Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Anpro21


Anpro21 és una empresa especialitzada en la captura, anàlisi i gestió d'informació. Desenvolupa productes i serveis per a empresa que necessiten consumir grans volums d'informació, analitzar mercats o monitoritzar la xarxa.


QUÈ FEM

Motors de cerca
La nostra tecnologia de motors de cerca ofereix una completa solució de “listening” que actua sobre mitjans d’internet o tradicionals com la TV, la ràdio i la premsa.

Busquem paraules relacionades amb empreses, marques i sectors i els resultats es presenten en un índex ordenat segons els criteris de cada client, permetent-li a aquest poder gestionar-los.
Anàlisi
Els resultats obtinguts pels nostres motors de cerca són en definitiva un conjunt de dades, que analitzats mitjançant els nostres sistemes algorítmics i d’intel·ligència artificial, ofereixen al client un conjunt d’estudis i informes que suposen indicatius clau en les estratègies de comunicació, màrqueting i branding.

Les nostres anàlisis combinen tècniques semàntiques i gramaticals amb un alt component d’intel·ligència artificial.
Motors de difusió
La nostra tecnologia de difusió permet als nostres clients emetre i controlar continguts ja sigui en els seus blocs, xarxes socials, etc.

Aquestes emissions són controlades pels nostres sistemes que reporten dades de valor estratègic sobre l’èxit i difusió d’aquests continguts.

A més suposen una eina de valor amb la qual treballar des d’un mateix entorn amb el qual controlar resultats, tenir dades estadístiques i emetre continguts.

QUÈ OFERIM

Solucions
Explotant els nostres recursos tecnològics podem oferir solucions concretes dirigides al màrqueting, comunicació i branding.

Les nostres solucions suposen a dia d’avui unes de les més innovadores i necessàries en el dia a dia de les empreses, perquè suposen 3 grans pilars en el procés d’anàlisi i gestió de marca: cercar, analitzar i difondre.
Busquem per vostè
Busquem per a vostè resultats sobre la seva empresa, les seves marques, els seus sectors i persones influents, presentant els resultats en un índex ordenat i classificat segons la seva manera de treballar.

El funcionament és senzill: vostè no entra a buscar, sinó que anpro21 busca per vostè i li lliura els resultats de la manera que li sigui més còmoda.

Els nostres sistemes actuen sobre mitjans tradicionals (premsa, televisió i ràdio) i digitals (blocs, premsa, fòrums, xarxes socials ..), localitzant centenars de milers de resultats diàriament que són repartits als nostres clients en funció dels seus criteris de cerca.
Analitzem
Els nostres sistemes estadístics treballen sobre els resultats obtinguts pels nostres motors de cerca. Aquests resultats configuren conjunts valuosos de dades que mitjançant estudis i informes esdevenen indicatius clau per a les estratègies de marca i producte.

La nostra filosofia és la d’oferir una solució molt visual que sigui de fàcil lectura i comprensió, perquè els milers de dades obtingudes sobre vostè es plasmen en informes gràfics oferint-li una ràpida visió de situació.

Mesurarem la seva empresa, marques i productes a nivells d’impacte, percepció i reputació.

Després de mostrar-li dades reveladores sobre el seu impacte, reputació i percepció, vostè sabrà com ha d’actuar. Per a això tenim a la seva disposició un sistema d’emissió de continguts que li permet des de manar notes de premsa cap als mitjans fins a treballar directament amb els seus blocs i xarxes socials, perquè després, els nostres sistemes estadístics li reportin dades d’èxit.

Ja sap que avui en dia es té gestionar la seva imatge de marca. Amb les nostres solucions de difusió podrà emetre continguts i missatges de forma ràpida i des d’una sola eina, permetent-més agilitat i eficàcia en aquest procés de comunicació.
Telèfon: 972 989 470

Persona de contacte:

Edifici:  Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc A, P2-A02 I A08)
(17003 Girona)

admin21@anpro21.com
www.anpro21.com