Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Analitza Customer Intelligence SL

Analitza neix amb la idea d'unir el Big Data i la Intel·ligència Artificial per aplicar-ho a les PIMES i grans empreses que no disposen d'equips propis d'analistes de dades.
Analitza CM és una aplicació que detecta quins clients t'està captant la competència per a que puguis actuar abans de perdre'ls. Utilitza models predictius capaços d'entendre i predir el comportament dels clients.
Analitza CM utilitza tècniques d'intel·ligència artificial per aprendre els patrons de comportament dels teus clients, i es capaç de detectar quan els clients es surten del seu patró habitual. Es com tenir varis comercials treballant 24 hores al dia analitzant quins clients estant canviant el ritme de compra habitual o haurien d'haver tornat i no ho han fet.
A més a més, disposa d'eines de segmentació i anàlisis de productes que et permetran treure el màxim rendiment dels clients existents per augmentar-ne la facturació.
Analitza CM l'utilitzen empreses de fabricació i distribució de productes per a comerç especialitzat, Horeca i gran consum.

Telèfon:972 18 35 10

Persona de contacte:

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·2·18)
(17003 Girona)

analitza@analitza.com
www.analitza.com
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty