Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Davinci Tecnologías de la Información

Davinci és una consultora tecnològica amb més de 20 anys d'experiència en la gestió i protecció de la informació de les organitzacions. Som un gran equip multidisciplinar compost per enginyers i llicenciats altament especialitzats en els àmbits de les nostres divisions tecnològiques (Govern de la Informació, Ciberseguretat, Desenvolupament de Plataformes Digitals i Anàlisi de dades). Tot això recolzat amb un equip directiu, comercial i de desenvolupament de negoci amb un enorme talent, entusiasme, creativitat i passió per posar a disposició dels nostres clients les especialitats més avantguardistes i la millor gestió de servei.Els perfils de la nostra empresa treballen de manera transversal per adaptar-se a les necessitats de cada projecte.


Information Management
Classifiquem la informació per maximitzar el seu valor en l’accés, tractament i recuperació.

Per gestionar la informació satisfactòriament, cal alinear les persones amb els processos de negoci i amb la tecnologia correcta, de manera que es permeti crear una estratègia sostenible.

Els nostres serveis de consultoria i implantació integren les solucions tecnològiques òptimes per classificar, analitzar, recuperar, arxivar i governar la informació empresarial.

Data Analytics
Processem i analitzem grans i heterogenis volums de dades per prendre les millors decisions i impulsar el seu negoci.

Coneixes el teu negoci, però nosaltres sabem com treure valor de les teves dades, convertint-los en coneixement a través dels nostres serveis especialitzats en Business Intelligence, Business Analytics i Big Data.

CYBERSECURITY & Cloud Security
Securitzem la seva informació i convertim els seus continguts en actius digitals segurs.

Apostem per solucions tecnològiques que a més de prevenir atacs, són capaços de predir patrons de comportament inusuals i detectar i respondre davant agressions informàtiques.

Utilitzem el conjunt de polítiques, controls, procediments i tecnologies per protegir dades i infraestructures basats en el núvol, recolzar el compliment normatiu i protegir la privacitat.

Development
Desenvolupem plataformes digitals per impulsar els seus processos de negoci en múltiples canals.

Definim, dissenyem, desenvolupem i implementem les aplicacions i el programari necessari per impulsar els processos de negoci, tenint cura aspectes relatius a la seguretat, posicionament SEO, màrqueting digital i millorant la usabilitat i experiència d’usuari.

Metodologies Agile

Els projectes estan basats en metodologies Agile i en bones pràctiques, on es posa en valor el treball col·laboratiu, la involucració de client en el cicle de el projecte, els lliuraments parcials, la recerca activa de resultats i la minimització de el risc. Tenim un equip humà amb les màximes certificacions en aquestes tecnologies, entre els quals es troben Scrum Màster.Telèfon: +34 902 789 063

Persona de contacte: Jordi Rodríguez

Edifici: Centre d' Empreses-Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala B-Despatx B·2·20a)
(17003 Girona)

info@davinci-ti.es
www.davinci-ti.es