Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

nov.
19
Dj
Sessió ‘Branding i màrqueting digital’ @ Auditori Sala 3 Ed. Giroemprèn
nov. 19 @ 19:00 – 20:30

El Club Girona ESADE Alumni es complau a invitar-te a aquesta sessió del Programa de Continuïtat titulada “Branding i màrqueting digital”, a càrrec de Marc Lite (Lic&MBA 01), col·laborador acadèmic del Departament de Direcció de Màrqueting d’ESADE.

La sessió està adreçada a emprenedors amb projectes digitals i a empreses tant del món offline com online, en la qual es proposarà una metodologia simple, clara i directa per “mesurar” la situació comercial d’una empresa, tant en l’àmbit digital com en el real, i, a partir de les mètriques identificades, millorar o construir una nova estratègia que aporti millors resultats.

Claus del branding i la comunicació a la start-up
Tots hem sentit parlar d’Apple, Nike, Ikea i Coca-Cola a les classes de màrqueting. I crec que a tots ens resulta quasi impossible aplicar-ne els aprenentatges a la nostra realitat i al dia a dia de la start-up: el context no és el mateix, el canal de distribució no té res a veure… i, sobretot, els recursos (pressupost i equip) no es poden ni comparar!

Entendre com generar valor des del branding i la comunicació és l’eix d’aquesta xerrada, des d’una perspectiva pràctica i aportant les eines que ens permetran aplicar els coneixements optimitzant recursos i mesurant-ne els resultats.

Inscripcions al web del Club Girona ESADE Alumni 

oct.
3
Dl
Jornada RRI Tools a Girona @ Aularis 4-5 - edifici Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
oct. 3 @ 9:30 – 12:00
Jornada-rri-tools

Eines pràctiques per fer recerca i innovació amb la societat i per a la societat

La Recerca i Innovació Responsables (RRI, de les seves sigles en anglès) és una qüestió emergent impulsada per la Comissió Europea que replanteja el rol de la ciència i la innovació dins la societat i que s’està incorporant de manera transversal des de diversos programes com ara el programa marc Horitzó 2020. Però, a què ens referim exactament amb el terme RRI? Quin rol podem tenir els diversos actors del sistema de ciència i innovació? Com podem posar‐ho en pràctica?

La jornada servirà de marc per introduir el concepte de l’RRI i presentar la primera versió de la plataforma virtual del projecte europeu RRI Tools (www.rri‐tools.eu) que compta amb més de 350 recursos multimèdia per implementar l’RRI en el nostre entorn. Entre aquestes eines, hi trobem pràctiques inspiradores de l’àmbit nacional i internacional, manuals i guies per implementar les agendes polítiques de l’RRI —accés obert, igualtat de gènere, ètica, participació pública, educació científica i governança—,   informació adreçada als diferents actors socials, una eina d’autoreflexió i la possibilitat de formar part d’una comunitat de pràctica a nivell europeu.

La jornada s’adreça a la comunitat investigadora, als professionals de la recerca i la innovació, als polítics i directius de l‘R&I, la indústria, la comunitat educativa i entitats de la societat civil.

Inscripcions obertes fins el 30 de setembre (FORMULARI D’INSCRIPCIÓ).

Inscripcions Programa