972 18 34 00

Documenta Universitaria

Documenta Universitaria és un segell d’Edicions a Petició, S.L., empresa de serveis editorials constituïda l’any 2003 com a SpinOff de la Universitat de Girona i propietària també dels segells Papers amb ACCENT, segell que edita tant llibres de ficció com de no ficció en llengua catalana, i Papers on Demand, dedicada a la impressió sota comanda de llibres genèrics.


Les obres de caràcter acadèmic, dirigides a un lector especialitzat, no poden assumir un gran tiratge. Si només es publiquen els exemplars de cada obra que es requereixen en el moment, s’eviten inversions innecessàries i també que quedin en estoc exemplars sobrers que, finalment, i després d’haver assumit els costos de producció i d’emmagatzemament, s’acostuma destruir.


Documenta Universitaria només imprimeix els exemplars que el mercat reclama, però, en qualsevol moment, pot reimprimir el títol les vegades que sigui necessari. A més, ofereix l’opció de publicar l’obra en format de llibre electrònic o e-book; d’aquesta manera es fa possible, mitjançant la transacció segura del document electrònic, la venda de l’obra arreu del món sense despeses d’enviament.


Amb el sistema de la impressió sota comanda, totes les obres es mantenen sempre en catàleg i se’n fa promoció en els cercles especialitzats perquè siguin adequadament conegudes i sol·licitades.

Telèfon: 902440012

Persona de contacte: Francesc Xavier Bou Mas

Edifici: Centre d'empreses - Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala A-Despatx A·1·18)
(17003 Girona)

xevi.bou@edicionsapeticio.com
www.documentauniversitaria.com
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


openresty