Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

AR Security Labels, S.L.


A AR Security Labels ens dediquem a la fabricació i comercialització d'etiquetes, així com la consultoria i seguretat relacionada amb qualsevol tipus d'etiquetatge.


Som Especialistes en:

 • Etiquetatge de seguretat i antifalsificació
 • Protecció de marca
 • Control cadena de subministrament
 • Identificació i control d'estoc
VeroVero Kontrol

Els codis Vero són segurs, ràpids i robustos, adaptables, llestos per al núvol, contínuament millorats, llestos per a dispositius mòbils i llestos per blockchain.


El codi Vero és un codi tridimensional, que mostra un quadrat que consta de mòduls multicolors, on pot codificar informació específica. Els codis Vero es poden construir en diferents formats i es poden llegir amb un escàner especial o amb qualsevol telèfon intel·ligent.


VeroSeal permet una protecció de marca forta i segura a través del seu guardonada tecnologia antifalsificació. L'algoritme optimitzat de descodificació protegeix les marques de la falsificació dels seus productes. Els nostres algoritmes de xifrat asimètric s'utilitzen per garantir la fidelitat de la informació i la metodologia és àmpliament utilitzada en els EE. UU, la UE, Rússia i Àsia. A més, els consumidors finals disposen d'aplicacions iOS / Android per verificar els productes escanejant i informant a les marques de l'estat de validació (autèntic, falsificat o desviat).


VeroSeal ofereix un sistema de seguiment i rastreig de codi Vero (Vero T & T), un sistema de gestió per ajudar els fabricants a sol·licitar nous segells i rastrejar el seu moviment. Vero T & T ajuda a gestionar la prevenció de frau, rastrejar el cicle complet del producte amb etiquetes Vero, obtenir informes, obtenir el feedback dels usuaris i promocionar nous productes.

Codificació i descodificació

 • Algorisme optimitzat de descodificació.

 • Algorismes de correcció implementats per ajudar quan sigui necessari.

 • Codis digitals personalitzats proporcionats per Vero T & T.

 • Protegit contra possibles accessos no autoritzats o enginyeria inversa.

 • Algorismes de xifrat asimètric utilitzats per a garantir la fidelitat de la informació.

 • Metodologia implementada àmpliament utilitzada en EE. UU., UE, Rússia i Àsia.

 • A punt per al Blockchain.

Ningú pot realitzar enginyeria inversa en l'algoritme de codificació i descodificació. Es pot proporcionar un algoritme secret únic de codificació i descodificació per a cada client. La possibilitat de canviar l'algoritme de tant en tant no dóna oportunitat de desxifrar el codi.


Tots els sistemes de codificació i etiquetatge coneguts (codis de barres, matriu de dades, etc.) són tecnologies de codi obert i és possible descodificar la informació que contenen. Per tant, és fàcil manipular la informació. Amb Vero Code estarà segur, perquè tindrà un algoritme de codificació i descodificació propi, únic, tancat i modificable

És un sistema, basat en radiofreqüència (RFID), que permet un control en temps real dels seus articles. Cada etiqueta emmagatzema la informació de l'article en un xip, el qual és llegit pel sistema permetent la identificació de l'article. Després d'això, el sistema mostrarà tota la informació disponible sobre l'article o la que estigui configurada per a l'usuari.


Millora dràsticament el temps emprat en inventaris, enviaments i recepcions de mercaderia, vendes, etc a el temps que s'optimitza l'estoc, disminueixen els costos de gestió, s'eliminen errors humans i s'augmenta la seguretat dels articles.


Amb un disseny d'etiqueta específic per a joieria, cada article és identificat individualment. La traçabilitat de cada article està assegurada en temps real.


VERO KONTROL s'adapta a les seves necessitats. Dissenyat per satisfer la gestió diària, ofereix moltes opcions que li permetran millorar el seu servei a client.


Telèfon:

Persona de contacte:

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·1·10b)
(17003 Girona)

Contacte
www.arsecuritylabels.com