972 18 34 00

Catalan Water Partnership

Creat al 2008, el CATALAN WATER PARTNERSHIP (CWP – Associació Catalana per a la Innovació i la Internacionalització del sector de l’Aigua) és una associació estratègica sense ànim de lucre, formada per empreses i centres de coneixement que operen en el sector de l’ús sostenible de l’aigua, que té la missió de millorar la competitivitat global dels seus associats.

En el CWP participen consultores, centres de coneixement, fabricants d’equips, enginyeries i altres entitats relacionades amb el cicle de l’aigua i les solucions per l’ús sostenible de l’aigua. El clúster promou projectes i col·laboracions multinivell, orientades a aconseguir solucions innovadores a les necessitats globals d’aigua de qualitat en qualsevol lloc del món i aplicables en múltiples sectors.

Treballem amb un enfocament innovador i amb visió internacional. Per això busquem establir aliances estratègiques amb empreses i centres de coneixement de qualsevol país, per a identificar oportunitats i aprofitar-les, desenvolupant solucions de referència mundial que ens situïn en una posició avançada en el mercat global.

El Catalan Water Partnership (CWP) forma part del programa Catalonia Clusters de la Generalitat de Catalunya, és reconegut com Agrupació Empresarial Innovadora (AEI) pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, participa en l’European Water Partnership i disposem de la bronze label de l’European Cluster Management Excellence.

Persona de contacte: Xavier Amores Bravo

Edifici: Institut Català de Recerca de l'Aigua

c. Emili Grahit 101
(17003 Girona)

info@cwp.cat
www.cwp.cat

  
 

CWP from Catalan Water Partnership on Vimeo.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty