Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Anti Microbial Peptide Biotechnologies, SL


Antimicrobial Peptide Biotechnologies S.L. (AMPbiotech) és una empresa dedicada al desenvolupament de nous antimicrobians, que s'ha constituït l'octubre de 2009, i creada d'acord amb una tecnologia i productes propis patentats llicenciats per la Universitat de Girona.

AMPbiotech desenvolupa pèptids antimicrobians sintètics utilitzant com a models compostos naturals descoberts en éssers vius, millorant la seva activitat i espectre d'acció, reduint la seva toxicitat i controlant la biodegradabilitat. També disposa de microorganismes productors de pèptids antimicrobians naturals (bacteriocines, ciclolipopéptidos), aptes per al desenvolupament de bioconservadores de productes alimentaris i bioplaguicides per a agricultura.

El mercat objectiu de AMPbiotech el constitueixen empreses que comercialitzen productes antimicrobians i antiinfectius per als sectors fitosanitari (agricultura), alimentari (nous conservants), veterinari i farmacèutic (nous antibiòtics), i altres sectors com el de la cosmètica o implants mèdic-quirúrgics. a

Telèfon/s: 630986213 - 639763764

Persona de contacte: Eduard Bardají i Emili Montesinos

Edifici: Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc B - P1/B6)
(17003 Girona)

info@ampbiotech.com
www.ampbiotech.com
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty
Domain Details Page