972 18 34 00

Calendar

set.
27
Dt
Sessions informatives del Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA) de la UdG @ Sala de Juntes, Edifici Jaume Casademont, Parc Científic i Tecnològic de la UdG
set. 27 @ 19:00 – 21:00

Sessions informatives: 24 de maig, 16 de juny, 6 de juliol i 27 de setembre de les 19 h a les 21 h. a la Sala de Reunions A, Edifici Giroemprèn, Parc Científic i Tecnològic de la UdG

El Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de la UdG (Master in Business Administration) ha assolit 32 edicions; hi han passat més de 600 professionals de les comarques gironines en els darrers anys i s’ha convertit en una excel·lent oportunitat per formar-se a Girona, amb horaris compatibles amb les activitats professionals, que permet aportar una formació directiva transversal, amb rigor i coneixement de darrera generació durant un any. Al llarg dels cursos hem desenvolupat un màster per impulsar la iniciativa empresarial i la motivació necessària per assolir nous èxits professionals i que forma els nous directius que han de liderar els reptes de canvi en els entorns complexos de l’empresa. Un màster amb una visió clarament enfocada a la pràctica (utilitza la metodologialearning by doing), al treball a partir de l’anàlisi de casos reals, als exercicis que simulen situacions de moltes PIME i grans empreses líders dels seus sectors, i que culmina amb la preparació d’un pla d’empresa.

És un MBA dissenyat tant per aquells professionals que volen adquirir una major transversalitat en la visió empresarial que tenen actualment des dels seus llocs de treball o departaments on han desenvolupat la seva carrera professional, com per aquells que volen desenvolupar noves habilitats per progressar dintre de l’empresa o en la cerca de noves oportunitats, i, en general, millorar la seva ocupabilitat actual i futura gràcies a l’atractiu que té un estudi de màster com aquest. Per això aquest màster s’adreça a professionals amb experiència que se situen en llocs clau de futur de les empreses i que necessiten depassar el llindar del coneixement de les funcions i habilitats per a la gestió i administració en entorns empresarials competitius. Al llarg d’aquestes 32 edicions també hi han participat amb èxit professionals que volen iniciar nous projectes d’emprenedoria i aquells que hauran de gestionar i dirigir l’empresa familiar i que necessiten la millor formació per encarar aquest repte professional.

L’MBA de la UdG està estretament lligat a la nova economia, s’imparteix en les millors instal·lacions del Parc científic i tecnològic de la UdG, i compta amb professors provinents de les escoles de negoci més prestigioses del país, empresaris i professionals amb experiència en el món de la consultoria. Aquest Màster ha teixit un ampli ventall de relacions en el territori, començant per la seva pròpia associació d’exalumnes, que realitza activitats per a professionals i que permet mantenir contactes amb directius i professionals de les nostres comarques. Col·labora així mateix amb la Càtedra d’Empresa Familiar, ja que som conscients que és una realitat rellevant i que cal tenir en compte en el nostre entorn, i amb l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

OBJECTIUS
  • Preparar potencialment al professional per accedir a la direcció general i dirigir la seva pròpia empresa.
  • Oferir una visió integral i completa de la direcció de l’empresa avui, en l’actual context econòmic, internacionalitzat i canviant, sense oblidar el lligam amb l’entorn de les comarques gironines i català, i un enfocament particular a la PIME.
  • Aportar capacitat de lideratge, desenvolupament professional i competències directives clau: creativitat, innovació, iniciativa per a la presa de decisions, treball en grup i direcció d’equips.
  • Traslladar les eines per comprendre l’entorn competitiu empresarial d’una manera pràctica i per crear nous models de negoci adaptats en aquest nou context. Adquirir els coneixements necessaris en àmbits com l’estratègia, la innovació, el màrqueting, la gestió econòmica i financera de l’empresa, les operacions o la internacionalització, entre molts altres.
  • Compartir valors imprescindibles en el desenvolupament d’un professional, des de la responsabilitat social de l’empresa, fins als valors necessaris per desenvolupar-se en qualsevol equip humà.
A QUI S’ADREÇA
  • A professionals amb una carrera professional consolidada en un càrrec de gestió que vulguin adquirir aquelles competències necessàries per treballar en l’àmbit de les activitats relacionades amb l’administració i la gestió d’empreses. Experiència professional mínima de cinc anys.
  • A responsables d’empreses familiars que hagin d’assumir la seva gestió o emprenedors que vulguin desenvolupar les competències per dur a terme la seva idea de negoci.

De l’experiència de les anteriors edicions podem dir que el perfil mitjà que participa en el Màster és el d’un professional amb més de 30 anys i que en l’actualitat ocupa càrrecs intermedis, directius o de gestió de projectes en empreses gironines de tots els sectors.

oct.
6
Dj
Com he tancat una ronda d’Equity Crowdfunding @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
oct. 6 @ 10:00 – 11:15

Cada cop més empreses utilitzen plataformes de finançament alternatiu per finançar els seus projectes, ja sigui amb deute o amb capital.

Al proper Esmorzar de Finançament, Alfons Nonell-Canals, CEO de Mind the Byte i Sergi Carmona, CEO de La Brava Beer, explicaran la seva experiència  aixecant capital a través de crowdfunding o finançament col·lectiu d’inversió amb la plataforma Crowdcube.

Durant la presentació explicaran per què van escollir aquest instrument de finançament, el procés d’inversió, la importància de la comercialització i com es gestiona la relació amb els nous socis.

 banner-esmorzar-de-financament

Objectiu de l’acte

Els Esmorzars de Finançament a Girona són trobades bimestrals amb l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

T’interessa si ets…

Una pime, un inversor, un emprenedor o un consultor.

Programa
  • 10.00 h Benvinguda
  • 10.10 h Com he tancat una ronda d’equity crowdfunding
    Alfons Nonell, CEO de Mind the Byte.

    Sergi Carmona, CEO de La Brava Beer.

  • 11.00 Torn obert de preguntes
  • 11.20  Cafè networking, gentilesa de BAGI.
  • 11.15 Cloenda

Inscriu-te aquí

banner col·laboradors esmorzar de finançament

nov.
24
Dj
Conferència: Big Data: ús i aplicacions pràctiques
nov. 24 @ 18:00 – 20:00

big-data

El servei Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona organitza un cicle de xerrades sobre noves tendències i el seu impacte en la competitivitat de l’empresa i la generació de nous models de negoci.

Les xerrades giren al voltant de revolucions a l’entorn de la recollida i gestió de grans volums de dades, com és la irrupció del Big Data; la connectivitat d’objectes, amb la Internet de les coses; l’obertura de la innovació en entorns col·laboratius, com la Open Innovation, o altres tecnologies disruptives com la robòtica, la intel·ligència artificial, la impressió 3D, entre moltes altres.

Diferents experts tractaran les diferents tendències a unes sessions que es realitzaran els dijous, a partir del 24 de novembre i fins el 12 de gener, de 6 a 8 del vespre al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Què ha canviat perquè parlem avui del Big Data i l’analítica de dades? Tenen les dades lloc a l’anàlisi de balanços de l’empresa? Quin valor aporta l’analítica de dades? Com emprendre una transformació de negoci dirigida per dades amb garanties d’èxit? Casos d’ús reals.

Josep Navarro Martorell, responsable de desenvolupament de negoci a l’àrea de Catalunya de Helwet Packard Enterprise. Expert en IT, Business Intelligence, Data Warehouse i Big Data, serà l’encarregat de respondre a aquest nou creixent paradigme.

ProgramaInscriu-te aquí

març
21
Dt
ITworlEdu 2017 @ Palau de Congressos de Barcelona - Fira de Barcelona
març 21 @ 8:00 – 18:00

L’ITworldEdu (www.itworldedu.cat) és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

A qui es dirigeixPrincipals temàtiquesActivitatsNovetats de la 9ª edició
Responsables i directius de centres educatius
­Professors/es innovadors/es en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula
­Empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu
­Responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives
­Alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC
Tendències i prospectiva del sector
Debat sobre ús de les TIC en l’aprenentatge
Continguts digitals: models i estratègies
Sessions dinamitzades amb centres educatius
Experiències internacionals
Millors pràctiques en experiències educatives en personalització de l’aprenentatge, avaluació de competències i noves formes d’organització a l’escola

Atès que, amb l’ITworldEdu, es desitja potenciar al màxim la creació de xarxes entre tots els participants i les relacions estratègiques entre empreses del sector de les TIC, l’esdeveniment ofereix les següents activitats:

Conferències plenàries, taules rodones i sessions especials amb la participació d’experts de reconegut prestigi internacional en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses del sector i representants de la cadena de valor educativa
Presentacions de bones pràctiques a càrrec de representants de centres educatius i de les empreses proveïdores de solucions
Presentacions de les millors experiències de la ma dels alumnes i professors
La mostra de solucions i d’innovacions tecnològiques educatives en un espai d’exhibició central propiciarà el networking i punt de contacte entre el món empresarial i el sector educatiu.

Transformació educativa
L’ITworldEdu aposta per les temàtiques i continguts que actualment estan en primera línia de debat en el sector educatiu. Enguany la transformació educativa i com les TIC afavoreixen l’ensenyament– aprenentatge seran els eixos conductors d’un congrés amb ponents de renom i nous formats i dissenys de continguts.
Participació de la indústria
En aquesta edició volem mostrar també com la indústria participarà per donar resposta a l’escola transformadora i ser partner essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat.
Millors pràctiques a l’aula
La selecció de millors pràctiques a l’aula estarà centrada en els eixos de transformació d’acord amb les últimes tendències a nivell internacional (OCDE i UNESCO) i estaran relacionades amb la personalització de l’aprenentatge, l’avaluació de competències i les noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’escola.

itworldedu

Aquesta nova edició del Call for Papers pretén explicar-vos les bases per tal que les millors pràctiques educatives, amb un ús fonamentat i rellevant de les TIC, puguin ser compartides amb la resta de la comunitat educativa.

Veureu algunes diferències en la definició de les categories respecte les edicions passades. Enlloc de categoritzar els premis fent referència directa a la tecnologia, enguany les categories passen a fer referència directa a processos educatius. Tot i que el congrés té un focus evidentment tecnològic, no volem parlar només de tecnologia de forma isolada, sinó que la volem veure sempre dins el context d’un projecte, al servei d’una idea o com a palanca per a l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Les categories són coherents amb les últimes tendències a nivell internacional, OCDE o Unesco, i també amb les propostes de participació pedagògica, com Ara és demà i Escola Nova 21.

CATEGORIA 1

Pràctiques educatives basades en la personalització de l’aprenentatge

Experiències didàctiques i pràctiques educatives d’aula amb el suport de la tecnologia fonamentades en el coneixement de com les persones aprenen. Experiències didàctiques i pràctiques educatives que permeten fomentar, entre d’altres, principalment la socialització, l’atenció individual i l’autonomia personal de l’alumnat.

CATEGORIA 2

Pràctiques educatives que treballen l’avaluació de les competències

Experiències d’aula que han executat mecanismes, recursos i estratègies d’avaluació, amb el suport de la tecnologia, per a l’orientació de l’aprenentatge amb capacitat de mesurar tot el ventall de competències implicades en una concepció holística de l’educació.

CATEGORIA 3

Noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’aula o a l’escola

Experiències didàctiques d’aula o d’escola i metodologies innovadores que han permès, per mitjà de la tecnologia, una millor optimització de l’organització escolar dels temps i/o de l’espai educatiu i, conseqüentment, una millora en els processos d’ensenyament-aprenentatge.

març
22
Dc
ITworlEdu 2017 @ Palau de Congressos de Barcelona - Fira de Barcelona
març 22 @ 8:00 – 18:00

L’ITworldEdu (www.itworldedu.cat) és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

A qui es dirigeixPrincipals temàtiquesActivitatsNovetats de la 9ª edició
Responsables i directius de centres educatius
­Professors/es innovadors/es en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula
­Empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu
­Responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives
­Alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC
Tendències i prospectiva del sector
Debat sobre ús de les TIC en l’aprenentatge
Continguts digitals: models i estratègies
Sessions dinamitzades amb centres educatius
Experiències internacionals
Millors pràctiques en experiències educatives en personalització de l’aprenentatge, avaluació de competències i noves formes d’organització a l’escola

Atès que, amb l’ITworldEdu, es desitja potenciar al màxim la creació de xarxes entre tots els participants i les relacions estratègiques entre empreses del sector de les TIC, l’esdeveniment ofereix les següents activitats:

Conferències plenàries, taules rodones i sessions especials amb la participació d’experts de reconegut prestigi internacional en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses del sector i representants de la cadena de valor educativa
Presentacions de bones pràctiques a càrrec de representants de centres educatius i de les empreses proveïdores de solucions
Presentacions de les millors experiències de la ma dels alumnes i professors
La mostra de solucions i d’innovacions tecnològiques educatives en un espai d’exhibició central propiciarà el networking i punt de contacte entre el món empresarial i el sector educatiu.

Transformació educativa
L’ITworldEdu aposta per les temàtiques i continguts que actualment estan en primera línia de debat en el sector educatiu. Enguany la transformació educativa i com les TIC afavoreixen l’ensenyament– aprenentatge seran els eixos conductors d’un congrés amb ponents de renom i nous formats i dissenys de continguts.
Participació de la indústria
En aquesta edició volem mostrar també com la indústria participarà per donar resposta a l’escola transformadora i ser partner essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat.
Millors pràctiques a l’aula
La selecció de millors pràctiques a l’aula estarà centrada en els eixos de transformació d’acord amb les últimes tendències a nivell internacional (OCDE i UNESCO) i estaran relacionades amb la personalització de l’aprenentatge, l’avaluació de competències i les noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’escola.

itworldedu

Aquesta nova edició del Call for Papers pretén explicar-vos les bases per tal que les millors pràctiques educatives, amb un ús fonamentat i rellevant de les TIC, puguin ser compartides amb la resta de la comunitat educativa.

Veureu algunes diferències en la definició de les categories respecte les edicions passades. Enlloc de categoritzar els premis fent referència directa a la tecnologia, enguany les categories passen a fer referència directa a processos educatius. Tot i que el congrés té un focus evidentment tecnològic, no volem parlar només de tecnologia de forma isolada, sinó que la volem veure sempre dins el context d’un projecte, al servei d’una idea o com a palanca per a l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Les categories són coherents amb les últimes tendències a nivell internacional, OCDE o Unesco, i també amb les propostes de participació pedagògica, com Ara és demà i Escola Nova 21.

CATEGORIA 1

Pràctiques educatives basades en la personalització de l’aprenentatge

Experiències didàctiques i pràctiques educatives d’aula amb el suport de la tecnologia fonamentades en el coneixement de com les persones aprenen. Experiències didàctiques i pràctiques educatives que permeten fomentar, entre d’altres, principalment la socialització, l’atenció individual i l’autonomia personal de l’alumnat.

CATEGORIA 2

Pràctiques educatives que treballen l’avaluació de les competències

Experiències d’aula que han executat mecanismes, recursos i estratègies d’avaluació, amb el suport de la tecnologia, per a l’orientació de l’aprenentatge amb capacitat de mesurar tot el ventall de competències implicades en una concepció holística de l’educació.

CATEGORIA 3

Noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’aula o a l’escola

Experiències didàctiques d’aula o d’escola i metodologies innovadores que han permès, per mitjà de la tecnologia, una millor optimització de l’organització escolar dels temps i/o de l’espai educatiu i, conseqüentment, una millora en els processos d’ensenyament-aprenentatge.

març
31
Dv
Hackathon Girona 2017 @ Edifici Narcís Monturiol - Parc Científic i Tecnològic
març 31 @ 18:30 – abr. 1 @ 22:00

Per quart any consecutiu, el Parc científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, acollirà una nova edició de la Hackathon Girona, on nerds, geeks, makers, freaks i smoke sellers, es reuniran per dur a terme un projecte tecnològic en un sol dia.

Com a novetat d’aquest any, la proposta de projecte s’anirà revelant, a mesura que s’acostin les dates, mitjançant la web i via e-mail amb la finalitat que es puguin proposar idees i anar preparant el terreny.

La Hackathon Girona es durà terme els propers 31 de març, dia on es donarà a conèixer el projecte al complert, i 1 d’abril, dia de desenvolupament de la idea, el qual acabarà amb una demo i una festa de cloenda.Hackathon Girona 2017 ws

La Hackathon Girona és una marató de programació col·laborativa amb l’objectiu de crear a partir de zero un servei relacionat amb les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i que sigui empresarialment viable. Estava adreçada no només a informàtics, sinó també a persones relacionades amb el món de les start-up en àrees màrqueting, negoci, disseny, usabilitat o comunicació. A diferència d’altres iniciatives d’aquesta mena no és una competició entre equips, sinó un treball d’equip per a la consecució d’un projecte.

maig
8
Dl
Sessió oberta Yuzz “Branding 2.0: Crea la teva marca a la xarxa” @ Aulari 3 del Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
maig 8 @ 19:00 – 21:00

El programa d’emprenedoria Yuzz (www.yuzz.org) és un programa, que busca joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals rebran durant cinc mesos (de gener a maig) formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional.

Aquesta sessió, dirigida per l’economista i consultor del Giroscopi, Xavier Bollço, parlarem de naming, de dominis, de registre, de publicar a les xarxes com a marca, etc…
També es durà a terme un exercici “pràctic” de creació d’un naming i debat entre les diferents propostes.

Les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat. És imprescindible la confirmació d’assistència al correu info@aenteg.com

Branding-2.0

juny
20
Dt
Incentius fiscals per a projectes d’R+D+i @ Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
juny 20 @ 10:00 – 12:00

Els incentius fiscals són una eina utilitzada per l’Administració General de l’Estat, que permet reduir la factura fiscal de l’empresa.

Aquests incentius inclouen diferents instruments adreçats a fomentar l’execució de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i), així com a incrementar els seus ingressos lligats a l’explotació de la tecnologia generada via models de transferència tecnològica o bé altres incentius associats a personal investigador.

Aquesta jornada vol capacitar les empreses perquè coneguin quins incentius existeixen, com es poden aplicar, i quins són els principals actors rellevants en aquest procés. Paral·lelament s’exposaran els serveis de que disposa ACCIÓ en aquest camp.

En aquesta jornada veurem:

  • Les principals característiques dels incentius per projectes d’R+D+i.
  • Identificació, generació i aplicació dels Incentius fiscals. Calendari, terminis i principals agents implicats i facilitador.
  • Les estratègies més apropiades per minorar el risc fiscal, i com certificar els projectes amb el sistema d’IMV.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Servei d’Incentius Fiscals a la Innovació d’ACCIÓ.

  • Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
  • Tots els sectors

Objectiu de l’acteExplicar les eines i processos que faciliten l’aplicació d’incentius fiscals per a empreses que han dut a terme projectes d’R+D i innovació.

T’interessa si ets…Una empresa que no s’hagi aplicat deduccions fiscals o que vulgui ampliar els coneixements en aquest àmbit.

Programa

10.00 h – Benvinguda i presentació

Ferran Rodero, delegat d’ACCIÓ a Girona

10.05 h – Principals característiques dels Incentius Fiscals a R+D+i. Serveis d’ACCIÓ.

Joan Rigat, gestor d’avaluació i seguiment de projectes d’R+D+i

Alvaro Tapia, gestor de projectes d’innovació

10.30 h – Metodologia d’aplicació dels incentius fiscals per a activitats d’R+D+i

Juli Mas, director d’Innovació d’INNOVA EXPERTS

11.15 h – Seguretat jurídica en l’aplicació de les deduccions fiscals. Entitats de Certificació

José Barrantes, director d’explotació de la Certificadora OCA CERT

11.45 h – Cas empresarial

Dra. Mariona Callís i Figueres, R+D Manager de BDF NATURAL INGREDIENTS S.L.

12.15 h – Conclusions i tancament

 

Jornada Incentius Fiscals per a projectes de R+D tf

juny
21
Dc
Future Industry Congress @ CaixaForum Barcelona
juny 21 @ 9:00 – 15:30

Future Industry Congress té com a objectiu promoure l’adaptació de les empreses industrials a les últimes innovacions digitals, posant les bases per construir l’empresa del futur.

Eurecat, el centre tecnològic de Catalunya, proposa en aquesta 2a edició del congrés esbossar el futur més immediat que pot deparar a les indústries les tecnologies emergents per les quals aposta la Comissió Europea en el seu instrument més visionari, les Future and Emerging Technologies Flagships:

  • Materials i Processos 2D
  • Human Brain Technologies
  • Tecnologies Quàntiques

Eurecat, organitzador del Future Industry Congress, adopta un paper fonamental en aquest nou escenari, com a centre tecnològic generador de coneixement i com a pont entre els avenços en R + D i el sistema productiu.

A QUI ES DIRIGEIX?

Future Industry Congress és el punt de trobada obligat de professionals del teixit empresarial, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit de la tecnologia, la innovació i la investigació industrial.

El congrés se celebra el dia 21 de juny de 2017 al CaixaForum Barcelona.

future industry congress

març
21
Dc
Startup Rut4: les quatre fases d’acceleració de la startup @ Parc Científici Tecnològic de la UdG - Edifici Centre d'empreses
març 21 @ 9:30 – 14:00

Descobreix les quatre fases de creixement d’una startup. Aprèn a accelerar la teva startup evitant errors i prioritzant els esforços allà on realment és necessari.

La ruta cap a l’èxit passa per aplicar bé aquestes quatre etapes: Tracció, Màrqueting i Vendes, Sistematització i Equip. En aquesta sessió repassarem els principis bàsics del creixement de qualsevol startup i aprendrem les quatre fases per generar beneficis d’una forma sostenible i predictible.

Inscriu-te aquí

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty