972 18 34 00

Calendar

juny
11
Ds
Visita del laboratori de processament cel·lular de Sevibe Cells @ Auditori 3 - Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 11 @ 10:30 – 13:00

Sabem que la conservació de les cèl·lules mare del cordó del vostre bebè és una decisió important i única. Per aquest motiu hem preparat per a totes les famílies interessades una visita guiada al nostre Laboratori de Processament, ubicat al Parc Científic de la Universitat de Girona, el proper dissabte 11 de Juny de 10: 30h a 13: 00h.

Volem mostrar-vos les nostres instal·lacions i que pugueu veure com es processen les cèl·lules mare del cordó umbilical i el rigorós control que es realitza en tot el procés, per tal de vetllar per qualitat i seguretat de les mostres per garantir el seu ús futur.

Durant la visita podreu veure quin és el procediment habitual, des de l’arribada al laboratori d’una mostra de cordó umbilical, el protocol que seguim per al seu processament i la seva posterior procés de criogenització. Posteriorment, el coordinador i supervisor del Laboratori de Sevibe Cells, us resoldrà tots els vostres dubtes i, per finalitzar, podrem gaudir d’un aperitiu dins de les instal·lacions del Parc.

Si esteu interessats en assistir a aquesta visita només heu de confirmar la vostra assistència enviant-nos un e-mail a info@sevibe.es.

set.
20
Dt
Conferència “El nou paradigma de Management al s.XXI” a càrrec de Xavier Marcet @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
set. 20 @ 18:30 – 19:30

El proper 20 de setembre, en el marc de l’entrega de títols de l’edició 2015/2016 del MBA de la Universitat de Girona i del Premi al millor Pla d’empresa, es durà a terme la conferència “El nou paradigma de Management al s.XXI” a càrrec de  Xavier Marcet.

Programa:

  • 18:30 Benvinguda
  • 19:00 Conferència “El nou paradigma de Management al s.XXI” a càrrec de  Xavier Marcet
  • 20:00 Entrega de títols del MBA edició 2015/2016 i del premi al millor Pla d’empresa

 

Sobre Xavier Marcet (Terrassa, 1961)
Xavier Marcet és President de Lead To Change (LTCproject) una empresa de consultoria en innovació estratègica que té per missió ajudar a les empreses a desplegar models d’innovació molt orientats a resultats i donar recolzament en el desenvolupament dels seus projectes d’innovació i emprenedoria corporativa.   Xavier Marcet, és un proper col·laborador del Professor Henry Chesbrough de la UC Berkeley i pare del concepte d’Innovació Oberta. Ha escrit pròlegs dels dos llibres publicats de H. Chesbrough en llengua castellana i es considera un dels principals introductors del concepte d’Innovació Oberta a Espanya i Amèrica Llatina.   Des de l’any 2002, Xavier Marcet ha dirigit i treballat en nombrosíssims projectes de consultoria en innovació amb clients d’empreses com HP, Sony, Repsol, Agbar, Seat, Banesto, Telefónica, Gallina Blanca, en universitats com la Politècnica de Valencia, la Universitat de Barcelona, el DUOC (Chile), la Universitat Pompeu Fabra o la Universitat d’Oxford (Isis Innovation), en administracions com el Govern de Chile (Corfo), Govern d’Espanya (Indústria, universitats), Generalitat de Catalunya (ACC10) Ajuntament de Barcelona o la Xunta de Galicia. Pots llegir les seves idees i pensaments a www.xaviermarcet.com i Twitter @Xavier Marcet

Màster en Direcció d'empreses

 

Conferència ‘Ser intel·ligent no vol dir saber pensar. Eines de pensament per al segle XXI’, a càrrec de Donna Pace @ Auditori 3 - Edifici Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
set. 20 @ 19:00 – 21:00

El Club Girona ESADE Alumni et convida a aquesta sessió, titulada “Ser intel·ligent no vol dir saber pensar. Eines de pensament per al segle XXI”, a càrrec de Donna Pace, master trainer per a Espanya de Bono Thinking Systems, directora de Donna Pace & Associates. Experta en creativitat i innovació com a habilitats adquirides.

El nostre cervell té més de 100.000 milions de neurones connectades a través de 70-100 bilions de sinapsis. La longitud de tots els nervis al cervell d’un adult abasta 5,8 milions de quilòmetres, cosa que és, aproximadament, 145 vegades la circumferència de la terra. El cervell és un miracle de l’evolució, però com l’estem aprofitant i adaptant-lo a les noves circumstàncies d’aquest segle?

En un entorn hiperconnectat, amb uns mitjans tecnològics que desafien el temps i l’espai, afrontant canvis exponencials cada vegada més accelerats, les societats del present necessitaran fomentar la creativitat com a eina per assolir l’èxit i sostenibilitat del futur.

Donna Pace
Donna Pace és la directora de Donna Pace & Associates, i representa la principal autoritat mundial en tècniques de creativitat i innovació, Edward de Bono, a Espanya, Malta i Portugal. És master trainer en els Sis Barrets per Pensar i Pensament Lateral, i experta en les Sis Medalles de Valor, amb una xarxa de 30 consultors formats per ella mateixa. L’anomenen “conferenciant estrella”, i imparteix formació i consultoria en tres sectors clau: empresa, educació i Administració pública. “Es pot analitzar el passat, però cal dissenyar el futur”. Les tècniques de pensament creatiu seran, sense cap mena de dubte, els commodities del futur. Ja ho diuen els seus clients: “viure sense aquest coneixement és com viure sense internet”.
febr.
2
Dj
Esmorzar de Finançament a Girona “Capgirant les situacions especials” @ Auditori Jaume Casademont -Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 2 @ 10:00 – 11:30

Els Esmorzars de Finançament són trobades bimestrals amb l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

En aquest Esmorzar de Finançament presentem un fons especialitzats en donar suport a les empreses en situacions de dificultat. L’entrada d’aquests fons no suposa només una injecció de capital per a una companyia, sinó que ajuda a millorar l’estratègia empresarial, l’obtenció i renegociació de crèdit bancari, establir uns sistemes de control adequats i fomentar la internacionalització, amb l’objectiu d’assegurar la seva continuïtat i tornar a ser rendibles.

Jordi Carbonell, subdirector de política industrial de la Generalitat de Catalunya, presentarà el Programa de reactivació industrial. El programa inclou la detecció preventiva d’empreses en situació de dificultat i els acords amb els jutjats mercantils.

Capgirant-les-situacions-especials-TF

Inscriu-te aquí

febr.
13
Dl
Sessió oberta Yuzz: Lienzo Business Model Canvas . Ajuste Problema/Solución: metodología Lean Canvas @ Aulari 3 Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 13 @ 16:30 – 19:30

Yuzz Jóvenes con Ideas

El programa d’emprenedoria Yuzz, és un programa que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb basetecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Aquesta sessió serà oberta al públic.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Ponent: Consuelo Verdú

Objectius específics de la sessió

  • L’objectiu és que el participant expliqui el seu mapa d’entorn, el seu model de negoci i la seva proposta de valor, a més de qui seria el seu segment de clients, quin problema resol i perquè creu que és important resoldre’l.

Continguts

  • Business Model Canvas, Value Proposition Canvas, Tipus de mercat al qual es dirigeix, què fa el client per resoldre-ho, com és de dolorós, un dia al diagrama del teu client.
  • Customer Developement de Steve Blank i disseny de MVP utilitzant el desenvolupament Agile.
  • Mapa de Stakeholders.
  • Entendre el meu entorn. o Disseny d’un model de negoci.
  • Business Model Canvas d’Alex Osterwalder.
  • Tècniques de disseny de propostes de valor.
  • Patrons de model de negoci.
  • Identificació de l’encaix Problema-Solució.

Descripció general del plantejament

  • Aquest model de negoci podrà canviar o pivotar perquè les iniciatives emprenedores utilitzaran el Customer Developement per posar a prova les hipòtesis amb experiments. La majoria de vegades, aquests experiments fallen, així que pretenen utilitzar l’error com un procés d’aprenentatge cap a la validació del model amb menys incertesa. Es busca assimilar l’error com una part natural.

Sessions-YUZZ-CANVAS-compressor

Yuzz
Yuzz (www.yuzz.org) és un programa organitzat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el recolzament del Banc de Santander i la seva Divisió Global Santander Universidades, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional, incloent la tutoria personalitzada en l’elaboració (o revisió si ja està fet) del pla d’empresa del projecte amb el que s’entri al programa, per part dels experimentats tutors de l’organització Secot.
febr.
23
Dj
Sessió oberta Yuzz: Lideratge, motivació i treball en equip @ Aulari 3 del Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
febr. 23 @ 17:30 – 20:30

Yuzz Jóvenes con Ideas

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb basetecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Aquesta sessió serà oberta al públic.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Ponent: Jordi Salat

Objectius específics de la sessió

  • A l’acabar la sessió els alumnes coneixeran els elements del lideratge, motivar, els tipus de motivació i com aconseguir equips cohesionats.

Continguts

  • Què és un líder? Jo sóc un líder? El lideratge emocional.
  • Els factors de la motivació. Motivació intrínseca i extrínseca.
  • Com aconseguir equips units. Estratègies i dinàmiques per crear equips d’altrendiment.
  • Roll-play.

Descripció general del plantejament

  • Plantejament eminentment pràctic a on després d’una introducció sobre el tema es busca la participació dels alumnes a la classe.
  • Es busca que els alumnes aprenguin a liderar des de la seva emoció i que coneguin els diversos tipus de motivació, quin és el seu estil de lideratge i com facilitar la creació d’equips que treballin units.
  • Durant la realització del taller els alumnes aniran realitzant diverses dinàmiques de l lideratge i cohesió d’equips.

Sessions-YUZZ-LIDERATGE

Yuzz
Yuzz (www.yuzz.org) és un programa organitzat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el recolzament del Banc de Santander i la seva Divisió Global Santander Universidades, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional, incloent la tutoria personalitzada en l’elaboració (o revisió si ja està fet) del pla d’empresa del projecte amb el que s’entri al programa, per part dels experimentats tutors de l’organització Secot.
abr.
4
Dt
Sessió ‘El negoci del ciclisme’, amb Chris Williams @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
abr. 4 @ 19:00 – 21:00

El Club Girona ESADE Alumni et convida a aquesta sessió, titulada ”El negoci del ciclisme”, a càrrec de Chris Williams, ciclista professional de l’equip Novo Nordisk.

En aquesta xerrada, Chris Williams, membre de l’equip Novo Nordisk, parlarà sobre el poc negoci del ciclisme, comparat amb altres esports, dels inicis del Novo Nordisk i de quins són els objectius dels equips que el conformen. Coneixeràs la seva història i com va arribar a formar part d’aquest equip. El Novo Nordisk és un equip global d’esportistes amb diabetis, integrat per ciclistes, triatletes i corredors, liderat pel primer equip de ciclisme professional del món format íntegrament per ciclistes amb diabetis.

 

El-negoci-del-Ciclisme

 

Chris Williams
Chris Williams és un ciclista professional australià de l’equip Novo Nordisk. Fa sis anys que és al circuit professional, però l’equip Novo Nordisk és una mica diferent dels altres equips professionals. Tots els seus ciclistes, també en Chris, han estat diagnosticats amb diabetis de tipus 1. Amb la missió d’educar, capacitar i inspirar les persones que tenen diabetis arreu del món, tant l’equip com en Chris ofereixen una perspectiva única d’un esport que sovint es mou exclusivament per interessos comercials.
abr.
27
Dj
Seminari “Anàlisi de les ERC grants: per què les donen, qui les aconsegueix, i com són els projectes” @ Sala d'actes de l'edifici ICRA - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
abr. 27 @ 12:00 – 14:00

Les ERC grants estan considerades una de les convocatòries de finançament de la recerca més dures d’aconseguir. El premi però és sucós. Un finançament generós durant un període llarg de temps i un segell d’excel·lència que permeti als investigadors que les aconsegueixen entrar en les elits europees. En aquesta xerrada coneixerem quin són els criteris de l’European Research Council per donar aquestes subvencions a la recerca d’excel·lència. Analitzarem la seva especificitat i intentarem comprendre quina és la veritable clau de l’èxit per aconseguir-les. Habitualment es considera que la clau és el CV de l’investigador però en aquesta xerrada intentarem demostrar que encara que és un factor important no és el factor més rellevant. Esbrinarem també com més enllà del talent individual, la socio-política científica del lloc i la institució on treballa l’investigador poden ser també elements clau per tenir èxit.

Ponent: Miquel Angel Rodriguez Arias- Fundraiser and Project Manager en el Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC)

Short CV:
Miquel Angel Rodríguez Arias és en l’actualitat “Fundraiser” i “Project Manager” al Departament d’Oceanografia Física i Tecnològica de l’ICM. Amb 20 anys d’experiència en el món de la recerca dels quals només els quatre primers amb perfil investigador, ha tocat al llarg de la seva carrera professional temes tan diversos com la gestió administrativa i de projectes, la captació de fons i de talent, la direcció d’equips i les relacions laborals, les estratègies institucionals i la visibilitat corporativa.

Jornada-ERC-ICRA-tf

juny
20
Dt
Incentius fiscals per a projectes d’R+D+i @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 20 @ 10:00 – 12:00

Els incentius fiscals són una eina utilitzada per l’Administració General de l’Estat, que permet reduir la factura fiscal de l’empresa.

Aquests incentius inclouen diferents instruments adreçats a fomentar l’execució de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i), així com a incrementar els seus ingressos lligats a l’explotació de la tecnologia generada via models de transferència tecnològica o bé altres incentius associats a personal investigador.

Aquesta jornada vol capacitar les empreses perquè coneguin quins incentius existeixen, com es poden aplicar, i quins són els principals actors rellevants en aquest procés. Paral·lelament s’exposaran els serveis de que disposa ACCIÓ en aquest camp.

En aquesta jornada veurem:

  • Les principals característiques dels incentius per projectes d’R+D+i.
  • Identificació, generació i aplicació dels Incentius fiscals. Calendari, terminis i principals agents implicats i facilitador.
  • Les estratègies més apropiades per minorar el risc fiscal, i com certificar els projectes amb el sistema d’IMV.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Servei d’Incentius Fiscals a la Innovació d’ACCIÓ.

  • Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
  • Tots els sectors

Objectiu de l’acteExplicar les eines i processos que faciliten l’aplicació d’incentius fiscals per a empreses que han dut a terme projectes d’R+D i innovació.

T’interessa si ets…Una empresa que no s’hagi aplicat deduccions fiscals o que vulgui ampliar els coneixements en aquest àmbit.

Programa

10.00 h – Benvinguda i presentació

Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona

10.05 h – Principals característiques dels Incentius Fiscals a R+D+i. Serveis d’ACCIÓ.

Joan Rigat, gestor d’avaluació i seguiment de projectes d’R+D+i

Alvaro Tapia, gestor de projectes d’innovació

10.30 h – Metodologia d’aplicació dels incentius fiscals per a activitats d’R+D+i

Juli Mas, director d’Innovació d’INNOVA EXPERTS

11.15 h – Seguretat jurídica en l’aplicació de les deduccions fiscals. Entitats de Certificació

José Barrantes, director d’explotació de la Certificadora OCA CERT

11.45 h – Cas empresarial

Dra. Mariona Callís i Figueres, R+D Manager de BDF NATURAL INGREDIENTS S.L.

12.15 h – Conclusions i tancament

 

Jornada Incentius Fiscals per a projectes de R+D tf

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty