Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Fòrum Inversió BAGI

Publicat per: 31 maig 2023 Comentaris: 0
Quan:
1 de juny de 2023 @ 18:30 – 20:30
2023-06-01T18:30:00+02:00
2023-06-01T20:30:00+02:00
On:
Auditori Manel Xifra Boada - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona
Emili Grahit 91- 17003 Girona
Preu:
Gratuït

El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG) acollirà el dijous 1 de juny el Fòrum Inversió BAGI, un esdeveniment organitzat per Bagi, xarxa gironina d’inversors privats especialitzada en finançament alternatiu. En aquesta ocasió, el fòrum posarà l’accent en les startups centrades en nutrició, tecnologia i esport que busquen finançament per fer realitat les seves innovadores propostes.

L’esdeveniment començarà a les 18.30 i se celebrarà a l’auditori Manel Xifra Boada del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Un dels protagonistes de la jornada serà Sweanty, una startup catalana que ha desenvolupat un wearable revolucionari per a esportistes. Aquesta tecnologia, protegida sota patent, consisteix en un pegat intel·ligent que s’adhereix a la pell de l’usuari i analitza la quantitat de sals perdudes a través de la suor. Això permet alertar l’esportista sobre el risc de deshidratació i proporcionar pautes d’hidratació específiques per prevenir-la. Sweanty està explorant l’aplicació d’aquesta tecnologia en altres sectors, com el de la salut, després d’haver realitzat amb èxit una prova pilot en col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu per a la detecció de la fibrosi quística en nadons.

D’altra banda, Miobio és una startup que busca personalitzar l’experiència alimentària dels esportistes a través de l’anàlisi de dades i l’automatització de processos. Utilitzant aquestes dades, la companyia crea receptes adaptades a les necessitats nutricionals i els gustos de cada esportista, per després preparar i lliurar aliments diàriament.

Per als amants de l’escalada, Athos i HP s’han unit per crear una sabatilla personalitzada mitjançant la tecnologia d’impressió 3D HP Multi Jet Fusion. Aquesta col·laboració permet adaptar les sabatilles d’escalada a les formes i necessitats de cada usuari, oferint un nivell de comoditat i rendiment excepcionals.

El Fòrum Inversió BAGI brinda a aquestes startups l’oportunitat de presentar les seves propostes davant d’inversors potencials i captar el finançament necessari per aconseguir els seus objectius. La Xarxa Bagi, entitat acreditada de Finançament Alternatiu en la categoria de Xarxes d’inversors privats, té un paper fonamental en aquest procés, donant suport i orientació als emprenedors en el seu camí cap a l’èxit empresarial.

Per confirmar la vostra assistència a l’esdeveniment, si sou inversors interessats, us podeu posar en contacte amb Bagi enviant un correu electrònic a inversors@bagi.cat.

 

Publicacions relacionades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty