Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Calendar

juny
30
Dt
Fi: Premi Càtedra Inycom: les TIC aplicades a les Ciències de la Salut
juny 30 @ 13:00 – 13:00

InycomLa primera edició del Premi Càtedra Inycom de la Universitat de Saragossa té com a objectiu condecorar aquells treballs de recerca innovadors. Pots descarregar les bases del Premi.

La Càtedra Inycom convoca el primer premi orientat a les TIC aplicades a les ciències de la salut. Es tracta d’un premi d’abast nacional per a estudiants de programes de màster / doctorat d’universitats espanyoles. S’estableix un primer premi amb una dotació de 3000 € i un segon premi amb dotació de 1000 €.

Els treballs presentats haurà de tractar de la temàtica “Aplicació de les Tecnologies d’Informació i les Comunicacions a les Ciències de la Salut“.

El termini finalitza a les 13:00 hores del dia 30 juny 2015.

set.
22
Dt
Next Bank + BBVA @ Valkiria Hub Space
set. 22 @ 17:15 – 18:15

Torna a Barcelona Next Bank, un dia de xerrades increïbles, panells, demos i debats amb els experts del camp de la fintech.

Durant la jornada se celebrarà la final de la BBVA Open Talent Europe, on les millors startups fintech, seleccionades per un jurat global, competiran per al primer premi.

gen.
20
Dc
2ona Edició del TOP 20 i catàleg dinàmic d’Apps de salut @ Acadèmia de Ciencies Mèdiques i de la Salut
gen. 20 @ 18:30 – 20:30

La Fundació ISYS té entre els seus objectius contribuir a la millora de la salut i la qualitat de vida dels ciutadans a través de la recerca de les millors pràctiques en comunicació de salut a Internet.

En aquesta línia neix el catàleg dinàmic ISYS d’Apps de salut, per facilitar l’accés a apps d’interès, confiança i utilitat, valorades amb un barem objectiu, consensuat amb experts, l’iSYScore v.1, que es basa en tres criteris: interès popular, congiança i utilitat.

Les millors aplicacions presentades passen a formar part del catàleg i les 20 millors es destaquen en el TOP20.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty
Domain Details Page