972 18 34 00

Jornada “Més enllà de l’aigua”

Posted by: 19 maig 2017 : 0
Quan:
9 de juny de 2017 @ 9:00 – 14:00
2017-06-09T09:00:00+02:00
2017-06-09T14:00:00+02:00
On:
Auditori Manel Xifra Boada - Edifici Narcís Monturiol
Carrer Pic de Peguera
15, 17003 Girona
Espanya
Preu:
Gratuït

La Jornada “Més enllà de l’aigua”, organitzada pel Campus Aigua de la UdG, té com a objectiu trencar amb la dinàmica diària que suposa la gestió de l’aigua per a les empreses, administracions, institucions i centres de recerca.

En aquesta Jornada no es parlarà de la gestió del cicle urbà de l’aigua, ni de l’impacte del canvi climàtic, ni dels serveis ecosistèmics, ni del preu de l’aigua, ni del model de finançament, ni de l’eficiència energètica… Hem identificat quatre temes rellevants, alguns trencadors i globals, altres més locals, que ens afectaran a tots (també als ciutadans). Hem dissenyat una Jornada amb ponents de primer nivell, experts de reconeguda rellevància i grans comunicadors, que exposaran les temàtiques d’una manera dinàmica i comunicativament suggerent, amb la voluntat de provocar el debat i compartir idees. Treballarem també diferents aspectes més pràctics en grups de treball on identificarem i posarem en comú oportunitats, interessos, sinergies, informació, etc. Quan us registreu no us oblideu d’apuntar-vos al grup de treball que més us interessi.

Els quatre temes de la Jornada “Més enllà de l’aigua” són:

1) La biomimicry aplicada al camp de l’aigua, que busca solucions innovadores i tecnològiques inspirades en l’observació de la natura;

2) L’aplicació de la internet de les coses en la gestió intel·ligent de les infraestructures hidràuliques;

3) El paper clau de l’aigua i el sanejament (WASH, water sanitation and hygiene) en projectes de cooperació amb països en desenvolupament;

4) L’aposta estratègica de l’Ajuntament de Girona per a la gestió integrada de l’aigua, amb el cas paradigmàtic del riu Onyar.

Aprofitarem l’organització de la jornada per atorgar els premis als guanyadors del II concurs de fotografia co-organitzat per LEQUiA i Campus Aigua de la UdG, en motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua.

És per això que us convoquem a tots, membres de l’agrupació sectorial i grups de recerca del Campus de l’Aigua, el proper divendres 9 de juny a una jornada de treball, curta però intensa, de la qual esperem aprendre molt i, al mateix temps, que generi noves oportunitats de mercat, d’innovació tecnològica i de recerca en un àmbit tan complex i interessant com el de l’aigua. Hem obert la Jornada a empreses i institucions interessades en les activitats del Campus Aigua i que s’hi vulgui adscriure.

La Jornada se celebra gràcies a un ajut obtingut per La UdG i la Universitat de les Illes Balears per a la consolidació de projectes d’excel·lència en el marc del Campus d’Excel·lència Internacional CEI e-MTA (Resolució de la Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats,  de 4 de desembre de 2015, Núm. expedient CEI15-09).

Jornada més enllà de l'aigua tf-compressed

Altres entrades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty