Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

Mar
9
Dj
Sessió oberta Yuzz: Habilitats comunicatives @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
Mar 9 @ 18:00 – 21:00

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb basetecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Aquesta sessió serà oberta al públic.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Ponent: Bibiana Villa

Objectius específics de la sessió

  • Oferir eines i recursos per establir la visió i valors del projecte, per tal que aquests siguin una guia estratègica, una guia de actitudoes i una guia per a la presa de decisions del projecte. Treballar en base a això donarà força i consistència al projecte alhora es treballa l’impacte del risc així com les habilitats comunicatives com un dels factors fonamentals en habilitats per a l’èxit del projecte.

Descripció general del plantejament

  • S’ofereixen recursos pràctics per a la seva aplicació en el dia a dia, va dinamitzar reflexions individuals i grupals per desenvolupar accions i compromisos i assegurar així el creixement, a més d’energia i motivació per a l’èxit dels projectes.
  • Les sessions tenen una base en la felicitat ja que a través d’ella millorem l’actitud, la motivació, les relacions i comunicació, la creativitat, la proactivitat, el desenvolupament del talent, l’acompliment i en definitiva … ens assegurem el creixement i la millora de la productivitat.
  • S’utilitza una metodologia vivencial, experiencial i dinàmica per tal d’assegurar l’aprenentatge a través de l’emoció i de l’experiència. A més es convida al participant a fer un pla d’acció per assegurar uns r4esultados duradors i sostenibles en el temps.

Habilitats Comunicatives

Bibiana Villa
Bibiana Villa, diplomada en Empreses i Activitats Turístiques per la Universidsad de Girona, Màster en Màrqueting per la Universitat de Cantàbria, Màster en Gestió d’Esdeveniments i Màster en Creixement Personal i Lideratge per la Universitat de Barcelona, ​​Coach Co-Activa certificada CPCC i acreditada ACC per la ICF, i entrenada també en tècniques d’alt impacte en la formació, el desenvolupament del talent i lideratge de persones. Emprenedora, somiadora, inquieta, curiosa, apassionada, amant de la formació i el creixement personal i organitzacional, sóc coach executiva i formadora d’alt impacte per al desenvolupament del talent i el creixement personal i lideratge de les persones en les organitzacions, Bibiana lidera el seu pròpia empresa. Després de 12 anys d’experiència en diversos departaments d’assessorament al client, gestió i organització, recursos humans i formació en empreses multinacionals, el 2012 va decidir dedicar-se a allò que realment li apassiona, la motivació i la felicitat en el lloc de treball, des de la responsabilitat, la proactivitat i creativitat, aportant valor a les organitzacions. Per a ella només hi ha un únic camí, el creixement sostenible i responsable de les persones, els equips i les empreses. Utilitza tècniques d’alt impacte per emocionar, seduir i impactar als participants, per tal d’invitar-los a una transformació personal per aquesta evolució. És també professora de l’assignatura de Lideratge Personal al Màster de Lideratge de la Universitat de Lleida, a més de formar part de la plataforma d’experts de Ingenio, Escola de Lideratge, especialitzada en la felicitat en les empreses. A més també imparteix les sessions d’habilitats i competències en el Postgrau de Mediació de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, i l’assignatura de Competències Emprenedores en el Màster d’Emprenedoria i Innovació de la mateixa Universitat (URV). És també co-fundadora i col·laboradora de Everama TB, una divisió que ofereix programes de teambuilding per a empreses. És trainer en habilitats i lideratge per al grup Manpower Espanya, i consultora i investigadora en Felicitat, Creixement Personal i Lideratge per a l’alt rendiment en la seva pròpia empresa. Bibiana va fundar i va dirigir durant tres anys el projecte de La Akademia, de la mà de Borja Vilaseca a Tarragona, un projecte d’educació emocional per a joves del qual a dia d’avui segueix sent facilitadora i col·laboradora.