Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Jornada de Networking Professional d’ocupació Girona #COACGI2019

Publicat per: 30 Abr 2019 Comentaris: 0
Quan:
5 de Juny de 2019 @ 9:00 – 14:00
2019-06-05T09:00:00+02:00
2019-06-05T14:00:00+02:00
On:
Auditori Centre d'empreses - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
Pic de Peguera 11
17003 Girona
Contacte:

Objectiu

Potenciar l’ocupació en el sector. Durant el Networking es posarà en contacte a empreses de diferents sectors amb professionals que busquen noves oportunitats laborals. Aquest any, la jornada professional amplia el seu àmbit d’actuació amb experts que assessoraran de manera individual en les representacions de les empreses estrangeres i el creixement en l’àmbit internacional, assessorament en matèria de venda i informació sobre les oportunitats d’ajuts a l’ocupació i ocasió. També s’incorpora un espai destinat a l’adquisició d’empreses i/o venda en el seu cas.

Destinataris

Empreses que busquen comercials per representar els seus productes / serveis a Espanya i Europa. Empreses que volen potenciar les seves vendes amb comercials titulats i amb experiència i la garantia d’un Col·legi Professional.
Professionals que busquen noves representacions o millorar l’ocupació en el sector comercial.
Professionals que volen millorar la seva gestió en l’àmbit comercial.
Empresaris que busquen noves oportunitats.

Podreu consultar el Programa a partir del 6 de maig en aquest espai.

 

SI ETS CANDIDAT

Si estàs buscant feina o noves representacions o vols participar en qualsevol dels nous espais del VI Networking Professional d’Ocupació, inscriu-te gratuïtament aquí. Podràs entrevistar- se directament amb les empreses i/o experts que més t’interessin.

Durant tota la jornada, empreses de diferents sectors entrevistaran comercials per seleccionar-los i representar els seus productes al mercat, nacional o estranger.

A partir del 6 de maig podràs consultar a aquest web el programa de la jornada i catàleg amb les ofertes de treball de les empreses participants i apuntar-te a les que més t’interessin. Un cop inscrit/a, et farem arribar l’horari de les teves entrevistes amb les empreses seleccionades i/o experts.

SI ETS EMPRESA

Participa al Networking Professional i entrevista, durant tota una jornada, a professionals comercials

Si estàs interessat a incorporar un comercial a la teva empresa, participa al Networking Professional d’Ocupació que et permetrà entrevistar comercials titulats i podràs valorar, presencialment, les aptituds de cada un d’ells.

La finalitat és poder oferir un punt de trobada a les empreses que estiguin buscant agents comercials perquè realitzin entrevistes in situ amb agenda tancada (més informació).

La participació és gratuïta, sempre que s’hagi publicat l’oferta al portal d’ocupació www.coacg.cat (cost de 50 euros).

Si estàs interessat en participar omple el següent formulari abans del 20 de maig. Un cop inscrit, t’inclourem en el catàleg d’empreses participants perquè els candidats tinguin l’oportunitat d’inscriure´s a la teva oferta.

Si estàs interessat en entrevistar-te amb qualsevol dels experts dels diferents espais, pots fer-ho també, concertant entrevista a través d’aquest formulari.

Networking Professional

Publicacions relacionades