Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

març
20
Dl
Sessió oberta Yuzz: Ajust Solució Producte: metodologia Lean Canvas @ Aulari 3 del Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
març 20 @ 16:30 – 19:30

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb basetecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Aquesta sessió serà oberta al públic.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Ponent: Consuelo Verdú

Objectius específics de la sessió

 • L’objectiu és establir hipòtesis generals, sobre el segment de client i sobre la propostes de valor.
 • Problemes tenen perquè arribin a utilitzar el teu producte.
 • Redactar les plantilles de les entrevistes que van a fer als primers clients.

Continguts

 • Procés Customer Development i recerca del model de negoci o Customer Discovery: Passos i eines necessaris.
 • Identificació de Hipòtesi del Model.
 • Validació del problema de client.
 • Enfocament sobre la investigació social.
 • Immersió: Entendre al client en el context del problema
 • Mapes d’empatia.
 • Estranyament, Shadowing i Immersió. On i com buscar els primers earlyvangelist / adopters.
 • Entrevistes de problema.
 • Entrevistes de solució.
 • Casos pràctics d’entrevistes: Com construir la meva entrevista.

Descripció general del plantejament

Han de seleccionar les hipòtesis amb què van a començar a experimentar (aquelles de major risc) per validar o invalidar els supòsits. Cada entrevista ha de tenir un clar objecte de validació i una mètrica d’aprenentatge, és a dir, hem de saber exactament quina és la nostra hipòtesi que volem testejar i com anem extreure informació quantitativa de manera que es pugui aprendre de l’experiment, en molts casos és difícil. El coordinador ha d’assegurar que els participants estableixen una mètrica amb la qual validaran o no les seves hipòtesis després de l’experiment. Amb l’ajuda de les fitxes d’experiments

Sessions YUZZ LEAN STARTUP WEB TF

 

Consuelo Verdú
Llicenciada en Econòmiques per la UCM. Màster PDD Executive ESADE (2011), Màster en Customer Experience per l’EOI (2013-2014) i Programa superior de coaching executiu EOI (2015) Apassionada del món del client, de l’emprenedoria, de la innovació i de la docència, investiga noves idees de models de negoci creant valor en temps de canvi. Experta en Customer Experience, en gestió de projectes i en innovació empresarial. Utilitza metodologies de disseny i validació de projectes d’innovació (Design Thinking, Service Design, Customer Development i Lean Startup). És professora homologada de l’EOI i imparteix el mòdul d’innovació en models de negoci, creativitat, comunicació i presentació de projectes en els programes Iniciativa emprenedora i Creació d’empreses. A la Universitat Francisco de Vitòria imparteix l’assignatura Estratègia Empresarial a l’últim curs del grau Excellens i Organització d’Empresa en 2 ADE És mentora de validació de models de negoci en Lazarus (EOI- Fundació Caixa Rural CLM) a ESADE, Programa NEXT de Steve Blank, Learn Startup Machine ia l’escola de negocis ESCP ha estat mentora en projectes de “social innovation”. Ha realitzat tallers i conferències de creativitat i Innovació i disseny de serveis en la Fundació Repsol, Inditex, Ajuntament de San Sebastian dels Reis i Alcobendas entre molts altres. És coautor del llibre ELS2015 i ELS 2014, estat de l’emprenedoria a Espanya, escrivint el capítol de Customer experience for startups: http://els2014.com/ i Com prototipar l’experiència de client. La seva experiència bancària de 15 anys, a Bankinter i Credit Suisse, li han permès desenvolupar i dirigir projectes d’estratègia de client que ajuden a millorar l’experiència de client en la seva interacció amb la companyia reportant una major rendibilitat a la companyia. Aplica la filosofia de l’Acció, tant en la seva vida professional com en la privada, i contagia d ‘ “aquesta filosofia de vida” a les persones que l’envolten.
març
31
Dv
Hackathon Girona 2017 @ Edifici Narcís Monturiol - Parc Científic i Tecnològic
març 31 @ 18:30 – abr. 1 @ 22:00

Per quart any consecutiu, el Parc científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, acollirà una nova edició de la Hackathon Girona, on nerds, geeks, makers, freaks i smoke sellers, es reuniran per dur a terme un projecte tecnològic en un sol dia.

Com a novetat d’aquest any, la proposta de projecte s’anirà revelant, a mesura que s’acostin les dates, mitjançant la web i via e-mail amb la finalitat que es puguin proposar idees i anar preparant el terreny.

La Hackathon Girona es durà terme els propers 31 de març, dia on es donarà a conèixer el projecte al complert, i 1 d’abril, dia de desenvolupament de la idea, el qual acabarà amb una demo i una festa de cloenda.Hackathon Girona 2017 ws

La Hackathon Girona és una marató de programació col·laborativa amb l’objectiu de crear a partir de zero un servei relacionat amb les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i que sigui empresarialment viable. Estava adreçada no només a informàtics, sinó també a persones relacionades amb el món de les start-up en àrees màrqueting, negoci, disseny, usabilitat o comunicació. A diferència d’altres iniciatives d’aquesta mena no és una competició entre equips, sinó un treball d’equip per a la consecució d’un projecte.

abr.
3
Dl
Sessió Yuzz ‘L’emprenedoria col·lectiva, una opció de futur’ @ Aulari 3 del Centre d'empresa - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
abr. 3 @ 18:00 – 20:00

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

La sessió ‘L’emprenedoria col·lectiva, una opció de futur‘ que tindrà lloc el dia 3 d’abril al Parc Científic i Tecnològic de la UdG serà oberta al públic. Aquesta sessió està impulsada per Girona Emprèn i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya en el marc de Girona, municipi cooperatiu.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Ponent: Anna Arisa, docent de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Objectius específics de la sessió

 • Oferir, a través del coneixement d’experiències reals, un millor coneixement de l’empresa cooperativa. Com és i com funciona, quins passos s’han de seguir per crear una cooperativa, com s’organitzen i quins ajuts hi ha destinats a aquesta tipologia de projectes.

 Descripció general del plantejament

 • S’ofereix la possibilitat de conèixer projectes en funcionament basats en la fórmula cooperativa per tal d’aprofundir en els avantatges que aquesta suposa.

A la sessió s’informa dels diferents programes de suport que s’estan impulsant pel foment de les empreses cooperatives.

Sessions-YUZZ-Emprenedoria-Col·lectiva-TF-compressor

abr.
24
Dl
Sessió oberta Yuzz “Què NO has de fer quan emprens i finançament per a StartUps” @ Aulari 3 Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
abr. 24 @ 19:00 – 21:00

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Sessió dividida en dues parts a càrrec de Quim Pagans, Mentor de Startups i Analista de projectes a BAGi

 • Què NO has de fer quan emprens
 • Fòrmules de finançament per a startups

En Quim Pagans és Enginyer Industrial per la UdG, i té estudis en màrqueting per la IESE Business School – Universitat de Navarra. Ha estat 2 anys project manager a PutPut Comunicacions, 1 any project manager de Agents Inspired, S.A., i els darrers anys ha format part d’iMente Global S.L., empresa de la que n’és cofundador, en la que ha exercit gairebé 5 anys de Director Tècnic, 7 anys ha desenvolupat el carrec de gerent, i després de vendre-la a Augure-iMente va exercir 2 anys de Product Manager.
Ha estat membre de la Junta Directiva de l’AENTEG, tutor del Programa Start-Up Catalonia, i en l’actualitat és mentor de startups i analista de projectes a la xarxa de Business Angels gironina BAGi.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

maig
4
Dj
Esmorzar de finançament “Com inverteixen els inversors privats? El cas de GoodGut” @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 4 @ 10:00 – 11:00

En aquest Esmorzar de Finançament presentem l’experiència de BAGI i GOODGUT, que ens explicaran què han après, quins són els factors clau i les bones pràctiques en la negociació, gestió i seguiment de les inversions amb inversors privats.

Membres de la Xarxa d’Àngels Inversors de les comarques de Girona (BAGI) ens explicaran les principals raons que els van motivar a invertir, l’estratègia d’inversió i les recomanacions per qui vulgui començar.

L’empresa de biotec GoodGut, dedicada al disseny de productes pel suport al diagnòstic i tractament de malalties digestives, compartirà la seva experiència, els factors clau i els èxits i reptes per aixecar capital.

Els Esmorzars de Finançament a Girona són trobades bimestrals amb l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

Programa

 • 10.00 h
  • Benvinguda
  • Anna Albar, directora del Parc Científic i Tecnològic de la UdG
  • Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona
  • Rocio Flor, cap de Finançament d’Innovació
 • 10.10 h
  • BAGI: Com inverteixen els inversors privats?
  • Narcís Xifra, empresari
  • David Montserrat, family office
  • Bartomeu Agustí, emprenedor
  • GoodGut: Factors clau, èxits i reptes per captar finançament d’àngels inversors
  • Mariona Serra, Co-founder and CEO de GoodGut
 • 10.55 h
  • Torn obert de preguntes
 • 11.00 h
  • Belen Cobo, presidenta de la Xarxa Business Angels de Girona BAGI
 • 11.05 h
  • Cafè networking, gentilesa de BAGI

Inscriu-te aquí

Googut EF

maig
8
Dl
Sessió oberta Yuzz “Branding 2.0: Crea la teva marca a la xarxa” @ Aulari 3 del Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 8 @ 19:00 – 21:00

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Aquesta sessió, dirigida per l’economista i consultor del Giroscopi, Xavier Bollço, parlarem de naming, de dominis, de registre, de publicar a les xarxes com a marca, etc…
També es durà a terme un exercici “pràctic” de creació d’un naming i debat entre les diferents propostes.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Branding-2.0

maig
25
Dj
BAGi – Formació Business Angels 2017 @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 25 @ 16:30 – 19:30

Invertir en Startups requereix saber diferenciar els projectes viables dels que no ho son, negociar amb els emprenedors i amb altres inversors així com conèixer les diferents etapes del procés de inversió i desinversió.

Tenir més coneixements d’aquests processos es un factor clau per tal de que inversors sense experiència puguin participar en projectes d’alt potencial de creixement, mitjançant l’entrada en el capital, i comencin d’una manera efectiva i professional la seva activitat inversora.

Des de BAGi t’hem preparat una nova sessió de formació, seguint la formació ja iniciada l’any passat.

1ª Sessió: La valoració de les Start-ups

Xavier Sánchez – Dr. Administració i Gestió d’empreses i professor Associat EADA, ESADE i ESEC

 • Valoració de una Start up.
 • Valoració pre-money/post money
 • Mètodes de valoració
  • Mètodes comptables i exemple
  • Múltiples i exemple
  • Descompte fluxes de caixa i exemple

Curs Business Angels

juny
15
Dj
V Fòrum d’inversió de BAGI
juny 15 @ 17:00 – 18:30

El proper 15 de juny se celebra el seu V Fòrum d’inversió. Es tracta d’una trobada concebuda com a un espai on els millors projectes amb lligams gironins van a la cerca d’impuls financer en el seu camí cap al mercat global.

L’esdeveniment, ques es durà a terme l’auditori Manel Xifra Boada del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, raunirà inversors interessats en els projectes dels quatre emprenedors que durant 15 minuts van exposar el seu projecte al públic assistent i, van respondre a qualsevol dubte que pogués generar amb l’objectiu de convenç-se’ls del potencial i viabilitat.

Les Startups que participen:

 • MJN Neuroserveis – Dispositiu que prediu atacs epilèptics
 • MyABCKit – App per aprendre a llegir i escriure jugant per a nens
 • Sotavia – Dispositiu automàtic de detecció de desperfectes en paviment urbà
 • Uniqbrow – Ulleres de sol 100% customitzables

Al final del fòrum hi haurà un café networking per poder parlar amb els emprenedors i els assistents.

 

V fòrum inversió tf

jul.
22
Ds
Inici curs “Emprenedoria” @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
jul. 22 @ 9:00 – 14:00
entrepreneur

Aprèn a emprendre per compte propi

Dades del curs:

 • Hores: 30h
 • Dates: 22/07/2017 – 30/09/2017
 • Horari: Dissabtes de 09.00h a 14.00h

Objectiu:

 • Proporcionar al treballador que ha decidit emprendre la seva activitat per compte propi coneixements i habilitats en relació al marc jurídic, econòmic i financer i de gestió de persones.
 • Dotar al participants de les eines necessàries per elaborar el seu propi pla d’empresa.

Continguts:

 • Àrea d’escenari jurídic-legal
 • Àrea econòmic-financera
 • Àrea de gestió de persones
Inscripcions
març
21
Dc
Startup Rut4: les quatre fases d’acceleració de la startup @ Parc Científici Tecnològic de la UdG - Edifici Centre d'empreses
març 21 @ 9:30 – 14:00

Descobreix les quatre fases de creixement d’una startup. Aprèn a accelerar la teva startup evitant errors i prioritzant els esforços allà on realment és necessari.

La ruta cap a l’èxit passa per aplicar bé aquestes quatre etapes: Tracció, Màrqueting i Vendes, Sistematització i Equip. En aquesta sessió repassarem els principis bàsics del creixement de qualsevol startup i aprendrem les quatre fases per generar beneficis d’una forma sostenible i predictible.

Inscriu-te aquí

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty