972 18 34 00

Calendar

des.
11
Dv
Realitats i recerca en el món de l’aigua en l’àmbit gironí i català @ Auditori Manel Xifra Boada. Edifici Narcís Monturiol
des. 11 @ 9:00 – 14:15

La jornada “Realitats i recerca en el món de l’aigua en l’àmbit gironí i català” que tindrà lloc, el proper 11 de desembre, a l’auditori Manel Xifra Boada – Edifici Narcís Monturiol – del Parc Científic i Tecnològic de la UdG. És una jornada oberta al conjunt del sector de l’aigua en la que comptarem amb els principals gestors d’aigua de les comarques gironines, destacats experts en R+D+I i representants de les entitats públiques de referència territorial.

En el decurs de la jornada és farà una radiografia sobre l’estat actual dels serveis del cicle urbà de l’aigua, s’exposaran diversos instruments que milloren l’eficiència dels serveis i la competitivitat del sector i es presentaran les tecnologies desenvolupades per resoldre la problemàtica dels nitrats en aigües subterrànies i els gasos corrosius d’efecte hivernacle en sistemes de clavegueram. Us adjuntem el programa de la jornada amb el detall de les ponències.

Programa

  • 8:45h  Recepció dels assistents
  • 9:15h  Benvinguda i presentació a càrrec de:
  • Sr. Ramon Moreno Amich, Vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la Universitat de Girona i Director del Campus d’Excel·lència Internacional euromediterrani del Turisme i l’Aigua.  (CEI e-MTA)
  • Sr. Jordi Agustí, Director de l’Agència Catalana de l’Aigua.
  • 9:45h-11:00h  Recerca i Innovació
  • 9:45h – 10:00h Tecnologies avançades per eliminar nitrogen: Anammox en EDARs i sistemes bioelectroquímics en aigües subterrànies, a càrrec del Dr. Jesús Colprim,  director del grup LEQUIA, Campus UdG-Aigua.
  • 10:00h – 10:15h Recerca aplicada sobre la detecció i la reducció de gasos corrosius i d’efecte hivernacle en els sistemes de clavegueram, a càrrec del Dr. Oriol Gutiérrez, investigador de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA).
  • 10:15h – 10:30h El Catalan Water Partnership com a instrument d’innovació i competitivitat en el sector de l’aigua,  a càrrec del Sr. Xavier Amores, Gerent  del Catalan Water Partnership.
  • 10:30h – 11:00h  Diàleg
  • 11:00h – 11:30h  Pausa Cafè – Networking i Mostra Tecnològica
  • 11:30h – 13:45h  Gestió
  • 11:30h – 11:50h Gestió de l’abastament d’aigua potable i sanejament a la ciutat de Girona: Situació actual, actuacions estratègiques i horitzó de futur, a càrrec del Sr. Sergi Masagué, Arquitecte Tècnic Municipal de l’Ajuntament de Girona.
  • 11:50h – 12:10h Avantatges pràctics de la implantació dels nous comptadors electrònics al servei d’aigua potable de Girona, Salt i Sarrià de Ter, a càrrec del Sr. Xavier Ballell, Director Tècnic d’Aigües de Girona, Salt i Sarrià, SA
  • 12:10h – 12:30h Visió de l’abastament supramunicipal a la conca de la Muga, a càrrec del Sr. Lluís Xargay, Cap de l’Àrea de Gestió Integral de l’Aigua de Figueres de Serveis, SA.
  • 12:30h – 12:50h El Consorci de la Costa Brava avui: darreres actuacions i reptes de futur, a càrrec del Sr. Xavier Tristán Gerent del Consorci de la Costa Brava- Entitat Local de l’Aigua.
  • 12:50h – 13:10h Les administracions actuants davant del nou cicle de planificació del Pla de Conca Fluvial de Catalunya (2016-2021), a càrrec del Sr. Francesc Canalias, Gerent del Consorci Sigma Garrotxa.
  • 13:10h – 13:45h Diàleg
  • 13:45h – 14:15h Conclusions del I Congrés Català de l’Aigua a càrrec del Sr. Xavier Latorre, President de l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua
  •  14:15h – Cloenda

Inscriu-te aquí

des.
16
Dc
Presentació de la xarxa social Alife
des. 16 @ 19:00 – 21:00

Convocatòria destinada a donar a conèixer les oportunitats tecnològiques sobre els projectes de Lideralia. Ara, “Alife”

Oberta a tots els públics reservant prèviament a eventos@lideralia.com, és gratuït, interessant i està canviant les expectatives de centenars d’inversors no professionals a l’hora d’associar-se projectes gegants amb gran potencial econòmic.

Alife és una nova xarxa social que dóna l’oportunitat a les persones que han perdut un ésser estimat de compartir el seu afecte i els seus records amb aquells que comparteixen una mateixa pèrdua.

Quan algú mor, llega un record diferent a cadascuna de les persones que ha estimat, però, totes tenen una necessitat comú, que no és la necessitat de recordar, sinó la necessitat de compartir els seus records: el dolor compartit és menys. L’amor compartit és més.

Alife està dissenyada per incentivar i facilitar que això passi. L’experiència gira al voltant dels Alifelines, el lloc on tots els familiars i amics de la persona que ja no està podran compartir els seus records i afecte en forma de fotos, cançons, vídeos i anècdotes. Els Alifelines s’ordenen de forma cronològica perquè sigui més fàcil recordar la seva vida i (re) trobar-te amb altres familiars i amics que també li van voler i convidar a qui vulguis a participar-hi.

En Alife estem convençuts que no hi ha tecnologia que substitueixi una abraçada quan perds a algú. Però també estem convençuts de la seva enorme potencial per aconseguir que les persones se sentin una mica millor, o almenys, més acompanyades. Alife pretén convertir-se en el lloc de referència perquè això passi.

La primera versió d’Alife sortirà en versió web i aplicació per a Iphone i Android en anglès i en espanyol. El seu llançament s’enfocarà als EUA i Espanya arribant a un mercat potencial on resideixen milions d’usuaris.

Alive

febr.
22
Dl
Mobile World Congress Brokerage Event 2016 @ Fira de Barcelona - Recinte Gran Via
febr. 22 @ 9:00 – febr. 26 @ 18:00

Participa al Brokerage Event i impulsa el teu negoci!

ACCIÓ, amb el suport de la Xarxa Enterprise Europe Network, organitza l’11a edició del Brokerage Event dins el Mobile World Congress 2016, la fira més important del sector mòbil.

El Brokerage Event és una trobada de networking empresarial, en format d’entrevistes bilaterals de 25 minuts, orientada a ajudar les empreses catalanes a trobar socis comercials i tecnològics europeus.

La participació està destinada exclusivament a empreses del sector TIC i/o R+D de desenvolupament i comercialització de tecnologies de comunicació mòbil.

A l’hora de fer el registre per participar-hi no oblidis escollir ACCIÓ Generalitat de Catalunya com la teva oficina de suport, per tal que puguem acompanyar-te durant tot el procés.

Les dates límit són les següents:

  • Fins al 7 de febrer: Registre i creació dels perfils de col·laboració empresarial amb la descripció de la teva oferta o demanda. Els perfils seran publicats al web.
  • Del 8 de gener al 15 de febrer: Els participants escullen els perfils de col·laboració empresarial que els semblen més interessants i demanen reunions. Si ets convidat a una reunió pots acceptar-la o rebutjar-la, així com demanar tu reunions a empreses.
  • 22, 23 i 24 de febrer: Les reunions bilaterals es celebren dins les franges horàries escollides pels participants al Pavelló Català.

La participació té un cost de 310€. Amb un mínim de 2 reunions internacionals, cada participant tindrà dret a una entrada com a visitant al congrés.

març
17
Dj
Conferència ‘Desenvolupament de negocis B2B’ @ Auditori 3 Centre d'empreses Parc Científic i Tecnològic de la UdG
març 17 @ 19:00 – 20:30

El Club Girona ESADE Alumni et convida a aquesta sessió, titulada ”Desenvolupament de negocis B2B”, a càrrec d‘Óscar Torres, Director del programa B2B Management d’Executive Education, Director Global Business Development a Dassault Systemes, Consultor, Formador, Membre de Consell Assessor i Expert en Estratègia i Vendes B2B.

Les dificultats amb què es troben els professionals que han de vendre els seus productes o serveis a altres empreses (B2B) no tenen res a veure amb les de la venda de productes de consum (B2C). La competitivitat més gran dels mercats ens ha portat a processos de venda molt més complexos, que requereixen més professionalització de la força de vendes i, en conseqüència, més atenció de la direcció general a l’hora de crear els equips i els processos que permetran assolir els objectius del negoci d’una manera més predictible.

Descobreix les claus de la gestió del B2B en aquesta sessió.

El conferenciant
Óscar Torres és director del programa B2B Management d’Executive Education d’ESADE i director de Desenvolupament de Negoci a escala mundial de Dassault Systemes. Va estudiar Enginyeria Industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i és diplomat PDD per l’IESE. Ha assistit a diferents programes de desenvolupament directiu en prestigioses escoles com Harvard Business School, Babson i CEIBS. Disposa d’una clara visió de la indústria ja que ha desenvolupat part de la seva carrera en companyies com Valeo, Cobega (Coca-Cola) i Nacional Motor (Derbi – Piaggio), en departaments tan diferents com Enginyeria de Processos, Qualitat o Compres, i amb responsabilitats internacionals, ja que va estar expatriat a la Xina durant un període de dos anys liderant el departament de Customer Service i Organització. El 1995 va començar la seva carrera docent a la UPC. Més tard es va especialitzar en Estratègia i Vendes. Des de 1998 és professor associat de l’assignatura Direcció de Vendes a IQS School of Management (URL). El 2001 es va incorporar a la companyia americana de programari SolidWorks, pertanyent al grup francès *Dassault *Systemes, i ràpidament és promocionat a Director Comercial per Iberia. El 2005 va ser nomenat Country Manager d’Iberia. També ha participat en nombroses conferències a escala internacional i ha col·laborat com a professor d’intercanvi per als programes MBA de la Masagung Graduate School of Management (University of San Francisco), de la Loyola School (University of Chicago) i de la Fairfield University de Nova York. El 2013 va dissenyar i va dirigir acadèmicament, a l’EUNCET Business School, un programa de vendes B2B per a gerents i directors comercials, que va obtenir una gran participació (40 % de gerents) i reacció positiva entre els principals mitjans catalans (semàfor verd a La Vanguardia de 16 / 7/13). Membre del consell assessor de diverses companyies, entre les quals hi ha troba IMAN Corporation. Ha facilitat comitès de direcció d’empreses tan importants com Danone a Espanya.

abr.
27
Dc
Conferència “El valor del coneixement: on hi ha un somni, hi ha un camí” amb Isaac Hernández @ Espai Caixa, Girona
abr. 27 @ 9:00 – 11:00

Isaac Hernández Vargas és director de Google Enterprise per a Espanya i Portugal. És el responsable de desenvolupar i dirigir l’estratègia i ajudar els clients aprofitant les solucions del núvol de Google. A la conferència “El valor del coneixement: on hi ha un somni, hi ha un camí”, parlarà sobre el procés de transformació per la interacció dels canvis en el concepte de mobilitat, les xarxes socials, el núvol o el big data.

maig
12
Dj
Sessió “La integració vertical a l’e-commerce” @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Auditori 3 Centre d 'empreses
maig 12 @ 18:45 – 20:45

El Club Girona ESADE Alumni us onvida a la conferència titulada ”La integració vertical a l’e-commerce”, a càrrec de Franc Carreras, col·laborador acadèmic del Departament de Direcció de Màrqueting d’ESADE, i Jaume Gomà (PMD 06), fundador i CEO de Ulabox.com.

Com pot un fabricant llançar una marca nova al mercat a l’era de l’e-commerce? La integració vertical n’és la resposta. En aquesta sessió, se n’explicaran els principis bàsics i com s’ha aplicat en els principals casos d’èxit, tant nacionals com internacionals.

Coneixerem també de prop l’experiència de Jaume Gomà (PMD 06), un emprenedor que ha convertit la sevastart-up en el primer supermercat totalment online d’Espanya.

Programa

  • Benvinguda i presentació
    Josep Maria Tura (PAD. Funció Gerencial 86), president del Club Girona ESADE Alumni
  • Ponència: ”La integració vertical a l’e-commerce”
    Franc Carreras, col·laborador acadèmic del Departament de Direcció de Màrqueting d’ESADE
  • Ponència: ”El cas d’Ulabox”
    Jaume Gomà (PMD 06), fundador i CEO d’Ulabox
  • Col·loqui
  • Còctel de networking
Franc Carreras
Franc Carreras és col•laborador acadèmic del Departament de Direcció de Màrqueting d’ESADE i fundador de somosdigitales.com, una empresa dedicada al desenvolupament de solucions de community management. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Facultat d’Economia de la Universitat Ramon Llull (IQS). MBA per la Columbia Business School de Nova York. Durant quatre anys, ha estat el director de Màrqueting Digital del segell discogràfic RCA de Sony Music a Nova York i ha assumit la direcció de campanyes de màrqueting per a cantants com Santana, Aretha Franklin, Whitney Houston, Jamie Foxx, Leona Lewis i els guanyadors del concurs American Idol. Creador de la xarxa social més gran d’internet per promocionar artistes del Grup Sony i responsable de campanyes globals amb portals com Yahoo! AOL i Clear Channel Communications. Ha treballat durant quatre anys al Departament de Planificació de Màrqueting del segell discogràfic J Records i Arista Records, del Grup Bertelsmann, i és fundador de somosdigitales.com, una empresa dedicada al desenvolupament de solucions de community management.
Jaume Gomà
En Jaume va començar la carrera professional al sector d’internet i les telecomunicacions l’any 1999, com a director de Desenvolupament del Negoci de Barcelona Online. Posteriorment, ha tingut diversos càrrecs de responsabilitat a France Telecom i Orange Spain, i el 2008 va ser nomenat director de Segundamano.es, portal del grup Anuntis. En Jaume té un esperit emprenedor molt fort, de manera que a començament de 2011 va decidir incorporar-se a l’equip fundador d’Ulabox com a CEO, per tal d’impulsar i accelerar la sortida definitiva al mercat del primer supermercat espanyol 100% online. PMD per ESADE Business School, Gomà és business angel de diverses start-ups de base tecnològica, com Uvinum, Captio i Macnificos, mentor de SeedRocket i membre de la Junta Directiva del clúster Ecommerce & Tech Barcelona.

 

jul.
14
Dj
Jornada “La robòtica al servei de la indústria 4.0” @ Ajuntament de Riudellots de la Selva
jul. 14 @ 9:30 – 12:30

Un dels principis bàsics de la Indústria 4.0 és la connexió entre màquines, eines, sistemes i fins i tot peces en fabricació, per tal de maximitzar l’eficiència i poder donar una resposta ràpida i flexible que en última instància, relacioni els mitjans de producció amb les demandes del client. En aquest sentit, la robòtica avançada juga un paper clau en aquesta quarta revolució industrial. La indústria demana solucions avançades per automatitzar tasques diverses en diferents entorns i sistemes que s’integrin fàcilment i siguin senzills d’utilitzar. Hi ha una clara tendència a l’automatització, ja no des de la visió que el robot i la màquina treballin conjuntament sinó de l’automatització a nivell de fàbrica i control de tots els mitjans productius.Indústria 4.0

La robòtica col·laborativa forma part d’aquestes solucions. Aquests robots tenen la capacitat de treballar colze a colze amb humans i fins i tot col·laborant entre ells. Això és possible gràcies al fet que mitjançant una sensorització avançada, tenen consciència del seu entorn, essent capaços de detectar la presència humana i d’interactuar amb ells amb seguretat.

Programa

 

set.
27
Dt
Jornada sectorial smartCAT – Eficiència energètica @ Auditori Jaume Casademont - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
set. 27 @ 9:45 – 13:30

Jornada sectorial de l’estratègia smartCAT, impulsada per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de la trobada és donar a conèixer solucions TIC que potencien l’eficiència energètica i alhora crear un espai idoni per generar sinergies entre els agents del sector.

El programa previst és el següent:

  • 9:45 – 10:00 Recepció dels assistents
  • 10:00 – 10:15 Benvinguda
    • Joan Ribas de Pouplana, president d’AENTEG
    • Josep Paradells, director d’i2CAT
    • Albert Mitjà, President del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya
  • 10:15 – 10:45 Districtes de baixes Emissions
    • Manel Sanmartí, Àrea Electrònica de Potència i Xarxes Elèctriques de l’IREC
  • 10:45 – 11:45 Taula rodona: Experiències en el sector del control i monitorització energètica. Amb la participació de:
    • Sergi Somavilla, responsable de Desenvolupament Tècnic i Tecnològic de SECE
    • Jordi Rabat gerent de Energy Tools Contulting
    • Tomas Garcia, director comercial de Cliensol Energy
    • Narcis Bartina, COO de DSET Solutions
    • Modera: Rosa Paradell, Innovation Business Unit Smart Cities& IoT d’i2CAT
  • 11:45 – 12:15 Coffee break
  • 12:15 – 13:15 Taula rodona: Energia, TIC i sostenibilitat. Amb la participació de:
    • Isabel Tejero, Business Development executive de Engie.
    • Lluis Olivet, gerent de OTC Engineering
    • Alba Brullés, Departament Tècnic de Factor Energia
    • Alfred Batet,  global manager Connected Home & Building Area  de Simon
    • Modera: Rosa Paradell, Innovation Business Unit Smart Cities& IoT d’i2CAT
  • 13:15 – 13:30 Cloenda
    • Daniel Marco, director de SmartCAT de la Generalitat de Catalunya

L’acte està organitzat pel Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya i la Fundació i2CAT,amb el suport de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona i la Cambra de Comerç de Girona.

març
21
Dt
ITworlEdu 2017 @ Palau de Congressos de Barcelona - Fira de Barcelona
març 21 @ 8:00 – 18:00

L’ITworldEdu (www.itworldedu.cat) és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

A qui es dirigeixPrincipals temàtiquesActivitatsNovetats de la 9ª edició
Responsables i directius de centres educatius
­Professors/es innovadors/es en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula
­Empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu
­Responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives
­Alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC
Tendències i prospectiva del sector
Debat sobre ús de les TIC en l’aprenentatge
Continguts digitals: models i estratègies
Sessions dinamitzades amb centres educatius
Experiències internacionals
Millors pràctiques en experiències educatives en personalització de l’aprenentatge, avaluació de competències i noves formes d’organització a l’escola

Atès que, amb l’ITworldEdu, es desitja potenciar al màxim la creació de xarxes entre tots els participants i les relacions estratègiques entre empreses del sector de les TIC, l’esdeveniment ofereix les següents activitats:

Conferències plenàries, taules rodones i sessions especials amb la participació d’experts de reconegut prestigi internacional en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses del sector i representants de la cadena de valor educativa
Presentacions de bones pràctiques a càrrec de representants de centres educatius i de les empreses proveïdores de solucions
Presentacions de les millors experiències de la ma dels alumnes i professors
La mostra de solucions i d’innovacions tecnològiques educatives en un espai d’exhibició central propiciarà el networking i punt de contacte entre el món empresarial i el sector educatiu.

Transformació educativa
L’ITworldEdu aposta per les temàtiques i continguts que actualment estan en primera línia de debat en el sector educatiu. Enguany la transformació educativa i com les TIC afavoreixen l’ensenyament– aprenentatge seran els eixos conductors d’un congrés amb ponents de renom i nous formats i dissenys de continguts.
Participació de la indústria
En aquesta edició volem mostrar també com la indústria participarà per donar resposta a l’escola transformadora i ser partner essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat.
Millors pràctiques a l’aula
La selecció de millors pràctiques a l’aula estarà centrada en els eixos de transformació d’acord amb les últimes tendències a nivell internacional (OCDE i UNESCO) i estaran relacionades amb la personalització de l’aprenentatge, l’avaluació de competències i les noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’escola.

itworldedu

Aquesta nova edició del Call for Papers pretén explicar-vos les bases per tal que les millors pràctiques educatives, amb un ús fonamentat i rellevant de les TIC, puguin ser compartides amb la resta de la comunitat educativa.

Veureu algunes diferències en la definició de les categories respecte les edicions passades. Enlloc de categoritzar els premis fent referència directa a la tecnologia, enguany les categories passen a fer referència directa a processos educatius. Tot i que el congrés té un focus evidentment tecnològic, no volem parlar només de tecnologia de forma isolada, sinó que la volem veure sempre dins el context d’un projecte, al servei d’una idea o com a palanca per a l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Les categories són coherents amb les últimes tendències a nivell internacional, OCDE o Unesco, i també amb les propostes de participació pedagògica, com Ara és demà i Escola Nova 21.

CATEGORIA 1

Pràctiques educatives basades en la personalització de l’aprenentatge

Experiències didàctiques i pràctiques educatives d’aula amb el suport de la tecnologia fonamentades en el coneixement de com les persones aprenen. Experiències didàctiques i pràctiques educatives que permeten fomentar, entre d’altres, principalment la socialització, l’atenció individual i l’autonomia personal de l’alumnat.

CATEGORIA 2

Pràctiques educatives que treballen l’avaluació de les competències

Experiències d’aula que han executat mecanismes, recursos i estratègies d’avaluació, amb el suport de la tecnologia, per a l’orientació de l’aprenentatge amb capacitat de mesurar tot el ventall de competències implicades en una concepció holística de l’educació.

CATEGORIA 3

Noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’aula o a l’escola

Experiències didàctiques d’aula o d’escola i metodologies innovadores que han permès, per mitjà de la tecnologia, una millor optimització de l’organització escolar dels temps i/o de l’espai educatiu i, conseqüentment, una millora en els processos d’ensenyament-aprenentatge.

març
22
Dc
ITworlEdu 2017 @ Palau de Congressos de Barcelona - Fira de Barcelona
març 22 @ 8:00 – 18:00

L’ITworldEdu (www.itworldedu.cat) és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

A qui es dirigeixPrincipals temàtiquesActivitatsNovetats de la 9ª edició
Responsables i directius de centres educatius
­Professors/es innovadors/es en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula
­Empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu
­Responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives
­Alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC
Tendències i prospectiva del sector
Debat sobre ús de les TIC en l’aprenentatge
Continguts digitals: models i estratègies
Sessions dinamitzades amb centres educatius
Experiències internacionals
Millors pràctiques en experiències educatives en personalització de l’aprenentatge, avaluació de competències i noves formes d’organització a l’escola

Atès que, amb l’ITworldEdu, es desitja potenciar al màxim la creació de xarxes entre tots els participants i les relacions estratègiques entre empreses del sector de les TIC, l’esdeveniment ofereix les següents activitats:

Conferències plenàries, taules rodones i sessions especials amb la participació d’experts de reconegut prestigi internacional en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses del sector i representants de la cadena de valor educativa
Presentacions de bones pràctiques a càrrec de representants de centres educatius i de les empreses proveïdores de solucions
Presentacions de les millors experiències de la ma dels alumnes i professors
La mostra de solucions i d’innovacions tecnològiques educatives en un espai d’exhibició central propiciarà el networking i punt de contacte entre el món empresarial i el sector educatiu.

Transformació educativa
L’ITworldEdu aposta per les temàtiques i continguts que actualment estan en primera línia de debat en el sector educatiu. Enguany la transformació educativa i com les TIC afavoreixen l’ensenyament– aprenentatge seran els eixos conductors d’un congrés amb ponents de renom i nous formats i dissenys de continguts.
Participació de la indústria
En aquesta edició volem mostrar també com la indústria participarà per donar resposta a l’escola transformadora i ser partner essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat.
Millors pràctiques a l’aula
La selecció de millors pràctiques a l’aula estarà centrada en els eixos de transformació d’acord amb les últimes tendències a nivell internacional (OCDE i UNESCO) i estaran relacionades amb la personalització de l’aprenentatge, l’avaluació de competències i les noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’escola.

itworldedu

Aquesta nova edició del Call for Papers pretén explicar-vos les bases per tal que les millors pràctiques educatives, amb un ús fonamentat i rellevant de les TIC, puguin ser compartides amb la resta de la comunitat educativa.

Veureu algunes diferències en la definició de les categories respecte les edicions passades. Enlloc de categoritzar els premis fent referència directa a la tecnologia, enguany les categories passen a fer referència directa a processos educatius. Tot i que el congrés té un focus evidentment tecnològic, no volem parlar només de tecnologia de forma isolada, sinó que la volem veure sempre dins el context d’un projecte, al servei d’una idea o com a palanca per a l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Les categories són coherents amb les últimes tendències a nivell internacional, OCDE o Unesco, i també amb les propostes de participació pedagògica, com Ara és demà i Escola Nova 21.

CATEGORIA 1

Pràctiques educatives basades en la personalització de l’aprenentatge

Experiències didàctiques i pràctiques educatives d’aula amb el suport de la tecnologia fonamentades en el coneixement de com les persones aprenen. Experiències didàctiques i pràctiques educatives que permeten fomentar, entre d’altres, principalment la socialització, l’atenció individual i l’autonomia personal de l’alumnat.

CATEGORIA 2

Pràctiques educatives que treballen l’avaluació de les competències

Experiències d’aula que han executat mecanismes, recursos i estratègies d’avaluació, amb el suport de la tecnologia, per a l’orientació de l’aprenentatge amb capacitat de mesurar tot el ventall de competències implicades en una concepció holística de l’educació.

CATEGORIA 3

Noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’aula o a l’escola

Experiències didàctiques d’aula o d’escola i metodologies innovadores que han permès, per mitjà de la tecnologia, una millor optimització de l’organització escolar dels temps i/o de l’espai educatiu i, conseqüentment, una millora en els processos d’ensenyament-aprenentatge.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty