972 18 34 00

Calendar

febr.
20
Dv
Sessió de formació sobre la nova versió d’EURLEX
febr. 20 @ 11:00 – 13:30

EUR-Lex

A través de la pàgina web d’EUR-Lex, la Comissió Europea vol posar tots els documents jurídics de la UE a l’abast de qualsevol ciutadà que tingui un interès en el Dret de la UE, de forma fàcil i gratuïta.

EUR-Lex permet consultar, en tots els idiomes oficials de la Unió Europea, el Diari Oficial de la UE, la jurisprudència del Tribunal de Justícia de la UE i les normatives de la UE, incloent-hi tots els tractats, reglaments i directives (en les seves versions originals i consolidades). A través de les referències creuades d’EUR-Lex, també es pot trobar fàcilment les normatives nacionals que transposen les directives europees o bé les sentències en què el Tribunal de Justícia es refereix a un article concret dels Tractats o dels reglaments o directives.
Farem una sessió de formació, adreçada principalment a responsables de biblioteques, tècnics de serveis jurídics, i professors interessats en temes de la UE.

Per facilitar la organització de la sessió, pregaríem que tots els assistents confirmessin la seva assistència: europedirectgirona@udg.edu (data límit 18 de febrer).

abr.
20
Dl
Impacte científic, polític i social de la recerca en Ciències Social i Humanitats a Europa
abr. 20 @ 11:30 – 14:00

L’Oficina de Projecte Europeus de l’OITT, juntament amb l’Institut de Recerca Educativa, organitzen la sessió Impacte científic, polític i social de la recerca en Ciències Social i Humanitats a Europa. En aquesta sessió es plantejarà com es té en compte l’impacte científic, polític i social de la recerca en CSH en l’avaluació de projectes Europeus. També es presentaran i discutiran elements i orientacions per preparar i identificar projectes de recerca que incorporin aquest impacte. Així mateix es mostrarà el Social Impact Repository (SIOR) on projectes d’àmbit estatal, europeu i internacional estan incorporant i fent visible l’impacte obtingut pels seus projectes de recerca.Impact_ev

El doctor Ramon Flecha es catedràtic de sociologia en la Universitat de Barcelona i Doctor Honoris Causa de la Universitat de Vest Timisoara. Ha estat investigador principal de diferents projectes en el Programa Marc de Recerca de la Comissió Europea com WORKALO al FP5, i INCLUD-ED al FP6, l’únic projecte en Ciències Socials destacat per la Comissió Europea entre les 10 “success stories” del Programa Marc de Recerca. Durant el període 2011-2013, fou l’expert espanyol del Comitè del Programa en Ciències Socials i Humanitats del 7è Programa Marc de la Comissió Europea. Actualment és l’investigador principal del projecte IMPACT-EV, finançat pel programa 7è Programa Marc, que té l’objectiu de desenvolupar indicadors i criteris que serviran per avaluar no només l’impacte científic de la recerca en Ciències Socials i Humanitats sinó, especialment, l’impacte polític i social.

Inscripcions: Envia un correu amb el teu Nom i Cognoms a olga.fullana@udg.edu

Més informació: Olga Fullana (Ext. 8315) – OITT / Elena Duque (Ext. 8328) -IRE (elena.duque@udg.edu)

jul.
8
Dc
Conferència: “Internacionalització a través de la innovació, el cas ESTEVE” @ Auditori Jaume Casademont
jul. 8 @ 19:00 – 21:00

El proper 8 de juliol es farà l’entrega dels títols de la 30ª edició de l’MBA de la Universitat de Girona i del premi al millor pla d’empresa que concedeix l’Associació Màster Girona.

La jornada iniciarà amb la conferència de l’empresari i president de Farmaindustria, el Dr. Antoni Esteve que portarà el nom “Internacionalització a través de la innovació, el cas ESTEVE”

L’assistència és gratuïta prèvia confirmació al següent correu electrònic info.fundacioif@udg.edu o al telèfon 972 210 299

Conferència: "Internacionalització a través de la innovació, el cas ESTEVE"

set.
22
Dt
Next Bank + BBVA @ Valkiria Hub Space
set. 22 @ 17:15 – 18:15

Torna a Barcelona Next Bank, un dia de xerrades increïbles, panells, demos i debats amb els experts del camp de la fintech.

Durant la jornada se celebrarà la final de la BBVA Open Talent Europe, on les millors startups fintech, seleccionades per un jurat global, competiran per al primer premi.

nov.
24
Dt
EURECAT MOBILE FORUM @ CosmoCaixa de Barcelona
nov. 24 @ 9:30 – 14:00

L’ Eurecat Mobile Forum (abans BDigital Apps) és el congrés especialitzat en aplicacions mòbils i les últimes novetats, tendències i estratègies del sector de la mobilitat. Té com a objectiu impulsar un dels sectors que més negoci genera actualment -el de la mobilitat- i catalitzar noves oportunitats en un entorn de generació de coneixement.

El congrés tindrà lloc al CosmoCaixa de Barcelona durant els dies 24 i 25 de novembre de 2015 i comptarà amb experts a nivell nacional i internacional que explicaran les tendències i novetats del sector per als propers anys.

Sessions de networking, conferències internacionals i nacionals, presentacions i workshops s’organitzaran en aquesta edició de l’Eurecat Mobile Forum.

nov.
25
Dc
EURECAT MOBILE FORUM @ CosmoCaixa de Barcelona
nov. 25 @ 9:30 – 14:00

L’ Eurecat Mobile Forum (abans BDigital Apps) és el congrés especialitzat en aplicacions mòbils i les últimes novetats, tendències i estratègies del sector de la mobilitat. Té com a objectiu impulsar un dels sectors que més negoci genera actualment -el de la mobilitat- i catalitzar noves oportunitats en un entorn de generació de coneixement.

El congrés tindrà lloc al CosmoCaixa de Barcelona durant els dies 24 i 25 de novembre de 2015 i comptarà amb experts a nivell nacional i internacional que explicaran les tendències i novetats del sector per als propers anys.

Sessions de networking, conferències internacionals i nacionals, presentacions i workshops s’organitzaran en aquesta edició de l’Eurecat Mobile Forum.

set.
20
Dt
Conferència “El nou paradigma de Management al s.XXI” a càrrec de Xavier Marcet @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
set. 20 @ 18:30 – 19:30

El proper 20 de setembre, en el marc de l’entrega de títols de l’edició 2015/2016 del MBA de la Universitat de Girona i del Premi al millor Pla d’empresa, es durà a terme la conferència “El nou paradigma de Management al s.XXI” a càrrec de  Xavier Marcet.

Programa:

  • 18:30 Benvinguda
  • 19:00 Conferència “El nou paradigma de Management al s.XXI” a càrrec de  Xavier Marcet
  • 20:00 Entrega de títols del MBA edició 2015/2016 i del premi al millor Pla d’empresa

 

Sobre Xavier Marcet (Terrassa, 1961)
Xavier Marcet és President de Lead To Change (LTCproject) una empresa de consultoria en innovació estratègica que té per missió ajudar a les empreses a desplegar models d’innovació molt orientats a resultats i donar recolzament en el desenvolupament dels seus projectes d’innovació i emprenedoria corporativa.   Xavier Marcet, és un proper col·laborador del Professor Henry Chesbrough de la UC Berkeley i pare del concepte d’Innovació Oberta. Ha escrit pròlegs dels dos llibres publicats de H. Chesbrough en llengua castellana i es considera un dels principals introductors del concepte d’Innovació Oberta a Espanya i Amèrica Llatina.   Des de l’any 2002, Xavier Marcet ha dirigit i treballat en nombrosíssims projectes de consultoria en innovació amb clients d’empreses com HP, Sony, Repsol, Agbar, Seat, Banesto, Telefónica, Gallina Blanca, en universitats com la Politècnica de Valencia, la Universitat de Barcelona, el DUOC (Chile), la Universitat Pompeu Fabra o la Universitat d’Oxford (Isis Innovation), en administracions com el Govern de Chile (Corfo), Govern d’Espanya (Indústria, universitats), Generalitat de Catalunya (ACC10) Ajuntament de Barcelona o la Xunta de Galicia. Pots llegir les seves idees i pensaments a www.xaviermarcet.com i Twitter @Xavier Marcet

Màster en Direcció d'empreses

 

abr.
27
Dj
Seminari “Anàlisi de les ERC grants: per què les donen, qui les aconsegueix, i com són els projectes” @ Sala d'actes de l'edifici ICRA - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
abr. 27 @ 12:00 – 14:00

Les ERC grants estan considerades una de les convocatòries de finançament de la recerca més dures d’aconseguir. El premi però és sucós. Un finançament generós durant un període llarg de temps i un segell d’excel·lència que permeti als investigadors que les aconsegueixen entrar en les elits europees. En aquesta xerrada coneixerem quin són els criteris de l’European Research Council per donar aquestes subvencions a la recerca d’excel·lència. Analitzarem la seva especificitat i intentarem comprendre quina és la veritable clau de l’èxit per aconseguir-les. Habitualment es considera que la clau és el CV de l’investigador però en aquesta xerrada intentarem demostrar que encara que és un factor important no és el factor més rellevant. Esbrinarem també com més enllà del talent individual, la socio-política científica del lloc i la institució on treballa l’investigador poden ser també elements clau per tenir èxit.

Ponent: Miquel Angel Rodriguez Arias- Fundraiser and Project Manager en el Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC)

Short CV:
Miquel Angel Rodríguez Arias és en l’actualitat “Fundraiser” i “Project Manager” al Departament d’Oceanografia Física i Tecnològica de l’ICM. Amb 20 anys d’experiència en el món de la recerca dels quals només els quatre primers amb perfil investigador, ha tocat al llarg de la seva carrera professional temes tan diversos com la gestió administrativa i de projectes, la captació de fons i de talent, la direcció d’equips i les relacions laborals, les estratègies institucionals i la visibilitat corporativa.

Jornada-ERC-ICRA-tf

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty