972 18 34 00

Anti Microbial Peptide Biotechnologies, SL


Antimicrobial Peptide Biotechnologies S.L. (AMPbiotech) és una empresa dedicada al desenvolupament de nous antimicrobians, que s'ha constituït l'octubre de 2009, i creada d'acord amb una tecnologia i productes propis patentats llicenciats per la Universitat de Girona.

AMPbiotech desenvolupa pèptids antimicrobians sintètics utilitzant com a models compostos naturals descoberts en éssers vius, millorant la seva activitat i espectre d'acció, reduint la seva toxicitat i controlant la biodegradabilitat. També disposa de microorganismes productors de pèptids antimicrobians naturals (bacteriocines, ciclolipopéptidos), aptes per al desenvolupament de bioconservadores de productes alimentaris i bioplaguicides per a agricultura.

El mercat objectiu de AMPbiotech el constitueixen empreses que comercialitzen productes antimicrobians i antiinfectius per als sectors fitosanitari (agricultura), alimentari (nous conservants), veterinari i farmacèutic (nous antibiòtics), i altres sectors com el de la cosmètica o implants mèdic-quirúrgics. a

Telèfon/s: 630986213 - 639763764

Persona de contacte: Eduard Bardají i Emili Montesinos

Edifici: Narcís Monturiol

C/ Emili Grahit, 91 (Bloc B - P1/B6)
(17003 Girona)

info@ampbiotech.com
www.ampbiotech.com
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty