats amb el compliment normatiu i legal, les auditories tècniques, la conscienciació i formació dels empleats i l’assessorament i implantació de solucions.

Tot seguit serà el torn d’Alan Abreu, responsable de ciberatacs d’Hiscox, que explicarà que els incidents ciber són més comuns dels que ens podem arribar a pensar. En aquest sentit, explica que «la majoria tant de les empreses com particulars no pensen que es troben en risc i ni tan sols coneixen les amenaces a les quals constantment s’exposen. No obstant, les dades són aquí: les pimes pateixen la meitat dels ciberatacs i la majoria d’elles estan desprotegides». Per aquest motiu, durant la sessió es mostraran quines són les principals vulnerabilitats de les empreses i què fer per estar més protegides i tenir més seguretat. Com a punt final de la sessió se celebrarà una taula rodona amb la presència de Josep Guash, director tecnològic de Brontobyte Cloud, empresa especialitzada en la seguretat informàtica i les solucions cloud; Guiu Ocon, responsable de Sophos Catalunya, reconeguda empresa a escala mundial de productes destinats a la seguretat informàtica; AENTEG, i de nou el forense digital Bruno Pérez.

Tots quatre mantindran una conversa sobre la realitat actual de la ciberseguretat i sobre què ens espera en un futur proper.

 

maig
25
Dj
Jornada de Ciberseguretat – Protegeix la teva empresa @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
maig 25 @ 9:00 – 14:00

En un esforç per abordar els creixents reptes de seguretat cibernètica i protecció de dades, Veeam i Brontobyte Cloud estan organitzant conjuntament la Jornada de Ciberseguretat al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. L’esdeveniment, que tindrà lloc el 25 de maig de 2023 a l’Auditori Manel Xifra Boada, reunirà reconeguts experts en ciberseguretat i líders de la indústria per a debatre les últimes novetats i estratègies en aquest camp en constant evolució.

La jornada comptarà amb la participació de destacats ponents, entre ells, Tomás Roy, director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Santiago Pérez, cloud manager de Veeam, i Josep Guash, CEO de Brontobyte Cloud. Cada un d’ells compartirà la seva experiència i coneixements sobre les millors pràctiques en ciberseguretat i protecció de dades per a empreses, així com les últimes tendències en el panorama actual d’amenaçes cibernètiques.

Després de les presentacions individuals, es durà a terme una taula rodona on també hi participarà David Martí, president de l’Enteg, on discutiran els reptes més urgents en l’àmbit de la ciberseguretat i oferiran consells pràctics per fer-hi front. Els assistents tindran l’oportunitat de plantejar preguntes i participar en un debat interactiu amb els experts.

A més de les conferències i la taula rodona, la jornada també inclourà moments de networking clau per establir contactes amb altres professionals del sector. Un coffe break a l’inici de l’esdeveniment permetrà als participants compartir idees i establir connexions, mentre que un lunch al final de la jornada brindarà l’oportunitat de continuar les converses i aprofundir en els temes tractats.

La Jornada de Ciberseguretat té com a objectiu proporcionar a les empreses les eines i els coneixements necessaris per enfortir la seva postura de seguretat i protegir els seus actius digitals, ja que les amenaçes cibernètiques estan en constant evolució

L’accés a la jornada requerirà un tiquet d’entrada, que els interessats poden sol·licitar enviant un correu electrònic a Veeam@brontobytecloud.com. Es recomana als professionals i empresaris interessats en enfortir la ciberseguretat de les seves organitzacions

 

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty