972 18 34 00

Calendar

set.
17
Dv
BxCat – Fira blockchain i tecnologies descentralitzades (DLT) @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
set. 17 @ 9:00 – 19:00

BxCat és una fira que celebrarà la seva primera edició aquest any al Parc Científic i Tecnològic de Girona; neix amb l’objectiu de ser un punt de nexe, debat i especialment divulgació entre empreses catalanes vinculades al món de la tecnologia blockchain, i altres organitzacions o particulars que puguin estar interessats en aquesta tecnologia disruptiva.

BxCat vol situar Catalunya en general, i Girona en concret, com un punt de referència a escala global en blockchain i tecnologies descentralitzades (DLT). És un esdeveniment únic al país i sense precedents, una fira sobre blockchain en català feta per i amb gent i empreses exclusivament del territori.

La tecnologia blockchain, o també anomenada cadena de blocs, garanteix les transaccions de forma descentralitzada. No hi ha mediadors o entitat central. Tot això és gràcies al seu registre permanent, immutable i segur. Alhora, la base de dades és encriptada i distribuïble, fent que la informació que conté sigui transparent i incorruptible.

T’interessa participar en el BxCat com a empresa expositora?
Omple aquest formulari, i ens posarem en contacte amb tu!

Compra les teves entrades!

No et quedis sense assistir a l’esdeveniment català de la blockchain, compra ja les teves entrades!

Recorda que el dia de l’esdeveniment se’t retornaran 5 € en forma de tokens que podràs utilitzar per comprar menjar i begudes al servei de food-truck!

març
24
Dj
1a Jornada Campus Aigua: Recerca i Territori @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
març 24 @ 15:30 – març 25 @ 13:30

El desenvolupament ens aporta beneficis molt importants que contribueixen a millorar la nostra qualitat de vida però alhora implica repercussions negatives sobre el medi i especialment en l’àmbit de l’aigua.

En aquest sentit, la recerca científica adquireix una importància cabdal de cares a trobar solucions als reptes a que ens enfrontem, incloent-hi l’adaptació al canvi climàtic, la conservació dels ecosistemes naturals, la gestió dels recursos hídrics, la depuració d’aigües residuals, els conflictes socials i els aspectes econòmics.

L’objectiu principal de les jornades de l’Aigua del Campus Aigua és apropar el coneixement generat pels grups de recerca de la Universitat de Girona en l’àmbit de l’aigua a la societat, compartir experiències i establir col·laboracions amb els diferents agents del territori per millorar així la seva qualitat de vida ara i en el futur.

Programa

DIJOUS 24 DE MARÇ: SESSIÓ DE RECERCA

15:30 – 15:45 Benvinguda: Clàudia Fontàs, directora científica del Campus Aigua

15:45 – 16:30 Presentació plenària: (pendent de confirmació)

16:30 – 17:20 Presentacions dels doctorands en l’àmbit de l’aigua de la Universitat de Girona

17:20 – 17:50 Berenar networking

17:50 – 18:40 Presentacions dels doctorands en l’àmbit de l’aigua de la Universitat de Girona

DIVENDRES 25 DE MARÇ: SESSIÓ TÈCNICA
Aigua i emergència climàtica a les comarques gironines: reptes i solucions

9:00 – 9:30    Benvinguda i inauguració de la Jornada
• Clàudia Fontàs, directora del Campus Aigua
• Representant institucional de la Universitat de Girona
• Samuel Reyes, director de l’Agència Catalana de l’Aigua

9:30 – 10:00 Conferència plenària: Gabriel Borràs, responsable de l’Àrea d’Adaptació de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic: Aigua, senyor, que de vi ja en venen

10:00 – 11:30 Presentacions dels grups de recerca del Campus Aigua (UdG – ICRA)
• Anna Ribas, SAMBI (Grup de Recerca en Canvi Socioambiental): S’està adaptant al canvi climàtic la Costa Brava?. Accions, incentius i barreres.
• Gerard Arbat, EGR (Grup de recerca Enginyeria i Gestió del Reg): El reg per degoteig subterrani: una tecnologia innovadora per la sostenibilitat.
• Josep Mas-Pla, GEOCAMB (Geologia i Cartografia Ambiental) – ICRA (Institut Català de Recerca de l’Aigua): Canvi climàtic: Aprendre a viure amb menys aigua. Ens caldrà a les comarques gironines?
• Xavier Quintana, GRECO (Grup de recerca en Ecologia aquàtica continental): Ecosistemes aquàtics al Baix Ter en un marc de canvi global.
• Manel Poch, LEQUIA (Laboratori d’Enginyeria Química i Ambiental): I si l’aprofitéssim millor, en tindríem prou, d’aigua?

11:30 – 12:00 Esmorzar networking

12:00 – 13:00 Taula rodona
• Francesc Camps, investigador de l’IRTA Mas Badia i secretari de la Junta central d’usuaris d’Aigües del Baix Ter
• Teia Puigvert, directora del Consorci del Ter
• Lluís Sala, cap del servei d’abastament i regeneració d’aigua Consorci d’Aigües Costa Brava Girona
• Samuel Reyes, director de l’Agència Catalana de l’Aigua
Modera: Xavier Amores, director del Catalan Water Partnership

13:00 – 13:30 Reconeixement al Sr. Josep Pascual per la seva tasca en recopilació de dades meteorològiques.

abr.
21
Dj
Dia de la creativitat i la innovació 2022 @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
abr. 21 @ 9:15 – 13:00

Activitat durant el dia de la creativitat i la innovació; una jornada per entendre el futur que vindrà i fomentar el valor d’emprendre en el jovent, dirigida a estudiants d’ESO de tots els centres educatius del Gironès. L’objectiu és fomentar la participació del jovent que ha de construir un futur on les tecnologies i la intel·ligència artificial tindran en els anys vinents moltes més capacitats que les actuals i ens conduiran a una nova era en la que també caldrà afrontar importants reptes.

Imagina’t el món que vindrà a través de diversos tallers dinamitzats per persones d’actualitat que ens inspiren amb les seves paraules i que fomenten la participació per a emprendre a construir el teu futur.

  • BLOC 1: “VERS UNA NOVA ERA”
    • Possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies.
  • BLOC 2: “REPTES I DESAFIAMENTS”
    • Principals reptes i desafiaments pels pròxims anys.
  • BLOC 3: “UN MÓN SOSTENIBLE”
    • Objectius de desenvolupament sostenible
  • BLOC 4: “PASSEM A L’ACCIÓ”
    • Un model de compromís

HORARI: 21 d’abril | 9:15h a 13:00h

LLOC: Auditori Manel Xifra – Parc Científic i Tecnològic de la UdG

PARTICIPACIÓ GRATUÏTA | PLACES LIMITADES

Inscripcions aquí

maig
5
Dj
Sessió Esade Alumni “Gestió emocional vs. gestió organitzativa “ @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
maig 5 @ 19:00 – 19:00

El Club ESADE Alumni Girona et convida a assistir al seu proper acte el dijous 5 de maig, a les 19.00 h, titulat “Gestió emocional vs. gestió organitzativa”, a càrrec de Gina Aran, CEO d’Inginium i professora i directora acadèmica a Esade.

En la gestió de les empreses i les organitzacions, ocupa un lloc central la gestió de les persones. En aquest nivell, hem de considerar que som éssers emocionals i, per tant, que ens governem amb subjectivitat en els nostres valors, en la nostra percepció de les coses, en la nostra manera de comunicar-nos, de prioritzar, de prendre decisions i de comprometre’ns. Des del punt de vista organitzatiu, això té un impacte en la comprensió del rol propi i aliè, en l’equilibri i l’eficàcia de les interdependències als equips, en l’aprenentatge i en la capacitat d’adaptació en un entorn incert, que abordem, a més, amb models híbrids de treball. Qualsevol estratègia organitzativa ha de ser prou flexible per aprofitar els talents més diversos, liderant amb atenció l’individual i el grupal, amb la destresa que faci possible maximitzar-ne el rendiment.

En finalitzar la sessió, se servirà un còctel de networking.

oct.
20
Dj
Jornada Esade Alumni “Capitalisme Conscient: Allibera l’esperit heroic dels negocis” @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
oct. 20 @ 19:00 – 20:30

El Club Esade Alumni Girona us convida el proper 20 d’octubre, a les 19.00 h, a la primera sessió d’aquest curs, titulada “Capitalisme Conscient: allibera l’esperit heroic dels negocis”, a càrrec de Juan Carlos Ángeles, patró i cofundador de Capitalisme Conscient, i Claudia Lepori, coordinadora del capítol espanyol de Capitalisme Conscient.

El Capitalisme Conscient és un canvi de paradigma en la manera d’entendre els negocis i gira al voltant de quatre pilars: el propòsit superior –els diners no són el propòsit últim de l’organització, sinó un mitjà per assolir un propòsit–; una cultura conscient, orientada a les persones i als valors col·laboratius, davant dels competitius; un lideratge conscient –el líder, al servei de l’equip i no pas l’equip, al servei del líder–, i la integració dels stakeholders, amb perspectiva sistèmica de tots els agents implicats. Un negoci conscient no pot ser un joc de suma zero.

L’esdeveniment acabarà amb un còctel de networking.

març
30
Dj
Sessió Esade Alumini ” Una tempesta perfecta d’oportunitats” @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
març 30 @ 19:00 – 21:00

El Club Esade Alumni Girona té el plaer de convidar-te a la seva pròxima trobada, titulada ”Tempesta perfecta d’oportunitats”, a càrrec d’Ivo Güell (DEM ‘01), soci director de Idei Consultors de Formació, consultora dedicada a oferir solucions innovadores per al desenvolupament de professionals dins i fora de les empreses, així com a introduir noves estratègies professionals.

Durant la sessió, es plantejaran els temes següents:

  1. Els mercats no moren, els mercats muten
  2. VUCA, BANI, TUNA ens desorienten i perdem l’equilibri
  3. L’estratègia en les tempestes
  4. Quan la velocitat marca distàncies…
  5. La megaestrategia de les oportunitats
  6. La capacitat mental per a encertar: FOCUSED
  7. Creences limitadores aplicables al mercat
  8. On està la meva oportunitat?
  9. Qui s’emporta l’oportunitat?
  10. Preparar-se per a l’oportunitat
  11. Replantejar-se la formació, la professió i el model de negoci

Al final de l’acte, se servirà un còctel de networking.

jul.
5
Dc
Startup Huddle a Girona @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
jul. 5 @ 18:00 – 20:00

Autoocupació es plau d’anunciar una emocionant oportunitat de networking i aprenentatge per a tota la comunitat empresarial de Girona. El proper 5 de juliol, a les 18h, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona acollirà una nova edició de Startup Huddle.

Què és exactament el Startup Huddle? Es tracta d’un espai de participació dinàmic, on dues persones emprenedores presenten els reptes als quals s’enfronten en els seus projectes i reben feedback i suport dels assistents. És una oportunitat única per a emprenedors/es, mentors/es i professionals del sector de connectar, aprendre i compartir coneixements.

A més de les presentacions, com és habitual, també tindrem un espai de networking més informal, que us permetrà establir contactes amb altres professionals i expandir la vostra xarxa de contactes en el món empresarial.

Aquesta edició de Startup Huddle se centrarà en els reptes que enfronten els emprenedors/es de Girona. Serà una oportunitat excel·lent per conèixer els desafiaments únics d’aquesta comunitat empresarial emergent i explorar maneres de superar-los de manera col·lectiva.

Per confirmar la vostra assistència, us preguem que us inscriviu en el següent enllaç. Les places són limitades, així que us recomanem que us registreu aviat per a assegurar-vos un lloc.

Si teniu qualsevol dubte o pregunta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic mentoring@autoocupacio.org o trucant al 93 490 88 60. Estarem encantats d’ajudar-vos.

No us perdeu aquesta gran oportunitat de connectar amb altres professionals i aprendre de les experiències dels emprenedors/es locals. Us esperem el 5 de juliol a les 18h al Parc Científic i Tecnològic de la UdG (Edifici Narcís Monturiol, C/ Emili Grahit, 91, 17003, Girona).

 

oct.
18
Dc
Jornada: Bioseguretat a l’àmbit de la investigació científica @ Auditori Jaume Casademont
oct. 18 @ 9:30 – 13:15

La bioseguretat es un conjunt de normes i barreres que s’estableixen per a prevenir un risc biològic. Són d’especial importancia els microorganismes patògens de quarantena a la Unió Europea, a més dels organismes modificats genèticament (OMGs). Per a protegir-nos i protegir altres éssers vius i el medi ambient, s’estableixen sistemes de contenció i normatives legals sobre organismes nocius per les plantes i els animals.

En els projectes de recerca científica, a banda de la bioseguretat, també s’han de considerar les implicacions ètiques de l’activitat, així com l’accés i explotació als recursos genètics.

En aquesta jornada es presentaran els diferents aspectes de la bioseguretat a càrrec d’experts de l’administració pública i de la recerca científica.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç, i realitzar la inscripció a la jornada (gratuïta)

des.
1
Dv
XV Jornada Respiratori Girona @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
des. 1 @ 8:00 – 13:00

Un any més organitzem la Jornada de Respiratori a Girona. Aquest any amb actualitzacions en asma i MPOC, parlarem del càncer de pulmó, de la prevenció de les infeccions respiratories i de la reacció d’hipersensibilitat a AINES.

Programa

  • 08:15 Recollida de documentació
  • 08:30 Acte inaugural
    • Ramon Orriols Cap de servei pneumologia Hospital Josep Trueta
    • Enric Estévez Vocal territorial CAMFiC a Girona
    • José Paredes Coordinador Grup de treball de Respiratori de la CAMFiC
  • 08:45 MPOC. Actualització
    • Moderadora: Mar Rodríguez
    • Ponent: José Paredes
  • 09:30 Sospita càncer de pulmó. A consultes externes o urgències
    • Moderadora: Narda Almendras
    • Ponent: Manel Haro Estarriol
  • 10:15 Asma. Actualització
    • Moderadora: Quionia Villar
    • Ponent: Pere J. Simonet
  • 11:00 Pausa cafè
  • 11:30 Prevenció d’infeccions respiratòries
    • Moderadora: Paula Gallego
    • Ponent: Xavier Martinez
  • 12:15 Reacció d’hipersensibilitat a AINES, identificació i maneig a AP
    • Moderadora: Montse Coll
    • Ponent: Rosa Muñoz Cano
  • 13:00 Clausura.

Coordinador de l’activitat: José Paredes. GdT GERMIAP

Membres del Grup de treball de Respiratori de la CAMFiC

Dirigit a: medicina i infermeria familiar i comunitària i altres especialitats.

Inscripcions: http://www.camfic.cat/DetallActivitat.aspx?id=8902

Participa amb l’etiqueta: #respiratoriCAMFiC

 

des.
12
Dt
Sessió Esade Alumni “Las 4 disciplinas para cultivar un bienestar duradero” @ Auditori Centre d'empreses - Parc de Recerca i Innovació de la Universitat de Girona
des. 12 @ 19:00 – 20:30

El Club Girona Esade Alumni us convida a aquesta sessió titulada “Les 4 disciplines per cultivar un benestar durador”, a càrrec d’Andrés Martín Asuero.
Centrada al rendiment sostenible, aquesta sessió inclou pràctiques i recomanacions amb evidència científica, aplicables tant a l’àmbit personal com al context organitzatiu.

Veurem que el benestar no només depèn del que passa, sinó que també està basat en la personalitat i l’actitud davant de la vida. Aplicant els darrers descobriments de la neurociència, presentarem diversos circuits neuronals que actuen com a motors del benestar intern. Ens centrarem en quatre circuits de naturalesa plàstica, que es poden desenvolupar amb l’entrenament i, per tant, convertir en quatre disciplines per al benestar. Aquestes disciplines tracten del valor de la presència, la connexió, el propòsit i la saviesa. Amb aquestes propostes proposarem un full de ruta per implementar aquestes disciplines en dues dimensions: primer, en la seva aplicació personal, cultivant el talent, i després en la seva aplicació per al lideratge i el benestar de l’organització.

Dades bàsiques de l’acte:

Data: Dimarts, 12 de desembre del 2023, de 19.00 a 20.30 h
Lloc: Parc de Recerca i Innovació, Auditori Giromprèn (Carrer Pic de Peguera, 11)
Idioma: Castellà
Tiquet per a socis: acte gratuït + 1 convidat
Tiquet per a no socis: acte gratuït

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty