Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

BizMarketing SLSom la Primera Agència de Inbound Màrqueting Partners de Hubspot a Girona. Ajudem a les empreses a superar els seus reptes i a aconseguir els seus objectius en Màrqueting Digital.


Com treballem?
  • Exploració: Anem a conèixer-nos. Volem saber quins són els teus reptes i els teus objectius. A qui et dirigeixes? Qui és el teu comprador?

  • Consideració: Avaluació Inbound. Valorarem la idoneïtat de la implantació d'una estratègia de Inbound Màrqueting en el teu negoci, basant-nos especialment en el ROI

  • Decisió: Diagnòstic i revisió. Ja sabem què fer i com fer-ho. Et presentarem una proposta i un pressupost. Tu decideixes.


Serveis

Inbound Marketing per Ecommerce
Estratègies de Inbound Màrqueting per al teu negoci. T’ajudem a conèixer a la perfecció la teva Buyer Persona per oferir-li els productes i serveis necessaris a través de contingut de qualitat i en el moment oportú. Treballem amb la personalització, les fases de compra i l’automatització de les teves tasques més habituals.

Inbound Marketing per Ecommerce
Si has nascut ecommerce i / o vols créixer com ecommerce això t’interessa. Treballem els teus reptes més com arribar millor al teu públic objectiu, vendre més, augmentar el tiquet mitjà, reduir els carros abandonats, fidelitzar als teus clients, i molt més.

Inbound Marketing per Negocis B2C
Si la teva empresa o comerç ven al consumidor final, considerem estratègic tenir un canal de venda online per arribar millor als clients actuals i atraure nous clients.

Augmenta les teves vendes, millora el retorn de la teva inversió (ROI), posiciona correctament els teus productes o serveis, adapta la teva web als teus objectius, i molt més

Inbound Marketing per Negocis B2B
Si vens a altres empreses, has d’apostar per Internet. Si necessites aconseguir millor posicionament web, major visibilitat dels teus productes o serveis, diferenciar-te de la competència, atreure nous leads, millorar el servei dels teus clients actuals, etc. aquest és el teu pack!
Telèfon: 972183278

Persona de contacte: Xavier Romo

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A·1·16a)
(17003 Girona)

xavi.romo@bizmarketing.xyz
www.bizmarketing.xyz/