972 18 34 00

Calendar

febr.
27
Dj
Sessió Esade Alumni “Màrqueting 2025: reptes principals del màrqueting en un entorn de disrupció” @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
febr. 27 @ 19:00 – 21:00

El Club Girona Esade Alumni es complau a convidar-te el proper 27 de febrer, a les 19.00 h, al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

Com serà el futur del màrqueting als propers anys? Quins seran els reptes principals que les empreses hauran d’afrontar si no volen ser víctimes de la disrupció? En aquesta sessió del Programa de continuïtat, Oriol Iglesias, professor titular i director del Departament de Màrqueting d’Esade, ens explicarà quins són els reptes principals que les empreses i, especialment, els directius de màrqueting hauran d’afrontar als propers anys.

En un entorn de canvi disruptiu, en què els cicles tecnològics i d’innovació s’escurcen i s’acceleren, els consumidors i els inversors reclamen més responsabilitat a les empreses, les línies entre els canals online i offline es difuminen, i la intel·ligència artificial, les big data i la robòtica poden transformar dràsticament l’entorn competitiu, és fonamental tenir una visió estratègica precisa que permeti guiar la transformació que totes les organitzacions hauran d’experimentar necessàriament. En la seva ponència, el professor Iglesias parlarà de com abordar aquests reptes i proposarà un full de ruta que hauria de guiar l’estratègia de màrqueting 2025 de qualsevol organització.

Pablo Adán
Oriol Iglesias és professor titular i director del Departament de Màrqueting d’Esade i membre del board de l’Institute for Data-Driven Decisions. Ha estat director de l’Esade Brand Institute (consultora d’estratègia de marca) i director del Grup de Recerca en Marca d’Esade-URL. Ha impartit programes in-company de consultoria i/o de docència per a nombroses empreses líders globals, com Porsche, Audi, Telefónica, HP, PwC o Nestlé, entre d’altres. És membre del Comitè Científic de la Global Brand Conference i als darrers sis anys ha estat membre del Comitè Executiu de la European Marketing Academy. Les seves recerques s’han publicat en algunes de les revistes científiques de management i màrqueting més prestigioses del món. El seu darrer llibre es titula ¡Quiero esta marca! Cómo construir marcas deseables. Abans d’iniciar la seva experiència professional a Esade, entre 2000 i 2007 fou soci i director de Wakaa Networks, una empresa de consultoria especialitzada en màrqueting. Paral·lelament, ha estat soci i director del Terrat Online, la divisió online de la productora de TV, teatre i entreteniment El Terrat. També fou consultor sènior i subdirector d’ATI-Markefin (consultora del sector del màrqueting de serveis). Va iniciar l’activitat professional al Departament de Màrqueting de Xerox. 

 

jul.
20
Dt
Sessió informativa MBA – Direcció i Gestió d’Empreses @ Sala de Juntes de l'edifici Jaume Casademont
jul. 20 @ 19:00 – 19:30

L’UdGMBA està pensat tant per aquells professionals amb experiència que volen adquirir una major transversalitat en la visió empresarial que tenen actualment des dels seus llocs de treball o departaments on han desenvolupat la seva carrera professional, com per aquells que volen desenvolupar noves habilitats per progressar dins de l’empresa o en la cerca de noves oportunitats; i, en general, per millorar la seva ocupabilitat actual i futura.

Al llarg de les edicions anteriors també hi han participat amb èxit professionals que volen iniciar nous projectes d’emprenedoria i aquells que han de gestionar i dirigir l’empresa familiar i que necessiten la millor formació per encarar aquest repte professional.

set.
17
Dv
BxCat – Fira blockchain i tecnologies descentralitzades (DLT) @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
set. 17 @ 9:00 – 19:00

BxCat és una fira que celebrarà la seva primera edició aquest any al Parc Científic i Tecnològic de Girona; neix amb l’objectiu de ser un punt de nexe, debat i especialment divulgació entre empreses catalanes vinculades al món de la tecnologia blockchain, i altres organitzacions o particulars que puguin estar interessats en aquesta tecnologia disruptiva.

BxCat vol situar Catalunya en general, i Girona en concret, com un punt de referència a escala global en blockchain i tecnologies descentralitzades (DLT). És un esdeveniment únic al país i sense precedents, una fira sobre blockchain en català feta per i amb gent i empreses exclusivament del territori.

La tecnologia blockchain, o també anomenada cadena de blocs, garanteix les transaccions de forma descentralitzada. No hi ha mediadors o entitat central. Tot això és gràcies al seu registre permanent, immutable i segur. Alhora, la base de dades és encriptada i distribuïble, fent que la informació que conté sigui transparent i incorruptible.

T’interessa participar en el BxCat com a empresa expositora?
Omple aquest formulari, i ens posarem en contacte amb tu!

Compra les teves entrades!

No et quedis sense assistir a l’esdeveniment català de la blockchain, compra ja les teves entrades!

Recorda que el dia de l’esdeveniment se’t retornaran 5 € en forma de tokens que podràs utilitzar per comprar menjar i begudes al servei de food-truck!

juny
10
Dv
Sessió de presentació de la Plataforma de Reptes @ Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
juny 10 @ 10:00 – 12:00

A CodiTramuntana hem treballar per desenvolupar una plataforma digital que permet dur a terme processos d’innovació en un entorn col·laboratiu i participatiu; és la Plataforma de Reptes.

En aquesta sessió es presenta aquesta plataforma per veure tot el potencial que té com a eina d’innovació econòmica.

DETALLS

La nostra societat és cada vegada més complexa amb reptes i problemàtiques de naturalesa molt variada, on convergeixen i xoquen múltiples interessos i necessitats que obstaculitzen el creixement econòmic del nostre territori. Davant la complexitat es fa necessari utilitzar noves eines que ens ajudin a trobar solucions innovadores.

En aquest context, presentem una plataforma digital que permet realitzar processos d’innovació: la Plataforma de Reptes.

Aquesta plataforma web permet realitzar processos d’innovació basats en un model interactiu i participatiu.

Com? Utilitzant la metodologia REPTES > PROBLEMES > SOLUCIONS, i facilitant la col·laboració dels diferents actors que conformen la quàdruple hèlix (societat civil, poder públic, empreses privades i l’acadèmia).

Desde CodiTramuntana, i amb el suport d’altres entitats, hem desenvolupat un mòdul que permet reproduir l’estratègia reptes > problemes > solucions en un entorn digital, de manera que es poden realitzar processos d’innovació per fer front a situacions complexes que representen un repte pel desenvolupament i creixement econòmic, que són compartides per un grup o un territori, i els problemes que se’n deriven. Així, combinant l’acció col·lectiva de diversos actors es busquen solucions concretes més consensuades, eficaces i innovadores.

La base estructural és Decidim, una plataforma digital per a la participació i l’auto-gestió, i precisament això és el que garanteix i facilita una participació activa i directa dels diferents actors que vulguin formar part del procés donant-los espais per a què puguin fer les seves propostes de solucions o on puguin plantejar nous reptes. Dit en altres paraules, aquesta plataforma garanteix la possibilitat de treballar col·laborativament en la cerca de solucions innovadores als reptes que tinguem.

PROGRAMA:

  • Presentació
    • 10:00 – 11:00
    • Presentació de la Plataforma de Reptes
    • Ubicació
    • Properament donarem més detalls de la ubicació C/ Pic de Peguera, 15, Girona
    • Contingut
    • En aquesta sessió presentarem la Plataforma de Reptes, una plataforma que permet realitzar processos d’innovació col·laboratius i en un entorn digital.
  • Networking
    • 11:00 – 12:00
    • Networking
    • Ubicació
    • Properament es donaran més detalls.  C/ Pic de Peguera, 15, Girona
    • Contingut
    • Temps per prendre un cafè.

oct.
21
Dv
Jornada Dona TIC @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
oct. 21 @ 10:00 – 14:00

El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (ParcUdG) serà l’escenari de la Jornada Dona TIC. Una proposta que busca visibilitzar l’emprenedoria i el lideratge de les dones en l’àmbit de la tecnologia, la informació i la comunicació (TIC). Començarà amb una conversa entre la directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Joana Barbany, i la guardonada amb el Premi Dona TIC en la categoria d’empresària, Maria Jesús Salido. A continuació, diverses empresàries presentaran els seus projectes en format d’elevator pitch. Hi participarà la cofundadora i CEO d’ICTET INSTITUT, Carmen Cernicharo; la impulsora i fundadora de La Secreta, Marina Muñoz; la creadora del projecte Enginy-era, Sílvia Planella; la CEO i co-fundadora de The Smart Lollipop, Diana Ballart; la fundadora i CEO de Kunfabo, Fadima Diawara i la guardonada amb el Premi Dona TIC a millor iniciativa referent empresarial i directora d’Everis, Sílvia Sousa. El matí acabarà amb el debat-conversa: ‘Les TIC a l’empresa o una empresa TIC?’ amb la participació de l’executiva Anna N Schlegel, considerada la dona més influent del món en l’àmbit de la tecnologia; la impulsora de N-tropia, Marga Vilalta i la fundadora de Wikiloc, Montserrat Jordi;  moderat per Anna Albar, directora del ParcUdG.

10:00 h Presentació de la jornada DonaTIC

  • Maria Jesús Salido. Cofundadora i CEO de SocialDiabetes
  • Joana Barbany. Directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya

10:30 h Elevator pitch round | Jornada DonaTIC

  • Fadima Diawara. CEO i cofundadora de Kunfabo
  • Sílvia Sousa. Digital Strategy & Technology. Partner at NTT Data
  • Diana Ballart. CEO i cofundadora de The Smart Lollipop
  • Sílvia Planella. Fundadora i directora d’ENGINY-era i ENGINY Consultoria
  • Marina Muñoz. Cofundadora de Girona Secreta & LaSecreta
  • Carme Cernicharo. Cofundadora i CEO d’ICTET

11:30 h Esmorzar-networking | Jornada DonaTIC

12:30 h Debat: Les TIC a l’empresa o una empresa TIC? | Jornada DonaTIC

  • Anna N Schlegel. Executiva i ‘la dona més influent del món en tecnologia’
  • Montserrat Jordi. COO de Wikiloc
  • Marga Vilalta. Fundadora i CTO d’N-Tropia
  • Anna Albar. Directora del ParcUdG

nov.
30
Dc
Jornada ciberseguretat “Com reduir un ciberatac?” @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
nov. 30 @ 10:00 – 12:30

La sessió tindrà lloc el pròxim dia 30 de novembre coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Seguretat Informàtica i comptarà amb la participació de destacats experts

Es pot reduir el risc de rebre un ciberatac? Quines mesures podem prendre per evitar-ho? Com puc reaccionar i què puc fer en cas d’un atac? Aquestes i altres qüestions es tractaran a la jornada que porta per títol «Com reduir un ciberatac?». La sessió, organitzada per Diari de Girona i Prensa Ibérica amb la col·laboració d’Icatel Network i Brontobyte Cloud tindrà lloc el 30 de novembre, a partir de les 10 del matí, a l’Auditori Manel Xifra Boada del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

Les inscripcions per assistir a aquesta jornada són gratuïtes, però prèviament cal formalitzar la reserva aquí.

Ponències i taula rodona

La sessió començarà a les 10 del matí i tot seguit hi haurà la primera ponència amb el títol «Un ciberatac no te’l pots permetre» a càrrec de Bruno Pérez, pèrit judicial, informàtic forense i expert en ciberseguretat. La segona ponència programada anirà a càrrec d’un membre del cos dels Mossos d’Esquadra que parlarà sobre «Què fer abans i després d’un ciberatac». La tercera ponència de la matinal comptarà amb la participació de Josep Guasch, director tecnològic de Brontobyte.

La jornada tindrà com a punt central una taula rodona amb el títol «La vergonya de no dir que t’han atacat. La reputació digital i de marca quan no prenem mesures» en la que es posaran a debat i anàlis, temes i consells per a tots els assistents a l’hora de prendre mesures per evitar els ciberatacs i solucionar-los quan ja s’han rebut. Per fer-ho, la taula rodona comptarà amb la participació de destacats exerts com Bruno Pérez, pèrit judicial, informàtic forense i expert en ciberseguretat; Josep Guash, director tecnològic de Brontobyte i Selva Orejón, directora executiva d’onBRANDING i pèrit judicial especialitzada en ciberinvestigació, protecció de la identitat digital i reputació online.

Després de totes les intervencions de la tarda hi haurà un espai de torn i preguntes perquè pugui participar i intervenir el públic present. La jornada es calcula que acabarà al voltant de 2/4 d’1 del migdia. La sessió és una excel·lent oportunitat per conèixer de la mà de destacats experts la problemàtica que es genera en la societat i en especial en el món empresarial i l’administració pública davant l’increment de casos de ciberatacs.

Empreses vulnerables

Les petites i mitjanes empreses són les més vulnerables davant d’un ciberatac i això els ciberdelinqüents ho saben i ho aprofiten. Algunes dades apunten que en ser blancs fàcils els atacants utilitzen sistemes molt agressius per fer-se amb les dades o fins i tot» el control de l’empresa.

El fet de no estar ben protegit facilita els atacs. Es calcula igualment que el 60% de petites i mitjanes empreses es veuen obligades a tancar a Espanya després de patir un atac informàtic exterior.

El bloqueig dels sistemes informàtics poden durar una mitjana de 6’2 dies fins que no es paga un rescat per alliberar els equips. Moltes empreses no estan preparades tampoc per aguantar tant de temps bloquejades i, per aquest motiu, les conseqüències són nefastes i a vegades irrecuperables.

Partit de casos reals, els cibercriminals poden demanar per rescatar les dades entre 35.000 i 300.000 euros, xifres que, sovint, moltes empreses i companyies no poden fer-hi front i poden suposar la seva desaparició. La ciberseguretat forma part d’una de les capes essencials en la protecció de les dades de l’empresa i en la garantia de la seva continuïtat en el mercat.

Rebre un atac pot suposar el tancament: així de clar es presenta sovint la realitat i la situació. Per reduir l’exposició a les ciberamenaces hi ha sistemes que es poden adaptar a les característiques de cada empresa.

març
30
Dj
Sessió Esade Alumini ” Una tempesta perfecta d’oportunitats” @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
març 30 @ 19:00 – 21:00

El Club Esade Alumni Girona té el plaer de convidar-te a la seva pròxima trobada, titulada ”Tempesta perfecta d’oportunitats”, a càrrec d’Ivo Güell (DEM ‘01), soci director de Idei Consultors de Formació, consultora dedicada a oferir solucions innovadores per al desenvolupament de professionals dins i fora de les empreses, així com a introduir noves estratègies professionals.

Durant la sessió, es plantejaran els temes següents:

  1. Els mercats no moren, els mercats muten
  2. VUCA, BANI, TUNA ens desorienten i perdem l’equilibri
  3. L’estratègia en les tempestes
  4. Quan la velocitat marca distàncies…
  5. La megaestrategia de les oportunitats
  6. La capacitat mental per a encertar: FOCUSED
  7. Creences limitadores aplicables al mercat
  8. On està la meva oportunitat?
  9. Qui s’emporta l’oportunitat?
  10. Preparar-se per a l’oportunitat
  11. Replantejar-se la formació, la professió i el model de negoci

Al final de l’acte, se servirà un còctel de networking.

maig
25
Dj
Jornada de Ciberseguretat – Protegeix la teva empresa @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
maig 25 @ 9:00 – 14:00

En un esforç per abordar els creixents reptes de seguretat cibernètica i protecció de dades, Veeam i Brontobyte Cloud estan organitzant conjuntament la Jornada de Ciberseguretat al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. L’esdeveniment, que tindrà lloc el 25 de maig de 2023 a l’Auditori Manel Xifra Boada, reunirà reconeguts experts en ciberseguretat i líders de la indústria per a debatre les últimes novetats i estratègies en aquest camp en constant evolució.

La jornada comptarà amb la participació de destacats ponents, entre ells, Tomás Roy, director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Santiago Pérez, cloud manager de Veeam, i Josep Guash, CEO de Brontobyte Cloud. Cada un d’ells compartirà la seva experiència i coneixements sobre les millors pràctiques en ciberseguretat i protecció de dades per a empreses, així com les últimes tendències en el panorama actual d’amenaçes cibernètiques.

Després de les presentacions individuals, es durà a terme una taula rodona on també hi participarà David Martí, president de l’Enteg, on discutiran els reptes més urgents en l’àmbit de la ciberseguretat i oferiran consells pràctics per fer-hi front. Els assistents tindran l’oportunitat de plantejar preguntes i participar en un debat interactiu amb els experts.

A més de les conferències i la taula rodona, la jornada també inclourà moments de networking clau per establir contactes amb altres professionals del sector. Un coffe break a l’inici de l’esdeveniment permetrà als participants compartir idees i establir connexions, mentre que un lunch al final de la jornada brindarà l’oportunitat de continuar les converses i aprofundir en els temes tractats.

La Jornada de Ciberseguretat té com a objectiu proporcionar a les empreses les eines i els coneixements necessaris per enfortir la seva postura de seguretat i protegir els seus actius digitals, ja que les amenaçes cibernètiques estan en constant evolució

L’accés a la jornada requerirà un tiquet d’entrada, que els interessats poden sol·licitar enviant un correu electrònic a Veeam@brontobytecloud.com. Es recomana als professionals i empresaris interessats en enfortir la ciberseguretat de les seves organitzacions

 

nov.
9
Dj
Incentius Fiscals a l’R+D+I. En treus el màxim rendiment? @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
nov. 9 @ 10:00 – 12:00

La teva empresa desenvolupa projectes de recerca, desenvolupament i innovació? Saps que hi ha beneficis fiscals disponibles per a aquest tipus de projectes? 

Vine a la nostra jornada presencial a Girona per buscar finançament per als teus projectes empresarials.

Els incentius fiscals per a la innovació són una eina de l’Administració General de l’Estat que permet a les empreses reduir la seva càrrega fiscal quan porten a terme projectes d’R+D o innovació. Tot i disposar d’un marc fiscal sòlid, moltes petites i mitjanes empreses catalanes encara no aprofiten aquests incentius o ho fan amb dificultat.

En aquesta sessió coneixeràs els conceptes deduïbles fiscalment i veuràs exemples pràctics sobre com documentar els projectes per aplicar amb èxit els incentius fiscals relacionats amb la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+I).

A més, farem una introducció al marc fiscal espanyol, incloent-hi:

  • Conceptes fonamentals.
  • Deduccions en quota per a projectes d’R+D i innovació tecnològica.
  • Bonificacions a la seguretat social per a personal dedicat a tasques d’R+D i innovació tecnològica.
  • Altres incentius a la innovació.
  • Combinació entre els diferents incentius.

Uneix-te a nosaltres en aquesta jornada i descobreix com aplicar adequadament aquestes deduccions, que poden ser una forma indirecta de finançar els teus projectes d’innovació.

No t’ho perdis!

 Finançament / Innovació, tecnologia i R+D

 Tots els sectors

Conèixer els conceptes deduïbles fiscalment i veure exemples pràctics sobre com documentar els projectes per aplicar amb èxit els incentius fiscals relacionats amb la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+I).

Una empresa que dugui a terme projectes d’R+D+i.

  • 10.00 h Benvinguda
    • Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona
  • 10.05 h Descripció dels incentius fiscals a l’R+D+i
    • Elena Mindán, responsable de finançament de la innovació de General Consultores
  • 10.45 h Cas pràctic
    • Pau Ferrer, Financial Controller BDF Ingredients
  • 11.15 h Torn obert de preguntes
  • 12.00 h Fi de la sessió

 

febr.
29
Dj
Trobada Fundacional Girona Next @ Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
febr. 29 @ 19:00 – 20:30

Ja tenim preparada la trobada d’aquest mes. RESERVEU AGENDES que aquest dia no hi és cada any: el 29 de febrer a les 19.00 h. I aquesta vegada us volem citar per parlar, precisament, de Girona Next. Us convidem a una trobada que tindrà un caràcter “fundacional” i ens agradarà compartir-ho amb tots vosaltres, la comunitat que fa que tot això tingui sentit.

Com tota bona #startup, primer hem testat el mercat i hem validat el producte, i després hem formalitzat la sortida a mercat ✍. Fa molt pocs mesos que el moviment Girona Next s’ha constituït com a associació sense ànim de lucre 🙌 i volem aplegar a tots els seguidors per parlar-ne, per explicar-vos què hem fet fins ara, què podem fer entre tots amb el que tenim per endavant i, alhora, convidar-vos que en formeu part dins l’associació. 🤝

Ens trobarem el dia 29 a l’auditori Manel Xifra del Parc de Recerca i Innovació de la Universitat de Girona per parlar de Girona Next; i també ho farem acompanyats de convidats que aportaran encara més valor a la trobada.

Ens donarà la benvinguda l’Anna Albar, directora del Parc de Recerda i Innovació de la UdG i conversarem amb David Casellas, emprenedor i inversor de diferents empreses emergents.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty