Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

La multinacional veterinària, HIPRA, desenvoluparà diferents projectes a les instal·lacions del ParcUdG

Publicat per: General 15 des. 2016 Comentaris: 0
2

HIPRA desenvoluparà diferents projectes a les noves instal·lacions del ParcUdG

Els representants del Parc Científic i Tecnològic i l’empresa HIPRA han manifestat la importància que té la incorporació d’HIPRA al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

El passat 18 de novembre, i a la seu del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, la multinacional veterinària HIPRA va formalitzar la signatura d’un acord amb el Parc Científic i Tecnològic  per ocupar part de les instal·lacions per desenvolupar alguns dels seus projectes tecnològics.

HIPRA, multinacional veterinària ubicada a Amer (Girona) dedicada a la recerca, producció i comercialització de vacunes per a la Salut Animal,  amb un volum de facturació consolidat de 202 MIO € el 2015, dedica el 10% de la facturació anual a la recerca i desenvolupament de nous productes, essent una de les prioritats de la multinacional catalana.

Actualment, l’empresa està ampliant les seves instal·lacions a Amer amb la construcció de 3 unitats productives de vacunes de més de 12.000 m2. Tanmateix, HIPRA manté un fort compromís amb el territori i, en aquest sentit, passarà a desenvolupar alguns dels seus projectes al Parc Científic per la idoneïtat tant de les instal·lacions com de l’entorn tecnològic que ofereix.

HIPRA ocupa actualment el cinquè lloc en el rànquing de les empreses de la indústria veterinària a nivell mundial en Biològics i disposa de 30 filials pròpies repartides arreu del món.

Tots aquests esforços van orientats a convertir HIPRA en l’empresa líder en prevenció dins del món de la Salut Animal.

La signatura d’aquest acord suposa un gran actiu per ambdues parts; pel Parc representa una millora econòmica, reputacional i patrimonial i per HIPRA poder disposar de noves instal·lacions per fer front a la seva necessitat immediata de creixement.

Publicacions relacionades

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty
Domain Details Page